Tennis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tennis

Ako volite tenis dopasce vam se ovaj forum

PrijemPortalLatest imagesRegistruj sePristupi

Operacija Trijumf

Ići dole 
+12
*Certified Nadal addict*
Tea
Kaćka#94
rafalicious
Boka'95
Ja_SaM_Ja
sonjica93
RAFA THE KING
FairyQueen
**Djuki**#
***Inče***
*Joansie*
16 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 26  Sledeći
AutorPoruka
mmmm
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!

Ženski
Broj poruka : 112
Godina : 30
Zasto volis tenis? : Zato sto je extra sport..
Koliko volis tennis? :
Operacija Trijumf - Page 10 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Operacija Trijumf - Page 10 Right_bar_bleue

Datum upisa : 07.09.2008

Operacija Trijumf - Page 10 Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 10 Icon_minitimePon Nov 17, 2008 12:38 am

*Joansie* ::
Pa, dobro, ako su se smuvali... srećno im bilo! Ja sam juče vrištala od smeha tokom "Najgori od sve dece", kada je Maca uzeo marker i potpisao se na kameru, kao teniseri. I dolazi kao direktor snimanja i kaže kao besno:
"Šta si to uradio?"
Maca potpuno zbunjen: "Pa, ja... vid'o sam od Novaka..."
Direktor: "Šta si bre vid'o, je l' to lepo?"
Maca: "Pa, ja... od Novaka..."
Direktor: "A, je li...?"
I on ga je kao pojurio iza scene, odakle se čuje Maca: "Jao! Jao! Ne pikslom!" buhahha buhahha buhahha

Da videla sam..Pukla sam od smeha...
Nazad na vrh Ići dole
RAFA THE KING
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!

Muški
Broj poruka : 1351
Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport
Koliko volis tennis? :
Operacija Trijumf - Page 10 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Operacija Trijumf - Page 10 Right_bar_bleue

Datum upisa : 15.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 10 Icon_minitimePon Nov 17, 2008 1:18 am

ina_90 ::
hej dimitrje je si li chuo da je sky wikluh posetio milicu. . . izgleda da se zaljubio u nju. . . :0)

Jao video sam to,mada sumnjam da se zaljubio u nju jer je to ipak samo Sky a Milica je suvise dobra pa mu veruje Operacija Trijumf - Page 10 370602 !!A mozda se i stvarno zaljubio,sve je moguce!!!!

Jao za Macu sam se iskidao od smeha buhahha buhahha buhahha buhahha !!!!
Nazad na vrh Ići dole
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Broj poruka : 2398
Godina : 31
Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!!
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 13.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 10 Icon_minitimeUto Nov 18, 2008 1:39 pm

Ono sinoc je bio uzas...........NEPRAVDA!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
http://sonjica93.piczo.com
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Broj poruka : 6152
Godina : 34
Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:)
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 10 Icon_minitimeUto Nov 18, 2008 4:17 pm

ispade miliica. . . :0( ne mogu da werujem da jewuki nominowan. . . nekako imam osecaj da ce ispasti. . . iako sam glasala za njega. . . Operacija Trijumf - Page 10 370602 Operacija Trijumf - Page 10 370602 Operacija Trijumf - Page 10 370602 Operacija Trijumf - Page 10 370602 Operacija Trijumf - Page 10 370602 Operacija Trijumf - Page 10 370602
Nazad na vrh Ići dole
http://tennis.homegoo.com/
Tea
Osvajas Grand Slam!
Osvajas Grand Slam!
Tea

Broj poruka : 367
Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!!
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 10 Icon_minitimeUto Nov 18, 2008 7:00 pm

i glupi odnan ostade u kuci..grrrr
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:)
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 10 Icon_minitimeUto Nov 18, 2008 8:13 pm

pa shto tebe adnan toliko nerwira. . . meni je on suuper. . . bash me je zhiri juche iznenadio kada nije nominowao pidzu. . . Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 10 Icon_minitimeSre Nov 19, 2008 12:11 am

auuuu ala se milica isplaka dok nije izashla. . .
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Broj poruka : 5301
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 10 Icon_minitimeSre Nov 19, 2008 2:00 am

sonjica93 ::
Ono sinoc je bio uzas...........NEPRAVDA!!!!!!
Potpuno se slažem! Pa, koja bi budala nominovala Đorđa, Vukašina, Sonju i Sajka pored kretena Danijela i Nine, koja mi iskreno, ne peva nikako!

Bila sam vrlo iznenađena kada nisu nominovali Nikolu P, vrlo prijatno iznenađena. A onda mi ga je bilo žao kada je gledao Đorđa, Sonju, Vukašina i Sajka na onoj klupi - kao da će se rasplakati! Govorio je nešto u fazonu: "Ovo nije u redu", a Igor ga je smirivao...

Ja bih Danijela izbacila ODMAH!!! Mnogo me nervira! Evo, upravo slušam OT i nerviram se dok ga slušam, a kamoli dok ga gledam. I mnogo me je razočarao izvedbom "Bacila je sve niz rijeku". Ja, kada slušam tu pesmu kako je izvode Indexi ili Massimo Savić, prođu me žmarci. Sada - ništa. Nikakva emocija. Nije umeo da prenese tu pesmu kako treba, samo je pevao čisto da je otpeva...
Nazad na vrh Ići dole
RAFA THE KING
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!

Muški
Broj poruka : 1351
Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 15.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 10 Icon_minitimeSre Nov 19, 2008 10:58 am

Ja sam mnogo tuzan sto je Milica izasla,Donna con te je prelepo otpevala,prelepo!!!!Sada malo manje gledam Operacija Trijumf - Page 10 370602 !!!
Nazad na vrh Ići dole
**Djuki**#
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
**Djuki**#

Ženski
Broj poruka : 2020
Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 30.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 10 Icon_minitimeSre Nov 19, 2008 2:14 pm

Mnogo mi je zao shto je Milica ispala, ja nju mnogo wolim...
A za owe nominacije sada, stwarno nemam rechi.... Shocked
Mislim da ce Wukashin da ispadne...
Mada ja ih wolim obojicu......
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 10 Icon_minitimeSre Nov 19, 2008 4:06 pm

ni meni nije bilo jasno zashto su nominowali sajka, djoleta i wukija. . . dobro sonja me malo nerwira pa mi je bilo swejedno za njenu nominaciju. . . mozhda zhiri hoce da djole, sajko, wuki i pidza shto pre izadju kako bih snimali pesme za nowi CD. . . ima da pokupujem swe sajkowe i wukijewe CD-e. . . ili ako budu pewali kao grupa josh bolje. . . mada ne znam kako ce se sajko i wuki slagati. . . oni su kao 'rogowi u wreci'. . . buhahha
Nazad na vrh Ići dole
Tea
Osvajas Grand Slam!
Osvajas Grand Slam!
Tea

Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 10 Icon_minitimeSre Nov 19, 2008 5:22 pm

ina_90 ::
pa shto tebe adnan toliko nerwira. . . meni je on suuper. . . bash me je zhiri juche iznenadio kada nije nominowao pidzu. . . Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

adnana ne podnosim, ponasa se kao seljak....meni je danijel gotiwan lik...jest da je on debil, al ne znam ja nesto gotiwim....
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 10 Icon_minitimeSre Nov 19, 2008 5:33 pm

pa meni on lepo pewa. . . a nekada mi je mnogo smeshan. . . buhahha buhahha
Nazad na vrh Ići dole
FairyQueen
Mercury's girl
Mercury's girl
FairyQueen

Ženski
Broj poruka : 7363
Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 14.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 10 Icon_minitimeSre Nov 19, 2008 10:42 pm

Jao zasto su nominowali i Djoleta i Wukasina???ja ih obojicu sad gotivim...mada Djoleta malo vise
Nazad na vrh Ići dole
https://lovetennis.forumsr.net
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 10 Icon_minitimeSre Nov 19, 2008 11:06 pm

slazhem se. . . samo shto ja wukija wishe wolim. . . ali swakako obozhawam i djoleta. . .
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Broj poruka : 5301
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 10 Icon_minitimeSre Nov 19, 2008 11:19 pm

Ja verujem da će ova četvorica biti fenomenalan bend, samo ako se njih trojica slože! Mislim, ako se u međuvremenu svi posvađaju i zamrze (nadam se da neće), onda ni atmosfera u bendu neće biti dobra i to uništava ceo bend...
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 10 Icon_minitimeSre Nov 19, 2008 11:29 pm

slazhem se. . . sajko i wuki treba shto pre da zakopaju ratne sekire. . . jer v=ce jedino tako biti super bend. . . :0)
Nazad na vrh Ići dole
Tea
Osvajas Grand Slam!
Osvajas Grand Slam!
Tea

Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 10 Icon_minitimeČet Nov 20, 2008 5:33 pm

jel zna neko nowe pjesme za galu???
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 10 Icon_minitimeČet Nov 20, 2008 5:39 pm

pa samo neke. . . gde si nashla pre one spiskowe pesme??
Nazad na vrh Ići dole
Tea
Osvajas Grand Slam!
Osvajas Grand Slam!
Tea

Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 10 Icon_minitimeČet Nov 20, 2008 5:52 pm

na nekom forumu o rihanni...ako hoces dacu ti adresu...
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 10 Icon_minitimeČet Nov 20, 2008 6:40 pm

mozhe. . .
Nazad na vrh Ići dole
Tea
Osvajas Grand Slam!
Osvajas Grand Slam!
Tea

Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 10 Icon_minitimeČet Nov 20, 2008 6:47 pm

NOWE PJESME ZA GALU:

Adnan: Bojan Marović - Više te nema
Sonja: Jadranka Stojaković - Sve smo mogli mi
Ana: Danijela Martinović - Pleši sa mnom
Aleksandar: U2 - Vertigo
Vukašin: Extreme - More than words
Igor: Bijelo Dugme - Ako ima Boga
Đorđe: Deep Purple - Soldier of Fortune
Danijel: Plavi Orkestar - Suada
Nina: Danijela Martinović - Neka mi ne svane
Nikola P: Bojan Marović - Kao ti
Nikola S: Parni Valjak - Sve još miriše na nju
bonus: Đole i Vukašin: Lenny Kravitz - Are you gonna go my way

Ina ewo ti adresa: http://rihannarocks.forum.st/
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 10 Icon_minitimeČet Nov 20, 2008 7:29 pm

jao djole i wuki pewaju u duetu. . . super. . . obojicu ih obozhawam. . . da li wama djole ima boju glasa kao axl rose?? meni ima istu boju glasa. . . kako mi je drago shto je adnan dobio dobio da pewa sa bojanom marowicem. . . i to pesmu koju ja obozhawam. . . nije fer shto sajko uwek dobija super pesme i uwek su swe na isti fazon. . . i danijel isto. . . wuki je uprawu ako ste juche gledali kada je rekao da produkcija gleda kroz prste sajku i danijelu. . . potpuno se slazhem sa njim. . . sajko se najwerowatnije zbog toga uobrazio. . . i ne ponasha se wishe kao ranije. . . postao je jako bezobrazan. . . jako me nerwira u zadnje wreme. . . ali narawno i dalje mi se swidja njegowa boja glasa i to na koji nachin pewa. . . i narawno jaaako je sladak. . . drago mi je shto je alex konachno dobio malo drugachiju pesmu. . . e da umalo da zaborawim da se zahwalim tei na spisku pesama. . . puno ti hwala. . .
Nazad na vrh Ići dole
Tea
Osvajas Grand Slam!
Osvajas Grand Slam!
Tea

Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 10 Icon_minitimeČet Nov 20, 2008 7:42 pm

ma nista bwe!
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 10 Icon_minitimePet Nov 21, 2008 4:29 pm

pogledajte shto je wuki owde sladak. . . icon_in luv icon_ji icon_amor
Operacija Trijumf - Page 10 2enw3o7
prelep je. . . ja bih mu prporuchila da pusti kosu. . . mnogo je lepshi sa dugom kosom. . . mada je i owako jako sladak. . .
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 10 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Operacija Trijumf
Nazad na vrh 
Strana 10 od 26Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 26  Sledeći
 Similar topics
-
» Forum o Operaciji Trijumf

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Tennis :: swashtara :: RaznoOoOoO-
Skoči na: