| Zimski sportovi | |
|
+3RAFA THE KING Rafa 4ever *Joansie* 7 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Nicoletto Igras na celendzerima!
Broj poruka : 117 Godina : 31 Location : Zagreb, Hrvatska Zasto volis tenis? : ....jer je najbolji Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2009
| Naslov: Re: Zimski sportovi Sre Apr 01, 2009 4:34 pm | |
| Ja sam bila prošle godine na Europskom prvenstvu i svake godine idem na našu zlatnu piruetu, natjecanje koje se održava svake godine i bude tamo dosta poznatih. | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Zimski sportovi Sre Apr 01, 2009 6:43 pm | |
| Pa, eto, iako je ovde klizanje popularno za gledanje, nema nikakvih takmičenja. Zato se nadam da će nam uskoro ukinuti vize, pa da ću moći da idem na neko od takmičenja. Jaaako bih volela da uživo vidim klizače kao što su Brian Joubert, Tomáš Verner i ostali... | |
|
| |
Broj poruka : 117 Godina : 31 Location : Zagreb, Hrvatska Zasto volis tenis? : ....jer je najbolji Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2009
| Naslov: Re: Zimski sportovi Sre Apr 01, 2009 7:12 pm | |
| Vidim da voliš Mariu Kirilenko kao i ja pa sam nešto napravila za tebe, nadam se da će ti se svidjet. I vidim da voliš i Torresa i Liverpool a ja njega OBOŽAVAM!!!!! Jovana mi smo potpuno iste!!!!!!!! Ne mogu vjerovat:)) Evo što sam ti napravila: | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Zimski sportovi Sre Apr 01, 2009 8:01 pm | |
| Super je slika Nicole..... :D | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Zimski sportovi Čet Apr 02, 2009 5:45 pm | |
| - Nicoletto ::
- Vidim da voliš Mariu Kirilenko kao i ja pa sam nešto napravila za tebe, nadam se da će ti se svidjet. I vidim da voliš i Torresa i Liverpool a ja njega OBOŽAVAM!!!!! Jovana mi smo potpuno iste!!!!!!!! Ne mogu vjerovat:))
Evo što sam ti napravila:
Slika je preslatka! Puno ti hvala! Ja nemam photoshop ili nešto slično, pa ništa poput ove slike ne umem da napravim, pa ti zaista puno hvala. Slika je fantastična! Znam, ponekad kada postujemo na forumu se osećam kao da razgovaram sa svojom dvojnicom. To mi je totalno super... Ni ja nekad ne mogu da verujem da ti pišeš gotovo sve što ja mislim. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Čet Apr 02, 2009 7:01 pm | |
| Da kao da mi čitaš misli, svaki puta se iznenadim. Drago mi je da ti se sviđa:))) | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Ned Apr 05, 2009 4:29 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Ned Apr 05, 2009 4:36 pm | |
| Jao, blago tebi, sada imaš potpisani Brianov poster! Šta bih ja dala za toliku sreću?! | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Zimski sportovi Ned Apr 05, 2009 5:23 pm | |
| - *Joansie* ::
- Jao, blago tebi, sada imaš potpisani Brianov poster! Šta bih ja dala za toliku sreću?!
Ja Briana ne volim.... Ali svakako blago tebi.... :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Ned Apr 05, 2009 5:46 pm | |
| Pa ni meni Brian nije najdraži, najdraži mi je Tomas Verner ali mi je Brian 2. najdraži. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Ned Apr 05, 2009 6:56 pm | |
| Ali ja Briana uopšte ne volim.... :D | |
|
| |
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Zimski sportovi Pon Apr 06, 2009 3:12 am | |
| - *Joansie* ::
- Jao, blago tebi, sada imaš potpisani Brianov poster! Šta bih ja dala za toliku sreću?!
stwarno blago tebi! hocu i ja!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Pon Apr 06, 2009 2:18 pm | |
| - ***Inče*** ::
- Ali ja Briana uopšte ne volim.... :D
Ja njega mnogo volim, jedino mi je on, po klizanju, dostojno zamenio Plushenka, a uz to mi je zaista presladak. Najviše žalim što mu je koreografija na Svetskom prvenstvu bila perfektna, bukvalno je imao zlatnu medalju oko vrata, i tri sekunde pred kraj on padne. Ovo je jedna vrlo zanimljiva montaža kako Brian, Francuz, govori engleski. Kako smešno zvuči! https://www.youtube.com/watch?v=_yRXaX-_cK0 | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Pon Apr 06, 2009 4:05 pm | |
| Hvala na videu Jovana...zbilja je smješan. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Pon Apr 06, 2009 5:20 pm | |
| - Nicoletto ::
- Hvala na videu Jovana...zbilja je smješan.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Pon Apr 06, 2009 8:27 pm | |
| Evo ako niste znali, u subotu je bio održan party dobrodšlice za Schlieria i postignut uspjeh....napisao je i novi blog poslije toga pa vam ga evo prevodim a ako želite vidjet slike postavila sam vam i link. Inače Gregor je dobio čak i svoj vlastiti trg u Fulpmes-u. „Was für Freude“ Die Gemeinde ehrte mich für meine sportlichen Leistungen ( Saison der Rekorde) mit einem großartigen Empfang mit Musikkappelle, Schützenabordnung, Sportvereine usw. und einem feinen Festabend mit Weltcup-Party. Ein eigener „ Gregor Schlierenzauer-Platz“ wurde mir gewidmet, eine Hymne komponiert und noch viele Geschenke überreicht. Und sie ehrten auch die Menschen die hinter uns Sportlern stehen, Familie und Trainer.Viele Hände wurden geschüttelt, viele Dankesworte gesprochen- und noch mehr Autogramme geschrieben. Ich möchte mich bei der Gemeinde Fulpmes und allen Mitwirkenden, bei all meinen Fans, Trainern, meiner Familie sowie bei meinen Gönnern und Sponsoren für die bisherige Unterstützung bedanken. Bis Bald Euer Gregor Schlierenzauer Koja radost!
Cijela se okolica okupila zbog mojeg sportskog uspjeha ( sezona rekorda ) na velikom dočeku sa muzikom, poznatim ljudima i sportašima na partiju dobrodošlice.
Dobio samsvoj vlastiti " Gregor Schlierenzauer- trg ", skladanu himnu i još puno poklona.
Okupilo se mnogo djece iza nas sportaša, obitelji i trenera. Puno ruku je bilo pruženo, puno lijepih riječi rečeno i puno autograma ispisano.
Želio bih zahvaliti svim Fulpmljanima i okolici, svim mojim fanovima, trenerima, mojoj obitelji, i sponzorima na najboljoj podršci koju su mi pružali.
Vidimo se Vaš Gregor Schlierenzauer
http://translate.google.pl/translate?hl=pl&ie=UTF-8&u=www.gregor--schlierenzauer.blog.pl%0D%0A&sl=pl&tl=en&history_state0= | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Uto Apr 07, 2009 12:01 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Pet Apr 10, 2009 12:35 pm | |
| Ne pričaj da je dobio trg! Čoveče, čak i da nije pravi trg u pitanju, on ima samo 19 godina, a vidi šta je sve postigao! | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Sre Apr 15, 2009 4:24 pm | |
| Za sve ljubitelje klizanja jedna informacija. Danas će po 18. put na Eurosportu biti prikazana repriza gala egzibicija iz Los Anđelesa, u 18:15. I ja ću, naravno, po 18. put i gledati. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Sre Apr 15, 2009 5:07 pm | |
| Ja je na žalost neću moći gledati.....Ali hvala ti što si javila Joansie...:D | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Čet Apr 16, 2009 4:34 pm | |
| Nije čak bilo u 18:15, već u sedam! I to uopšte nisu pustili celu galu, samo od trećeg mesta! Stvarno nije fer, u programu je stajalo totalno drugacije? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zimski sportovi | |
| |
|
| |
| Zimski sportovi | |
|