Tennis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tennis

Ako volite tenis dopasce vam se ovaj forum

PrijemPortalLatest imagesRegistruj sePristupi

Zimski sportovi

Ići dole 
+3
RAFA THE KING
Rafa 4ever
*Joansie*
7 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći
AutorPoruka
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Broj poruka : 117
Godina : 31
Zasto volis tenis? : ....jer je najbolji
Koliko volis tennis? :
Zimski sportovi - Page 4 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Zimski sportovi - Page 4 Right_bar_bleue

Datum upisa : 07.01.2009

Zimski sportovi - Page 4 Empty
PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 4 Icon_minitimePet Jan 23, 2009 6:36 pm

Da tako mi je drago zbog Briana ali ipak malo žao zbog Tomaša, vidi se da Tomaš baš nije u formi ali nadam se da će biti bolje za svjetsko prvenstvo. Brianov kratko nastup bio je nevjerojatan, zapravo jedan od najboljih kratkih programa koje sam u životu vidjela. Žao mi je što Tomaš nije uspio obraniti zlato iz Zagreba ali ako se ovakav slabi anstup morao dogoditi bolje da je bio sada nego na svjetskom kao prošle godine. nadam se da će se dobro pripremiti za svjetsko. Iskreno teško vjerujem da itko sada može pobjediti Briana koje je najavio i čak 3 quoda na svjetskom a svaki nosi po 9.8 bodova jer je to najteži elemeent pa će ako to uspije sigurno biti najbolji. Sada slijedi ženski dio i ja sa ovdje naravno svim srcem uz Carolinu!!!!! Nadam se da će obranit posljednje dvije zlatne europske medalje. Na početku sezone nije bila baš sjajna ali se nadam da je riješila probleme i da je spremna za još jednu medalju ako ne i zlato. I demo Karolina, možeš ti to!!!!
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Broj poruka : 5301
Godina : 30
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :
Zimski sportovi - Page 4 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Zimski sportovi - Page 4 Right_bar_bleue

Datum upisa : 04.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 4 Icon_minitimePet Jan 23, 2009 9:38 pm

I ja se nadam pobedi Caroline Kosthner. Zimski sportovi - Page 4 27611 Ona je fantastična klizačica i sigurno će moći to da ostvari.
Nadam se da će Brian ostvariti svoje ciljeve, ja njega stvarno puno volim. Zimski sportovi - Page 4 27611
Jao, sad će vikend, to znači da će biti takmičenje u skokovima! Zimski sportovi - Page 4 27611
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 4 Icon_minitimePet Jan 23, 2009 9:45 pm

YAAAAYYYYYYYYY!!!!!!!! Ne mogu ti opisati koliko se veselim tomu....danas su kvalifikacije u 22h CET a sutra natjecanje 20 CET...jedna čekam da vidim Schlieria....nadam se da će napokon uzet onu žutu majicu Simonu Ammanu jer ga zbilja više ne mogu gledat u tom žutom i kako ide zadnji. To zaslužuje Schlieri....zato IDEMO!!!!!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 4 Icon_minitimeSub Jan 24, 2009 11:36 pm

Aaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!! Zimski sportovi - Page 4 27611 Zimski sportovi - Page 4 27611 Zimski sportovi - Page 4 27611
Istorijski trenutak - Ammann je predao Schlieriju žutu majicu!!! Zimski sportovi - Page 4 807188 Zimski sportovi - Page 4 807188 Zimski sportovi - Page 4 807188
Ne mogu da opišem koliko sam srećna! Presrećna sam! Današnjim skokovima je Schlieri pokazao da je zaista zaslužio da bude vodeći i da osvoji ovaj Svetski kup! Zimski sportovi - Page 4 807188 Zimski sportovi - Page 4 724208
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 4 Icon_minitimeSub Jan 24, 2009 11:40 pm

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ima je!!!! Ima je!!!!! Njegova je!!!!! Još jedna pobjeda danas i demonstracija tko je najbolji. Schlieri je toliko smiren i toliko siguran da imam osjećaj da ga nitko ne može pobjedit. A osim pobjede postao je i broj jedan na svijetu i dobio ŽUTU MAJICU!!!!
A kada je Amman došao do Schlieria skinuo svoju žutu majicu i obukao ju Schlieriu rasplakala sam se. Onda su još i ovi na Eurosportu napisali ispod: " The world cup overall leader " . Dugo je nosio ovaj broj 49 već zadnje dvije godine i nekako će mi i nedostajati ali se nadam da će ovaj još duuuuuuugooooooo zadržati, i do kraja sezone. Bravo Schlieri najbolji si!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 4 Icon_minitimeNed Jan 25, 2009 2:19 am

Znam, i ja sam počela da plačem! Zimski sportovi - Page 4 27611 Od sreće, naravno. icon_lol
Nadam se da će nositi taj broj 50 duuuuuuuuuuugo...
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 4 Icon_minitimeNed Jan 25, 2009 1:08 pm

Da...joj još uvijek sam pod jučerašnjim dojmom,
moram negdje na youtube-u naći taj trenutak kad Amman skida žuti dres i oblači ga Schlieri-u
........danas će nadam se Eurosport prikazati snimku od jučer pa ću još jednom pogledati i vjerojatno opet plakat od sreće. Sad još Ivica ima 3.mjesto u slalomu i 1. u kombinaciji nakon prve vožnje,
te ako će dobro i pametno odvozit drugu slalomsku vožnju može doći do vodstva u ukupnom poretku svjetskog kupa jer su Raich i Miller odustali!!! Ajde Ivica možeš ti to!!!

Evo novog Gregorovog bloga ako te zanima:

Sieg und Weltcupführung

Hey!

Dieses Wochenende können wir zum ersten Mal die Olympiaschanzen von Vancouver 2010 testen.

Ich finde die Schanze echt lässig
und komme auch super zurecht.
Im ersten Durchgang konnte ich schon auf die Höchstweite von
142 m fliegen und lag dann in Führung. Mit 139 m gelang mir
auch im zweiten Durchgang der weiteste Sprung und so
konnte ich ziemlich deutlich gewinnen. Unglaublich wie
gut es hier für mich bisher gelaufen ist. Ich konnte heute
auch die Weltcupführung übernehmen. Wolfgang ist auch wieder super gesprungen und so feierten wir wieder einen Doppelsieg.

Nach diesem super Wettkampf freue ich mich natürlich schon auf morgen.

Bis bald,
Euer Gregor

[b] Pobjeda i vodstvo u svjetskom kupu

Hey

Ovaj vikend možemo iz prve ruke isprobati olimpijsku skakaonicu u Vancouveru za 2010.

Ovoj sam skakaonici pristupio bezbrižno i to se pokazalo ispravno. U prvom pokušaju sam bio već u vodstvu sa najvećom
daljinom od 142 metra. Sa 139 metara uspio sam i u drugom pokušaju skočiti
najduže te stoga naravno i pobjediti. Nevjerojatno je kako dobro ovdje skačem. Danas sam također
uspio preuzeti vodstvo u svjetskom kupu. Wolfganag je danas isto super skakao pa se zato veselimo dvostrukoj pobjedi.

Nakon ovog super natjecanja već se veselim onom sutrašnjem.
Vidimo se
Vaš Gregor[b]
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 4 Icon_minitimeNed Jan 25, 2009 8:02 pm

I ja se nadam da će prikazati taj trenutak kada Ammann daje Schlieriju žutu majicu... Zimski sportovi - Page 4 27611
Hvala puno na blogu! Zimski sportovi - Page 4 27611
Jedva čekam večerašnje takmičenje! Zimski sportovi - Page 4 27611
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Broj poruka : 6152
Godina : 34
Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:)
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 4 Icon_minitimeNed Jan 25, 2009 9:46 pm

*Joansie* ::
Aaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!! Zimski sportovi - Page 4 27611 Zimski sportovi - Page 4 27611 Zimski sportovi - Page 4 27611
Istorijski trenutak - Ammann je predao Schlieriju žutu majicu!!! Zimski sportovi - Page 4 807188 Zimski sportovi - Page 4 807188 Zimski sportovi - Page 4 807188
Ne mogu da opišem koliko sam srećna! Presrećna sam! Današnjim skokovima je Schlieri pokazao da je zaista zaslužio da bude vodeći i da osvoji ovaj Svetski kup! Zimski sportovi - Page 4 807188 Zimski sportovi - Page 4 724208
brawo schliry. . . icon_vamos
Nazad na vrh Ići dole
http://tennis.homegoo.com/
Jackie
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
Jackie

Broj poruka : 1344
Zasto volis tenis? : ....
Koliko volis tennis? :
Zimski sportovi - Page 4 Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Zimski sportovi - Page 4 Right_bar_bleue

Datum upisa : 07.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 4 Icon_minitimeNed Jan 25, 2009 10:34 pm

obozawam umetnichko klizanje,brian joubert mi je naj!!
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:)
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 4 Icon_minitimeNed Jan 25, 2009 11:01 pm

meni je isto zhao shto je werner bio 6. . . ali mi je onaj italijan shto je bio 2. jako lep. . . icon_in luv
Nazad na vrh Ići dole
Jackie
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
Jackie

Broj poruka : 1344
Zasto volis tenis? : ....
Koliko volis tennis? :
Zimski sportovi - Page 4 Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Zimski sportovi - Page 4 Right_bar_bleue

Datum upisa : 07.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 4 Icon_minitimeNed Jan 25, 2009 11:06 pm

meni je sladak i onaj britanac shto je oswojio bronzu,zaborawila sam sad kako se zowe...
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 4 Icon_minitimeNed Jan 25, 2009 11:21 pm

nije mozhda to belgijanac??
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 4 Icon_minitimeNed Jan 25, 2009 11:32 pm

JAAAAAAAAAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Schlieri 1.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ali s kakvim rezultatom!!!!!! 149 metara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne mogu vjerovat, dečko me iznenađuje svaki dan, baš kada mislim da ne može bolje on skoči 149 metara i debelo sruši rekord skakaonice!!!!!! WHAT A MAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! icon_in luv Zimski sportovi - Page 4 724208
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 4 Icon_minitimeNed Jan 25, 2009 11:35 pm

Slažem se! Mislila sam da od onih Morgijevih 140m ne može bolje, kad Schlieri skoči 149! Svakim danom me sve više i više iznenađuje! I samo je potvrdio zašto je vodeći u Svetskom kupu! Taaako sam srećna! Zimski sportovi - Page 4 807188 Zimski sportovi - Page 4 27611 Zimski sportovi - Page 4 724208
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 4 Icon_minitimeNed Jan 25, 2009 11:42 pm

Nicoletto ::
JAAAAAAAAAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Schlieri 1.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ali s kakvim rezultatom!!!!!! 149 metara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne mogu vjerovat, dečko me iznenađuje svaki dan, baš kada mislim da ne može bolje on skoči 149 metara i debelo sruši rekord skakaonice!!!!!! WHAT A MAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! icon_in luv Zimski sportovi - Page 4 724208
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 4 Icon_minitimePon Jan 26, 2009 8:28 pm

Evo još jednog bloga za sve Schlierieve fanove:D

Perfekte Generalprobe

Hey!

Das war ein Traum-Wochenende und heute wirklich ein unglaublicher Wettkampf.

Im ersten Durchgang hatte ich nicht ganz so gute Bedingungen, aber ich kam trotzdem noch auf 137.5 m m und lag hinter Morgi auf dem zweiten Platz.
Im Finale war dann der Aufwind für die letzten stärker und vor mir sprang Ville Larinto auf 149 m, Ville musste bei seiner Landung aber in den Schnee greifen. Mir gelang dann wieder ein super Sprung und der ging genauso weit wie der von Ville und ich konnte meinen Sprung stehen. Sieben Meter über dem Schanzenrekord! Wahnsinn! Das war fast schon zu weit.

Jetzt bin ich natürlich super glücklich über diesen Sprung und meinen nächsten Sieg. Da Morgi am Ende zweiter wurde, können wir schon wieder über einen Doppelsieg jubeln. Besser kann eine Generalprobe nicht sein und jetzt freue ich mich richtig auf die Olympischen Spiele nächstes Jahr.

Bis bald,
Euer Gregor

Perfektna generalna proba

Hey!

Ovo je bio vikend iz snova i jedno nevjerojatno natjecanje danas.

U prvom pokušaju nisam imao baš dobre uvjete ali unatoč tomu skočio sam 137.5 metara i nalazio se na 2. mjestu iza Morgia.
U finalu počeo je puhati jače vjetar a ispred mene Ville Larinto skočio je 149 metara, no pri doskoku morao dotaknuti snijeg. Onda sam ja skočio jedan super skok jednake duljine kao Villin ali sam ja ostao na nogama. 7 metara dalje od rekorda skakaonice. LUDO! Ovo je sigurno velika daljina.

Sad sam naravno mnogo sretan zbog ovog skoka i još jedne pobjede. Da Morgi je nakraju završio drugi pa smo mogli još jednom slaviti dvostruku pobjedu. Nije mogla biti bolja generalna proba i zato se naravno veselim Olimpijskim igrama iduće godine.
Vidimo se
Vaš Gregor
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 4 Icon_minitimePon Jan 26, 2009 9:47 pm

nadam se da ce oswojiti zlato. . . :0)
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 4 Icon_minitimePon Jan 26, 2009 10:59 pm

Moj ćale je rekao: "Ovaj klinac ima da poobara sve rekorde". I ja tako mislim! Jednostavno, "ima štofa" (pazite izraz icon_lol ) za šampiona! Ne sumnjam da će osvojiti zlatnu medalju na OI 2010, jer je on najbolji kada je najbitnije. Nadam se da će do kraja ove sezone pobediti na još puuuno skakaonica, da će osvojiti Svetski kup, a da će kasnije ostati u formi i 2010. osvojiti 4 skakaonice i OI!
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 4 Icon_minitimePon Jan 26, 2009 11:46 pm

dobro je rekao twoj tata. . . icon_vamos
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 4 Icon_minitimeUto Jan 27, 2009 5:25 pm

tvoj tata ima potpuno pravo:) Ja čvrsto vjerujem da hoće...pa tek mu je 19 a osvojio je mnogo toga za što mu drugi zavide. Većima 18 pobjeda i ako tako nastavi uopće ne sumnjam da će postati najbolji u povijesti po pobjedama i drugim dostignućima. Nadam se da će zadržat ovakvu visokuuu formi do kraja godine i pobjedit na što više skakaonica te osvojit svjetski kup. A onda idemo iduće godine po to 4 skakaonice i OI medalju, ako Bog da ZLATNU!!!!!! Ajdeeeeee Schlieri. Kakao onaj komentator na Eurosportu kaže koji ga stalno hvali: " Ovakav se skakač rađa samo jednom u desetljeću " a ja ću to nadopunit i reći u stoljeću;)
Najbolji si Schlieri:D
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 4 Icon_minitimeUto Jan 27, 2009 6:59 pm

Nicoletto ::
tvoj tata ima potpuno pravo:) Ja čvrsto vjerujem da hoće...pa tek mu je 19 a osvojio je mnogo toga za što mu drugi zavide. Većima 18 pobjeda i ako tako nastavi uopće ne sumnjam da će postati najbolji u povijesti po pobjedama i drugim dostignućima. Nadam se da će zadržat ovakvu visokuuu formi do kraja godine i pobjedit na što više skakaonica te osvojit svjetski kup. A onda idemo iduće godine po to 4 skakaonice i OI medalju, ako Bog da ZLATNU!!!!!! Ajdeeeeee Schlieri. Kakao onaj komentator na Eurosportu kaže koji ga stalno hvali: " Ovakav se skakač rađa samo jednom u desetljeću " a ja ću to nadopunit i reći u stoljeću;)
Najbolji si Schlieri:D
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 4 Icon_minitimeČet Jan 29, 2009 12:33 am

Nicolette, videla sam da je Ivica Kostelić imao par sjajnih vožnji u poslednjih par dana, ali pojma nemam šta se tačno dešava! Šta se dešava? Je li on sad vodeći u Svetskom kupu?

P.S. Danas sam gledala neke Schlierijeve snimke na YouTube i iznenadila sam se koliko je taj dečko lep! Mislim, ja sam znala da je on prelep, ali mi je sada još lepši! I prijatno sam se iznenadila kada sam videla koliko je opuštena atmosfera u austrijskom timu, koliko svi imaju dobar odnos, koliko su Schlieri i Morgi eeeextra prijatelji! Zimski sportovi - Page 4 27611
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 4 Icon_minitimeČet Jan 29, 2009 8:39 pm

Da je vodeći je!!!!!!!!!!!!!!!JAAAJJJJ!!!!!!!!! Po prviputa da Hrvatska ima vodećeg skijaša u svjetskom kupu!!!!:D Sve je počelo u nedjelju u Kitzbuhelo gdje se vozio slalom ali koji se računao i za kombinaciju. Kada je Raich ispao u prvoj vožnji bilo je jasno da je prosuo najmanje 180 bodova jer bi bio 2. u slalomu i prvi u kombinaciji pa je Ivica drugu vožnju odvozio malo previše ziheraški pa je osvojio 2.mjesto u kombinaciji i 7. u slalomu čime je postao prvi hrvatski SKIJAŠ koji je postao vodeći u svjestkom kupu:D Da stvar bude još bolja u Schladmingu su odustali i Raich i Grange a Ivica je jednom pametnom vožnjom i 3. mjestom u slalomu povećao prednost. Još je i naš Natko u nedjleju osvojio 3.mjesto u kombinaciji pa smo imali i dva na postolju. Dobro je reako Ivica, da nam je netko prije 20 godina rekao da ćemo imati dvojicu na postolju u Kitzbuhelu koji je hram svjestkog skijanja poslali bi smo ga u ludnicu, a sada imamo to je zbilja nevjerojatno:)

Joj ja ga svaki dan gledam na youtube-u i svaki dan mi je sve ljepši....imam mnogo njegovim super videa. I mene je zadivilo kakva je opuštena atmosfera svi se tako dobro slažu;)
Evo ti jedog videa koji je napravila moja prijateljica iz Švicarske, to je kao pregled prvog djela sezone do natjecanja u Zakopanama. Video je extra a pjesme odabrane za točno određeni trenutak, jednostavno je super pa ga pogledaj ako nisi. I da, naravno nadam se da će pregled onog 2. dijela koje će napravit nakraju biti pun Schlierievih pobjeda.

https://www.youtube.com/watch?v=xDW2GmBSW3U&feature=channel_page .....jooojjj kako je lijep!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 4 Icon_minitimeNed Feb 01, 2009 1:31 pm

SKI SKOKOVI: Šlirencauer ponovo najbolji

Austrijanac Gregor Šlirencauer pobedio je u subotu na takmičenju u skijaškim skokovima u japanskom Saporu.

Šlirencauer je do osme pobede u sezone stigao zahvaljujući skokovima od 133 i 120,5 metara.

Dve preostale medalje takođe su pripale austrijskim skakačima.

Drugo mesto zauzeo je Tomas Morgenštern koji je ostvario skokove od 112 i 123,5 metara. Volfang Lojcl je bio treći pošto je zabeležio skokove od 112 i 119,5 metara.

Šlirencauer je trenutno vodeći u ukupnom plasmanu Svetskog kupa sa 1.420 bodova. Drugoplasirani Švajcarac Simon Aman, koji je u Saporu bio tek sedmi, ima 1.248 bodova, dok je Lojcl treći sa 1.166.

(Beta, foto AP)
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 4 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Zimski sportovi
Nazad na vrh 
Strana 4 od 9Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Tennis :: swashtara :: RaznoOoOoO-