| Zimski sportovi | |
|
+3RAFA THE KING Rafa 4ever *Joansie* 7 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Nicoletto Igras na celendzerima!
Broj poruka : 117 Godina : 31 Location : Zagreb, Hrvatska Zasto volis tenis? : ....jer je najbolji Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2009
| Naslov: Re: Zimski sportovi Pon Feb 09, 2009 10:21 pm | |
| kako ne, pa navečer je u 6 trening. | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Zimski sportovi Pon Feb 09, 2009 10:33 pm | |
| Ali je imam do 7 časove..... Tako da neću moći gledati.... :0( | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Zimski sportovi Pon Feb 09, 2009 11:24 pm | |
| - Nicoletto ::
- Da, super je. Sutra su kvalifikacije u Kligenthalu, jedva čekam da ga opet vidim, nadam se da će skakat u kvalifikacijama. Danas sam presretna, naš je Natko Zrnčić Dim osvojio broncu u kombinaciji na svjetskom prvenstvu. To je prva medalja da nije od obitelji Kostelić. Od kada je Ivica ozljeđen svi smo se bojali da ništa od medalje ali evoga imamo jednu i još se nadam da bi Ivica mogao biti spreman do slaloma u nedjelju i da bi Ana na strmom i zaleđenom terenu mogla napravit nešto više.
Jao, kako se preziva ta devojka Ana? Mislim da sam je gledala kako vozi nekoliko puta, i jako je dobra. Što se tiče Schlierija... Zbog Fed Cupa nisam mogla da gledam takmičenje, ali sam gledala snimak danas. Njemu nema ravnog. Realno, izgleda da je već rešio pitanje pobednika Svetskog kupa. | |
|
| |
Broj poruka : 117 Godina : 31 Location : Zagreb, Hrvatska Zasto volis tenis? : ....jer je najbolji Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2009
| Naslov: Re: Zimski sportovi Uto Feb 10, 2009 4:32 pm | |
| Ana Jelušić,tako se preziva. Da joj bio je tako siguran u sebe u nedjelju,ja ću danas naravno gledat kvalifikacije a sutra natjecanje:) Ajde Schlieri!!!! Joj sviđa mi se tvoj potpis, Carolina je super,želim joj punooo sreće na svjetskom prvenstvu:D | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Zimski sportovi Sre Feb 11, 2009 12:09 pm | |
| Stvarno ti je super potpis Joansie..... e da i avatar.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Sre Feb 11, 2009 11:11 pm | |
| JEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Opet je pobjedio!!!!!!!!!!!!!!!!Ajme meni!!! Nakon 3.mjesta u prvoj rundi,mislila sam da nema šanse da bude prvi, ali on kad je najvažnije skoči najdalje. Svakamu čast,opet me ostavio bez teksta. Sada je 3. u povijesti tko je uspio pobjediti u 6 natjecanja zaredom ( još Morgi i neki Finac ) a u Oberstdorfu u SKI LETENJU na skakaonici gdje je postao svjetski prvak će tražiti 7. zaredom i da postane prvi koji će to ikada učiniti. AJDEEEE Schlieri!!!! Možeš ti to!!! Toliko želimga vidjeti opet na prvom mjestu i da ostane ne pobjeđen u skiletenju. Ipak je to Oberstdorf. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Čet Feb 12, 2009 11:13 am | |
| Bravo Schliery!!!!!!! :0) Nadam se da će pobediti u Obesdorfu..... | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Zimski sportovi Čet Feb 12, 2009 11:12 pm | |
| Nije Schlieri 3, nego 4. čovek koji je napravio niz od šest pobeda, i to nije uz "tamo nekog Finca ", nego iza velikog Jannea Ahonena, zatim iza Mattija Hautamakija i Morgija. Svaka mu čast!!! To je sve što imam da kažem! Kada sam videla da je 3. nakon prve serije (došla sam kući taman za kraj druge), pomislila sam: "U redu je i da ne pobedi. Napravio je veliki niz pobeda, veliku razliku između njega i Ammanna, nije ništa strašno i ako bude treći ". Ali, kada je skočio onoliko dugo i pobedio, podivljala sam od sreće! Ja apsolutno verujem da može ponovo da pobedi u Oberstdorfu! Trenutno mu u Svetskom kupu nema ravnog, svi se u tome slažu. On je zaista nepobediv u skijaškim letovima, i bilo bi divno kada bi napravio niz od sedam pobeda, što niko drugi do sada nije učinio! I takođe mu želim svu sreću u timskom takmičenju! Napred, Schlieri! | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Čet Feb 12, 2009 11:14 pm | |
| - *Joansie* ::
- Nije Schlieri 3, nego 4. čovek koji je napravio niz od šest pobeda, i to nije uz "tamo nekog Finca", nego iza velikog Jannea Ahonena, zatim iza Mattija Hautamakija i Morgija.
Svaka mu čast!!! To je sve što imam da kažem! Kada sam videla da je 3. nakon prve serije (došla sam kući taman za kraj druge), pomislila sam: "U redu je i da ne pobedi. Napravio je veliki niz pobeda, veliku razliku između njega i Ammanna, nije ništa strašno i ako bude treći". Ali, kada je skočio onoliko dugo i pobedio, podivljala sam od sreće! Ja apsolutno verujem da može ponovo da pobedi u Oberstdorfu! Trenutno mu u Svetskom kupu nema ravnog, svi se u tome slažu. On je zaista nepobediv u skijaškim letovima, i bilo bi divno kada bi napravio niz od sedam pobeda, što niko drugi do sada nije učinio! I takođe mu želim svu sreću u timskom takmičenju! Napred, Schlieri! A kolika je razlika između Schlirija i Ammanna? | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Čet Feb 12, 2009 11:17 pm | |
| Blizu 250 poena, ako sam dobro izračunala juče, trebalo bi je da je oko 232 poena. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Pet Feb 13, 2009 4:49 pm | |
| Razlika je 252 poena točnije. Nadam se da će u Oberstdorfu nastavit niz nepobjedivosti u ski letenju i tako postati prvi koji je pobjedio na 7. natjecanja zaredom. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Pet Feb 13, 2009 9:41 pm | |
| Jeste, u pravu si, zaboravila sam da Schlierijev broj poena. Zaboravila sam da nema 1300 okruglo, već 1320. Mama mi kaže da je danas bio super u kvalifikacijama za Oberstdorf! Nadam se da će odbraniti prošlogodišnje zlato u obe konkurencije, a verujem da hoće! Napred, Schlieri!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Pet Feb 13, 2009 10:38 pm | |
| Ja se nadam da će pobediti sutra...... a i na još nekoliko takmičenja...... :0) | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Pet Feb 13, 2009 11:24 pm | |
| Pa nije skočio najdalji skok,mislim da je bio 4,5....imao je malo problema s tajmingom kod odskoka, jasno se vidjelo na usporenoj snimci. I možda je to zato jer su prije njega pomaknuli zaletište na dolje ali svejedno 20 metara od najdužeg skoka nije baš mala razlika.Ja se ipak nadam da će sutra pokazati najbolje od sebe i uspjeti pobjediti. Ajde Schlieri, možeš ti to!!!:D | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Pet Feb 13, 2009 11:29 pm | |
| - Nicoletto ::
- Pa nije skočio najdalji skok,mislim da je bio 4,5....imao je malo problema s tajmingom kod odskoka, jasno se vidjelo na usporenoj snimci. I možda je to zato jer su prije njega pomaknuli zaletište na dolje ali svejedno 20 metara od najdužeg skoka nije baš mala razlika.Ja se ipak nadam da će sutra pokazati najbolje od sebe i uspjeti pobjediti. Ajde Schlieri, možeš ti to!!!:D
I ja se isto nadam da će uspeti da pobedi sutra...... NAPRED SCHLIERY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Ned Feb 15, 2009 8:49 pm | |
| Moram da priznam da sam blago razočarana. Delom zato što sam smatrala da je bukvalno nepobediv u letovima, a delom zato što sam se stvarno jako nadala da će uspeti da pobedi sedmi put u nizu. Nažalost, nije mu uspelo. Nisam ljuta. On dečko ima 19 godina i moći će da skače još petnaest godina i više, i biće vremena da obori i ovaj rekord. Sem toga, šest pobeda u nizu je sve samo ne mala stvar. Nadam se da ga ovo 8. mesto neće uzdrmati isuviše i da će biti spreman za odbranu oba zlata na SP u Liberecu. Napred, Schlieri! Drago mi je što je Hari Olli pobedio prvi put u karijeri. On je stvarno super skakač i do sada mu je prvo mesto toliko puta izmicalo, a sada je konačno pobedio. Meni je on vrlo zanimljiva ličnost, deluje onako mekano, a zapravo uopšte nije takav. Onaj komentator na Eurosportu je jedno deset puta najmanje ponavljao kako se on "pre nekog vremena vozio u severnom Kuusamu brzinom od 120 km/h na mestu gde je bilo dozvoljeno samo 70, i još je bio pod uticajem alkohola "... | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Uto Feb 17, 2009 6:00 pm | |
| da,Olli je zaslužio. Iako je Schlieri završio tek osmi ja sam sretna što je čitav završio natjecanje jer kako je i on sam rekao mogao je završiti u bolnici sa dvije slomljene noge. Bolje mu je bilo da ide na sigurno. Prije par minuta sam pročitala jedan zanimljiv intervju o osovoj godini, njegovim ciljevima i svjetskom prvenstvu.Samo je na njemačkom, ako koga zanima mogu prevesti? | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Uto Feb 17, 2009 11:39 pm | |
| Naravno da mene zanima, još pitaš! Šalim se, ne insistiram, samo ako ti budeš imala vremena... Stvarno su uslovi bili vrlo loše, i ja sam presretna što je takmičenje završio čitav, sa obe ruke, noge, glavom na ramenima i slično... | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Sre Feb 18, 2009 8:28 pm | |
| ne naravno da mi nije ni najmanji problem....pokušat ću to prevesti večeras pa vam pošaljem;) | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Sre Feb 18, 2009 9:26 pm | |
| evo ovoga što sam obećala,dala sam sve od sebe:
„ Želio bih biti idol „
Novinar: Od novogodišnje turneje 4 skakaonice pobijedio si u gotovo svim natjecanjima. Sada dolazi svjetsko prvenstvo u Liberecu. Kako ćeš uspjeti svladati takav izazov?
Schlieri: Idem tamo s velikom motivacijom ali veoma opušten.
Novinar: Kakvu si lekciju naučio nakon turneje 4 skakaonice kada se očekivalo da ti pobijediš a pobijedio je Wolfgang Loitzl?
Schlieri: Rekao sam prije sezone da je turneja 4 skakaonice moj veliki cilj time veći što sam već 2 puta bio vodeći na pola turneje. Naučio sam kontrolirati stvari. Mnogo sam želio pobjedu ali ne osjećam se strašno zbog tog poraza. Uvidio sam da ti se mnoge stvari moraju posložiti dabi pobijedio.
Novinar: I sad ova serija pobjeda?
Schlieri: Ovo je veoma važno iskustvo za jednog sportaša ali ski skakači ovise i promjenjivim uvjetima. Ti možeš imati dva perfektna skoka pa jedan malo slabiji zbog vjetra i završiš peti. Moraš biti jak mentalno i ne dopustiti da te takve stvari izbace iz takta.
Novinar: na početku sezone, bilo je dobro ali ne i najbolje?
Schlieri: To se sve brzo mijenja. Nisam završio gore od 4. mjesta ali bilo je dosta sitnih stvari koje smo još trebali popraviti.
Novinar: Što bude kada imaš problema s nečim,da li postoji trener u timu koji to rješava i pomaže ti?
Schlieri: U našem timu svi su treneri ali postoji Psiholog koji katkada putuje s nama. I naravno uvijek je tu Markus Prock.
Novinar: Tvoj ujak- menađer
Schlieri: U prvom redu on je moj ujak, ne gledam ga kao menađera. On mi uvijek može pomoći jer je i on bio vrhunski sportaš i razumije me. Prošao je kroz mnoge slične situacije i zna kako se nositi s njima.
Novinar: Da li ti ikada bude dosta, treninga i da li nedostaju neke stvari?
Schlieri: Ne, nikada mi ne bude dosta jer volim biti vrhunski sportaš. Katkada mi nedostaju druženja s prijateljima ili jednostavno da mogu otići u šetnju ili odmoriti se poslije večere umjesto trenirati. To ne stignem za vrijeme sezone.
Novinar: Koliko ti je važan novac? Schlieri: To je cool ali nije najvažnija stvar za mene. Moja želja je da ostvarim najbolje moguće rezultate, i dam sve od sebe. Također želio bih postati idol.
Novinar: A tvoji idoli su?
Schlieri: Janne Ahonen i Felix Gottwald
Novinar: Možeš još dugo skakati na vrhunskom nivou. Gdje vidiš kraj? Biti najbolji u povijesti, skočiti sve rekorde?
Schlieri: Moj je san da osvojim zlato na Olimpijskim igrama i sakupim što više pobjeda u svjetskom kupu.
Novinar: Katkada se događaju ozbiljne nesreće u ski skokovima. Jesi li ti ikada pao?
Schlieri: Da, tokom moje prve godine na malim skakaonicama. Mislio sam da sam se sav potrgao ali na sreću slomio sam samo ruku. Ne bih želio više takvih iskustava. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Čet Feb 19, 2009 4:09 pm | |
| Slomio je "samo " ruku! Dobro, to i jeste "samo " kada ga uporediš sa Janneom Ahonenom, koji je lomio i obe ruke i obe noge! Drago mi je da mu je baš veliki Janne idol. Što se tiče toga što želi da ostvari tokom svoje karijere, mogu reći da delim te snove s njim. Napred Schlieri!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Čet Feb 19, 2009 9:26 pm | |
| Da i meni je drago što mu je Janne idol;) I ja,i sviđa mi se što je skroman. Čitala sam isto neki inetrvju i slažem se s time što je tamo napisano: Jedini tko ga može spriječiti da ostvari sve svoje želje i snove i postane možda najbolji u povijesti je ON SAM! Mora ostati skoncentriran, skroman, prizemljen, ne umisliti se i ne dopustiti da ga slava i novac promijene. Ja se iskreno nadam da neće ( zapravo znam ), zaista bi bila šteta jer je on jedan predivan dečko sa divnim karakterom. Ajdeee Schlieri, po svjetsku titulu!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Pet Feb 20, 2009 1:00 am | |
| Definitivno se slažem s tom izjavom. On je zaista divna osoba, sjajan skakač, i jedini koji može da ga "zezne " je on sam. Ali, čisto sumnjam da će se to desiti, kako vreme prolazi on je sve odrasliji i iskusniji. Napred, Schlieri!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Pet Feb 20, 2009 12:26 pm | |
| Je li već prošlo svetsko prvenstvo? | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Pet Feb 20, 2009 5:27 pm | |
| Ne, tek počinje sutra. I slažem se s tobom Jovana;) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zimski sportovi | |
| |
|
| |
| Zimski sportovi | |
|