Tennis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tennis

Ako volite tenis dopasce vam se ovaj forum

PrijemPortalLatest imagesRegistruj sePristupi

Zimski sportovi

Ići dole 
+3
RAFA THE KING
Rafa 4ever
*Joansie*
7 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći
AutorPoruka
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Broj poruka : 117
Godina : 31
Zasto volis tenis? : ....jer je najbolji
Koliko volis tennis? :
Zimski sportovi - Page 3 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Zimski sportovi - Page 3 Right_bar_bleue

Datum upisa : 07.01.2009

Zimski sportovi - Page 3 Empty
PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 3 Icon_minitimeSub Jan 10, 2009 9:31 pm

Da zato je meni austrijsku tim super jer su svi tako povezani, svi podupiru jedni druge i svi se vesele pobjedama drugih a i trener imje super lik:D
Zbilja??? Kad je tek došao sa 16 odmah sam ga počela oboožavati jer je sjajno skakao, ja sam obična baš takva da podupirem ove mlade, tako sam počela voljeti i Mariu Sharapovu kada je sa 17 osvojila Wimbledon pa tako sad volim I Caroline Wozniacki koja vjerujem da je u tvom potpisu?? biggreen Uglavnom odmah sam ga zavoljela kad sam vidjela da super skače i kad sam čula da mu je tek 16 a neću da ti ni pričam što je bilo kad sam ga vidjela bez kacige icon_amor icon_amor icon_amor hahahahahaha Najgore mi je što postanem preemotivna kad nekog sportaša baš zavolim,meni je već 10 minuta prije nego što on ide skakati zlo od nervoze.
Jer mi daš svoj msn pa da možemo tamo popričati koji puta? Mogli bi gledati natjecanje sutra i komentirati, ja to stalno radim s tenisom zajedno sa moje dvije super prijateljice Jelene iz Beograda i Jovane iz Podgorice.
Ja mu isto dosta često šaljem poruke, nakon svakog natjecanja, samo neki puta na engleskom neki na njemačkom,zavisi kakvog sam raspoloženja....hahahaha.....baš me zanima tko su one dvije djevojke iz Hrvatske koje mu šalju poruke Helena i Matea ja msilim.
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Broj poruka : 5301
Godina : 30
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :
Zimski sportovi - Page 3 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Zimski sportovi - Page 3 Right_bar_bleue

Datum upisa : 04.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 3 Icon_minitimeSub Jan 10, 2009 9:54 pm

Meni je C. Wozniacki preslatka i jako mi je draga... Nadam se da će postići uspeh, pa eto nje u mom potpisu. Zimski sportovi - Page 3 27611
I meni pozli kada dođe red na onih najboljih deset, jer znam da će uskoro i on... Kada on sedne na onu klupicu i čeka da mu Pointner mahne zastavicom - ja gotovo padnem u nesvest! Možda sam fanatik, ali šta mogu. icon_amor
Nemam MSN Zimski sportovi - Page 3 370602 ... Imaš li ti skype? Ako nemaš, nema veze, otvoriću ja za par dana, kada se vratim u BG.
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 3 Icon_minitimeSub Jan 10, 2009 10:34 pm

Isto tako se i ja osjećam kad dođu onih zadnjih 10, često ne gledam one ispred već samo Gregora. Danas me je Gregor dugo držao u neizvjesnosti jer sjedi na onoj klupici i nikako da skoči,a ja si mislim: " Ajde Pointner mahni već jednom tom zastavicom?? " Počela sam vikati na televizor: " ma ajde već jednom " a Schliery i dalje sjedi tamo, tih su mi je 10 sekundi koliko je čekao gore bile najduže u životu. Kad je krenuo pa kad se odrazio vidjela sam dosta malu brzinu pa sam odmah pala u depresiju, ja sam milsila da neće ni do 190. sekundu kasnije totalno drugačija situacija, bila sam presretna. Ajme još uvijek kad pomislim na to postanem tako sretna,baš mi je popravio dan:) Jesi primjetila da ima novi kombinezon?? Onaj prije mu je donosio nesreću sad se nadam da ćeovaj biti sretan:D
Nemam skype nažalost. Ja točnije nemam msn nego yahoo ali to ti je skoro isto, ja se normalno dopisujem sa yahoo-om sa ljudima koji imaju msn. Na yahoo mi se lakše bilo prijavit, ne znam zašto. Kad je tebi rođendan?
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 3 Icon_minitimeSub Jan 10, 2009 11:15 pm

