| Operacija Trijumf | |
|
+12*Certified Nadal addict* Tea Kaćka#94 rafalicious Boka'95 Ja_SaM_Ja sonjica93 RAFA THE KING FairyQueen **Djuki**# ***Inče*** *Joansie* 16 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Jan 27, 2009 3:18 pm | |
| Mika na Beoviziji s pesmom Skaja Viklera!
Bivša studentkinja "Operacije trijumf" Mika Kostić nastupiće na predstojećoj Beoviziji s pesmom "Moja noć", koju je specijalno za nju pisao Skaj Vikler. Saznajemo da jednu od najtalentovanijih srpskih pevačica ovih dana očekuje raskid ugovora sa "Imoušnom", posle čega će Kostićeva, pod pseudonimom Mika K, sama krenuti da osvaja domaću, ali i svetsku muzičku scenu. Pored Skaja Viklera koji joj već uveliko sprema nekoliko pesama na srpskom i engleskom jeziku, Mika planira da ostvari saradnju sa Aleksandrom Milutinović, Kaliopi Bukle, ali i jednim inostranim producentom ćije ime čuva u tajnosti. Posle pesme "Moja noć", koja ima sve predispozicije da postane veliki letnji klupski hit, posebno među ženskom populacijom, Mika ovih dana ulazi u studio da bi završila i prvi singl, za koji će odmah posle Beovizije biti snimljen i spot. | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Jan 28, 2009 10:25 pm | |
| | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Jan 29, 2009 12:31 am | |
| Drago mi je zbog Mike! Ona je fantastična pevačica i ima fenomenalan glas! Nadam se da će postići uspeh, jedva čekam da čujem njenu pesmu! Oko nje su se skupili mnogi sjajni muzičari: Sky, Aleksandra Milutinović, Kaliopi... | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Jan 29, 2009 1:59 am | |
| A sada operacija "Beovizija 2009"
Dvije nedelja nakon završetka reality šou programa Operacija trijumf producentska kuća Emotion ispunjava svoje obećanje da od prve generacije studenata napravi zvijezde, naime studenti iz Srbije učestvuu na muzičkom festivalu "Beovizija", javlja Mondo.
Priča o muškom bendu se izgleda ostvaruje, uprkos željama studenata da naprave solo karijeru. Nikola Sarić Sajko, Vukašin Brajić, Đorđe Gogov i Nikola Paunović ipak će biti spojeni u muški bend - bar za potrebe Beovizije.
Producentska kuća Emotion odlučila je da na festival koji bira predstavnika Srbije na muzičkom takmičenju za Eurosong, pored dueta Milica Majstorović - Danijel Pavlović, pošalju i ostatak trijumfaša.
Studenti će se za Beoviziju prijaviti sa tri potpuno različite pjesme, a jednu će izvesti muški bend sastavljen od Sajka, Vukašina, Đorđa i Nikole Paunovića. Iako su i Sajko i Vukašin pri izlasku iz kuće govorili da bi više voljeli da krenu u solo karijeru, formiran je bend, a još nije odlučeno da li je to rešenje za duge staze ili samo za potrebe festivala. Jedina ukućanka koja će se za Beoviziju prijaviti solo jeste Sonja Bakić iz Sombora. | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Jan 31, 2009 9:28 pm | |
| OT konkurs uspešno završen Svi studenti koji su sa pesmama istaknutih autora konkurisali na festival Beovizija biće učesnici ovog prestižnog muzičkog takmičenja.
Tročlana selekciona komisija je nakon preslušavanja pristiglih kompozicija odlučila da su svi prijavljeni studenti Operacije trijumf "dostojni šanse da predstavljaju zemlju na ovogodišnjem Eurosongu u Moskvi".
"Diplomci" Akademije predstaviće se sa numerama "Blagoslov za kraj" koju će izvesti OT Bend (Oven, Snežana Vukomanović, Botrić), "H8ER" u izvođenju Danijela Pavlovića i Milice Majstorović (Kobac i Kon, Marina Tucaković), i "Ništa novo" Sanje Bakić (Mirko i Snežana Vukomanović).
(MONDO) | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Ned Feb 01, 2009 3:18 pm | |
| OT bend pred prvim iskušenjem
Na Predstojećoj Beoviziji među dvadeset učesnika pojaviće se i nedavno formirani OT bend, sastavljen od nekoliko studenata "Operacije Trijumf" Oni će na domaćem takmičenju za predstavnika na Evrosongu otpevati pesmu "Blagoslov za kraj", za koju kažu da je hit na prvo slušanje. Pored ovog benda, u konkurenciji od dvadeset kompozicija naći će se i drugi ukućani Emoušenove muzičke akademije, pa će tako Milica Majstorović sa Danijelom Pavlovićem otpevati duetsku pesmu pod nazivom "Hejter". Ukoliko odnesu pobedu u Sava Centru, "trijumfovci" će imati priliku da se krajem maja u Moskvi bore za najbolju pesmu Evrope
Beovizija: Milica i Danijel preko reda!
Danas je objavljen zvanični spisak učesnika ovogodišnje Beovizije, među kojima se nalaze svi učesnici „Operacije Trijumf“ koji su poslali svoje pesme na konkurs. Takmičiće se muški bend, koji čine Nikola Sarić, Nikola Paunović, Vukašin Brajić i Đorđe Gogov, solo će nastupiti Sonja Bakić, a u duetu Milica Majstorović i Danijel Pavlović. Kako saznajemo, Milica i Danijel su „upali“ naknadno, jer su svoju pesmu „Hejter“ prijavili tek pre tri dana, a konkurs je završen 23. januara. Jedina koja nije uspela da se plasira jeste Mika Kostić, koja više i ne pripada „Imoušnovim“ stadu, a pesma koju joj je napisao Skaj Vikler stavljena je na listu čekanja, ukoliko se desi da neko od sigurnih takmičara otkaže učešće. | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Ned Feb 01, 2009 5:35 pm | |
| Da li onda muški bend peva s Kayom ili ne? Ne shvatam. Sada se pominju samo oni, bez Kaye. Što se tiče pesme Milice i Danijela, kako sam pročitala naziv, tako se u meni urezala odbojnost prema toj pesmi. Žao mi je što Mika nije uspela da se plasira. | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Ned Feb 01, 2009 5:54 pm | |
| Pa ja mislim da će pevati sa Kayom.... ja sam u BRAVO-u pročitala da Vukašin neće moći da učestvuje na Beoviziji, jer ima bosanski, a ne srpski pasoš...... a sad u ovom textu da će sva četvorica učestvovati.... stvarno više ne znam šta da milsim. | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Ned Feb 01, 2009 6:40 pm | |
| Pogledajte što je slatka Vukijeva devojka.... meni jako liči na Angelinu Jolie.... | |
|
| |
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Ned Feb 01, 2009 8:48 pm | |
| meni ne....lichi mi na jednu moju drugaricu xD | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Ned Feb 01, 2009 9:42 pm | |
| Xexexe.... meni baš nekako ide uz Vukašina... | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Feb 02, 2009 5:14 pm | |
| E, a je l pewaju swa chetworica na Beowiziji? | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Feb 02, 2009 10:13 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Feb 02, 2009 10:27 pm | |
| Na Beoviziji nastupaju...
Selekciona komisija odabrala je 20 učesnika izbora za predstavnika Srbije na Eurosongu 2009. godine Komisija je bila sastavljena od muzičkih urednika RTS-a - Jelene Ilić, Ane Milićević i Jelene Vlahović.
Kao što je ranije najavljeno, na Beoviziji će učestvovati nekoliko studenata Operacije trijumf.
Sonja Bakić, najbolji ženski vokal OT, predstaviće se sama pesmom "Ništa novo", koju su napisali profesori Akademije OT Mirko i Snežana Vukomanović.
OT Bend (Vukašin, Đorđe, Nikola Paunović i Sajko) pevaće "Blagoslov za kraj", dok će Danijel i Milica izvesti pesmu "H8ER", za koju je tekst napisala bivša članica žirija OT Marina Tucaković. Među rezervama je i Mika Kostić, kojoj je pesmu napisao bivši učesnik VIP Velikog Brata Skaj Vikler.
Na Beoviziji će pevati i alter ego voditelja Ognjena Amidžića, Oskar, i to uz podršku Beauty Queens i Đorđa Marjanovića.
Prvi put će se predstaviti i ćerka Željka Samardžića Minja, a među učesnicima je i Nataša Bekvalac.
Polufinale će biti održano u Centru "Sava" 7. marta, a veliko finale 8. marta. O pobednicima će ravnopravno odlučiti publika i stručni žiri.
Kompletan spisak učesnika Beovizije 2009 (po azbučnom redu):
1. Aleksandra Janković "Nauči me" 2. Andrej Ilić "Nemam te" 3. Vanja Mijatović "Led i žar" 4. Danijel i Milica " H8ER" 5. Dušan Zrnić "Tvoje drugo ime je greh" 6. Etar "Sanjaj me" 7. Zbogom Brus Li "Ha ha ha" 8. Zemlja gruva "Svejedno je" 9. Ivana Selakov "Moje odbrane" 10. Lejla Hot " Čekajući princa" 11. Marko Kon "Cipela" 12.Minja Samardžić "Petak uveče" 13. Nataša Bekvalac "Bili smo najlepši" 14. Oscar & Beauty Queens feat.. Đorđe Marjanović "Superstar" 15. OT Bend "Blagoslov za kraj" 16. Pozitivan haos "Gloria" 17. SevdahBABY i Miki Element "Previše reči" 18. Sonja Bakić "Ništa novo" 19. Tijana Bogićević "Pazi šta radiš" 20. Trio Pasaž i Katarina Sotirović "Zauvek"
Rezerve:
1. Miloš Žikić "Vrela noć" 2. Đorđe Ranitović "Jednom za kraj" 3. Mika K. "Moja noć" 4. Voja Nedeljković i Koktel bend "Vidi mala" | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Feb 02, 2009 11:09 pm | |
| Hvala puno Ina!!!!!Joj,izgleda da ce ovo biti dobra(hvala Bogu i jednom)Beovizija!!! Inace ja sam cuo pesme Ane i Igora za njihov izbor!!!Nisu pesme nista posebno muzika Anine pesme je super ali je tekst malo glup!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Feb 03, 2009 12:08 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Feb 03, 2009 10:15 pm | |
| Igorovu pesmu je pisao Tonči Huljić, ako ćemo iskreno, njemu se retko desi da napiše dobru pesmu (ali desi se). Jedva čekam da čujem OT bend i Sonju na Beoviziji! | |
|
| |
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Feb 04, 2009 2:30 pm | |
| - ***Inče*** ::
- Ja mislim da da.....
Da, ali kao u Brawo-u pishe da Wuki ne uchestwuje jer ima pasosh Bih | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Feb 04, 2009 5:28 pm | |
| Pa, to je totalno glupo! I Milorad Čavić je rođen i čitav život je proveo u SAD, i sigurno, pored srpskog, ima i američki pasoš, pa što njemu niko ne brani da pliva za Srbiju? | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Feb 04, 2009 6:06 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Feb 04, 2009 10:34 pm | |
| A gde je link za Igorovu.... Hvala na pesmama DD.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Feb 05, 2009 12:22 am | |
| Raskinuli Milica i Lenđer PDF � tampaj E-pošta Vrednovanje korisnika: / 0 LošeNajbolje среда, 04 фебруар 2009 Jedna od najlepših učesnica rijaliti-šoua Operacija trijumf, 19-godišnja Milica Majstorović i srpski plivač, 18-godišnji Ivan Lenđer raskinuli su nakon dva meseca zabavljanja Zvezda „Operacije Trijumf" Milica Majstorović (19) i srpski plivački as Ivan Lenđer (18) raskinuli su pre nekoliko dana ljubavnu vezu posle manje od dva meseca zabavljanja. Jedan od najboljih srpskih sportista, pre nekoliko dana pozvao je Milicu telefonom i rekao joj da je najbolje da se više ne viđaju, što je Kragujevčanka bez pogovora prihvatila. - Ivan i Milica su se čuli telefonom i on joj je rekao da je možda najbolje da se razdvoje na neko vreme i da kasnije odluče da li da ponovo budu zajedno. Milica je prihvatila Ivanov predlog, jer su se u poslednje vreme retko viđali zbog njegovih sportskih obaveza, ali i njenih priprema oko predstojeće „Beovizije" i turneje. Ljubav ovog sportsko-estradnog para započela je dopisivanjem preko popularnog „Fejsbuka" odmah po Miličinom izlasku sa Akademije OT. Nekoliko dana kasnije, Ivan je u TV prenosu sa Evropskog prvenstva iz Rijeke poslao Milici poljubac pred svoju glavnu trku. Iako su im njihovi prijatelji prognozirali ljubavnu romansu na duge staze, oni su odlučili da se raziđu. - Ivan je odlučio tako, a ja sam se složila jer mislim da je to najbolje u ovom trenutku - rekla je Milica. Dugo je i trajalo....... čula sam pesme super su...... Hvala DD puno.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Feb 05, 2009 11:50 pm | |
| Studenti OT u akciji
Po završetku „Operacije Trijumf“, u kojoj je pobedu odneo Adnan Babajić, nastavljen je intenzivan rad sa studentima Naime, ovih dana, posle svih proba, kreće velika koncertna turneja prve grupe studenata OT. Posle Bihaća, Tuzle, Zenice i Banjaluke, studenti će nastupiti i u Skoplju, Beogradu, Zagrebu, Splitu.
- Upravo ti koncerti pokazaće pravu sliku njihove popularnosti - rekao je Saša Dragić, direktor Akademije, i dodao: - Tokom cele godine radićemo sa studentima prve generacije, a pripreme za novu „Operaciju Trijumf“ već su u toku i prijave za nove kandidate bit će uskoro otvorene. | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Feb 07, 2009 3:36 pm | |
| OT cimerke
Učesnica „Operacije trijumf“ Ana Bebić preselila se konačno u Beograd. Zbog obaveza koje joj predstoje u vezi sa turnejom sa ostalim studentima, lepa Hrvatica dobila je od „Emoušna“ na korišćenje stan u srpskoj prestonici. Kako saznajemo, Ani će cimerka biti Sonja Bakić, koja se, takođe zbog mnogobrojnih obaveza, preselila iz Sombora. Dve mlade pevačice oduševljene su što će deliti stambeni prostor jer su za vreme provedeno u kući u Košutnjaku postale odlične drugarice. Ana će u Beogradu ostati nekoliko nedelja, a onda se vraća u Hrvatsku kako bi se 27. februara pojavila na „Dori“, hrvatskom takmičenju za predstavnika na „Evrosongu“.
Dokle, bre, više trange- frange
Sve izvesnije da će se nova sezona „Operacije Trijumf“ emitovati na RTS, na šta ukazuje i to da se čak sedam studenata OT lagano plasiralo na Beoviziju Sledeća sezona „Operacije Trijumf“ mogla bi da se emituje na RTS! Kako smo saznali iz izvora bliskih producentskoj kući „Emoušn“, već su vođeni načelni pregovori o tehničkim mogućnostima da se ovaj rijaliti-šou nađe na frekvenciji Javnog servisa, jer je sa televizijom B92 saradnja definitivno završena, dok televizija Pink, koja će prikazivati novu sezonu „Velikog Brata“, već ima ekstremno popularne „Zvezde Granda“, pa joj nije potreban još jedan sličan, a svakako manje uspešan TV format. S obzirom na to da RTS ima Drugi program, koji bi u potpunosti mogao da isprati koncepciju serijala, nije isključeno da ćemo neke nove talentovane klince gledati na ovom kanalu. - Postoje neki preliminarni razgovori, ali još nije sve dogovoreno. Šanse da se „Operacija Trijumf“ nađe na RTS su u ovom trenutku realne, jer „Emoušn“ i nema previše rezervnih opcija - rekao nam je dobro obavešteni izvor, koji je insistirao na anonimnosti. Ukoliko se ova informacija pokaže tačnom, onda i ne čudi što je čak sedam učesnika sa ovogodišnje OT akademije lagano izborilo svoje mesto na predstojećoj Beoviziji, koja će se održati 7. i 8. marta u Sava centru. Pravo da se pojave na polufinalnoj večeri dobili su Danijel Pavlović i Milica Majstorović sa pesmom „Hejter“, zatim kvartet Nikola Paunović, Nikola Sarić, Vukašin Brajić i Đorđe Gogov s pesmom „Blagoslov za kraj“, kao i Sonja Bakić, koja će se publici predstaviti solo numerom „Ništa novo“. | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Feb 07, 2009 3:49 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Operacija Trijumf | |
| |
|
| |
| Operacija Trijumf | |
|