| Zimski sportovi | |
|
+3RAFA THE KING Rafa 4ever *Joansie* 7 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Zimski sportovi Ned Feb 01, 2009 5:53 pm | |
| Svaka čast Ivici Kosteliću! Ja sam čula da je situacija u Kicbulu bila strašna, da je staza bila vrlo opasna! A neki skijaš je valjda tako pao da su lekari odlučili da ga stave u veštačku komu! Schlieri je juče pobedio! Čisto da pokaže ko je najbolji! I baš mi je drago što je ispunjen "austrijski san " ( ), što su na prvom takmičenju prva tri mesta zauzela trojica Austrijanaca! Samo napred, Schlieri! | |
|
| |
Nicoletto Igras na celendzerima!
Broj poruka : 117 Godina : 31 Location : Zagreb, Hrvatska Zasto volis tenis? : ....jer je najbolji Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2009
| Naslov: Re: Zimski sportovi Pon Feb 02, 2009 6:34 pm | |
| JOJ...ja sam bila toliko sretna!!!!!!YAAAYYY!!!! Bili su svi toliko sretni....šteta što je jučerašnje natjecanje otkazano...... e da u onom prvom pokušaju kad je skočio 133 pa se onako slatko nasmijao....ajme srce mi je stalo uspjela sam naći video toga pa izvući sliku, ma pogledajte kako je sladak evo i novog bloga: Dreifach-Sieg für Österreich Hey! Unsere Reise rund um die Welt hat uns dieses Wochenende nach Sapporo in Japan geführt. Trotz der vielen Reiserei in letzter Zeit habe ich noch keine Probleme mit der Müdigkeit. Der Wettkampf war heute nicht einfach aber er hat schon super für mich begonnen. Mit 133 m konnte ich bereits im ersten Durchgang einen großen Vorsprung auf die härtesten Konkurrenten herausholen. 120.5 m im Finale reichten dann für meinen nächsten Sieg. Dass auch Morgi und Wolfgang super gesprungen sind und wir einen Dreifach-Sieg erreicht haben ist natürlich sensationell. Ich hoffe ihr drückt mir Sonntag auch mitten in der Nacht die Daumen! Bis bald, Euer Gregor Trostruka pobjeda za Austriju
Hey
Naša runda putovanja po svijetu nas je ovoga vikenda dovela u Sapporo u Japanu. Unatoč mnogo putovanja u zadnje vrijeme, nisam imao problema sa umorom.
Natjecanje danas nije bilo jednostavno ali je sve dobro počelo za mene. Sa 133 metara sam već u 1. pokušaju uspio steći veliku prednost ispred ostatka konkurencije. 120.5 metara u finalu bilo je dovoljno za iduću pobjedu. Morgi i Wolfgang su također super skakali i ostvariti trostruku pobjedu je senzacionalno.
Nadam se da ćete mi i u nedjelju navečer držait palčeve. | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Zimski sportovi Uto Feb 03, 2009 10:13 pm | |
| Nažalost, takmičenje u nedelju je bilo otkazano zbog vetra. Jedva čekam sledeće! | |
|
| |
Broj poruka : 117 Godina : 31 Location : Zagreb, Hrvatska Zasto volis tenis? : ....jer je najbolji Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2009
| Naslov: Re: Zimski sportovi Sre Feb 04, 2009 11:59 am | |
| Da, nažalost.....kvalifikacije su u petak, timsko natjecanje u subotu a pojedinačno u nedjelju. | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Zimski sportovi Sre Feb 04, 2009 12:50 pm | |
| Jupiiii.... a gde se održava takmičenje? | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Sre Feb 04, 2009 2:04 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Sre Feb 04, 2009 5:29 pm | |
| Verujem ja u Schlierija i u Austrijance! Napred, momci! | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Sre Feb 04, 2009 5:39 pm | |
| ajmeeeee ovo postaje sve bolje i bolje!!!!!!!!!!!!!!! Ajme meni. Kad sam prije godinu dana skužila da Gregor ima rođendan 7.1. isti dan kao i vozač formule 1 Lewis Hamilton čiji sam isto fan, bila sam toliko sretna. Sad sam saznala da Gregorov brat Lukas ima rođendan na isti dan kao JAAAAA!!!!! ( I Roger Federer ). Znam da je glupo ali ovo mora biti neki znak...hahahaha ( ja sam inače ovako malo luda kad saznam neku zanimljivu činjenicu ) | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Zimski sportovi Sre Feb 04, 2009 10:35 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Čet Feb 05, 2009 1:57 pm | |
| 8.8...samo on 1997 a ja 1993 | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Čet Feb 05, 2009 2:03 pm | |
| Hehehehe.... pa nas dve imamo jako bluzu rođendane..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Čet Feb 05, 2009 6:23 pm | |
| da:) Sutra su Schlierieve kvalifikacije, ali ne vjerujem da ću moć gledat jer idem na Zagreb ATP. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Čet Feb 05, 2009 9:15 pm | |
| Ne znam da li ću gledati i ja u subotu, jer idem da gledam Fed Cup u Areni! Tada je valjda timsko takmičenje? Čak i da je pojedinačno, verujem da će Schlieri moći da se snađe i bez moje divljačke podrške ispred televizije. Nicoletto, potpuno znam taj osećaj ludosti kada saznaš neku zanimljivu činjenicu. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Pet Feb 06, 2009 2:52 pm | |
| ma ja ću navijat za njega ako ti nećeš moć, misim da ću ja bit dovoljno luđačka podrška. Ajdeeee Schlieri. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Pet Feb 06, 2009 2:55 pm | |
| Nadam se da će Schliery ponovo pobediti........ | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Pet Feb 06, 2009 4:55 pm | |
| I ja...danas su samo kvalifikacije ali mi je ipak žao što ga neću moći gledati...ja njega volim gledat...hahahaha:P. Jeste vidjeli ovaj video gdje se Morgi i Schlieri igraju?? joj kako su smješni, kao mala djeca...hahaha. Baš ih volim gledat tako vesele. https://www.youtube.com/watch?v=oMjTFTi__bA | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Pet Feb 06, 2009 10:38 pm | |
| Xexexexexe............. Tako se igraju moji drugovi iz razreda...... :0) | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Sub Feb 07, 2009 6:54 pm | |
| hahaha..da...šteta, Schliri neće danas na timsko natjecanje, Pointner ga je odlučio odmorit. Vjerojatno je to pametno. Samo se nadam da će bit onaj pravi sutra i još jednom pobijedit;) | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Sub Feb 07, 2009 10:47 pm | |
| Baš šteta..... a ko je pobedio u timskom takmičenju? Nisam mogla da gledam.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Ned Feb 08, 2009 8:02 pm | |
| U timskom natjecanju je pobjedila Austrija a danas u pojedinačnom, naravno: SCHLIERI:D:D Jednostavno je najbolji. Veselim se natjecanju u srijedu u Kligenthalu i idući vikend u SKILETENJU u Oberstdorfu:D BRAVO SCHLIERI!!!! Najbolji si:) | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Ned Feb 08, 2009 9:57 pm | |
| JUUUUUUUUPIIIIIIIIII BRAVO SCHLIERY SAMO TAKO NASTAVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Ned Feb 08, 2009 10:43 pm | |
| Ovaj me dečko sve više i više iznenađuje i impresionira. Sa svojih 19 godina postao je 6. najbolji ikada u svjetskom kupu a iza sebe je ostavio velikom Andi-a Goldbergera i Svena Hanawalda. Kada sa svojih 19 godina iza sebe ostaviš ovakve svjetske legende u skiskokovima onda zbilja možeš reći da si velik. Samo se nadam da ga ove pobjede neće dići previsoko u nebesa i da će ostati prizemljen jer znaš onu: " Tko visoko leti,nisko pada ". Ja se nadam, zapravo znam da naš Schlieri neće pasti već da će ostati skoncentriran i da će ga još više radovati i motivirati pobjede. Evo bloga ako koga zanima:
Die Serie geht weiter!
Hey!
Nachdem ich gestern eine Pause eingelegt habe und im Teambewerb nicht dabei war wollte ich heute natürlich wieder voll angreifen. Mit 144 m im ersten Durchgang ist mir das gleich super gelungen obwohl ich hier nur einen Trainingssprung hatte. Im Finale hatte Simon dann einen sehr guten Sprung auf 145.5 m und so wurde es noch einmal knapp. 135 m haben mir dann aber zum Sieg in diesem, von den Windbedingungen her, etwas schwierigen Wettkampf gereicht und darüber bin ich natürlich sehr glücklich. Jetzt habe ich genauso viele Siege im Weltcup wie Andi Goldberger. Das ist schon was Besonderes.
Meine Form stimmt im Moment und es läuft sensationell! Ich konnte auch die Führung im Weltcup ausbauen und auch in der Team Tour sind wir vorn. Nun gilt’s am Mittwoch in Klingenthal unsere Gesamtführung zu verteidigen.
Bis bald,
Euer Gregor
Serija ide dalje
Hey
Jučer sam uzeo jednu pauzu i nisam nastupio u timskom natjecanju jer sam želio danas napasti. Sa 144 metara u prvom pokušaju super sam skočio usprkos tomu što nisam imao niti jedan trening skok. U finalu je Simon imao jedan super skok od 145.5 metara pa je još jednom bilo knap. 135 metara donjelo mi je pobjedu u ovom, vjetrovitom i vremensko lošem natjecanju, i naravno zato sam jako sretan. Sada imam jednako pobjeda u svjetskom kupu kao i veliki Andi Goldberger. Ovo je zaista posebno.
Moja forma u ovom momentu štima i ide senzacionalno. Također sam uspio i povećati vodstvu u svjetskom kupu i pobjediti smo u timskom natjecanju. Sada je u srijedu dolazi Kligenthal gdje ćemo nastaviti naše vodstvo u svjetskom kupu. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Ned Feb 08, 2009 10:53 pm | |
| Wow fenomenalno..... :0) Čak je i Svena Hanavalda prestigao..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Pon Feb 09, 2009 9:49 pm | |
| Da, super je. Sutra su kvalifikacije u Kligenthalu, jedva čekam da ga opet vidim, nadam se da će skakat u kvalifikacijama. Danas sam presretna, naš je Natko Zrnčić Dim osvojio broncu u kombinaciji na svjetskom prvenstvu. To je prva medalja da nije od obitelji Kostelić. Od kada je Ivica ozljeđen svi smo se bojali da ništa od medalje ali evoga imamo jednu i još se nadam da bi Ivica mogao biti spreman do slaloma u nedjelju i da bi Ana na strmom i zaleđenom terenu mogla napravit nešto više. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zimski sportovi Pon Feb 09, 2009 10:01 pm | |
| Jao ja neću moći gledati Schlirija..... biću u školi...... nadam se da će pobediti u kvalifikacijama....... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zimski sportovi | |
| |
|
| |
| Zimski sportovi | |
|