Tennis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tennis

Ako volite tenis dopasce vam se ovaj forum

PrijemPortalLatest imagesRegistruj sePristupi

Operacija Trijumf

Ići dole 
+12
*Certified Nadal addict*
Tea
Kaćka#94
rafalicious
Boka'95
Ja_SaM_Ja
sonjica93
RAFA THE KING
FairyQueen
**Djuki**#
***Inče***
*Joansie*
16 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26
AutorPoruka
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Broj poruka : 6152
Godina : 34
Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:)
Koliko volis tennis? :
Operacija Trijumf - Page 26 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Operacija Trijumf - Page 26 Right_bar_bleue

Datum upisa : 04.06.2008

Operacija Trijumf - Page 26 Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 26 Icon_minitimePet Apr 10, 2009 1:28 am

"ASPIRINAC" LJUBAV ANE BEBIĆ!

Hrvatska zvezda „Operacije Trijumf" u ljubavnoj vezi sa kompozitorom Filipom Miletićem, autorom njene pesme „Preživeću"

Ana Bebić, zvezda „Operacije Trijumf", već mesec dana je u tajnoj vezi sa Filipom Miletićem, jednim od autora njene pesme „Preživeću". Filip je široj javnost poznat kao član tima „Aspirinci" i kompozitor brojnih hitova koje je za narodnjake uradio sa stomatologom Milošem Roganovićem.

Dvadesetosmogodišnji kompozitor i pijanista za Anu se, prema nasen saznanju, zainteresovao još pre nekoliko meseci, čim ju je upoznao. A ubrzo se iz saradnje rodila i ljubav.

- Filip i Miloš su sarađivali sa „Emoušnom" na njihovom projektu „Operacija Trijumf". Autorski dvojac je na Filipov predlog odabrao Anu da da joj spremi hit i iz te saradnje nastala je pesma „Preživeću" - kaže izvor blizak zaljubljenom paru, i dodaje: - S njihovom vezom upoznate su sve kolege Bebićeve, pa i Nikola Paunović, za koga su ljudi iz Aninog menadžmenta izmislili da joj je novi dečko. Ova priča je proturena u javnost da bi se zavarao pravi trag, ali i zato što pred koncert „Operacije Trijumf" ljubav bivših studenata dobro zvuči kao reklama.

Gostujući u Pinkovoj emisiji „Amidži šou", Ana je potvrdila da je zaljubljena, ali da joj Nikola Paunović nije pravi dečko:

- Nikola je moj dečko za javnost, a identitet svoje prave ljubavi ne želim da otkrivam. Reći ću samo da je nešto stariji je od mene, navela je Bebićeva.

Dok ljubav cveta, u studiju na Miljakovcu razvija se i poslovna saradnja na Aninom albumu prvencu. Inače, još dok je Anina pesma „Preživeću" bila u pretprodukciji, Filip je rekao da je oduševljen mladom Hrvaticom: - Čim smo čuli učesnike „Operacije Trijumf", složili smo se da je Ana devojka sa „petim kecom" i odmah smo rekli da želimo da joj napravimo album - rekao je tom prilikom Filip.
Nazad na vrh Ići dole
http://tennis.homegoo.com/
**Djuki**#
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
**Djuki**#

Ženski
Broj poruka : 2020
Godina : 30
Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki
Koliko volis tennis? :
Operacija Trijumf - Page 26 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Operacija Trijumf - Page 26 Right_bar_bleue

Datum upisa : 30.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 26 Icon_minitimePet Apr 10, 2009 3:27 pm

Super, drago mi je zbog nje :)))
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:)
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 26 Icon_minitimeSub Apr 11, 2009 7:00 pm

Brega, Merlin i Tonči pišu za Elvisa iz Živinica

Član žirija "Operacije Trijumf" Tonči Huljić, Goran Bregović i Dino Merlin biće potpisani kao kompozitori na albumu OT pobednika Adnana Babajića Babaje!

Elvis iz Živinica" nedavno je potpisao ugovor s izdavačkom kućom "Universal", čime je stao rame uz rame s Rijanom, Gven Stefani, Dafi i drugima, te će preostali kompozitori na njegovom prvom nosaču zvuka biti iz inostranstva.

"Adnan će prvu pesmu promovisati na koncertu studenata OT 19. aprila u Centru 'Sava'. Melodija je skoro gotova, uskoro počinjemo rad na aranžmanu", izjavio je nedavno Tonči Huljić, najavljujući da će debi album njegovog pulena biti objavljen ove jeseni.

Ugovor sa stranom muzičkom kućom kakva je "Universal" deo je "obećanja" produkcijske kuće "Emotion", koji je Adnan osvojio svojom pobedom u prvoj sezoni "Operacije Trijumf". Novine u vezi sa još jednim polaznikom dobro poznate akademije tiču se pesama što će biti snimljene na srpskom, ali i engleskom jeziku. Prema Adnanovim rečima, to bi moglo da predstavlja problem, ali ići će na časove engleskog jezika. "Što se mora, mora se", rekao je Adnan na potpisivanju ugovora prošle nedelje. Prvenac mladog Babajića, kako nam je rečeno, biće izdat u svim eks-YU republikama, a potom će pažnja čelnika kuće biti usmerena i na njegovu distribuciju u "germanskim zemljama, Francuskoj...". Osim Adnana, ugovor s "Universalom" potpisala je i kuća "Melody music", "čedo" produkcijske kuće "Emotion" nastalo nakon završetka OT.
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 26 Icon_minitimePon Apr 13, 2009 11:00 pm

Imamo pozitivnu tremu!

Sa tvojeg izvora moja se duša napila žedna tvojih godina, i sada mamurna pita gdje je utjeha, gdje je mladost nestala, iz studija poznate kuće na Košutnjaku dopire glas Nikole Sarića, Vukašina Brajića, Đorđa Gogova i Nikole Paunovića. Dok napolju u šumi žestoko prži sunce, studenti „Operacije trijumf” vredno vežbaju pred koncert koji će održati u „Sava centru” 19. i 20. aprila

- Ajde, Đole, usredsredi se - viče Snežana Vukomanović koja zajedno sa Mirkom Vukomanovićem i Milicom Cerović nadgleda probe.

- A… nisam mnogo spavao, sinoć smo izašli, jedva sam se probudio… - kaže kroz smeh Đole dok ga drugari bodre.

- Mnogo vežbamo, po 12 sati dnevno, ozbiljno se pripremamo - priča Nikola Paunović. Utom kreće pesma „Blagoslov za kraj”. U studio pravo iz dvorišta kuće „Velikog brata” ulaze Aleksandar, Nina, Ana i Antonija. Sajko uzima gitaru, Nina Petković i Ana Bebić se hvataju za mikrofon i počinju: „Da l’ ti zvuči poznato, mislim da je gotovo…”.
Nikola i Vukašin se hvataju za glavu, imitirajući ih.
- Nina i ja bismo pobedile da smo ovu pesmu pevale na „Beoviziji” - šali se Ana, dok Paunović kroz smeh kaže: „A gde biste pobedile, na dečjem toboganu?”
Vukašin objašnjava kako se studenti osećaju pred koncert.
- Na koncert u „Sava centru” gledamo kao na gala veče - na šta Ana dodaje: „Samo nema žirija i treme. U stvari, imamo pozitivnu tremu. Želimo da napravimo šou. Pevaćemo naše pesme, neke pesme koje smo izvodili na gali… Biće dueta, iznenađenja. Svi smo uzbuđeni i lepo se slažemo na probama - ističe Ana, a Nina objašnjava da zbog priprema sve ostalo rade u letu.
- Radimo punom parom! Pa, pre neko veče sam rođendan proslavila ovde ispred studija - priča Nina, a Ana konstatuje da se ništa nije promenilo od „Operacije trijumf”.
- Sada kada se pripremamo za koncert, sve nam je isto. Po ceo dan smo ovde u kući, samo još fali da nam upale kamere i to je to.
Da je sve isto, dokazuje i Aleksandar Belov koji je dok čeka svoj red za probu, kao što je radio i tokom serijala - dremao u dnevnoj sobi.
- Danas nešto nisam u formi, spava mi se…

Karata za dva koncerta u „Sava centru” i dalje ima, a možete ih kupiti na blagajni dvorane, te u Bilet servisu i na drugim prodajnim mestima po cenama od 800, 1.000, 1.200 i 3.000 dinara.

„OT bend” nastavlja zajedno
Nikola Paunović, član „OT benda”, ispričao nam je da su se momci složili da je najbolje da karijeru nastave kao bend.
- Uskoro ulazimo u studio da snimimo singl „OT benda”. Definitivno svi ostajemo u bendu. Svi smo srećni i zadovoljni zbog toga. Pored singla, u pripremi je i spot - otkriva Paunović.
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 26 Icon_minitimeUto Apr 14, 2009 12:24 pm

To je pravi trijumf!

ADNAN Babajić, pobednik prve sezone muzičkog rijaliti šoua „Operacija Trijumf“, konačno će postati svetska muzička zvezda!

Novootvorena „Emoušnova“ muzička kuća „Melodi mjuzik“ potpisala je nedavno ugovor sa čuvenim muzičkim gigantom „Univerzal mjuzikom“, čiji će se logo naći na Adnanovom albumu prvencu.
- Presrećan sam zbog potpisivanja ugovora, koji je označio početak ostvarivanja mog dugogodišnjeg sna - rekao nam je Adnan na početku razgovora, koji će sa svojim kolegama iz šoua pevati beogradskoj publici 19. i 20. aprila u Sava centru.
* Kako teku pripreme za album prvenac?
- Nedavno sam došao u Beograd da bih se spremio za snimanje. Trebalo bi da snimim dve pesme, a posebno se radujem onoj koju su uradili Goran Bregović i Tonči Huljić. Nisu gotove sve pesme, tako da ćemo ih postepeno snimati. Album bi trebalo da izađe na jesen. U pop su fazonu sa, možda, malim primesama folka, što meni potpuno odgovara.
* Album za inostrano tržište snimićete na engleskom jeziku. Jeste li počeli da ga učite?
- Govorim engleski, ali ne baš tako dobro. Imao sam dobre ocene iz engleskog u osnovnoj i srednjoj školi, ali dugo ga nisam koristio, pa sam ga malo zaboravio. Bilo bi dobro da ga malo obnovim, tako da razmišljam o nekom ubrzanom kursu. Ono što se mora nije teško (smeh).
* Koliko vam se život promenio posle „Operacije Trijumf“?
- Mnogo. Ljudi me non-stop zaustavljaju na ulici, traže mi autogram, da se slikam sa njima. Reakcije su pozitivne i do sada nisam imao neprijatnih situacija.
* Šta kažu drugari? Jeste li se uobrazili?
- Ma, nisam. Sa svim drugarima sam ostao dobar i družimo se kao pre nego što sam postao poznat. Nema ništa lepše od toga kada sa drugarima odem na piće. Što bi rekao Vukašin Brajić, nisam se ja
promenio, već se sve promenilo oko mene.
* Osećate li da vas neko voli i ceni samo zato što ste Adnan Babajić?
- Svestan sam da ima ljudi koji me tapšu po leđima, a misle mi zlo. Međutim, trudim se da sa svima budem dobar i uvek se iskreno pozdravim sa onima koji mi pruže ruku.
* Jure li vas obožavateljke?
- Eh, obožavateljke, pa sa njima je najlakše. Tu nema nikakvih problema. Ima ih poprilično, tako da sam presrećan po tom pitanju. Bio bi problem da ih nema.
* Imate li devojku?
- Nemam još ozbiljnu vezu. Ma, šta će mi stalna devojka, kada su sve moje. Čekam pravu.
* Da li razmišljate o tome da se zbog posla preselite u Beograd?
- Da. Beograd je zaista ogroman i prelep grad, a i stekao sam ovde dobre prijatelje, tako da bih mogao da se preselim u vaš glavni grad. Porodici bih sigurno nedostajao, ali mogli bi da dođu kod mene kad god požele.

“EVROSONG“
* Hoćete li se sledeće godine takmičiti na „Evrosongu“?
- Ozbiljno razmišam o tome da sledeće godine predstavljam BiH na „Pesmi Evrovizije“. Već sam počeo da radim na pesmi sa kojom ću se takmičiti, a zamoliću profesore Snežanu i Mirka Vukomanovića iz „Operacije Trijumf“ da mi pomognu da se što bolje pripremim. Polako, nigde ne žurim.
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Broj poruka : 5301
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 26 Icon_minitimeSre Apr 15, 2009 4:23 pm

***Inče*** ::
Eh, obožavateljke, pa sa njima je najlakše. Tu nema nikakvih problema. Ima ih poprilično, tako da sam presrećan po tom pitanju. Bio bi problem da ih nema.
Ovo me je nasmejalo. U pozitivnom smislu, mislim. Operacija Trijumf - Page 26 27611
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 26 Icon_minitimeSre Apr 15, 2009 5:08 pm

*Joansie* ::
***Inče*** ::
Eh, obožavateljke, pa sa njima je najlakše. Tu nema nikakvih problema. Ima ih poprilično, tako da sam presrećan po tom pitanju. Bio bi problem da ih nema.
Ovo me je nasmejalo. U pozitivnom smislu, mislim. Operacija Trijumf - Page 26 27611
Hehehehe....LOL....I mene....:D
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 26 Icon_minitimeČet Apr 16, 2009 12:31 am

Aleksandar Belov izvisio zbog Ane Bebić!

Tokom trajanja serijala "Operacija trijumf" popularna Hrvatica Ana Bebić predstavljala se kao izuzetno povučena devojka, a kako se ispostavilo, nije ni blizu naivne devojčice... Naime, mlada Metkovčanka je očigledno vrlo brzo naučila kako se napreduje u karijeri, pa je odmah nakon napuštanja Akademije ušla u ljubavnu vezu sa kompozitorom Filipom Miletićem, široj javnosti poznatim po tome što je Seki Aleksić napisao megahit "Aspirin". Ovim potezom Bebićeva je sebi obezbedila svojevrsnu protekciju pa je tako pesmu "Preživeću", koju je prvobitno otpevao i snimio njen kolega Aleksandar Belov, ona prisvojila i to na insistiranje njenog dečka, koji je jedan od autora pomenute kompozicije. Tako je Makedonac ostao kratkih rukava, i to zbog ambicija svoje mlađe koleginice, koja mu je tokom takmičenja, inače, bila ljubimica.
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 26 Icon_minitimeČet Apr 16, 2009 4:36 pm

Ne verujem da je to baš tako... Činjenica je da je pesma prvo bila namenjena Aleksandru, ali ne postoji osoba koja ne bi pesmu dala Ani nakon što ju je ona izvela!
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 26 Icon_minitimePon Apr 20, 2009 5:45 pm

Na Uskrsu kod studenata Operacije trijumf

Dvanaestoro nekadašnjih studenata Akademije Operacije trijumf održalo „uskršnji koncert“ pred prepunom dvoranom Centra "Sava"... Prvi sezona rijaliti šoua Operacija trijumf davno je završena, ali njeni glavni akteri nisu zaboravljeni. Oni su preko noći zahvaljujući svom talentu postali zvezde, a pravi dokaz za to nije "šačica" fanova koja ih je bodrila na Gala večerima već "armija" koja "broji" pet hiljada, a koja je rešila da nedelju veče provede u Centru "Sava".

Koliko su Danijel, OT bend, Ana Bebić i ostali zapravo poznati i voljeni, nikome nije bilo jasno do Uskrsa 2009. godine.

Veliki koncert, ili bolje reći 12 solističkih koncerata, trajali su tri sata. Za to vreme smo svi imali priliku da se zahvaljujući ovim mladim talentovanim ljudima, koreografijama, numerama i bendu koji ih je pratio na Gala večerima, podsetimo tri meseca koja smo proveli sa njima.

Sve je bilo isto...skoro sve. Drugačija je bila njihova samouverenost, poneka nova numera koju su snimili nakon izlaska iz dobro poznate Kuće na Košutnjaku, ali i horda obožavatelja i zvanični fan klubovi koji su ih bodrili iz prvih redova.

Iznenađenje večeri, osim činjenice da je svima prisutnima nakon koncerta jasno da je OT bend već "završio posao" što se uspešne karijere tiče, jeste da predstavnik Hrvatske na Eurosongu Igor Cukrov nije nastupao na koncertu iako je samo nekoliko dana ranije rekao da će "Lijepa Tena" šetati dvoranom Centra "Sava".

Danijelove "Suada" i "Magdalena", Sajkova i Anina "Princeza", Adnanova "Švicarska" i Vukašinovo "Apologize" su kao nekad odzvanjali u našim ušima. Ono po čemu se ovo "Gala veče" razlikovalo od ostalih, jesu nove pesme, kao i fantastični nastupi.

Jedan od mnogih koji je iznenadio sve prisutne jeste verzija pesme benda Coldplay "Viva la vida" koju su Vukašin i Nikola Paunović otpevali uz pratnju mladih dama iz gudačkog kvarteta, kao i "Just dance" i "Pokerface" pevačice Lady Gaga u izvođenju Ane, Antonije i Milice.

Ukoliko je moguće izmeriti nečiju popularnost vriskom, znajte da su Sajko, Vukašin, Nikola Paunović i Đorđe, najpopularniji ne samo među studentima, već mnogim devojkama u publici, na svetu!

Momci su svojim prvim nastupom, jednim od mnogih, na samom početku podigli na noge publiku u Centru "Sava". "Klatno", "Strpi se još malo", "Blagoslov za kraj" i fanovi koji se guraju ga bini kako bi dodirnuli svoje miljenike, doprineli su da veče sa studentima postane „mnogo dobar rok koncert.

Strasti je "smirivao" Danijel koji je u međuvremenu od najomraženijeg postao jedan od omiljenih izvođača, numerama "Utorak", već pomenutom, ali u njegovom izvođenju neverovatno odličnom, "Magdalenom", i mnogim drugim.

Aplauze je pobrala i uvek slatka Ana Bebić koja je bila apsolutni hit večeri. Nekadašnja stidljiva devojka iz Metkovića pokazala zavidno umeće kada je reč o rok muzici, kao i r'n'b, soul...ma kojoj god. Ipak, njena Lady Gaga, kratki šorcevi i haljinice, neposrednost i samouverenost na bini govorili su da će njena karijera trajati veoma dugo.

Baš kao i karijere Adnana, Antonije, Sonje, Aleksandra Belova, Milice i Nine, koji su digli na noge pet hiljada ljudi i "držali ih tako" puna tri sata. Skakanje, aplauzi, horsko pevanje i 12 zvezda čekaju vas na još jednom koncertu. Posle toga verovatno na solističkim, verovatno veoma uspešnim. Poput ovog!

Krivo mi je zbog Marijane!

Nikola Sarić Sajko (20) je ovih dana u žiži javnosti, ne samo zbog dva koncerta studenata „Operacije trijumf“. Miljenik devojčica pojavio se na naslovnim stranama zbog intimnog druženja sa voditeljkom Marijanom Mićić (26) na žurci šoua „Veliki brat“...

Kako kaže, drago mu je što je bio ličnost dana u našem listu, jer je zaštitio Marijanu tako što je skočio preko nje da je fotoreporteri ne bi fotografisali.

- Zaista se nije ništa dogodilo. Marijana je lepa devojka i sve je to super, ali zaista je sve prenaduvano. Mi smo samo išli da se šetamo po mračnoj sobi. Novinari su smatrali da je to jedna od udarnih vesti. Mnogo bi mi više prijalo da sam video naslov - „Sajko objavio album“.
Bio si već tokom boravka na akademiji OT ovenčan titulom seks simbola?
- To me najviše nervira, ne bih voleo da svoju karijeru gradim na nekim skandalima. Dešava se da ljudi čak nameštaju takve stvari, da bi se iz ko zna kakvog razloga kako znaju i umeju pojavili u novinama, ali meni to nije cilj. Dogodilo se to što se dogodilo, najviše mi je krivo zbog Marijane i komentara da meni to više odgovara, jer sam muško.

Rekao si da padaš preko svake kada si pijan?
- Ta rečenica je izvučena iz konteksta, izjavio sam da smo pili, pa su iskonstruisali, evo ga pijan, skočio. Nisam to rekao, ali ne ljutim se ni na koga, na to sam navikao, šta je bilo, bilo je.
Koliko tvoj privatan život trpi zbog toga?
- Ljudi iz ovog posla su me pre početka šoua pitali ovde da li imam devojku. Kada sam rekao da imam, upozorili su me da nema šanse da ostanemo zajedno. Što je najgore, mojoj tadašnjoj devojci sam pokušao da kažem šta su mi rekli, dve nedelje sam se pripremao, a onda sam razmišljao, možda smo jači od toga. Ipak, u mom životu se u međuvremenu pojavila gomila novih ljudi i obaveza, ona još studira u Novom Sadu. Nismo mogli da ostanemo zajedno najviše zbog manjka vremena, viđali smo se jednom nedeljno, nismo mogli da opstanemo.

FOLK TRIJUMF

Zvezde „Operacije Trijumf" gostovale u Podgorici i pevale folk pesme Cece Ražnatović, Seke Aleksići Lepe Brene. Milica, Adnan, Ana Bebić i Nikola Paunović očajni zbog narodnjačkih angažmana...

Muzički eksperti iz „Emoušna" konačno su shvatili da od pop muzike ne može da se preživi, pa su svojim studentima počeli da ugovaraju narodnjačke tezge. U jeku priprema za beogradske koncerte u Sava centru (19. i 20. aprila) „vešti" menadžeri „Melodi mjuzika" organizovali su u Podgorici dva folk nastupa za svoja četiri ekskluzivca - Milicu Majstorović, Anu Bebić, Adnana Babajića i Nikolu Paunovića.

Četiri studenta „Operacije Trijumf" nastupili su prošle nedelje u podgoričkom klubu „Buda bar", gde su bliskim prijateljima Mila Đukanovića, na dve privatne zabave, pevali narodnjačke hitove. Izvor koji je prisustvovao mini-koncertima kaže da su Milica, Ana, Adnan i Nikola Paunović bili bezmalo iznenađeni kad su im domaćini saopštili da će morati da pevaju folk muziku.

- Adnan je i ranije pevao narodnjake, Nikola to jednako dobro radi, ali su Ana i Milica bile očajne. Ipak, morali su da odrade dva nastupa. Majstorovićka je pevala Cecine pesme, dok je Bebićka „glumila" Brenu, a nekoliko puta za veče je izvela i „Aspirin", pesmu Seke Aleksić (koju je komponovao Bebićkin dečko Filip - prim. ur). Kako sam saznao od gazde ovog kluba, studenti su od folk nastupa dobili po nekoliko stotina evra, dok je veći deo honorara i sav bakšiš prigrabila neka njihova menadžerka, koja ih je i dovela u Crnu Goru - navodi nas izvor.

Naš sagovornik dodaje da su nedavno na istom mestu pevale i „Zvezde Granda", eksperti u folk muzici.

- Sad se vidi koliko je bila smešna „Emoušnova" priča o borbi za očuvanje pop i rok muzike, jer su ovi klinci imali isti repertoar kao i „Zvezde Granda". Ovu decu su navukli pričama o svetskoj pop karijeri, a završili su, protiv svoje volje, kao narodnjački pevači - zaključuje naš sagovornik, koji je insistirao na anonimnosti.

Kako saznajemo, i ostali studenti „Operacije Trijumf" su očajni zbog priče koja kola po „Emoušnu" da će ubuduće sve više raditi folk nastupe.

- Što je najgore, svi imaju petogodišnje ugovore u kojima nije precizirano šta će izvoditi i snimati. Vukašin je čak rešio da ni po koju cenu ne prihvati da peva narodnjake. Milici Majstorović, koja od obećanog albuma nije dobila ništa, nedavno su ponudili da peva folk muziku i u beogradskom klubu „Vanila", što je mlada Kragujevčanka u suzama odbila - kaže naš sagovornik.

Svakom gostu koncerta na poklon cd

Juče je na akademiji OT organizovano druženje s bivšim studentima, a „OT bend" je premijerno uživo izveo pesmu „Strpi se još malo", obradu hita „Patience" grupe „Tejk det". Za njihove beogradske koncerte, na kojima će učestvovati 13 studenata ove rijaliti akademije, i dalje ima karata u prodaji. Svaki kupac karte na poklon će dobiti maksi singl, koji će se naći u prodaji posle koncerta. Posle koncerta studenti najavljuju i nastupe na beogradskom splavu „H2O".

U prodaji još malo ulaznica za koncerte OT u Beogradu

Studenti „Operacije trijumf” već nekoliko nedelja vredno rade na pripremama za koncerte koji će se održati 19. i 20. aprila u „Sava centru”. U studiju na Košutnjaku, gde su se juče na probi okupili svi studenti, OT bend, koji čine Sajko, Vukašin, Nikola i Đole, pred medijima su otpevali novu pesmu „Strpi se još malo”.... - „Strpi se još malo” je obrada pesme „Patience” grupe „Take that” i prezadovoljni smo kako zvuči u našoj izvedbi - kaže Nikola Sarić, a Nikola Paunović objašnjava:
- Pre nekoliko dana smo snimali spot, a pesmu ćemo premijerno otpevati na koncertu - otkriva Paunović i napominje da će specijalni gost na koncertu biti i Katarina Ostojić Kaja sa kojom će OT bend otpevati „Blagoslov za kraj”.
Studenti su nam juče otkrili da su spremni za koncerte.
- Divno je što ćemo nastupiti u „Sava centru”, dobro smo se uvežbali, mogu samo da kažem da spremamo spektakl - kaže Danijel Pavlović, a Sonja Bakić objašnjava kako su izgledale pripreme:
- Neprestano smo zajedno, ne razdvajamo se već nedeljama. Samo još fali da nam ovde uključe kamere i eto još jedna sezona „Operacije trijumf” - kaže kroz smeh Sonja.
U prodaji ima još malo karata za koncerte i mogu se kupiti po ceni od 800, 1.000 i 1.200 dinara u Bilet servisu, knjižarama „Mamut” u Sremskoj ulici i TC „Ušće” (koji će raditi i u petak i u subotu). Blagajne „Sava centra” u petak će biti zatvorene zbog praznika, ali će zato raditi u subotu od 10 do 15 časova, kao i u nedelju i ponedeljak, na dan koncerta, od 16 časova do početka koncerta.

OT studenti pred koncert u Centru "Sava"

produkcijska kuća Emotion najavila koncert prve klase studenata Operacije Trijumf, zahvaljujući Danijelu, Milici, Igoru Cukrovu, Vukašinu, Nikoli, Sajku i ostalima, pretvorena u druženje na prijateljskoj "kafici" sa odličnom muzikom...

Nakon završetka rijaliti šoua Operacija trijumf, ovim mladim ljudima se nije desilo ono što se događa većini kada se "kamere ugase". Zahvaljujući njihovom talentu i neposrednosti, 12, nadamo se u budućnosti etabliranih, pevača, imaće svoje dve najveće i najbolje "Gala večeri" u beogradskom Centru "Sava" 19. i 20. aprila.

"Ne pitaj kako izdržavamo", rekao je budni Danijel Pavlović. "Probe pred koncert traju već mesec dana, od 14h do 22h ".

Probama prisustvuju i u našim medijima pomalo "zaboravljene" Antonija i Nina koje su nam otkrile da je "tempo naporan" ali da je vredno svega što će publika videti na ova dva koncerta.

Malo iznenađenje na druženju sa studentima priredili su nam momci iz OT benda: Vukašin, Nikola, Sajko i Đorđe, ovogodišnji drugoplasnirani učesnici Beovizije.

"Snimili smo novu pesmu, obradu pesme 'Patience' grupe Take That koja se zove 'Strpi se još malo' ", rekao je Vukašin, nakon čega je sa svojim kolegama iz OT benda i uživo otpevao, a na svojevrstan način nam omogućio i malu premijeru.

Momci koji su kategorički odbijali svakakvu vrstu poređenja sa boy-bendovima, priznali su da su se "užasavali" ideje da će biti tako shvaćeni.

"Pesma 'Blagoslov za kraj' nas je nekako spojila, i shvatili smo da je potpuno ok da pevaš nešto što ti se zaista dopada. Vredno smo radili, taj singl smo snimili u studiju Vlade Georgieva, ovu novu pesmu i spot smo snimili za 40 sati i uspevali da stignemo na probe za koncert u Centru 'Sava'...kad pogledam gde sam bio u ovo vreme prošle godine, a gde sad...ali sve mi je ovo normalno ", rekao je Vukašin.

Na "konferenciji za novinare" bio je i ovogodišnji predstavnik Hrvatske na Eurosongu u Moskvi Igor Cukrov koji nije krio svoje oduševljenje plasmanom na ovom prestižnom takmičenju, ali činjenicom da će nastupati pred prepunim Centrom "Sava".
"Nisam verovao da ću predstavljati svoju zemlju, pogotovo zbog činjenice da sam na Dori bio favorit, a zna se da favoriti retko kad pobede ", rekao je Igori i otkrio da će na koncertu u nedelju i ponedeljak otpevati tri numere, od kojih će jedna biti upravo "Lijepa Tena", kao i da je njegov solo album u pripremi...

"U pripremi, zapravo osam pesama je već snimljeno, a očekujem da će se u prodaji naći za par meseci". Zvuk koji će nam doneti prvenac mladog Cukrova je "mešavina Čolića, Magazina i Olivera Dragojevića", a od predstojećih koncerata sa starim kolegama očekuje "fantastičnu svirku".

"Kada se sve završilo mislio sam da ćemo nastupati pred 1.000 ljudi na nekom malom mestu...Očekujem da će publika u Centru 'Sava' uživati i reći: 'Ala je pogodio emociju...!' "

Da nije samo karijera OT Benda, Danijela sa njegovom numerom "Javna tajna", i Igora Cukrova i Adnana Babajića u usponu, govore i nagrade koje je Aleksandar Belov "pokupio" u rodnoj Makedoniji.

"Osvojio sam nagrade za otkriće godine, najmomka, najveće muzičko iznenađenje...mnogo sam popularan ", rekao je uz osmeh Aleksandar.

Koncerti na kojem ćete biti u prilici da se podsetite Gala večeri, koreografija Milice Cerović, ali i imati prilike da poslušate nove pesme mladih muzičara, biće održani u nedelju i ponedeljak. Zabavu vem garantuju nekadašnji studenti Operacije trijumf.
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 26 Icon_minitimeSre Apr 22, 2009 6:33 pm

Ljudi, ja sam se taaako ispalila što nisam otišla! Dala sam kartu sestri, jer je njoj životna želja da vidi Nikolu Paunovića! Ja sam pomislila: "OK, mladi su oni, biće još njihovih koncerata, neka ide ona da vidi Džonija..." itd. Kajem se, jer je, po svim pričama, bilo fenomenalno. Ali mi je drago što sam makar učinila sestri. Operacija Trijumf - Page 26 27611
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 26 Icon_minitimeSre Apr 22, 2009 6:49 pm

Nem veze Joansie otićeš drugi put....:D
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 26 Icon_minitimeČet Apr 23, 2009 6:51 pm

DIPLOMCI "OPERACIJE TRIJUMF"

Studenti rijaliti-šou akademije održali dva koncerta u Sava centru, ovacije za Sonju, Milicu, Anu i „OT bend"!!!

Deo bivših studenata rijaliti akademije „Operacija Trijumf" održao je u Sava centru dva koncerta koji su označili i zvanični početak njihove profi karijere. Diplomski ispiti Sonje, Ane, Milice, Antonije, Nine, Adnana, Aleksandra, Sajka, Vukašina, Nikole, Danijela i Đorđa nagrađeni su vriskom fanova i brojnim aplauzima, a status tinejdž-idola na prvom vaskršnjem koncertu nije potvrdio samo Igor Cukrov, koji je zbog „Evrosong" obaveza boravio u Sloveniji.

- Za koncerte smo se pripremali istim tempom kojim smo radili dok smo bili na akademiji, samo su nam kamere falile - kaže Sonja Bakić, koja je u glamuroznoj haljini otpevala hit Željka Joksimovića „Leđa o leđa".
U dva i po sata koncerta studenti su se predstavili hitovima kojima su se takmičili na Gala večerima, kao i svojim pesmama kojima su počeli da grade estradne karijere. Histeriju u publici izazvala je Milica, kao i Ana Bebić, hitom „Preživeću", a najveće ovacije zaslužio je „OT bend" s pesmom „Blagoslovom za kraj", koju su otpevali sa Katarinom Ostojić Kajom. Koncert su u prvom redu pratili direktor akademije Saša Dragić, koreografkinja Milica Cerović, trener Saša Plećević, RTS-ovke Duška Vučinić i Sandra Šuša...

Ludovali na splavu!!

Posle dva odlična koncerta koje su održali u dupke punoj dvorani Centra „Sava“, studenti „Operacije trijumf“ su rešili da se opuste u prestoničkom klubu H2O. Vesela ekipa, predvođena profesorkama Milicom Cerović i Snežanom Vukomanović, stigla je oko ponoći na pomenuti splav i u odličnom raspoloženju proslavila uspeh svog koncertnog debija u Beogradu... A kada se mladi pevači opuste, svašta se dogodi! Tako se Crnogorka Nina Petković u društvu Đorđa Gogova i Nikole Paunovića popela na šank i ostatak prisutnih počastila plesom. Za razliku od njih, Vukašin Brajić se celo veče ljubio sa svojom devojkom, dok je pobednik „Operacije trijumf“ Adnan Babajić jedva izlazio na kraj sa obožavateljkama. Ipak, najveću pažnju ipak je izazvao Nikola Sarić, koji se ovoga puta zabavio u društvu profesorke Milice Cerović. To što je znatno starija od njega, Sajka nije sprečilo da se mota oko zgodne plavuše, a sudeći prema ovim fotografijama, i voditelj Dragan Marinković Maca je imao slične namere. Oko dva sata posle ponoći mladi pevači su se latili mikrofona i izveli nekoliko svojih hitova, što je izazvalo opšte oduševljenje u klubu.
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 26 Icon_minitimePet Apr 24, 2009 11:10 pm

Igor je bio tu na drugom koncertu, ali su ga "štedeli". Moja drugarica koja je išla kaže da je želela da Igor više peva, ali su ga stvarno bukvalno čuvali od "od prevelikog napora" pred Evroviziju. Takođe mi kaže da se Nina nije baš pokazala. To me je začudilo, meni je ona pred kraj "Operacije trijumf" bila među najboljima u Kući. Ko zna, možda je bila trema, a možda i nešto drugo.
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 26 Icon_minitimePet Apr 24, 2009 11:45 pm

Meni realno Nina uopšte lepo ne peva....
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 26 Icon_minitimeSub Apr 25, 2009 10:00 pm

Nina ima jak i dobar glas, a sad to nekome može da se dopada, i da mu se ne dopada. Isto tako ja mogu da kažem da Danijel ima super glas, iako njegov stil nije ono što meni "leži" i što se meni dopada.
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 26 Icon_minitimeSub Apr 25, 2009 11:06 pm

Meni npr. Danijel jako lepo peva....Ali je ovako pravi kreten....
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 26 Icon_minitimePon Apr 27, 2009 12:02 am

Danijel Pavlović raspisao konkurs za intervju!

Zvezda “Operacije Trijumf” Danijel Pavlović se još od samog starta emitovanja ovog rijaliti-šou istakao po svojoj originalnosti, ali i po vokalnim kvalitetima. A da mu inventivnost ne manjka, još jednom je potvrdio na delu! Naime, ponosni vlasnik pesme ''Javna tajna'' je putem popularnih sajtova za druženje ''facebook'' i ''my space'' raspisao konkurs za pitanja na koja će odgovoriti u video formatu, a potom to postaviti na ''youtube''-u.
Pop pevač je na pomenutim sajtovima napisao svoj mejl, naglasivši zainteresovanima da pitanja treba da budu neobična, a da će on odabrati najzanimljivija i na njih odgovoriti. Kako je studentu OT ova interesantna ideja pala na pamet, ne znamo, a možda je samo želeo da pokaže domaćim medijima da ga još uvek nisu ''iskoristili'' u potpunosti i da je spreman još što šta da ponudi.

Padam na dobre momke!

Novopecena mlada pevačica Ana Bebić gotovo preko noći poslata je miljenica jačeg pola na prostoru bivše Jugoslavije... Svojom dobrotom, spontanošću i konstantnim optimizmom, koji nesebično širi na ljude u svom okruženju, najpre je zavela kolege u Muzičkoj akademiji popularnog muzičkog rijaliti šoua „Operacija Trijumf“, koji su je non-stop obasipali komplimentima.
I po napuštanju šoua Ana je opravdala epitet glavne zavodnice. Prvoj su joj pripisali ljubavnu vezu sa kompozitorom Filipom Miletićem, široj javnosti poznatim po tome što je Seki Aleksić napisao hit „Aspirin“, a u tabloidima je trenutno aktuelna priča o njenoj navodnoj ljubavnoj avanturi sa kolegom Nikolom Paunovićem.
Ana se, međutim, ne potresa mnogo zbog tračeva koji kruže o njoj. Popularnost joj, tvrdi, nije promenila život, osim što joj je čudno da svoje slike i nastupe gleda na internetu i televiziji.
Na prošlonedeljnim beogradskim koncertima, Ana je sa svojim kolegama oduševila publiku u Sava centru, koja je dva sata uživala u njihovim odličnim izvedbama najvećih pop hitova sa ovih prostora, ali i njihovim novim pesmama.
- Utisci su fenomenalni. Koncert je bio super, publika je bila odlična, a sam osećaj pevati na bini je čaroban. Malo je falilo da zaplačem pevajući pesmu „Preživeću“ zbog divne publike koja je sa mnom pevala od prve do poslednje reči - rekla nam je Ana na početku razgovora.
* Često menjate imidž. Da li vam teško padaju transformacije?
- Ma, ne. Sve te promene, frizure, garderobe, načina šminkanja... ne padaju mi teško jer takva sam od malih nogu. Ranije sam volela da se menjam zbog sopstvenog užitka, a sada to radim i zbog publike.
* Na samom startu karijere proglasili su vas zavodnicom. Da li vam je prijala tolika muška pažnja kojoj ste bili izloženi tokom „Operacije Trijumf“?
- Naravno da mi prija muška pažnja. Svakoj ženi imponuju komplimenti, pa i meni. Ne smatram da sam zavodnica, niti sam ikada razmišljala o sebi na taj način.
* Tabloidi su puni priča o vašoj vezi sa Nikolom Paunovićem. Ima li istine u njima?
- Nikola i ja smo samo prijatelji i među nama ima samo prijateljske ljubavi. Da li je neko uspeo da osvoji moje srce? Hm, to će ostati moja slatka tajna.
* Pred kakvim mladićem najbrže kapitulirate? Kakve osobine mora da poseduje vaš gospodin idealni?
- Moj gospodin idealni mora da bude zgodan, visok, crn i pametan. Mislim da ne tražim puno (smeh). Ma, šalim se, naravno. Idealan je šarmantan, duhovit i dobar momak koji u svako doba dana ili noći može da me nasmeje i zabavi.
* Osobina ili izjava kojom muškarac nepogrešivo gubi šansu kod vas?
- Reč je o samo jednoj rečenici, a ona glasi: „Podsećaš me na nekoga, ali ne mogu da se setim na koga“. Tada ga obavezno precrtam.
* Vaš najveći adut u odnosu na suprotni pol je - lepota, inteligencija, talenat, nešto „neopipljivo“, a važno, ili...?
- Ma, cela ja (smeh)
* Najluđa stvar koju ste učinili zbog ljubavi?
- Ta stvar je bila toliko luda da bih morala da vas ubijem ako bih vam je otkrila.
* Šta vam se ne dopada u vašem fizičkom izgledu, a na šta ste najponosniji?
- Zadovoljna sam kompletnim fizičkim izgledom i ništa ne bih menjala na sebi.
* Vrhom u svojoj karijeri smatrali biste...?
- Kruna karijere u poslu je svakako solistički koncert i to je sigurno nešto o čemu sanja svako ko se bavi ovim poslom.

PORODICA
* ZA deset godina sebe zamišljate kao svetsku zvezdu, ženu srećnu u ljubavi ili...?
- Pa, to je mnogo daleko... Ne razmišljam o sebi na tako duge staze. Ali, evo, zamišljam da sam zadovoljna žena, sa lepom i skladnom porodicom, uspešnom karijerom koja mi više nije na prvom mestu.

Igor Cukrov ipak neće biti sveštenik!

Predstavnik Hrvatske na Evroviziji i učesnik „Operacije trijumf“, dvadesetpetogodišnji Igor Cukrov napustio je teološki fakultet koji je studirao protekle četiri godine! I pored velike ljubavi prema teologiji i želje da sa diplomom stekne zvanje sveštenika, popularni Šime nije uspeo da uskladi obaveze koje je imao na studijima sa svakodnevnim intervjuima, nastupima i evrovizijskim promotivnim aktivnostima. „Studiranje i proučavanje teologije je jako naporan i zahtevan posao za koji je potrebna maksimalna koncentracija i unutrašnji mir. Pored sveg haosa u kom se trenutno nalazim nisam u stanju da se u potpunosti posvetim tome, pa sam odustao. Nadam se da se ću jednog dana u budućnosti vratiti religiji“, kaže Igor koji je u ponedeljak nastupio pred beogradskom publikom u Centru Sava, a za samo nekoliko nedelja pokušaće da dovede Eurosong u Zagreb pesmom „Lijepa Tena“.
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 26 Icon_minitimeSub Maj 02, 2009 7:38 pm

Studenti OT prave reprizu!

Nakon dva spektakularna koncerta koja su održali u Centru Sava, studenti „Operacije trijumf“ za nekolicinu svojih fanova napraviće reprizu! Naime, svi oni kojima dva koncerta nisu bila dovoljna, moći će popularne momke i devojke da gledaju već sledeće nedelje, tačnije u četvrtak, 30.aprila, na luksuznom splavu H2O u Beogradu. Pored OT benda, Ane Bebić, Danijela Pavlovića, Milice Majstorović, Sonje Bakić i ostalih posetioce ovog kluba zabavljaće i mnogobrojne zvezde srpske pop scene kao što su Saša Kovačević, OK bend, Željko Vasić, Sergej Ćetković, Dado Glišić, Aki Rahimovski i drugi. Pošto je interesovanje za ovu veliku žurku ogromno, što i ne čudi s obzirom na veliki broj najavljenih javnih ličnosti, svi oni koji žele da ih vide uživo trebalo bi da požure sa rezervacijama.
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 26 Icon_minitimePet Maj 15, 2009 1:24 am

Igor Cukrov ne razmišlja o večerašnjem plasmanu!

Iako se na svim kladionicama pesma ''Lijepa Tena'' nalazi na poslednjem mestu, izgleda da Igor Cukrov uopšte ne razmišlja o plasmanu! Naime, hrvatski predstavnik na pesmi Evrovizije će se večeras, u drugoj polufinalnoj večeri ove muzičke manifestacije, boriti za plasman u finale. Zvezda ''Operacije trijumf'' i pored loših prognoza uživa u obilasku moskovskih znamenitosti i kupovini suvenira karakterističnih za ovo područje. “Moskva je vrlo zanimljiv grad i zaista se može videti mnogo toga. Posebno mi se dopao Crveni trg i katedrala Vasilija Blaženog”, kaže Cukrov koji vreme do nastupa krati obilaskom ruske prestonice, ali i vežbanjem u teretani hotela “Ritz Carlton”, u kojem je smeštena hrvatska delegacija.
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 26 Icon_minitimePet Maj 15, 2009 1:24 am

Andrea iz Operacije trijumf rodila sina!

Pevačica Andrea Harapin (25), bivša studentkinja akademije „Operacija Trijumf", porodila se prošlog četvrtka i na svet donela dečaka! Prva trudnica u istoriji ovog rijaliti-šoua, koja je zbog trudnoće prekinula muzičku karijeru, kaže da je presrećna što je nakon naporne trudnoće dobila zdravog naslednika!

- Presrećna sam što sam postala majka! Trudnoća je bila naporna, imala sam problema sa srcem, zbog čega sam bila u bolnici neko vreme, ali sad sam bolje - kaže Andrea, i dodaje: - Drago mi je što sin liči na svog tatu! Još nisam izabrala ime, u kući vodimo borbu oko toga. Nazvaćemo ga Ante ili Duje.
Andrea se nada da će uskoro da se vrati muzici. - Nisam odustala od muzike. Imam petogodišnji ugovor sa „Emoušnom", ali ne znam da li ću stići da se pridružim OT studentima na nekom od njihovih koncerata. Čekaću da prođe makar pola godine od porođaja jer želim da se posvetim detetu - kaže Harapinova, i zaključuje da su joj od bivših kolega prinovu čestitali samo Igor Cukrov i Mika Kostić.
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

Moje srce je u sigurnim rukama!

CRNOGORSKA novopečena pevačica Nina Petković postala je jedna od najpopularnijih javnih ličnosti u svojoj domovini zahvaljujući učešću u muzičkom rijaliti šou programu „Operacija Trijumf“, u kojem se zadržala do samog finala. Iako je mnoge očarala glasom, Nina priznaje da je doživela i neprijatno iskustvo kada je sa Željkom Joksimovićem izvela pesmu „Lane moje“.

Međutim, posle tog incidenta nije posustala, već je dobila još više snage i volje da na nastupima daje najbolje od sebe. Sada ništa više ne prepušta slučaju, jer nijedno ružno iskustvo je ne može naterati da prestane da voli ono što joj je u krvi, a to je muzika. Sa svim kolegama iz Akademije ostala je u dobrim odnosima, jer smatra da su svi kvalitetni i dobri ljudi. Ipak, najviše se druži sa Sonjom, Aleksandrom, Nikolom, Đoletom i Anom.
Sa nedavnih beogradskih koncerata, lepa pevačica nosi odlične utiske.
- Svi smo bili mnogo opušteniji nego na „Gala večerima“, tako da sam u potpunosti uživala u tom nastupu, a nadam se da je i publika zadovoljna. Volim da pevam uživo i radujem se predstojećim koncertima - rekla nam je Nina.

* Koliko vam se promenio život posle „Operacije Trijumf“?
- Promenila sam mesto boravka, sada živim u Beogradu (smeh). Učestvovanje u tom šou programu omogućilo mi je da se predstavim i publici u zemljama bivše Jugoslavije, a usput sam stekla novo iskustvo i upoznala divne ljude.

* Šta vam kažu obožavaoci kada vas sretnu na ulici?
- Uglavnom mi traže autogram ili da se fotografišem sa njima. Pitaju me i kada i gde ću imati svirku, a sa nestrpljenjem iščekuju i moju pesmu.

* Kako biste voleli da se dalje razvija vaša karijera?
- Uzlaznom putanjom, nadam se. Volela bih da mi profesionalno bavljenje muzikom bude zanimanje, da uskoro snimim album... Kruna karijere svakako bi bio solistički koncert. Bila bi mi velika čast i da na „Evrosongu“ predstavljam svoju zemlju.

* Šta smatrate svojim najvećim adutom?
- Teško mi je da o sebi pričam u superlativu. Zadovoljna sam uglavnom svime što mi je Bog dao, glasom i stasom, tako da ne bih ništa izdvajala.

* Duetsku pesmu najradije biste snimili sa: Zdravkom Čolićem, Vladom Georgievom, Željkom Joksimovićem...?
- Sa Vladom Georgievom. Poštujem i Željka i Čolu, ali Vlado je, ipak, Vlado. Mislim da bi nam se sjajno uklopili glasovi.

* Na koju svoju osobinu ste najponosniji, a koje biste se rado odrekli?
- Recimo, na izdržljivost, na toleranciju... Kada tolerancija počne da popušta, onda jednostavno eksplodiram... E, sada, ne znam koje bih se od te dve krajnosti odrekla.

* Koja vaša osobina najviše nervira vaše drage osobe?
- To što sam ponekad nepodnošljivo lenja. Usporena sam i teško me je pokrenuti, dok sama ne shvatim šta zapravo želim.

* Da li je neko osovojio vaše srce?
- Da. Moje srce je u sigurnim rukama.

* Vaš idealni muškarac je...?
- Leonardo da Vinči, bez konkurencije.

* Vidi li se na kilometar kada se zaljubite?
- Pa, moguće je. To ne bih znala sama da procenim, ali drugi mi kažu da nekada tako delujem.

* Vrhunski dokazi da vas neko ludo voli, bili bi: da istetovira vaše ime, napiše vam pesmu, udovolji svim vašim hirovima ili...?
- Od voljenog tražim samo da mi bude podrška, a uzajamno poverenje se podrazumeva. Mislim da je to najbitnije za stabilnu vezu. Naravno, ne bih imala ništa protiv da mi, onako usput, napiše i pesmu... To bi me baš oborilo s nogu.

* Koji najromantičniji događaj pamtite?
- Iako ne priznajem da sam romantik, bilo je situacija u kojima se ispostavilo da volim romantične stvari. Bilo ih je dosta, ali nekako ne mogu nijednu da izdvojim. Ne pridajem im veliku pažnju.

* Šta nikada ne biste učinili zbog muškarca, ma koliko ga voleli?
- Nikada ne radim nešto što smatram da ne bi trebalo. Poštujem sebe.

POTPISIVANJE SINGLA
BIVŠI studenti šoua „Operacija Trijumf“ družiće se sa fanovima u ponedeljak u 17:00 u prodavnici „Siti rekordsa“, u Ulici kneza Miloša 17, gde će im potpisivati najnoviji maksi singl. Na prvom zajedničkom izdanju „Melodi mjuzika“ i „Sitija“, nalazi se sedam pesama: remiksi beovizijskih hitova „Blagoslov za kraj“ „OT benda“, „Hejter“ Danijela i Milice i „Ništa novo“ Sonje Bakić, kao i pesme „Mrzim spore stvari“ i „Preživeću“, od Ane Bebić, „Zastani, solzi izbriši“, od Aleksandra Belova i „Savršen par“, koju izvodi Milica Majstorović.

PESMA
NINA je trebalo da snimi pesmu koju je pevala još za vreme boravka na Akademiji, ali su u međuvremenu stigle nove ponude, tako da pesma još nije izabrana. Pevačica priznaje da je probirljiva ali, takođe, pesme se biraju u dogovoru sa produkcijskom kućom „Emoušn“, pa treba da zadovolje obe strane. U svakom slučaju, pesma će biti u pop-rok fazonu.
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 26 Icon_minitimePet Maj 15, 2009 1:25 am

OT mi je pomogla da se bavim svojim snom

Jedna je od bivših studenata "Operacije trijumf" koju smo najviše upamtili, delom zbog skladnog pevanja, a delom zbog nekih gegova i duhovitih izjava koje je mlada Somborka Sonja Bakić izrekla tokom svog boravka u akademiji OT...

Nakon velikih uspeha u ovom rijaliti takmičenju na TV B92, te nedavnog učešća u finalu ovogodišnje "Beovizije", novosadska publika imaće priliku da ovo subotnje veče od 22 sata u klubu "Route 66" provede uz Sonju i njen bend "Chik's and Freak's". Publiku očekuje široka muzička lepeza, a ulaz na koncert je 250 dinara.

Kako ti izgleda sve sada nakon OT i osećaš li se pomalo kao mlada zvezda?

– Lagala bih kad bih rekla da se ništa nije promenilo, ali se ne osećam kao zvezda. Dobila sam priliku da se bavim nečim što mi je oduvek bio san i to je to.

Kakvi su utisci posle "Beovizije" i naknadne greške oko finalista o čemu se puno pisalo u medijima?

– Zahvalna sam uopšte što sam učestvovala i ušla u finale. Greškom organizatora u prebrojavanju glasova, što je veliki propust, ispostavilo se da nisam trebala da budem u finalu ja nego Ana Nikolić. Lično nisam zadovoljna plasmanom u finalu, moram da priznam da sam očekivala više.

U Somboru si nedavno održala koncert na kojem je gostovala Nina Petković, učesnica OT iz Crne Gore. Kakvi su utisci i možemo li nešto slično da očekujemo večeras u novosadskom "Routeu"?

– Nažalost ne, jer je Nina nekako uspela da dođe na koncert u Somboru pored svih svojih obaveza. Otpevala je sjajno nekoliko pesama, što je somborska publika i pozdravila prilično burno.

Kako napreduje rad na tvom debi albumu?

– Solo album se radi i neki plan je da bude objavljen početkom proleća iduće godine, a pre njegovog izlaska promovisaću pet ili šest pesama. Ni jedna pesma neće izaći tokom ovog leta, jer planiram da učestvujem na jednom od letnjih festivala, najverovatnije na "Sunčanim skalama".

Kakvi su planovi u vezi s nastupima sa tvojim bendom "Chick's and Freak's"?

– Sa svojim bendom krećem na turneju po bivšoj Jugoslaviji, tako da će mi se na prostoru Crne Gore pridružiti opet Nina, u Dalmaciji će mi se pridružit Igor Cukrov, nadam se i Ana Bebić ako bude kod svojih na odmoru. U Makedniji sam se već čula sa Aleksandrom, a u Bosni i Hercegovini treba tek da se čujem sa Adnanom i da probamo da nađemo zajedničku pesmu jer pevamo različite stilove. Leto će biti radno jer se spremaju neki materijali sa bendom van produkcije "Emotion".

Puta dva u Centru "Sava"

Sobnja objašnjava da su dva koncerta (19. i 20. april) studenata OT u Centru "Sava" bila fantastična pre svega zbog energije razloga i manjka treme. "Za vreme 'Operacije' i Gala večeri smo naučili mnogo toga tako da treme nije bilo ovoga puta. Na koncertu smo pevali autorske pesme koji se nalaze na kompilaciji OT. Sala je obe večeri bila puna. Uglavnom je to mlada publika, više je bilo devojčica (smeh) koja je na svaki izlazak muških članova vrištala do besvesti ali su i devojke bile pozdravljane velim aplauzom.
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 26 Icon_minitimePet Maj 15, 2009 1:25 am

Milica Majstorović: Mogu da imam koga poželim

Devetnaestogodišnja Kragujevčanka Milica Majstorović proglašena je za najlepšu učesnicu serijala „Operacija Trijumf“, a trenutno se za njeno „zdravlje“ raspituju mnogi poznati i anonimni muškarci!
Nakon kraha emotivne veze s plivačem Ivanom Lenđerom, još nije našla novog dečka, a koliko joj prija pažnja jačeg pola i kako se bori sa udvaračima, kaže: - Pažnja godi, jer mogu da vrtim prstom i odaberem koga želim, a s druge strane smeta, jer ne mogu nikada da budem sigurna da li taj muškarac koji je sa mnom želi zaista da me upozna ili planira da mu budem vid promocije i da me iskoristi - iskrena je zgodna crnka.
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 26 Icon_minitimeNed Jun 07, 2009 8:35 pm

Enrike Iglesijas fascinirao Miku Kostić!

Bivša učesnica "Operacije trijumf" Mirjana Mika Kostić imala je priliku da se posle koncerta u Beogradskoj Areni i lično upozna sa latino zavodnikom Enrikeom Iglesiasom! Dvoje vrsnih pevača družili su se nakon Enrikeovog spektakularnog koncerta, a kako saznajemo postoji mogućnost da se talentovana Srpkinja kao prateći vokal pridruži Iglesijasu na sledećoj svetskoj turneji. U kratkoj izjavi Mika otkriva da je fascinirana Enrikeom: "Razbila sam predrasude o Enrikeu, jer me je oduševio i kao pevač, ali i kao frajer", kaže Mika Kostić, i dodaje: "Bila sam ubeđena da je veoma nizak, a ispostavilo se da je desetak santimetara viši od mojih 178 cm. Upoznala sam ga zahvaljujući Maksi Ćatoviću i sve vreme smo razgovarali uglavnom o muzici. Bio je oduševljen kada je čuo da ću na otvaranju Univerzijade u Beogradu pevati srpsku himnu 'Bože pravde' i predložio je da se u dogovoru s njegovim menadžmentom možda kao prateći vokal pojavim na njegovoj sledećoj svetskoj turneji", rekla je Mika.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 26 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Operacija Trijumf
Nazad na vrh 
Strana 26 od 26Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26
 Similar topics
-
» Forum o Operaciji Trijumf

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Tennis :: swashtara :: RaznoOoOoO-
Skoči na: