| Operacija Trijumf | |
|
+12*Certified Nadal addict* Tea Kaćka#94 rafalicious Boka'95 Ja_SaM_Ja sonjica93 RAFA THE KING FairyQueen **Djuki**# ***Inče*** *Joansie* 16 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Dec 31, 2008 8:28 pm | |
| Da, i meni Ana nije ništa posebno što se tiče glasa. Simpa mi je ovako, ali ne peva mi baš mnogo lepo. | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Jan 01, 2009 4:09 pm | |
| meni su jedino od preostalih studenata dobri wookie (narawno), anee i ado. . . nadam se da ce danijel napistiti akademiju u nedelju. . . zna li neko spisak pesama?? | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Jan 01, 2009 5:53 pm | |
| Stvarno nemam pojma... Ali videla sam deo kada je direktor delio pesme i videla da Nina nije nešto zadovoljna, a pojma nemam šta će ko pevati... | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Jan 01, 2009 9:03 pm | |
| znash li shta ce pewati wookie?? | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Jan 01, 2009 11:23 pm | |
| ja znam pjesme za finale...cek sad cu ih kopirati owde.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Jan 01, 2009 11:34 pm | |
| | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Jan 02, 2009 12:03 am | |
| e evo pjesme za finale
Nina - "Nadji me" Oktobar 1864
Aleksandar - "Krasiva" Zdravko Colic
Danijel - "Milo moje" K2
Adnan - "Kopriva" Al Din
Ana- "Frozen" Madonna
Vukasin - "Faith no more"
Drugi krug pesama:
Adnan - "Pratim te" Tose Proeski
Danijel - "Hipnotiziran" Dino Dvornik
Ana - "Tridesete" Severina
Vukasin - "More than words"
Aleksandar - "Tamara" Boris Novkovic
Nina - "Care" Magazin
Treci krug pesama:
Vukasin - "Highway to hell" AC/DC
Ana - "True Colors" Cindy Lauper
Adnan - "Tebi je lako" Bojan Marovic
Aleksandar - "Cija si" Tose Proeski
Nina - "My heart will go on" Celine Dion
Danijel - "Pogledi u tami" Sergej Cetkovic
a za polufinale nisam mogla da nadjem | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Jan 02, 2009 12:21 am | |
| a zar nece i ostali studenti pewati u finalu?? | |
|
| |
| |
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Jan 02, 2009 4:21 pm | |
| Nisu loše pesme, mada su možda mogli i bolje da im daju. Ana nema pojma da peva strane pesme. Kad god sam je slušala nešto strano da peva, razočarala sam se. | |
|
| |
@n@ Igras na celendzerima!
Broj poruka : 140 Godina : 29 Location : Ewo me !!!!! Zasto volis tenis? : Sport je strawa !!! A i zbog tennisera i tenniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 27.02.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Jan 02, 2009 5:03 pm | |
| ja wolim i Ninu.....A i bash mi je zao sto je Sonja ispala... | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Jan 02, 2009 5:47 pm | |
| Mene je Nina ranije nervirala jer se mnogo drala za svaku pesmu... Ovako, mnogo je dobra devojka. Milice, mogu da se složim s tobom po pitanju Ane. Razočarala sam se kada je pevala i Beyonce, i Pink, i Britney, a ni onaj medley Rihanninih pesama nije bio dobar. Mada mogu da kažem da mi se dopalo kako je pevala pesme od Katy Perry, mada joj ipak treba "jačina" da bi pevala takve pesme. Ona ima tanki glas za pop muziku, ne baš za Pink, Rihannu, Beyonce itd. | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Jan 02, 2009 6:16 pm | |
| Ja Anu obozavam,i mislim da je ona imala najtezi zadatak od svih njih,njoj su uvek davali one pesme koje su jako teske za pevanje,cija muzika ne moze nikako da zvuci isto uzivo jer je kompjuterska!!!!Jako lose je otpevala od Beyonce a od Pink tu i tamo a od Rihanne mi se jako svidjalo!!!I jako mi je krivo sto je Nina dobila Nothing compares to you,mislim da bi Ana to super otpevala jer ima bas tanak glas za to!!! | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Jan 03, 2009 12:49 am | |
| ovo su pjesme za polufinale
Nothing compares to you - Nina Sinead O'Connor Yu Grupa - Kao Mornar - Aleksandar Moloko - Sing it back/Familiar feeling - Ana Zdravko Colic - Ti si mi u krvi - Aleksandar Aki Rahimovski(gost) - Ugasi me - Vukasin Robbie Wiliams - Angels - Vukasin Gibonni - Tempera - Adnan Yu Grupa - Dunavom jos sibaju vetrovi - Adnan Hari Mata Hari - Strah me da te volim - Danije Aki Rahimovski - Kada me dotaknes - Danijel ET - Tek je 12 sati/Sve bi dala da znam - Nina & Ana
Gosti Yu grupa i Aki Rahimovski | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Jan 03, 2009 4:31 pm | |
| wookie pewa sa akijem. . . wooooohooooo. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Jan 03, 2009 8:13 pm | |
| Jao, Vukašin peva "Angels"... Jedna od mojih omiljenih pesama... | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Jan 03, 2009 10:46 pm | |
| sigurna sam da ce je super otpewati. . . :0) | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Jan 05, 2009 1:54 am | |
| | |
|
| |
mmmm Igras na celendzerima!
Broj poruka : 112 Godina : 30 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : Zato sto je extra sport.. Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Jan 05, 2009 2:30 am | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 140 Godina : 29 Location : Ewo me !!!!! Zasto volis tenis? : Sport je strawa !!! A i zbog tennisera i tenniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 27.02.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Jan 05, 2009 11:35 am | |
| Jel ste gladali polufinale....Nina je super otperwala,ai Wukachin | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Jan 05, 2009 1:00 pm | |
| A shta je bilo ja nisam mogla da gledam??? | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Jan 05, 2009 1:37 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Jan 05, 2009 3:14 pm | |
| jao wookie 2. . . samo neka prestigne adnana. . . mislim nemam ja nishta protiw da adnan poedi. . . ali wookie je mnogo lepshi. . . i lepshe pewa. . . a i mnogo je dobar. . . | |
|
| |
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| |
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Jan 05, 2009 3:41 pm | |
| - **Djuki**# ::
- ina loves wookie <3 ::
- jao wookie 2. . . samo neka prestigne adnana. . . mislim nemam ja nishta protiw da adnan poedi. . . ali wookie je mnogo lepshi. . . i lepshe pewa. . . a i mnogo je dobar. . .
Ja u to ne mogu da powerujem...Uwek je Alex bio faworit, a sada odjednom Adnan | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Operacija Trijumf | |
| |
|
| |
| Operacija Trijumf | |
|