Tennis Ako volite tenis dopasce vam se ovaj forum |
|
| Zimski sportovi | |
|
+3RAFA THE KING Rafa 4ever *Joansie* 7 posters | |
Autor | Poruka |
---|
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Zimski sportovi Ned Dec 28, 2008 1:59 pm | |
| a ja wolim thomasa wernera i onog adama rippona. . . neki shto ima tek 19 godina. . . | |
| | | *Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Zimski sportovi Pon Dec 29, 2008 2:59 am | |
| Jao, znaš li šta je u subotu bilo u skokovima? | |
| | | ***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Zimski sportovi Pon Dec 29, 2008 5:36 pm | |
| pojma nemam. . . | |
| | | Nicoletto Igras na celendzerima!
Broj poruka : 117 Godina : 31 Location : Zagreb, Hrvatska Zasto volis tenis? : ....jer je najbolji Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2009
| Naslov: Re: Zimski sportovi Sre Jan 07, 2009 9:01 pm | |
| Ja sam VELIKKKKKK fan skijaških skokova, umjetničkog klizanja i alpskog skijanja. U zadnje vrijeme ski skokovi su mi na prvom mjestu, naravno zbog Schliery-a ja njega OBOŽAVAMM!!!!!!hahaha Iz umjetničkog klizanja volim Tomaša Vernera i Carolinu Kostner. A iz alpskog skijanja volim Benia Raicha i Ivicu Kostelića ( pošto sam iz Hrvatske ) dok mi je u ženskoj konkurenciji najdraža Lindsey Vonn. | |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Zimski sportovi Sre Jan 07, 2009 10:12 pm | |
| Čini mi se da ću s tobom moći da se ispričam o tome! Gregora oboooožavam... Verujem da znaš da mu je danas 19. rođendan. Ja njega mnogo volim... Što se tiče klizanja, ja volim Briana Jouberta, volela sam mnoge ruske klizače - i svi oni su se povukli, i takođe volim Carolinu Kostner i Tomaša Vernera. Što se tiče muškog skijanja, tu nemam favorita, a kod žena takođe najviše volim Lindsey Vonn. Jesi li bila da gledaš skijanje u Zagrebu? | |
Broj poruka : 117 Godina : 31 Location : Zagreb, Hrvatska Zasto volis tenis? : ....jer je najbolji Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2009
| Naslov: Re: Zimski sportovi Sre Jan 07, 2009 10:19 pm | |
| Da znam da mu je rođendan.....napisala sam mu poruku za rođendan na njegovoj web stranici danas....želim mu puuunooo srećeeee!!!! Da bila sam jučer na utrci ali o tome sam ti već napisala na " više o sebi ", tako da neću ponavljati. Volim i Briana on mi je 2.omiljeni, nikad neću zaboravit na Tomašovu i njegovu scenu sa svjetskog prvenstva kad su izvodili one face....hahaha. | |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Sre Jan 07, 2009 10:21 pm | |
| E, da te pitam nešto... Bila sam na web sajtu Caroline Kostner i našla sam neke slike gde su ona i Tomaš Verner zagrljeni. Da li možda znaš da li su zajedno, ili su samo dobri prijatelji? | |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Sre Jan 07, 2009 11:04 pm | |
| Da to se i ja pitam,znam da treniraju zajedno jer oboje pripadaju klubu u Oberstdorfu....ja se zbilja nadam da jesu zajedno jer su preslatki:-) Evo Gregorovog bloga prvo onaj poslije drugog mjesta kod kuće a onda najnooviji ( nadam se da nećeš imati problema što je prvi na engleskom,njega ću samo kopirati jer sam već prije prevodila na Mashinom forumu.
Doppelsieg am Bergisel
Hey!
Das war heute wieder ein super Wettkampf am Bergisel. Die Stimmung im Stadion war einfach Wahnsinn und hat uns noch zusätzlich motiviert. Im ersten Durchgang waren die Bedingungen etwas schwierig, aber mit den 126 m ist mir ein sehr guter Sprung gelungen. Vom dritten Platz aus konnte ich im Finale noch einmal richtig angreifen und bin mit 127.5 m dann noch Zweiter geworden. Es gibt nichts Besseres, als beim Heimspringen auf dem Podest zu stehen. Noch dazu haben wir ja heute einen Doppelsieg gefeiert. Wolfgang Loitzl war heute ein bisschen besser und ich bin nicht enttäuscht, dass ich nicht gewonnen habe. Jetzt werden wir am Dienstag in Bischofshofen noch einmal voll angreifen.
Bis bald, Euer Gregor
Double winn in Bergisel!!! ( 1st and 2nd place for Austria )
Hey!
This was just great competition in Bergisel today. The atmosphere on stadium was crazy and that motivate us even more. In first round conditions were bad but with 126 meters I produce good jump.. From 3rd place that I came into the final I was able to attack and with 127.5 meters finish 2nd at the end. There's no better thing than standing on the podium in front of home crowd. We had also double winn here today. Wolfganf Loitzl was a little bit better today and I was not dissapointed because I didn't winn. Now we'll attack on tuesday in Bischofshofen.
See you,
Your Gregor
Die Tournee ist Geschichte
Hey!
Heute in Bischofshofen war ich noch einmal voll auf Risiko eingestellt und wollte alles versuchen um die Tournee noch zu gewinnen. Ich habe dann aber mit meinem ersten Sprung auf 138.5 m schon an Boden auf Wolfgang verloren. Die 136 m von meinem zweiten Sprung haben leider nicht gereicht um in der Tageswertung am Stockerl zu stehen. Ich hatte bei der Tournee einige sehr gute, aber auch nicht so gute Sprünge. Am Ende bin ich aber mit dem Stockerlplatz zufrieden. Es freut mich auch für Wolfgang, dass er gewinnen konnte. Er hat sich das mehr als verdient und ich gönne ihm diesen Sieg!
Bis bald,
Euer Gregor
[i][b]Turneja je povijest!
Danas u Bischoshofenu sam još jednom uspio opravdati svoj status ali nažalost nisam uspio pobjediti na turneji ( za ovu rečenicu nisam sigurna ). Sa svojim prvim skokom od 138.5 metara sam već dosta zaostao za Wolfgangom. Sa 136 metara u mom drugom skoku nažalost nije bilo dovoljno za stajati na postolju sa takvom ukupnom ocjenom. Na turneji sam imao neke vrlo dobre, ali i neke ne tako dobre skokove. Na kraju sam zadovoljan sa mjestom na postolju. Veselim se zbog Wolfganga što je uspio pobjediti. On je ovo zaista zaslužio i čestitam mu na tome. Vidimo se! Vaš Gregor | |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Čet Jan 08, 2009 1:58 am | |
| Dobro je on dete... Kako sam se izrazila. Drago mi je što vidi svoje greške i što ume da kaže da je neko bio bolji od njega. | |
| | | ***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
| Naslov: Re: Zimski sportovi Čet Jan 08, 2009 11:33 am | |
| nicole i ja obozhawam tomasha wernera. . . :0) | |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Čet Jan 08, 2009 12:19 pm | |
| Baš mi je drago da imamo iste ukuse.... imam dobru vijest da sam uspjela prevesti Gregorov novi profil za 2009,i mogu reći da mi se jako sviđa: https://www.youtube.com/watch?v=g8vkT9hHdQ8 evo prijevoda: Očekivanja su veća nakon svjetskog prvenstva. Ove sezone novogodišnja turneja četiti skakaonice je jako važna za mene. To je mit, i za mene osoba koja je osvoji je zaista velik skakač. Moje slobodne aktivnosti su naravno ograničene ali nikad nisam imao problema s tim jer znam da sam vrhunski sportaš. Volim snimati i raditi video filmove. Morgi ( Thomas Morgensten ): Gospodin Schlierenzauer! Kako je tužno, usudim se reći, što ste popularni kod pretežito ženskih fanova, mislite li da je to zbog vaše kose ili zbog sjajnih sportskih uspjeha? Schliery: Mislim da je zbog kose. ( to je bila ona scena u busu )hahahahaha Moj ujak je osoba koja mi je zaista pomogla mnogo do sada, i tu je osjećaj, da znam, da je bio jedan odličan sportaš u obitelji koji je već postigao mnogo, te mi to daje osjećaj sigurnosti i da postoji netko tko može dobro brinuti za mene. Novogodišnja turneja 4 skakaonice je mit i ja ću dati sve od sebe da je osvojim jednoga dana. | |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Čet Jan 08, 2009 4:32 pm | |
| Po ovom dijalogu Schlierija i Morgija zaključujem da je video super... Po svemu što sam do sada videla i čula na TV-u i pročitala na Internetu, njih dvojica su baš super prijatelji, i Morgi je baš onako luckast lik... Jedva čekam da vidim snimak kada se vratim u BG! Kad god možeš, molim te prevedi, jer ja stvarno nemam blage veze sa nemačkim jezikom. I, hvala ti puno na tome što radiš. Ovo je dupla životna sreća - em voliš skokove, em znaš nemački. | |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Čet Jan 08, 2009 5:13 pm | |
| Ma nema na čemu....to mi je na neki način fora jer do prije 2 tjedna nisam imala pojma da mogu razumjet Njemački tako dobro....oduvijek sam ga mrzila a sad kad sam shvatila da ga zapravo dosta dobro znam sad mi je super. Do sada sam samo prevodila sa Njemačkog an engleski a sada evo i na Hrvatski....mislim da bi me trebali zaposliti kao prevoditelja...hahahaha .....Da Gregor i Morgi su odlični prijatelji, uvijek izvode neke gluposti zajedno iako Gregor kaže da su totalno drugačiji tipovi. Gregor je " osjećajni umjetnik " ( kako ga trener zove ) jer je miran i tih kako u privatnom životu tako i u letu dok je Morgi pravi vražičak i totalno hiperaktivan. | |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Čet Jan 08, 2009 9:46 pm | |
| Znam... Jesi li znala da je Schlieri od rođenja gluv na levo uvo? Ja imam neke intervjue sa njim, sačuvala sam ih u jednom dokumentu, ali je sve to na mom PC-u u Beogradu... Ovo je jedan intervju koji su dali Morgi i Schlieri. Smeškam se svaki put kada ga čitam. Izvini ako neke rečenice nemaju mnogo smisla, ali to je zato što je to moj prevod sa engleskog. Thomas Morgenstern (21) i Gregor Schlierenzauer (18 ) dominirali su u nedavno završenom Svetskom kupu u skijaškim skokovima. Odgovarajući odvojeno, pobednik i drugi najbolji skakač sezone bacili su pogled na prethodnu zimu.Za mene, najbolji trenutak u prethodnoj sezoni bio je...Thomas: ... moja prva pobeda na domaćoj skakaonici u Villachu. Gregor: ... moji poslednji skok na Svetskom prvenstvu u ski-letovima. Za mene, najgori gubitak ove sezone bio je...Thomas: ... Planica. Bio sam totalno iscrpljen, i rezultati uopšte nisu bili dobri. Gregor: ... užasan skok u Bishoshofenu, na turneji Četiri skakaonice. Bio sam totalno deprimiran katastrofalnim skokom i katastrofalnim vremenskim uslovima. Zavidim Gregoru na...Thomas: ... na njegovim izvanvrednim letovima. Zavidim Thomasu na...Gregor: ... njegovoj vozačkoj dozvoli. Disciplina u kojoj Gregor/Thomas nema šanse protiv mene je...Thomas: ... ostati uvek energičan i optimističan. Odrastao sam uz fudbal, sport koji iziskuje takve stavove, i ubeđen sam da i dalje bolji u tome od njega. Gregor: ... ski-letovi. Ups, definitivno neće biti srećan što sam to rekao. Da bih i sledeće sezone bio ispred Gregora, moraću da...Thomas: ... radim puno na sebi, da naučim da bolje analiziram skokove i da ne dozvoljavam lošim skokovima da utiču na mene. Po tom pitanju, mogu zaista mnogo da naučim od Gregora. Da bih sledeće sezone bio ispred Thomasa, moraću da...Gregor: ... naučim da vladam psihičkim stranama stvari, kako bih ostao vodeći što duže tokom sezone. Moraću da postanem bolji, naročito u svom stilu skakanja. Ove godine, naučio sam da...Thomas: ... pobeđujem. Zaista nije lako ostajati poslednji u svlačionici, znajući da ćeš morati da skočiš savršeno, ako želiš da pobediš. Gregor: ... da ponekad moraš dugo da čekaš da bi ti se sreća osmehnula. U početku, imao sam mnogo loše sreće s vetrom. Na kraju, više nisam morao da se žalim na vremenske uslove. Najveća razlika među nama je...Thomas: On je mnogo mirniji dečko, ja sam uvek hiperaktivan i ne mogu da sedim na mestu duže od minuta. Gregor: Thomas je derdevil, ja sam mirniji od njega. Sada, kada je sezona gotova, mogu da objavim da...Thomas: ... približavajući se kraju, stvari su počele da odugovlače. Osetio sam da nemam više energije. Gregor: ... narednih nekoliko dana neću raditi apsolutno ništa. Narednih nekoliko nedelja provešću...Thomas: ... na odmoru na Maldivima, gde ću učiti da ronim. Gregor: ... kod svoje kuće, odmarajući se. Zbog škole, neću moći da odem na odmor. Narednih nekoliko nedelja, definitivno neću misliti o...Thomas: ... ski-skokovima. Nakon duge sezone, zasitio sam ih se. Gregor: ... ski-skokovima. Mislio sam o tome tokom cele godine, i ovih nekoliko nedelja odvajanja od toga su mi definitivno koristili. Pobediti šest puta zaredom znači...Thomas: ... veliki uspeh, za mene. Uslovi tokom ovih pobeda su bili sjajni, i pobedio sam odličnim skokovima. Nadam se da će moj rekord ostati dugo za mnom. Skok od 233,5 metara je kao...Gregor: ... gotovo kao let Air Race avionom – doživeo sam to iskustvo tokom prošlog leta. Brzina i pritisak koji se osećaju na skijama su neverovatni. Još uvek imam taj osećaj nakon sletanja, verovatno zato što je samo troje ljudi u istoriji skočilo duže od mene. Sada je vreme za novi svetski rekord. Sledeće godine, pobediću u Svetskom kupu jer...Thomas: ... ne moram više da pobeđujem. Sledeće godine, Svetsko prvenstvo će biti moj cilj. Gregor: ... ambiciozan sam, ali ne pritiskam sebe. Ako ne uspem sledeće sezone, imam narednih deset godina da pobedim u Svetskom kupu. Sledeće godine, pobediću na Četiri skakaonice jer...Thomas: ... bio sam blizu pobede već četiri puta, i pobeda je moguća. Gregor: ... bio sam neko vreme vodeći na turneji dva puta do sada. | |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Čet Jan 08, 2009 10:31 pm | |
| da znam da je gluh i čitala sam ovaj interview, zbilja je super, imam i par drugih njegovih interviewa, ali ovaj mi je omiljeni....Morgi i Schliery su u kombinaciji super, presmješni su.......i dobro je Gregor rekao da je od Morgi-a bolji u ski letovima, pa ipak je on svjetski prvak.............. ....joj sad sam se sjetila još nečega, nedavno sam vidjela jednu presmješnu reklamu sa cijelim austrijskih timom, reklama ti ide ovako: Schliery i neka djevojka sjede na krevetu u sobi i Schliery je stalno pokušava poljubiti, onda se pokaže kadar ostalih dečkiju, Morgi snima kamerom, Kofler svira gitaru a Loitzl frulicu, djevojka otiđe iz sobe a u istom trenutku ulazi Pointner ( trener ) sa Pizzama a Morgi ode tješiti Schlierya......ma moraš pogledat kad dođeš u BG...evo ti linka https://www.youtube.com/watch?v=9TfEbyefHyc&feature=related | |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Čet Jan 08, 2009 11:51 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Pet Jan 09, 2009 12:07 pm | |
| Joj sutra je natjecanje u ski-letenju!!!! YUPPYYY!!! Nadam se da će Gregor pobijediti na bar jednom od 2 natjecanja, ipak je svjetki prvak u letenju ali Loitzl je u odličnoj formi i bit će ga teško pobijediti. | |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Pet Jan 09, 2009 6:51 pm | |
| U selu nemam ni Eurosport, tako da ne mogu da gledam... Moraćeš obavezno da mi javiš šta je bilo. | |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Pet Jan 09, 2009 7:35 pm | |
| joj evo danas su bile kvalifikacije i Gregor je izgledao super, najviše je skočio čak 209.5metara, metar više od Loitzl-a ali može on puno bolje jer je u prve dvije sekunde leta bio dosta nemiran pa mu je i to odnjelo daljinu i ocjenu za stil. Vjerujem da sutra može još bolje i do pobjede!!! Ajde Gregor!!! | |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Pet Jan 09, 2009 9:59 pm | |
| On uvek ima dobre daljine, 209.5m je fantastično... A to što ponekad nema najbolje ocene za stil je jer je on i dalje vrlo neiskusan, pa ovo mu je tek treća sezona... To će se popraviti vremenom. Napred, Schlieri!!! | |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Pet Jan 09, 2009 11:13 pm | |
| Baš nasuprot mislim da on uvijek ima jedne od najboljih ocjena za stil, zajedno s Morgiem, ali danas nije bio baš miran....ali da treba još toga naučiti, posebno psihički ali hvala Bogu ima vremena pa tek mu je 19, naučit će to s godinama. Sretno sutra Gregore:D | |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Sub Jan 10, 2009 6:29 pm | |
| AJMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja sam u euforiji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skačem i vičem od sreće,ne mogu vjerovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gregor je pobjedio i to kojim skokommmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja sam bila u šoki,još uvijek jesam, skočio je 215.5 metara REKORD SKAKAONICE i čak 20 metara više od Ammana. Skočio je 215.5 a oni najbolji su skakali tek oko 200 metara!!! Ovo je nešto nevjerojatno! ja sam toliko sretna.......SVJETSKI PRVAK POKAZAO JE ZAŠTO JE SVJETSKI PRVAK U SKI LETENJU!!!!! | |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Sub Jan 10, 2009 6:48 pm | |
| Za divno čudo, RTS (za slučaj da ne znaš, to je kod nas kao kod vas HRT) je prenosio današnje takmičenje. Kakav skok, Nicole!!! 215.5m!!! Ja sam presrećna!!! Mislim da je ovim skokom pokazao koliko vredi... Hej, pa on je skočio na ravno, prešavši kritičnu tačku za ne znam ni ja koliko metara... Ne mogu da ti opišem koliko sam srećna!!! I svidelo mi se što su snimili Schlierija par puta u svlačionici... Oba puta se nešto zezao, prvi put sa Ammannom, a drugi sa Loitzlom... Volim da vidim da se druži. | |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Sub Jan 10, 2009 7:44 pm | |
| DAAAA!!! Ja sam isto presretna!!!!!!!!!!!! Ja kad sam vidjela brzinu koja nije bila baš dobra sam milsila da neće skočiti niti do 190metara ali kada samga vidjela da prelazi kritičnu točku nisam mogla vjerovat, počela sam vrištat kao luda....ajme još uvijek sam pod dojmom....YUPYY!!! Samo da ti kažem vidjela sam tvoju poruku njemu za rođendan na njegovoj web stranici, pošto si ti jedina Jovana iz Beograda Ja isto stalno šaljem te poruke i moja je tamo negdje sad ću je probati naći:) da stalno se nešto zeza, ali ja pošto stalno gledam natjecanja meni je to normalno,stalno ga pokazuju ali je danas bio tako slatki. I da ono što je radio s Wolfgangom, to je njihov pozdrav, to rade prije svakog skoka:) Joj zamisli da i sutra pobjediiiiii Bravo Schliry,najbolji si;) | |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Sub Jan 10, 2009 8:26 pm | |
| Meni je baš drago što se druži! Ja volim da vidim sportiste da se druže međusobno, bilo skakače, tenisere, fudbalere ili neke druge. Meni je drago jer vidim da su austrijski skakači baš povezani, to sam primetila još mnogo ranije, da se naravno trude da pobede, ali da se raduju i pobedama svojih kolega iz reprezentacije... I ja sam se uplašila da neće uspeti da skoči daleko jer nije imao neku brzinu kada je izleteo sa zaletišta, ali... Onda mi je zastao dah. Kako je skočio, pa to je fantastično! Da, ostavila sam mu poruku za srećan rođendan. Svaki put mu čestitam rođendan, a ponekad mu šaljem i poruke za fantastične pobede. E, u ponedeljak ću mu poslati poruku, mnogo mi je spor Internet ovde, najobičniji Google mi se otvara sto godina... E, ja tebi nisam rekla da sam ja njega mrzela kada se tek pojavio? Ja sam ranije imala neke svoje favorite, za koje sam navijala, a onda se pojavio on i počeo je da pobeđuje. Ja sam se mnogo nervirala i bukvalno vikala: "Hajde, mali, šta mi se širiš tu? Ima za tebe vremena, pusti ove moje da pobeđuju još malo, pa ti onda posle pobeđuje koliko voliš!" A onda sam ga, tokom Četiri skakaonice, videla bez kacige i srce mi je stalo! Od tada navijam za njega... Što je čudno, ja gotovo uvek tako počnem... Neki sportista me mnogo nervira, i onda ga ja na kraju zavolim. I to baš onako da uvek navijam za njega. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zimski sportovi | |
| |
| | | | Zimski sportovi | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|