Naravno da sam primetila, dosad je nosio onaj plavi, zar ne?
Moj rođendan je 30. januara. Punim 15.
Možda se onda prijavim i na Yahoo!, jer preko toga imam mail adresu.
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 3 Icon_minitimeSub Jan 10, 2009 11:22 pm

da onda ti je to lakše;)
super znači skoro:))) Ja sam rođena 8.8. kad I Roger Federer:D
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 3 Icon_minitimeNed Jan 11, 2009 1:10 pm

Evo novog Gregorovog bloga:

10.01.09
Schanzenrekord!

Hey!

Heute fand der erste Skiflugwettkampf der Saison am Kulm statt und es gibt nichts Besseres als vor heimischer Kulisse zu fliegen. Als ich oben auf dem Balken gesessen bin, habe ich eine Gänsehaut bekommen.
Im ersten Durchgang bin ich auf 199.5 m gekommen und war damit hinter Simon Ammann zweiter. Im Finale habe ich einen super Sprung erwischt und konnte auf den neuen Schanzenrekord von 215.5 m fliegen. Wahnsinn! Diese Weite ist für mich schon das Limit an dieser Schanze und die Landung war schon ziemlich hart. Es ist mir aber, außer einem Krampf im Oberschenkel, nichts passiert, und so freue ich mich natürlich riesig über diesen Sieg.
Morgen werden wir wieder voll angreifen und noch einmal die super Stimmung genießen!

Bis bald,
Euer Gregor

[b] Rekord skakaonice

Hey!

Danas je održano prvo natjecanje sezone u skiletenju u gradu Kulmu, i nema ničega boljeg od letenja pred domaćom publikom. Kada sam sa skakačke klupice pogledao dolje sav sam se naježio. U prvom pokušaju sa 199.5 metara završio sam drugi iza Simona Ammana. U finalu dobio sam jedan super skok i uspio skočiti novi rekord skakaonice sa 215.5 metara. Ludo!!! Ovolika daljina na ovoj skakaonici je zaista limit pa je doskok bio jako težak. Nisam imao problema s grčem u nozi i silno se veselim ovoj pobjedi. Sutra ćemo još jednom napasti i uživati u ovoj atmosferi.
Vidimo se
Vaš Gregor
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 3 Icon_minitimeNed Jan 11, 2009 7:55 pm

Jao, pobedio je i danas! Moj ćale kaže da je Gregor pravi ski-letač, a da mnogi drugi, koji su dobri skakači, nisu dobri letači. Gregor je oba. Ja verujem da on može da pobedi ove godine u Svetskom kupu!!! Zimski sportovi - Page 3 27611

Sad sam pogledala one snimke što si postavila, fenomenalni su! Mnogo mi se dopada onaj video-profil, a reklama je fantastična! icon_lol Zimski sportovi - Page 3 27611
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 3 Icon_minitimeNed Jan 11, 2009 8:22 pm

Pa da ima pravo, recimo Morgi, on je uvijek bio dobar skakač ali nikad ni približno dobar letač. Gregor je pravi letač iako je i dobar skakač ali letenje mu je ipak specijalnost. Baš mi je drago da ti se svidio video, onaj profil mi je odličan a reklama presmješna. Jesi pročitala novi blog koji sam ti poslala?? Sad očekujem novi pa ćemo imati još materijala za raspravljanje. Joj, tako sam sretna zbog Gregora baš mi popravi dan:)
Evo ti još jednom najnovijeg bloga od jučer ako ga nisi vidjela:

Hey!

Danas je održano prvo natjecanje sezone u skiletenju u gradu Kulmu, i nema ničega boljeg od letenja pred domaćom publikom. Kada sam sa skakačke klupice pogledao dolje sav sam se naježio. U prvom pokušaju sa 199.5 metara završio sam drugi iza Simona Ammana. U finalu dobio sam jedan super skok i uspio skočiti novi rekord skakaonice sa 215.5 metara. Ludo!!! Ovolika daljina na ovoj skakaonici je zaista limit pa je doskok bio jako težak. Nisam imao problema s grčem u nozi i silno se veselim ovoj pobjedi. Sutra ćemo još jednom napasti i uživati u ovoj atmosferi.
Vidimo se
Vaš Gregor
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 3 Icon_minitimeNed Jan 11, 2009 8:59 pm

Pročitala sam, i mogu reći da mi je jako drago što se apsolutno nije uobrazio. I dalje se iznenađuje kada preskoči daljinu kao što je 215.5m (moj ćale uvek kaže: "Ej, pa on je preskočio dva fudbalska stadiona!") i ume da se veseli pobedama! Jako mi je drago zbog toga, nadam se da će takav skroman i ostati. Zimski sportovi - Page 3 27611

P.S. Samo da te pitam nešto za Messenger... Da li treba da kliknem na Download da bi se prijavila?
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 3 Icon_minitimeNed Jan 11, 2009 10:05 pm

....misliš na Yahoo messenger? za yahoo ti uopće ne treba messenger ako ne želiš jer se možeš prijaviti i pričati i bez njega, naravno bit će ti lakše sa njim. Možeš i bez njega tako da napišeš na googl-u yahoo mail, otvoriš yahoo mail,on te pita za e-mail i lozinku ti uđeš pa će ti se lijevo pokazati kontakti ma vidjet ćeš.........možeš mi dat svoj mail pa da te dodam na listu da bi mogle pričati. jesi ti: marizza.rada ako jesi onda sam te već dodala.

Da kod Schliery-ami se baš sviđa što je tako skroman i dobar:)
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 3 Icon_minitimeNed Jan 11, 2009 11:08 pm

Jeste, to sam ja, mislim da sam uspela da ukapiram kako sve funkcioniše. Zimski sportovi - Page 3 27611 Samo još da se dogovorimo da obe u isto vreme budemo tamo i moći ćemo da pričamo o skokovima (i drugim stvarima, naravno) do mile volje. Zimski sportovi - Page 3 27611
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 3 Icon_minitimeNed Jan 11, 2009 11:13 pm

yaaayyy!!! super, jedva čekam....bit ću tamo sutra oko 4 popodne, može? Moći ćemo se ispričati do mile volje Zimski sportovi - Page 3 845965

joj neeeeee.....sutra glupa škola, mrzim školu, a tako je bilo lijepo ova 4 tjedna.....neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......zaštoooooooooooooooooooo....umrijet ću...:(
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 3 Icon_minitimeNed Jan 11, 2009 11:16 pm

Ja, pa ti sutra krećeš u školu... Ja krećem sledeće nedelje...
Ako hoćeš, možemo i sad.
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 3 Icon_minitimePon Jan 12, 2009 5:05 pm

Ja sam od sada tamo pa mi samopošalji poruku kad dođeš:) Jedva čekam da se ispričamo;)
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 3 Icon_minitimePon Jan 12, 2009 9:35 pm

Evo novog bloga:

Gleich noch ein Sieg!

Hey!

Auch das zweite Skifliegen am Kulm war ein super Erlebnis. Ich war heute sehr locker und konnte alles noch viel mehr genießen als gestern. Mir sind zwei sehr ausgeglichene und gute Flüge auf 203.5 m und 202 m gelungen und obwohl es nicht mehr so weit ging wie gestern war es ein sehr guter und spannender Wettkampf. Ich bin damit ihm Skifliegen weiter ungeschlagen! Hoffentlich kann ich diese Serie in Zukunft noch weiter ausbauen.
Es hat sehr viel Spaß gemacht dieses Wochenende hier zu springen und jetzt heißt es erst einmal etwas ausspannen bevor der Weltcup wieder weitergeht.

Bis bald,
Euer Gregor

[b] Sreća, još jedna pobjeda!

Hey!

Ovo drugo natjecanje u Kulmu bio je jedan veliki doživljaj. Danas sam bio dosta raštiman ( ne znam kako bi to drugačije prevela ) i uspio opet puno uživati kao i jučer. Skočio sam dva respektabilna i dobra leta od 203.5 i 202 metara premda ne tako duga kao jučer ali je ovo bilo jedno jako dobro i uzbudljivo natjecanje. Još uvijek sam ostao nepobjeđen u ski letovima! Nadam se da ću ovu seriju još produljiti u budućnosti. Skakanje ovdje ovaj vikend priuštilo mi je mnogo sreće i učinilo borbu za ukupnog pobjednika u svjetskom kupu još uzbudljivijom i napetijom.
Vidimo se!
Vaš Gregor
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 3 Icon_minitimeSre Jan 14, 2009 5:45 pm

Hvala ti puno za prevod! Jedva čekam sledeće takmičenje!
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 3 Icon_minitimePet Jan 16, 2009 9:26 pm

Gregor je bio 2. danas, to je vrlo dobar rezultat s obzirom da je sada samo 40 bodova iza Ammana. Iako on baš nije bio zadovoljan svojim skokovima a i ja sam imala osjećaj da može mnogo bolje. Nadam se da će sutra biti bolje ( iako bi bila zadovoljna i s postoljem ) i da će se njegova forma samo penjati te u Vancouveru ili Japanu napokon prestići Ammana. Treba sad što najbolje odradit ovih 5 natjecanja pa onda opet kreću ski letovi. Ajdeee Gregor!!!!
Evo i novog bloga:

Hexenkessel Zakopane

Hey!

Nach meinen beiden Siegen am Kulm ging der Weltcup schon heute in Zakopane weiter. Es herrscht immer eine super Stimmung und es macht Spass hier zu springen, obwohl der Wettkampf heute wegen Schnee und Wind besonders im ersten Durchgang etwas schwierig war. Im ersten Durchgang bin ich 127.5 m gesprungen und lag damit 2 Meter hinter Wolfgang auf dem zweiten Rang. Im Finale wollte ich ihm dann was vorlegen und mit 130 m ist mir auch ein guter Sprung gelungen. Wolfgang sprang aber auch dann wieder weiter und hat so verdient gewonnen. Ich hatte leichte Fehler beim Timing am Tisch und mir ist es nicht gelungen im Wettkampf die besten Sprünge zu zeigen. Ich hoffe ich kann das morgen besser machen.

Bis bald,
Euer Gregor

[b] Začarani Zakopane

Hey!

Nakon moje posljednje pobjede u Kulmu svjetski kup se danas nastavlja u Zakopanama. Ovdje vlada jedna super atmosfera i zbilja sam sretan skakati ovdje, iako je danas jako padao snijeg i puhao vjetar, posebno u prvoj rundi kada je bilo doista loše. U prvoj rundi skočio sam 127.5 metara, samo 2 metra iza Wolfganga te bio drugi. U finalnoj rundi pokušao sam se smiriti i sa 130 metara nakraju skočio jedan dobar skok. Wolfgang je ipak danas skakao duže i zasluženo pobjedio. Imao sam problema sa tajmingom kod odskoka i zato nisam danas skakao baš najbolje. Nadam se da će sutra biti bolje.

Vidimo se
Vaš Gregor
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Broj poruka : 6152
Godina : 34
Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:)
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 3 Icon_minitimeNed Jan 18, 2009 2:04 am

SKOKOVI: Šlirencauer dva boda iza Amana

Austrijanac Gregor Šlirencauer trijumfovao je u subotu na takmičenju za Svetski kup u skijaškim skokovima u poljskom centru Zakopane, gde je zabeležio ukupno 16. pobedu u karijeri.

Talentovani devetnaestogodišnjak je skokovima od 130,5 i 138,5 metara osvojio 285,7 bodova, pa se u generalnom plasmanu Svetskog kupa približio vodećem Švajcarcu Simonu Amanu na samo dva boda.

Drugo mesto u Zakopanama zauzeo je pobednik Novogodišnje turneje, njegov deset godina stariji zemljak Volfgang Lojcl, skokovima od 130 i 136,5 metara, dok je trećeplasirani Aman doskočio na 127,5 i 134 metra.

Aktuelnog pobednika Svetskog kupa, iz 2008. godine, Tomasa Morgenšterna, nije bilo među prvih deset skakača...

Rezultati ostalih: 4. Dmitrij Vasiljev (Rusija) 262,3 boda (126,0 metra/132,5 metra),5. Martin Šmit (Nemačka) 258,4 (123,5/132,0), 6. Mihael Urman (Nemačka) 252,5 (121,0/131,5), 7. Roman Kudelka (Češka) 250,2 (120,5/131,0), 8. Anders Bardal (Norveška) 247,5 (120,0/130,0), 9. Andreas Kitel (Švajcarska) 245,7 (120,5/128,5), 10. Markus Egenhofer (Austrija) 235,1 (116,0/128,5)...

Generalni plasman Svetskog kupa: 1. Aman 1.122 boda, 2. Šlirencauer 1.120, 3. Lojcl 981, 4. Šmit 532, 5. Tomas Morgenštern (Austrija) 443...

(Tanjug/MONDO)
brawo schliry. . . bio je fantastichan danas. . . :0)
Nazad na vrh Ići dole
http://tennis.homegoo.com/
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 3 Icon_minitimeNed Jan 18, 2009 1:20 pm

YAAYYY!!! Ja sam takoooo sretna!!! Jučer nakon što je Loitzl skočio 136 metara nisam baš vjerovala da Schliery može pobjediti ali on je bio još bolji!!!! JUPIIIII!!!!! Počela sam skakat i vrištat nakon pobjede. Sad je samo dva boda iza Ammana. Ahhhggg...glupa dva boda...nadam se da će preći u vodstvo već na idućem natjecanju u Vancouveru, budimo iskreni,mislim da ona žuta majica pripada njemu a i uz to Ammanu zbilja ne stoji žuto!!!:P
Ajdeeee Schliery!!! Zimski sportovi - Page 3 724208

Evo novog bloga ako koga zanima:

Wieder ein Sieg!

Hey!

Beim zweiten Wettkampf in Zakopane ist es mir heute endlich gelungen meine besten Sprünge zu zeigen. Mit 130.5 m war ich schon nach dem ersten Durchgang in Führung und mit 138.5 m im Zweiten konnte ich wieder einen Sieg feiern. Das ist super vor so einer tollen Kulisse und auch das wir wieder einen Doppelsieg feiern konnten ist genial. Wir pushen uns im Moment gegenseitig nach vorn und deshalb konnten wir auch so eine tolle Siegesserie hinlegen. Im Gesamtweltcup bin ich jetzt nur mehr zwei Punkte hinter Simon, das heißt ich habe mein Ziel, dieses Wochenende noch näher an ihn heranzurücken, voll und ganz erreicht.

Bis bald,
Euer Gregor

[b]Još jedna pobjeda!

Hey!

Na drugom natjecanju danas u Zakopanama napokon sam uspio skočiti najbolji skok. Sa 130.5 metara u prvom pokušaju već sam bio u vodstvu i sa 138.5 metara u drugom uspio doći do još jedne pobjede. Ovo je bilo super za odličnu kulisu ( misli na atmosferu ) i još ostvariti dvostruku pobjedu je genijalno. Na momente smo se tjerali međusobno naprijed zato smo i uspjeli doći do ove odlične serije pobjeda. ( misli na austrijske pobjede jer su on i Wolfgang pobjedili na zadnjih 8 natjecanja ) U ukupnom poretku svjetskog kupa sada sam samo 2 boda iza Simona Ammana, to je sada moj cilj, ovaj vikend došli smo još bliže i ostvarili cilj za ovaj vikend.

Vidimo se!
Vaš Gregor!
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 3 Icon_minitimePon Jan 19, 2009 1:17 am

Tako mi je drago!!!!!!! Nisam bila u prilici da gledam skokove, bila sam na nekom rođendanu, ali kada mi je drugarica javila da je Schlieri pobedio, da je na samo dva poena od Ammanna... Ne mogu da vam opišem sreću koju sam osetila u tom trenutku. Hajde, Schlieri, ove godine možeš da osvojiš Svetski kup! Zimski sportovi - Page 3 27611
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:)
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 3 Icon_minitimePon Jan 19, 2009 1:32 pm

*Joansie* ::
Tako mi je drago!!!!!!! Nisam bila u prilici da gledam skokove, bila sam na nekom rođendanu, ali kada mi je drugarica javila da je Schlieri pobedio, da je na samo dva poena od Ammanna... Ne mogu da vam opišem sreću koju sam osetila u tom trenutku. Hajde, Schlieri, ove godine možeš da osvojiš Svetski kup! Zimski sportovi - Page 3 27611
sad ili nikad. . . icon_vamos
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 3 Icon_minitimePon Jan 19, 2009 7:08 pm

ma naravno da može.....ako će mu forma bit ovakva ( a ja mislim da može još i bolje i da mu se forma penje ) onda ima super šanse. Nemojmo još zaboravit da je 5 natjecanja u ski letenju do kraja godine a svi znamo tko je najbolji letač;) Ipak neću bit tužna ako i ne pobjedi jer ima on još dobrih 10 godina da osvoji. :D
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 3 Icon_minitimePon Jan 19, 2009 10:19 pm

da ali cu biti jako tuzhna ako ga ammann oswoji umesta schlirija. . . :0(
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 3 Icon_minitimeSre Jan 21, 2009 6:41 pm

vjeruj mi i ja ću...samo nikad ne očekujem previše kako ne bi bila previše razočarana ako izgubi. li naravno da ću i ja biti tužna....joj ne želim uopće razmišljati o ovome.Ima još 13 natjecanja i može se svašta dogoditi. Ajde Schlieri!!!!
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 3 Icon_minitimePet Jan 23, 2009 6:19 pm

Nicoletto ::
ma naravno da može.....ako će mu forma bit ovakva ( a ja mislim da može još i bolje i da mu se forma penje ) onda ima super šanse. Nemojmo još zaboravit da je 5 natjecanja u ski letenju do kraja godine a svi znamo tko je najbolji letač;) Ipak neću bit tužna ako i ne pobjedi jer ima on još dobrih 10 godina da osvoji. :D
Potpuno se slažem. Biću srećna i da ga vidim na podijumu. Ali, ipak mi je nekakav red da Schlieri ove godine osvoji Svetski kup. 2006/2007. je bio četvrti, 2007/2008. drugi, sada je red na prvo mesto. Zimski sportovi - Page 3 27611 Jedva čekam sledeće takmičenje. Zimski sportovi - Page 3 27611
I moram da se radujem još jednoj stvari - Brian Joubert je novi šampion Evrope u umetničkom klizanju!!!! Zimski sportovi - Page 3 807188 Zimski sportovi - Page 3 807188 Zimski sportovi - Page 3 807188 Tako mi je drago! U kratkim programima je bio neverovatan, u dugom je imao neke sitne greške, ali je takođe bio sjajan! Mnogo volim kako on kliza, prosto se vidi da je talenat... Samo mi je žao što je Tomaš Verner bio "tek" šesti. Ali, to jeste "tek" za nekog ko je bio šampion iz Zagreba (je l' on beše osvojio zlato?)
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 3 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Zimski sportovi
Nazad na vrh 
Strana 3 od 9Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Tennis :: swashtara :: RaznoOoOoO-
Skoči na: