Tennis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tennis

Ako volite tenis dopasce vam se ovaj forum

PrijemPortalLatest imagesRegistruj sePristupi

Zimski sportovi

Ići dole 
+3
RAFA THE KING
Rafa 4ever
*Joansie*
7 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
AutorPoruka
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Broj poruka : 117
Godina : 31
Zasto volis tenis? : ....jer je najbolji
Koliko volis tennis? :
Zimski sportovi - Page 9 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Zimski sportovi - Page 9 Right_bar_bleue

Datum upisa : 07.01.2009

Zimski sportovi - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 9 Icon_minitimeSre Apr 01, 2009 4:34 pm

Ja sam bila prošle godine na Europskom prvenstvu i svake godine idem na našu zlatnu piruetu, natjecanje koje se održava svake godine i bude tamo dosta poznatih.
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Broj poruka : 5301
Godina : 30
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :
Zimski sportovi - Page 9 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Zimski sportovi - Page 9 Right_bar_bleue

Datum upisa : 04.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 9 Icon_minitimeSre Apr 01, 2009 6:43 pm

Pa, eto, iako je ovde klizanje popularno za gledanje, nema nikakvih takmičenja. Zimski sportovi - Page 9 370602 Zato se nadam da će nam uskoro ukinuti vize, pa da ću moći da idem na neko od takmičenja. Jaaako bih volela da uživo vidim klizače kao što su Brian Joubert, Tomáš Verner i ostali...
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 9 Icon_minitimeSre Apr 01, 2009 7:12 pm

Vidim da voliš Mariu Kirilenko kao i ja pa sam nešto napravila za tebe, nadam se da će ti se svidjet. I vidim da voliš i Torresa i Liverpool a ja njega OBOŽAVAM!!!!! Jovana mi smo potpuno iste!!!!!!!! Ne mogu vjerovat:))
Evo što sam ti napravila:

Zimski sportovi - Page 9 Htbmnc
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Broj poruka : 6152
Godina : 34
Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:)
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 9 Icon_minitimeSre Apr 01, 2009 8:01 pm

Super je slika Nicole..... :D
Nazad na vrh Ići dole
http://tennis.homegoo.com/
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 9 Icon_minitimeČet Apr 02, 2009 5:45 pm

Nicoletto ::
Vidim da voliš Mariu Kirilenko kao i ja pa sam nešto napravila za tebe, nadam se da će ti se svidjet. I vidim da voliš i Torresa i Liverpool a ja njega OBOŽAVAM!!!!! Jovana mi smo potpuno iste!!!!!!!! Ne mogu vjerovat:))
Evo što sam ti napravila:

Zimski sportovi - Page 9 Htbmnc
Slika je preslatka! Puno ti hvala! Zimski sportovi - Page 9 27611 Ja nemam photoshop ili nešto slično, pa ništa poput ove slike ne umem da napravim, pa ti zaista puno hvala. Slika je fantastična!
Znam, ponekad kada postujemo na forumu se osećam kao da razgovaram sa svojom dvojnicom. icon_lol To mi je totalno super... Ni ja nekad ne mogu da verujem da ti pišeš gotovo sve što ja mislim.
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 9 Icon_minitimeČet Apr 02, 2009 7:01 pm

Da kao da mi čitaš misli, svaki puta se iznenadim. Drago mi je da ti se sviđa:)))
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 9 Icon_minitimeNed Apr 05, 2009 4:29 pm

JOj kako je dobro jučer bilo na svjetskom prvenstvu u sinkroniziranom klizanju. Trajalo je 4 sata a činillo mi se kao pola sata. prvo kad smo došle ispred dovorane kod jedne fontane su se zagrijavale Austrijanke ( a vi dobro znate koliko ja vooooolim austriju icon_lol ) onda smo prijateljica i ja malo pričale s njima i poželjele im sreću a i one i Njemice s kojima smo kasnije pričale su bile iznenađene kako znamo Njemački. Kasnije smo se družile s nekim navijačima iz Švedske, Finske, Kanade, Mađarske koji su došli autobusima i zbilja ih je bilo punooo. Ali najdraži dio mi je kad su mi Francuskinje dale veliki poster Briana Joubert-a sa njegovim potpisom i dobila sam karticu s potpisom od Kim, one nove svjetske prvakinje i još hrpu potpisa od skoro svih ekipa. A natjecanje je jednostavno bilo nezaboravno, nešto prelijepo. Evo i slikica:
Zimski sportovi - Page 9 DSC00122
Zimski sportovi - Page 9 DSC00115
Zimski sportovi - Page 9 DSC00117
Zimski sportovi - Page 9 DSC00118
Zimski sportovi - Page 9 DSC00120
Zimski sportovi - Page 9 DSC00121
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 9 Icon_minitimeNed Apr 05, 2009 4:36 pm

Jao, blago tebi, sada imaš potpisani Brianov poster! Šta bih ja dala za toliku sreću?!
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:)
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 9 Icon_minitimeNed Apr 05, 2009 5:23 pm

*Joansie* ::
Jao, blago tebi, sada imaš potpisani Brianov poster! Šta bih ja dala za toliku sreću?!
Ja Briana ne volim.... Ali svakako blago tebi.... :D
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 9 Icon_minitimeNed Apr 05, 2009 5:46 pm

Pa ni meni Brian nije najdraži, najdraži mi je Tomas Verner ali mi je Brian 2. najdraži.
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 9 Icon_minitimeNed Apr 05, 2009 6:56 pm

Ali ja Briana uopšte ne volim.... :D
Nazad na vrh Ići dole
Jackie
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
Jackie

Broj poruka : 1344
Zasto volis tenis? : ....
Koliko volis tennis? :
Zimski sportovi - Page 9 Left_bar_bleue80 / 10080 / 100Zimski sportovi - Page 9 Right_bar_bleue

Datum upisa : 07.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 9 Icon_minitimePon Apr 06, 2009 3:12 am

*Joansie* ::
stwarno blago tebi! hocu i ja!!
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 9 Icon_minitimePon Apr 06, 2009 2:18 pm

***Inče*** ::
Ali ja Briana uopšte ne volim.... :D
Ja njega mnogo volim, jedino mi je on, po klizanju, dostojno zamenio Plushenka, a uz to mi je zaista presladak. Najviše žalim što mu je koreografija na Svetskom prvenstvu bila perfektna, bukvalno je imao zlatnu medalju oko vrata, i tri sekunde pred kraj on padne. Zimski sportovi - Page 9 370602
Ovo je jedna vrlo zanimljiva montaža kako Brian, Francuz, govori engleski. Kako smešno zvuči! icon_lol
https://www.youtube.com/watch?v=_yRXaX-_cK0
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 9 Icon_minitimePon Apr 06, 2009 4:05 pm

Hvala na videu Jovana...zbilja je smješan.
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 9 Icon_minitimePon Apr 06, 2009 5:20 pm

Nicoletto ::
Hvala na videu Jovana...zbilja je smješan.
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 9 Icon_minitimePon Apr 06, 2009 8:27 pm

Evo ako niste znali, u subotu je bio održan party dobrodšlice za Schlieria i postignut uspjeh....napisao je i novi blog poslije toga pa vam ga evo prevodim a ako želite vidjet slike postavila sam vam i link. Inače Gregor je dobio čak i svoj vlastiti trg u Fulpmes-u.

„Was für Freude“

Die Gemeinde ehrte mich für meine sportlichen Leistungen ( Saison der Rekorde) mit einem großartigen Empfang mit Musikkappelle, Schützenabordnung, Sportvereine usw. und einem feinen Festabend mit Weltcup-Party.

Ein eigener „ Gregor Schlierenzauer-Platz“ wurde mir gewidmet, eine Hymne komponiert und noch viele Geschenke überreicht.

Und sie ehrten auch die Menschen die hinter uns Sportlern stehen, Familie und Trainer.Viele Hände wurden geschüttelt, viele Dankesworte gesprochen- und noch mehr Autogramme geschrieben.

Ich möchte mich bei der Gemeinde Fulpmes und allen Mitwirkenden, bei all meinen Fans, Trainern, meiner Familie sowie bei meinen Gönnern und Sponsoren für die bisherige Unterstützung bedanken.

Bis Bald
Euer Gregor Schlierenzauer

Koja radost!

Cijela se okolica okupila zbog mojeg sportskog uspjeha ( sezona rekorda ) na velikom dočeku sa muzikom, poznatim ljudima i sportašima na partiju dobrodošlice.

Dobio samsvoj vlastiti " Gregor Schlierenzauer- trg ", skladanu himnu i još puno poklona.

Okupilo se mnogo djece iza nas sportaša, obitelji i trenera. Puno ruku je bilo pruženo, puno lijepih riječi rečeno i puno autograma ispisano.

Želio bih zahvaliti svim Fulpmljanima i okolici, svim mojim fanovima, trenerima, mojoj obitelji, i sponzorima na najboljoj podršci koju su mi pružali.

Vidimo se
Vaš Gregor Schlierenzauer

http://translate.google.pl/translate?hl=pl&ie=UTF-8&u=www.gregor--schlierenzauer.blog.pl%0D%0A&sl=pl&tl=en&history_state0=
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 9 Icon_minitimeUto Apr 07, 2009 12:01 am

Hvala Nicole na textu.... I videla sam slike..... Super su..... A Gregor je na njima kao med.... Naravno kao i uvek.....LOL..... :D Obožavam ga.... :D I love you icon_in luv icon_ji icon_amor
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 9 Icon_minitimePet Apr 10, 2009 12:35 pm

Ne pričaj da je dobio trg! icon_lol Čoveče, čak i da nije pravi trg u pitanju, on ima samo 19 godina, a vidi šta je sve postigao! Zimski sportovi - Page 9 27611
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 9 Icon_minitimeSre Apr 15, 2009 4:24 pm

Za sve ljubitelje klizanja jedna informacija. Danas će po 18. put na Eurosportu biti prikazana repriza gala egzibicija iz Los Anđelesa, u 18:15. Zimski sportovi - Page 9 27611 I ja ću, naravno, po 18. put i gledati. icon_lol
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 9 Icon_minitimeSre Apr 15, 2009 5:07 pm

Ja je na žalost neću moći gledati.....Ali hvala ti što si javila Joansie...:D
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 9 Icon_minitimeČet Apr 16, 2009 4:34 pm

Nije čak bilo u 18:15, već u sedam! I to uopšte nisu pustili celu galu, samo od trećeg mesta! Zimski sportovi - Page 9 312202 Stvarno nije fer, u programu je stajalo totalno drugacije?
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 9 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Zimski sportovi
Nazad na vrh 
Strana 9 od 9Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Tennis :: swashtara :: RaznoOoOoO-
Skoči na: