Tennis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tennis

Ako volite tenis dopasce vam se ovaj forum

PrijemPortalLatest imagesRegistruj sePristupi

Zimski sportovi

Ići dole 
+3
RAFA THE KING
Rafa 4ever
*Joansie*
7 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći
AutorPoruka
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Broj poruka : 6152
Godina : 34
Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:)
Koliko volis tennis? :
Zimski sportovi - Page 7 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Zimski sportovi - Page 7 Right_bar_bleue

Datum upisa : 04.06.2008

Zimski sportovi - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 7 Icon_minitimeSub Feb 21, 2009 3:00 pm

OK..... Hvala ti puno....
Nazad na vrh Ići dole
http://tennis.homegoo.com/
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Broj poruka : 117
Godina : 31
Zasto volis tenis? : ....jer je najbolji
Koliko volis tennis? :
Zimski sportovi - Page 7 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Zimski sportovi - Page 7 Right_bar_bleue

Datum upisa : 07.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 7 Icon_minitimeSub Feb 21, 2009 6:15 pm

E djevojke, znate što sam odlučila...iduće godine idem na svjetsko prvenstvo u ski letovima na Planicu u Sloveniji, ovo mi je jedinstevna prilika,imam 3 sata vožnje autom do tamo i takvu priliku neću propustit. Ja i moja prijatejica već štedimo za to.
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Broj poruka : 5301
Godina : 30
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 7 Icon_minitimeSub Feb 21, 2009 8:19 pm

Jao, to bi bilo divno! Nadam se da će do tada i nama ukinuti vize, pa da ću moći i ja da idem, moja porodica takođe to planira! Zimski sportovi - Page 7 27611
Što se tiče današnjeg takmičenja, ja sam prezadovoljna srebrnom medaljom! Zimski sportovi - Page 7 27611 Pogotovo nako ne baš tako blistavog skoka iz prve serije. Stvarno mi je drago da je uzeo bar jednu medalju. Ja sam se, naravno, nadala da će biti zlatna, ali sam prezadovoljna i srebrnom!
Sad, dve osobe mi je zaista žao. Prvi je Hari Olli, koji je nakon savršenog skoka u prvoj seriji na onako loš način završio takmičenje. Zbog lošeg drugog skoka je na kraju bio 13! Ali, još više mi je žao Morgija. Zimski sportovi - Page 7 370602 Imao je vrlo dobra skoka u obe serije, mislim čak da bi sa onim skokom iz druge i uspeo da pobedi! Ali, proklete skije su mu se ukrstile pri telemarku i pao je! Kako mi je bilo žao! Kada je onako počeo da udara ogradu iz očaja i da plače, mislila sam da ću se i ja rasplakati... Zimski sportovi - Page 7 370602 Stvarno mi ga je jako žao. Zimski sportovi - Page 7 370602
I, naravno, svaka čast Wolfgangu Loitzlu na pobedi! Zimski sportovi - Page 7 27611
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:)
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 7 Icon_minitimeSub Feb 21, 2009 9:22 pm

Nicoletto ::
E djevojke, znate što sam odlučila...iduće godine idem na svjetsko prvenstvo u ski letovima na Planicu u Sloveniji, ovo mi je jedinstevna prilika,imam 3 sata vožnje autom do tamo i takvu priliku neću propustit. Ja i moja prijatejica već štedimo za to.
Blago tebi Nicole..... Lepo se provedi....
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 7 Icon_minitimeNed Feb 22, 2009 1:26 pm

Ajme da....ja sam prezadovoljna srebrom a i Schlieri je po njegovom blogu kojeg ću vam prevesti kasnije. Uglavnom rekao je da je srebro na maloj skakaonici bilo njegov san i sad se ostvarilo. Joj da ja sam isto počela skoro plakati kad je Morgi počeo udarati u ogradu a sigurno bi osvojio zlato....šteta.
Iako je ovo srebro odlično ( posebno zato što je na maloj skakonici ) samo će me zlato na velikoj zadovoljiti, medalja će bit dobra ali samo zlatom sam zadovoljna jer budimo realni nitko to ne zaslužuje više od njega, ako zbog ničega drugoga onda zbog svih tih pobjeda ove sezone. Btw. Jovana otiđi na njegovu službenu stranicu na sekciju Video i pogledaj prvi s lijeva. KAKO JE ZGODAN!!!!Ajmeee....a on i Morgi rade takve gluposti po aerodromu i u avionu, i dobro ćešse nasmijat.
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 7 Icon_minitimeNed Feb 22, 2009 3:30 pm

Pa dobro još su mladi...... i moji iz razreda su toliko luckasti da to nije normalno...... a ja i Schliry smo isto godište..... ukoliko neko nije znao..... tako da ih potpuno razumem.... a ovo za Morgija nemam reči..... jadan.... stvarno mi ga je žao..... nisam gledala..... ali sam videla na usporenoj snimci..... slažem se sa vama srebro je veoma dobar rezultat..... drago mi je što je Loitzl osvojio zlato.... nadam se da će Schliry i Morgi imati više uspeha na velikoj skakaonici...... pošto ja nisam u toku sa tim takmičenjima..... kada je takmičenje na velikoj skakaonici?
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 7 Icon_minitimeNed Feb 22, 2009 4:38 pm

Ne znam, nisam sigurna, moraću da pogledam program koji je isplanirao FIS.
Nicole, ja ću obavezno da odem na stranicu (uveče, sad moram da idem negde), ali ja ne znam nemački, kako ću da razumem? icon_lol Potpuno se slažem u ovome za veliku skakaonicu, i mene će samo zlato zadovoljiti. Kada sam videla onu malu skakaonicu juče, pomislila sam: "Ovo je premalo da bi se napravio pravi skok!". Verujem da će, zbog toga što je on pravi skijaški letač, ponovo dominirati na Planici.
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 7 Icon_minitimeNed Feb 22, 2009 7:47 pm

OK.... Hvala u svakom slučaju Joansie.....
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 7 Icon_minitimeNed Feb 22, 2009 11:33 pm

U petak je vjerojatno 16 sati natjecanje. ja ću ti Jovana naravno prevesti taj video;) ne moraš se brinuti:D neke djelove baš ne mogu čuti dosta jasno pogotovo kad on i Morgi govore ali drugi puta kad Schlieri umire od smijeha, a ono prvo je sa morgijem i schliriem je sa već jednog videa kojeg sam gledala i prevela...tako da morat ću još par puta poslušat da bi raspoznala što govore ( pogotovo mi je teško s Morgijem, on jako brzo govori, dok schliriea sve razumijem ). zato je puno lakše prevoditi kad imam napisano onda je to mačji kašalj...hahaha. Evo bloga:

Silber!!

Hey!

Nachdem es in den letzten Tagen immer stark geschneit hat, war das Wetter heute Gott sei Dank besser und wir hatten einen fairen, wenn auch nicht einfachen, Wettkampf. Und was für einen! Nach dem ersten Durchgang war ich mit 104 m noch auf dem bei einer WM undankbaren vierten Platz. Im Finale kam ich dann auf 99 m und das brachte mir am Ende die Silbermedaille. Mit dieser Einzelmedaille, noch dazu auf der kleinen Schanze, ist ein Traum für mich in Erfüllung gegangen. Ich gratuliere auch Wolfgang zu seinem Titel! Er hat es sich wirklich verdient. Ein super Tag für unser Team. Morgi tut mir natürlich leid, wenn er nicht gestürzt wäre, wäre er bestimmt auch auf dem Podest gestanden.

Jetzt können wir erst einmal den Doppelsieg feiern und dann werden wir uns natürlich auch wieder voll auf die Wettkämpfe auf der Großschanze konzentrieren.

Bis bald,

Euer Gregor

[b]Srebro!

Hey

Nakon par dana što smo imali loše vrijeme, danas je hvala Bogu bilo bolje i natjecanje se održalo bez problema. Bilo mi je super! Sa 104 metra nakon prvog pokušaja sam se nalazio na nezahvalnom 4. mjestu. U finalu mi je 99 metara donjelo srebrnu medalju. Sa ovom pojedinačnom medaljom i to još na maloj skakaonici mi se ostvario san. Naravno čestitam Wolfgangu na njegovoj tituli. Zasluženo je pobjedio. Bio je to super dan za naš tim. Morgi mi jako rastužio što je pao jer bi sigurno bio na postolju.

Sada ćemo proslaviti dvostruku pobjedu a onda se koncentriramo na natjecanje na velikoj skakaonici.
Vidimo se
Vaš Gregor
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 7 Icon_minitimePon Feb 23, 2009 12:22 pm

Super text...... Hvala Nicole.....
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 7 Icon_minitimePon Feb 23, 2009 2:19 pm

U petak je vjerojatno 16 sati natjecanje. ja ću ti Jovana naravno prevesti taj video;) ne moraš se brinuti:D neke djelove baš ne mogu čuti dosta jasno pogotovo kad on i Morgi govore ali drugi puta kad Schlieri umire od smijeha, a ono prvo je sa morgijem i schliriem je sa već jednog videa kojeg sam gledala i prevela...tako da morat ću još par puta poslušat da bi raspoznala što govore ( pogotovo mi je teško s Morgijem, on jako brzo govori, dok schliriea sve razumijem ). zato je puno lakše prevoditi kad imam napisano onda je to mačji kašalj...hahaha. Evo bloga:
To s brzim govorom jako liči na mene. icon_lol Ja isto jako brzo govorim. Moji najbliži prijatelji i porodica me sasvim dobro razumeju, ali nekim ljudima koje ne viđam tako često pričam mnogo brzo, ne uspevaju da me razumeju. icon_lol
Ne moraš da žuriš, prevedi kad budeš imala vremena... I, naravno, hvala ti puno na prevodu teksta. Zimski sportovi - Page 7 27611 Čoveče, kakvu sam sreću imala kada sam srela tebe! Pre toga sam razumela svaki deseti blog! icon_lol Drago mi je što je Schlieri zadovoljan srebrom, i moram reći da sam se i ja jako rastužila zbog Morgijevog pada.
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 7 Icon_minitimePon Feb 23, 2009 2:25 pm

*Joansie* ::
To s brzim govorom jako liči na mene. icon_lol Ja isto jako brzo govorim. Moji najbliži prijatelji i porodica me sasvim dobro razumeju, ali nekim ljudima koje ne viđam tako često pričam mnogo brzo, ne uspevaju da me razumeju. icon_lol
Ne moraš da žuriš, prevedi kad budeš imala vremena... I, naravno, hvala ti puno na prevodu teksta. Zimski sportovi - Page 7 27611 Čoveče, kakvu sam sreću imala kada sam srela tebe! Pre toga sam razumela svaki deseti blog! icon_lol Drago mi je što je Schlieri zadovoljan srebrom, i moram reći da sam se i ja jako rastužila zbog Morgijevog pada.
Hehehe Joansie.... a ja sam razumela svaki bilioniti blog..... lol! a ovo što se govora tiče i ja jako brzo pričam..... pa se neki ljudi bune kako me nište ne razumeju i često me mole da malo sporije pročam..... lol!
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 7 Icon_minitimeUto Feb 24, 2009 4:31 pm

***Inče*** ::
Hehehe Joansie.... a ja sam razumela svaki bilioniti blog..... lol! a ovo što se govora tiče i ja jako brzo pričam..... pa se neki ljudi bune kako me nište ne razumeju i često me mole da malo sporije pročam..... lol!

Ja isto katkada brzo pričam ali ne često,najčešće onda kad brzo želim nešto reći, ljudi me onda ništa ne razumiju.
Pa drago mi je da mogu pomoći, inače Njemački u školi mi ne ide tako dobro kao ovako ( mrzim te deklinacije i sve one DER, DIE i DAS koje moraš napamet naučit, ali dobro bitno da ja mogu razumjet Schliria ).
Joj ne mogu dočekati petaki natjecanje, ne znam kako ću ja to preživit, na nekom običnom natjecanu skoro padnem u nesvjest kad dođu zadnjih 10 a da ti ne pričam kad je red na Schlieriu.
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 7 Icon_minitimeUto Feb 24, 2009 9:50 pm

***Inče*** ::

Ja isto katkada brzo pričam ali ne često,najčešće onda kad brzo želim nešto reći, ljudi me onda ništa ne razumiju.
Pa drago mi je da mogu pomoći, inače Njemački u školi mi ne ide tako dobro kao ovako ( mrzim te deklinacije i sve one DER, DIE i DAS koje moraš napamet naučit, ali dobro bitno da ja mogu razumjet Schliria ).
Joj ne mogu dočekati petaki natjecanje, ne znam kako ću ja to preživit, na nekom običnom natjecanu skoro padnem u nesvjest kad dođu zadnjih 10 a da ti ne pričam kad je red na Schlieriu.
Ima da gledam u petak takmičenje.... Odavnoi nisam gledala..... Mi u školi iz nemačkog ništa ne radimo osim reči.... Ali i to brzo zaboravim...... Dobro je Joansie rekla da tebe nije bilo morale bi i dalje da se mučimo sa prevođenjem.....
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 7 Icon_minitimeUto Feb 24, 2009 10:27 pm

hahahaha....Hvala, pa drago mi je da sam vama pomogla.Iskreno ja sam do prije 2 mjeseca mrzila Njemački iz dna duše, nisam mogla smisliti taj jezik a onda kad sam shvatila da ja zapravo sve mogu razumjeti i nisam tako jako loša kao što sam mislila zavoljela sam ga. A do prije 3 mjeseca mislila sam da je to beskorisno ali kad sam bila u Njemačkoj prije 4 mjeseca ( prijatelj nam živi tamo ) bio je jedan party na kojem su bili dosta ljudi i mojih godina ( posebno dva jako slatka dečka:P) i silno sam htjela nešto reći i na Njemačkom ali nije išlo, naravno uvijek je tu engleski tako da smo se odlično razumjeli usprkos tomu, no tada sam shvatila da nije tako beskorisno i da će mi zbilja trebat jednog dana ( kad sretnem Schlieria icon_lol ). Ups,malo sam se raspričala,evo to je onaj od primjera kad nešto hoću brzo reći, vjerojatno ove rečenice isped nemaju nikog smisla jer sam ih tako brzo pisala). Ali valjda ste skužile što sam htjela reći.....sad se još samo nadam da kad ćemo ići u Njemačku iduće godine da ću sve zadivit svojim znanjem Njemačkog.
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 7 Icon_minitimeSre Feb 25, 2009 12:09 pm

hahahaha....Hvala, pa drago mi je da sam vama pomogla.Iskreno ja sam do prije 2 mjeseca mrzila Njemački iz dna duše, nisam mogla smisliti taj jezik a onda kad sam shvatila da ja zapravo sve mogu razumjeti i nisam tako jako loša kao što sam mislila zavoljela sam ga. A do prije 3 mjeseca mislila sam da je to beskorisno ali kad sam bila u Njemačkoj prije 4 mjeseca ( prijatelj nam živi tamo ) bio je jedan party na kojem su bili dosta ljudi i mojih godina ( posebno dva jako slatka dečka:P) i silno sam htjela nešto reći i na Njemačkom ali nije išlo, naravno uvijek je tu engleski tako da smo se odlično razumjeli usprkos tomu, no tada sam shvatila da nije tako beskorisno i da će mi zbilja trebat jednog dana ( kad sretnem Schlieria icon_lol ). Ups,malo sam se raspričala,evo to je onaj od primjera kad nešto hoću brzo reći, vjerojatno ove rečenice isped nemaju nikog smisla jer sam ih tako brzo pisala). Ali valjda ste skužile što sam htjela reći.....sad se još samo nadam da kad ćemo ići u Njemačku iduće godine da ću sve zadivit svojim znanjem Njemačkog.
Ma nema frke..... ja sam te u potpunosti razumela..... lol!
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 7 Icon_minitimeČet Feb 26, 2009 9:59 pm

evo bloga koji je napisao još prekjučer ali ga nisam stigla prije prevesti.Naravno ako niste čule Schlieri je bio najbolji na treningu.

Hey ljudi

Već sam tjedan dana u Liberecu I mogu samo reći: ovdje pada snijeg kao lud. Sve je bijelo. Kroz jaču maglu uopće ne vidiš gdje hodaš. Danas je bilo toliko extremno da prilikom treninga na skakaonici kad sam odskočio uopće nisam vidio tlo. To me dosta prestrašilo. Zato sam I propustio zadnju rundu skokova. Zbog lošeg vremena nisam još uspio dobro razgledati grad. Većinom provodimo vrijeme družeći se unutar tima I sa našim “headquarters” ( ne znam što je to ) u Jabloncu. Toliko nam je dobro das smo se razmazili. Npr. sa super fizioterapeutskom saunom, , to je nešto poput saune samo je unutra lijepo I zdravo ( ne znam šta bi mu to moglo značiti ). Vrijeme između treninga kratimo s naprimjer tenisom. Danas sam igrao protiv Markusa Eggenhofera ali sam nažalost izgubio. I sa kompjuterskim igricama, Morgi je ovdje apsolutni prvak. Ili jedemo….imamo odličnog kuhara koji nam napravi sve što nam padne na pamet. On kaže da ja mogu dobiti sve što želim pošto sam tako mršav. U nedjelju smo navijali za naše prijatelje u skijaškom trčanju. I ne samo to nego smo stajajući uz stazu vrištali I derali se. Bolilo me grlo poslije ali je bilo veselo. Danas smo se opet vratili na veliku skakaonicu. I naravno veselim se što ću opet moći malo letjeti. Skokovi sa malih skakaonica ne mogu se baš opisati kao letenje nego više horizontalni skok ali svejedno to je važno za mene. Dodatak: Atmosfera u timu je genijalna I totalno se veselimo vikendu. Vidimo se u petak. Vaš Gregor.
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 7 Icon_minitimeČet Feb 26, 2009 11:41 pm

I ja sam te razumela, pogotovo zato što znam kako je imati 1000 misli i sve ih treba sročiti u nekoliko rečenica. icon_lol
"Headquarters" znači štab, otprilike, to je engleska reč.
Moja mama je gledala danas kvalifikacije, kaže da sneg taaako veje... Nisam ni sumnjala da je Morgi apsolutni prvak u kompjuterskim igricama, čula sam da je on pravi manijak po tom pitanju. icon_lol
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 7 Icon_minitimeSub Mar 07, 2009 2:22 pm

Evo novoga intervjua koji sa prevela za vas....imam još jedan ali njega ću poslati kasnije. Nadam se da će vam se svidjeti.

Gregor Schlierenzauer sjedi u hotelskom predvorju okružem mnoštvom mladih dama kojima mora slomiti srce. “Moje kartice sa autogramima su lijevo” kaže devetnaestogodišnjak koji je u subotu zajedno sa Morgiem, Loitzlom I Koflerom postao svjetski prvak u ski skokovima te je to pridodao tituli vicesvjetskog prvaka na maloj skakaonici na svjetskom prvenstvu u Liberecu. Dvostruki svjetski prvak u ski letenju sada potpisuje autograme.
Novinar: Da li poželiš da se prezivaš drugačije?
Schlieri: Zašto?
Novinar: Potpisivati autograme je komplicirano.
Schliri: Da malo je dugo ali potpisujem se jednostavno Schlieri:)
Novinar: Da li ti je važno da si pozitivno prihvaćen?
Schlieri: Pa drago mi je da me ljudi dobro prihvaćaju. To je znak da te prepoznaju.
Novinar: Tvoji rivali to mogu shvatiti drugačije?
Schlieri: Zavisi. To su sve vrhunski sportaši koji su sami postigli puno i drago im je da si pobijedio jer znaju koliko truda se mora uložiti da bi to postigao. Ali ima i nažalost onih koji ti zavide.
Novinar: Kako to osjetiš ( kad ti netko zavidi?)
Schlieri: To je psihološka igra, odjednom nisi više dobrodošao. No vrhunski sportaš, koji bi ja jednom želio biti, mora znati prepoznati i uspjehe drugih.
Novinar: Ti kažeš da bi želio biti vrhunski sportaš. No nisi li ti već to postao?
Schlieri: Da ja sam već puno postigao ali ja ću biti vrhunski skakač i vrhunski sportaš tek onda kad postignem uspjeh par godina zaredom. To vam je kao ekonomija. Ne možete za nekoga reći da je vrhunski skakač ako skače samo jednu godinu.
Novinar: Koliko su ti važni rekordi?
Schlieri: Rekordi su samo produkt nakon, a najljepši je onaj osjećaj, kad se naježiš nakon skoka, kad postigneš nešto i kad znaš da si najbolji i da si priuštio ljudima koji gledaju sjajan show. Taj osjećaj je vrjedniji od bilo kakvog rekorda.
Novinar: Hoćeš li na otkriti tajnu uspjeha?
Schlieri: Ne mislim da je to tajna. Ja sam velik perfekcionista. Ali da, naravno potreban je i talent, okruženje, uvjeti i dobri treneri.
Novinar: Ali i ostali dečki u timu imaju istog trenera i uvjete.......što ti imaš drugačije
Schlieri: Pa kada bi morao reći što ja imam drugačije..... imam dobar osjećaj u zraku……. a uspjeh onda dolazi sam od sebe. Ostalo je u tvojoj glavi. Nikada ne smiješ zaboraviti mentalni dio. Ja uvijek moram mislit ponovno i razmišljati što ću napraviti.
Novinar: Da li ikada osjećaš pritisak?
Schlieri: Ne, a ako i imam onda je to pritisak koji dolazi od mene samog, od mojih očekivanja. Očekivanja iz vana na mene ne utječu. Siguran sam u ono što mogu i što želim.
Novinar: Jako si siguran u sebe.....
Schlieri: kao sportaš moram biti konstantan i ja se pridržavam toga. Ali naravno ima situacija kad se ponašam kao običan 19-stogodišnjak i svaki tinejđer.
Novinar: Kao na primjer?
Schlieri: Ne idem svaki dan spavati u 10h
Novinar: Teško je zamisliti da partijaš?
Schlieri: Kao prvo to nije moj stil a kao drugo želim biti najbolji.Bio bi glup da to radim, posebno za vrijeme sezone.
Novinar: Niti jedan sportaš nije zaradio više od tebe, da li znaš svoje stanje na računu?
Schlieri: Ne, moj tata brine za to. Naravno da je dobar osjećaj biti financijski stabilan sa 19 godina ali osjećaji su ono što vrijedi.
Novinar: Nisi si ništa još vrijednoga kupio npr. dobar auto i jesi li razmišljao što bi s novcem?
Schlieri: Nisam baš još razmišljao o tome. Naravno da bi volio imati obitelj i kuću ali ne nemam nekih želja uostalom što će 19-stogodišnjaku Porsche.
Novinar: Ima i nekih drugih auti?
Schlieri: VM Multivan kojeg imam je odličan.
Novinar: to je obiteljski auto?
Schlieri: Da ali je super jer možeš raširiti krevet i stanu mi skije u njega.
Novinar: Još uvijek si slobodan?
Schlieri: Da jesam. Imam ograničeno slobodno vrijeme pa nemam baš vremena za cure. Ali moja buduća djevojka morat će znati da neću uvijek moći biti uz nju, morat će me dijeliti sa skijama.
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 7 Icon_minitimeSub Mar 07, 2009 2:39 pm

Hvala puno Nicole..... :D
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 7 Icon_minitimeNed Mar 08, 2009 3:16 pm

Ja sam spremna da ga delim sa skijama! icon_lol icon_lol icon_lol icon_lol icon_lol Hvala puno na prevodu, Nicole.
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 7 Icon_minitimeNed Mar 08, 2009 10:08 pm

hahahaha....to sam i ja rekla kad sam prvi put pročitala.....samnom nema uopće problema, volim ja skije:P icon_lol I nema na čemu. Joj kako sam sretna bila nakon današnje pobjede ona nova kapica mu je tako slatka, baš je Skandinavska. Idući tjedan je pun ski skokova pa mi neće nedostajati.Mislim da su već sutra kvalifikacije u Lillehameru. I sviđa mi se kako su ga nazvali ovi s Eurosporta: Mr. Eleven.....i sigurna sam da će uskoro biti i više i da će srušit onaj Janeov rekord od 12 u sezoni. Joj znaš Jovana skoro sam se rasplakala kad su pokazali velikog Janea u subotu dolje a gore je bio naš Schlieri pa kad je komentator rekao: Evo najveći je dolje a sada slijedi dečko za kojega možemo reći da je njegov nasljednik, takav se skakač rađa samo jednom u desetljeću.
Da htjela sam te pitati da li i ti imaš problema sa otvaranjem Gregorove stranice?
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 7 Icon_minitimePon Mar 09, 2009 1:21 am

Bila sam u selu, pa nisam gledala takmičenje. Zimski sportovi - Page 7 370602 I ja bih se rasplakala da sam to videla. Zimski sportovi - Page 7 27611 Nadam se da će Schlieri dostići Janneov rekord, mislim da ga je zaslužio. Zimski sportovi - Page 7 27611 Ja sledeće nedelje idem popodne u školu, ali mislim da ću stići da pogledam bar poneko takmičenje.
Nicole, nemam problema sa ulaženjem na stranicu, zašto?
Nazad na vrh Ići dole
Nicoletto
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
Nicoletto

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 7 Icon_minitimePon Mar 09, 2009 4:58 pm

na Gregorovu stranicu?? na ne mogu ući...ajde mi pošalji link ovdje pa da tako probam.....i molim te da ako je napisao novi blog ili sve nove blogove koje je napisao od Libereca da ih ovdje pošalješ tako da ih mogu pročitati.
Jesu čula nove vijesti!!!!! jane se vraća iduće godine za Olimpijske igre!!!!! On kaže da je to jedino zlato koje nije osvojio i da ga samo to zanima. Ipak nadam se da će naš Schlieri uzeti zlato.......drago mi je da se vraća po to zlato ali opet s druge strane želim vidjeti Schlieria sa zlatnom medaljom.
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 7 Icon_minitimeUto Mar 10, 2009 12:54 am

Evo ti link: http://www.gregorschlierenzauer.com
Naravno da ću ti javiti ako bude bilo nešto novo. Zimski sportovi - Page 7 27611
I čula sam za Jannea! Zimski sportovi - Page 7 27611 Jako mi je drago što se kralj vraća. Lično, jako bih volela da Schlieri uzme bar zlato s timom, a da Janneu uspe da osvoji ono što jedino do sada nije osvojio, a to je individualno zlato. A može i obrnuto. Mada ja više volim kada se cela austrijska reprezentacija okiti nekim odličjem.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Zimski sportovi   Zimski sportovi - Page 7 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Zimski sportovi
Nazad na vrh 
Strana 7 od 9Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Tennis :: swashtara :: RaznoOoOoO-
Skoči na: