Tennis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tennis

Ako volite tenis dopasce vam se ovaj forum

PrijemPortalLatest imagesRegistruj sePristupi

Zimski sportovi

Ići dole 
+3
RAFA THE KING
Rafa 4ever
*Joansie*
7 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći
AutorPoruka
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Broj poruka : 117
Godina : 31
Zasto volis tenis? : ....jer je najbolji
Koliko volis tennis? :
Zimski sportovi - Page 8 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Zimski sportovi - Page 8 Right_bar_bleue

Datum upisa : 07.01.2009

Zimski sportovi - Page 8 Empty
PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 8 Icon_minitimeUto Mar 10, 2009 4:35 pm

Da hvala na linku ali još uvijek ne uspjevam otvoriti.......ajde molim te pogledaj da li ima koji novi blog poslije Libereca i zlata.
Znaš što bi bilo savršeno na Olimpijskim igrama: Da Janne osvoji zlato na maloj, Schlieri na velikoj i onda još austrijanci timsko zlato.
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Broj poruka : 5301
Godina : 30
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :
Zimski sportovi - Page 8 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Zimski sportovi - Page 8 Right_bar_bleue

Datum upisa : 04.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 8 Icon_minitimeSub Mar 14, 2009 8:33 pm

Može i taj raspored. icon_lol Ono što me je zaista "uplašilo" oko povratka Jannea the Great je to što, ako on bude bio u dobroj formi, onda će biti nepobediv na Četiri skakaonice.
E, nemam pojma šta je ovo, ali sada ni ja ne mogu da uđem na Schlierijevu stranicu. Zimski sportovi - Page 8 370602
Jesi li gledala danas timsko takmičenje u Wikersundu? Kako sam se uplašila kada je prvi put pao! Zimski sportovi - Page 8 370602 Iskreno, kako se isprevrtao gotovo da sam bila sigurna da je slomio nešto. Na sreću, bio je u redu, a imao je i dovoljno dugačak skok da Austrija ostane prva. Takođe sam se jako uplašila kada je i drugi put pao! Jako mi je žao što tada nije uspeo da ostane u ravnoteži, da jeste oborio bi rekord skakaonice, ali nema veze. Bitno da je Austrija pobedila i da je Schlieri u redu. Zimski sportovi - Page 8 27611
Nazad na vrh Ići dole
Jackie
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
Jackie

Broj poruka : 1344
Zasto volis tenis? : ....
Koliko volis tennis? :
Zimski sportovi - Page 8 Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Zimski sportovi - Page 8 Right_bar_bleue

Datum upisa : 07.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 8 Icon_minitimeSre Mar 25, 2009 3:37 pm

juche je pochelo swetsko prwenstwo u umetnichkom klizanju u L.A.-u,jedwa sam dochekala!!!
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Broj poruka : 6152
Godina : 34
Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:)
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 8 Icon_minitimeSre Mar 25, 2009 8:29 pm

LOL..... Super..... :D
Nazad na vrh Ići dole
http://tennis.homegoo.com/
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 8 Icon_minitimePet Mar 27, 2009 1:01 pm

Jackie ::
juche je pochelo swetsko prwenstwo u umetnichkom klizanju u L.A.-u,jedwa sam dochekala!!!
Takođe! Zimski sportovi - Page 8 27611 Ali mi je žao što su onako kasno prenosi (mada, u Los Anđelesu je to normalno vreme icon_lol ), pa moram da te pitam da li znaš u koliko sati su na programu muški dugi programi? Nadam se da će Brian Joubert osvojiti zlato, ili bar neku medalju... Volela bih i da Tomaš Verner osvoji neku. Zimski sportovi - Page 8 27611 Takođe obožavam sportske parove, moraću dobro da prečešljam teletekst Eurosporta, da vidim termine.
Inače završen je Svetski kup u skijaškim skokovima, čiji je pobednik... Gregor Schlierenzauer! Zimski sportovi - Page 8 27611 Ove sezone, on je dobio dva Kristalna globusa, za najboljeg skakača i najboljeg letača, osvojio je Nordijsku turneju, bio treći na novogodišnjoj turneri Četiri skakaonice, osvojio srebrnu medalju na SP u skokovima na maloj skakaonici, oborio rekord po broju osvojenih poena u jednoj sezoni i oborio rekord po boju pobeda u jednoj sezoni (13). Svaka mu čast! Zimski sportovi - Page 8 807188 Zimski sportovi - Page 8 724208 Zimski sportovi - Page 8 27611
Nazad na vrh Ići dole
Jackie
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
Jackie

Koliko volis tennis? :
Zimski sportovi - Page 8 Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Zimski sportovi - Page 8 Right_bar_bleue

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 8 Icon_minitimePet Mar 27, 2009 3:19 pm

Joanse ja sam jutros gledala dugi program za mushkarce i to snimak...Brian je oswojio tek bronzu i bio je bash razocharan:( a Werner nije oswojio nijednu medalju Zimski sportovi - Page 8 370602 zlato je na odushewljenje publike oswojio amerikanac Evan Lysacek...meni se uopshte nije dopalo kako je klizao,al ajde
a danas je na eurosportu od 21:30 kratki program za zene,to cu gledato obawezno xD
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:)
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 8 Icon_minitimePet Mar 27, 2009 3:23 pm

Baš mi je žao što Thomas nije osvojio ni jednu medalju..... :0( A ko je osovojio srebro i bronzu?
Za Schlirija mi je veoma drago.... Svaka mu čast!!!! :D A ko je bio 2. i 3.?
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 8 Icon_minitimeSub Mar 28, 2009 2:17 am

Jackie ::
Joanse ja sam jutros gledala dugi program za mushkarce i to snimak...Brian je oswojio tek bronzu i bio je bash razocharan:( a Werner nije oswojio nijednu medalju Zimski sportovi - Page 8 370602 zlato je na odushewljenje publike oswojio amerikanac Evan Lysacek...meni se uopshte nije dopalo kako je klizao,al ajde
a danas je na eurosportu od 21:30 kratki program za zene,to cu gledato obawezno xD
Kako mi je žao... Realno, bronzana medalja je veliki uspeh, ali ja lično smatram da je Brian bolji i da zaslužuje da osvoji više. Moja drugarica je takođe gledala snimak i rekla da su mu silne poene oduzeli samo zato što je jednom pao koliko je dug. Znači, zlato Evanu Lysaceku, srebro Patricku Chanu, a Brianu bronza. Izgleda da je on jedini od onih koji su prošli put osvojili medalju koji je osvojio i ovaj put. Nisam ni videla da su Buttle i Weir klizali uopšte. Baš mi je žao što Brian nije osvojio zlato koje toliko zaslužuje. I čudno mi je što muškarce nisu ostavili za kraj. Dobro, makar ću videti Briana na gali, nadam se da će klizati uz divnu pesmu "I'm Yours" od Jasona Mraza, uz to igra na galama u poslednje vreme. Zimski sportovi - Page 8 27611 Držim palčeve Carolini Kostner! Zimski sportovi - Page 8 27611
P.S. Drugi i treći u Svetskom kupu skijaških skokova su Simmon Amman i Wolfgang Loitzl. Zimski sportovi - Page 8 845965
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 8 Icon_minitimeSub Mar 28, 2009 10:35 am

Hvala Joansie..... :D
Nazad na vrh Ići dole
Jackie
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
Jackie

Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 8 Icon_minitimeSub Mar 28, 2009 1:28 pm

Joansie i meni je zao Briana i da,pao je na kraju izwodjenja,a owa shto wodi,samo je prokomentarisala,ewo kako je otishla zlatna medaljla i tako je i bilo...ustwari,dobro je i ispalo,mogao je da bude i na chetwrtom mestu i da nishta ne oswoji...
ja juche nisam mogla da ispratim dewojke kako klizaju zato shto sam zaspala Zimski sportovi - Page 8 370602 tako da sada ne znam koja je posle kratkog programa prwa...da li je neko gledao?
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 8 Icon_minitimeSub Mar 28, 2009 1:32 pm

Ja nisam..... A da li možda znaš koji je bio Werner?
Nazad na vrh Ići dole
Jackie
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
Jackie

Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 8 Icon_minitimeSub Mar 28, 2009 1:35 pm

on je bio chetwrti ili peti,nisam sad sigurna Embarassed
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 8 Icon_minitimeSub Mar 28, 2009 1:36 pm

OK..... Hvala puno Saška... :D
Nazad na vrh Ići dole
Jackie
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
Jackie

Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 8 Icon_minitimeSub Mar 28, 2009 2:31 pm

nem na chemu inča biggreen
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 8 Icon_minitimeNed Mar 29, 2009 12:26 pm

HEJJJ!!!!! Evo i mene opet, komp mi je bio pokvaren pa nisam mogla doći do interneta ali dobro sad sam opet ovdje. Žao mi je što s vama nisam mogla proslaviti Schlierievu pobjedu, posebno s Jovanom. Samo sam u četvrtak doživjela šok kad sam čula da si je strgao koljeno. Nešto prestrašno. Hvala Bogu pukao je samo jedan ligament i to onaj zadnji križni tako da može hodati sad nakon operacije ali s onom protezom. Pad je izgledao strašno i sad ništa od skokova sigurno dva mjeseca:(((((
ako koga zanima, posebno Jovanu evo link pa možeš provjerit pres konferenciju od jučer. Ja ću ti kasnije i prevest s njemačkog;)
http://gregor--schlierenzauer.blog.pl/archiwum/index.php?nid=14202610
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 8 Icon_minitimeNed Mar 29, 2009 12:32 pm

Nicoletto ::
HEJJJ!!!!! Evo i mene opet, komp mi je bio pokvaren pa nisam mogla doći do interneta ali dobro sad sam opet ovdje. Žao mi je što s vama nisam mogla proslaviti Schlierievu pobjedu, posebno s Jovanom. Samo sam u četvrtak doživjela šok kad sam čula da si je strgao koljeno. Nešto prestrašno. Hvala Bogu pukao je samo jedan ligament i to onaj zadnji križni tako da može hodati sad nakon operacije ali s onom protezom. Pad je izgledao strašno i sad ništa od skokova sigurno dva mjeseca:(((((
ako koga zanima, posebno Jovanu evo link pa možeš provjerit pres konferenciju od jučer. Ja ću ti kasnije i prevest s njemačkog;)
http://gregor--schlierenzauer.blog.pl/archiwum/index.php?nid=14202610
Nadam se da će se brzo oporaviti.... I hvala na linku Nicole.... Drago mi je što si ponovo sa nama.... Mnogo si mi nedostajala..... Pozz i kiss.... :D
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 8 Icon_minitimeNed Mar 29, 2009 1:27 pm

Hvala!!!:) I vi ste meni puunoooo nedostajali i našla sam video na youtube-u gdje možete vidjeti pad i neke isječke sa preskonferencije, baš mi je bilo drago kad sam ga vidjela da već hoda.

https://www.youtube.com/watch?v=RTeGcDS4yDE
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 8 Icon_minitimePon Mar 30, 2009 5:07 pm

Čula sam za tu užasnu povredu i stresla sam se dok sam slušala opis povrede. Nadam se da će se uspešno oporaviti, koliko god da bude vremena bilo potrebno za to! Nick, drago mi je da si ponovo tu! Zimski sportovi - Page 8 27611
Što se tiče klizanja, kod devojaka je pobedila ona korejska klizačica, nikako ne mogu da joj zapamtim ime, druga je bila Kanađanka Joannie Rochette, a treća Japanka Miki Anido. Carolina Kostner me je totalno razočarala. Bila je jako loša u dugom programu, i na kraju je bila tek 12. Zimski sportovi - Page 8 370602
Noćas sam gledala gala egzibicije, i dopalo mi se. Celokupan utisak mi je bio vrlo povoljan. Naročito mi se dopao živi nastup Tomáša Vernera, koji je igrao uz muziku Michaela Jacksona. I Brian je bio vrlo dobar, ali sam ja navikla na nešto življe od njega. Čini mi se da, posle onog pada, nije imao želju da napravi nešto veselije, ali to su samo moja nagađanja.
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 8 Icon_minitimePon Mar 30, 2009 5:28 pm

*Joansie* ::
Čula sam za tu užasnu povredu i stresla sam se dok sam slušala opis povrede. Nadam se da će se uspešno oporaviti, koliko god da bude vremena bilo potrebno za to! Nick, drago mi je da si ponovo tu! Zimski sportovi - Page 8 27611
Što se tiče klizanja, kod devojaka je pobedila ona korejska klizačica, nikako ne mogu da joj zapamtim ime, druga je bila Kanađanka Joannie Rochette, a treća Japanka Miki Anido. Carolina Kostner me je totalno razočarala. Bila je jako loša u dugom programu, i na kraju je bila tek 12. Zimski sportovi - Page 8 370602
Noćas sam gledala gala egzibicije, i dopalo mi se. Celokupan utisak mi je bio vrlo povoljan. Naročito mi se dopao živi nastup Tomáša Vernera, koji je igrao uz muziku Michaela Jacksona. I Brian je bio vrlo dobar, ali sam ja navikla na nešto življe od njega. Čini mi se da, posle onog pada, nije imao želju da napravi nešto veselije, ali to su samo moja nagađanja.
Ja nisam gledala egzibicije.... Joansie ima li ne youtube snimak neki sa egzibicija?
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 8 Icon_minitimePon Mar 30, 2009 8:26 pm

Nemam pojma. Gledala sam uživo na Eurosportu, verovatno ima.
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 8 Icon_minitimePon Mar 30, 2009 11:13 pm

Nemam pojma. Gledala sam uživo na Eurosportu, verovatno ima.
OK..... Hvala u svakom slučaju.... :D
Nazad na vrh Ići dole
Jackie
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
Jackie

Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 8 Icon_minitimeUto Mar 31, 2009 11:10 am

ja sam sinoc gledala reprizu gala wecheri,bilo je lepo,slazem se sa tobom joansie shto se tiche tomasa,bash je lepo klizao,jako mi se dopao nastuo... i wolela bih da je,shto se tiche dewojaka zlato oswojila miki ando,a ne yu-na kim ali dobro i owa je lepo klizala

e inča sachekaj da prodje neko wreme pa ce sigurno postawiti i neki snimak sa gale na youtubu
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 8 Icon_minitimeUto Mar 31, 2009 1:51 pm

Ja sam jedina koja još nije vidjela galu. Ali dobro vjerojatno će uskoro postavit Tomasov nastup. Inače ovaj se vikend u Zagrebu u ledenoj dvorani doma sportova održava svjetsko prvenstvo u sinkroniziranom klizanju po 2. puta u zadnjih 6 godina. Kad je bilo prije 6 godina onda sam isto išla gledati i meni i mojim prijateljicama Amerikanke su dale nekakve fora lizalice i dobile smo autograme od finkinja. Bilo je zbilja nezaboravno. Nadam se da će i ovaj puta bit tako:))
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 8 Icon_minitimeUto Mar 31, 2009 8:36 pm

O, blago tebi. U Zagrebu se zaista svašta dešava. Zimski sportovi - Page 8 27611 Moja drugarica i ja smo se dogovorile da počnemo da štedimo pare da bi uskoro otišle na neko od klizačkih takmičenja.
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 8 Icon_minitimeUto Mar 31, 2009 10:39 pm

O, blago tebi. U Zagrebu se zaista svašta dešava. Zimski sportovi - Page 8 27611 Moja drugarica i ja smo se dogovorile da počnemo da štedimo pare da bi uskoro otišle na neko od klizačkih takmičenja.
Hehehe.... I ja bih volela da odem na neko od takmičenja u umetničkom klizanju... :D
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 8 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Zimski sportovi
Nazad na vrh 
Strana 8 od 9Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Tennis :: swashtara :: RaznoOoOoO-
Skoči na: