| Operacija Trijumf | |
|
+12*Certified Nadal addict* Tea Kaćka#94 rafalicious Boka'95 Ja_SaM_Ja sonjica93 RAFA THE KING FairyQueen **Djuki**# ***Inče*** *Joansie* 16 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
mmmm Igras na celendzerima!
Broj poruka : 112 Godina : 30 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : Zato sto je extra sport.. Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Nov 17, 2008 12:38 am | |
| | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Nov 17, 2008 1:18 am | |
| - ina_90 ::
- hej dimitrje je si li chuo da je sky wikluh posetio milicu. . . izgleda da se zaljubio u nju. . . :0)
Jao video sam to,mada sumnjam da se zaljubio u nju jer je to ipak samo Sky a Milica je suvise dobra pa mu veruje !!A mozda se i stvarno zaljubio,sve je moguce!!!! Jao za Macu sam se iskidao od smeha !!!! | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Nov 18, 2008 1:39 pm | |
| Ono sinoc je bio uzas...........NEPRAVDA!!!!!! | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Nov 18, 2008 4:17 pm | |
| | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Nov 18, 2008 7:00 pm | |
| i glupi odnan ostade u kuci..grrrr | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Nov 18, 2008 8:13 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Nov 19, 2008 12:11 am | |
| auuuu ala se milica isplaka dok nije izashla. . . | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Nov 19, 2008 2:00 am | |
| - sonjica93 ::
- Ono sinoc je bio uzas...........NEPRAVDA!!!!!!
Potpuno se slažem! Pa, koja bi budala nominovala Đorđa, Vukašina, Sonju i Sajka pored kretena Danijela i Nine, koja mi iskreno, ne peva nikako! Bila sam vrlo iznenađena kada nisu nominovali Nikolu P, vrlo prijatno iznenađena. A onda mi ga je bilo žao kada je gledao Đorđa, Sonju, Vukašina i Sajka na onoj klupi - kao da će se rasplakati! Govorio je nešto u fazonu: "Ovo nije u redu", a Igor ga je smirivao... Ja bih Danijela izbacila ODMAH!!! Mnogo me nervira! Evo, upravo slušam OT i nerviram se dok ga slušam, a kamoli dok ga gledam. I mnogo me je razočarao izvedbom "Bacila je sve niz rijeku". Ja, kada slušam tu pesmu kako je izvode Indexi ili Massimo Savić, prođu me žmarci. Sada - ništa. Nikakva emocija. Nije umeo da prenese tu pesmu kako treba, samo je pevao čisto da je otpeva... | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Nov 19, 2008 10:58 am | |
| Ja sam mnogo tuzan sto je Milica izasla,Donna con te je prelepo otpevala,prelepo!!!!Sada malo manje gledam !!! | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Nov 19, 2008 2:14 pm | |
| Mnogo mi je zao shto je Milica ispala, ja nju mnogo wolim... A za owe nominacije sada, stwarno nemam rechi.... Mislim da ce Wukashin da ispadne... Mada ja ih wolim obojicu...... | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Nov 19, 2008 4:06 pm | |
| ni meni nije bilo jasno zashto su nominowali sajka, djoleta i wukija. . . dobro sonja me malo nerwira pa mi je bilo swejedno za njenu nominaciju. . . mozhda zhiri hoce da djole, sajko, wuki i pidza shto pre izadju kako bih snimali pesme za nowi CD. . . ima da pokupujem swe sajkowe i wukijewe CD-e. . . ili ako budu pewali kao grupa josh bolje. . . mada ne znam kako ce se sajko i wuki slagati. . . oni su kao 'rogowi u wreci'. . . | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Nov 19, 2008 5:22 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Nov 19, 2008 10:42 pm | |
| Jao zasto su nominowali i Djoleta i Wukasina???ja ih obojicu sad gotivim...mada Djoleta malo vise | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Nov 19, 2008 11:06 pm | |
| slazhem se. . . samo shto ja wukija wishe wolim. . . ali swakako obozhawam i djoleta. . . | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Nov 19, 2008 11:19 pm | |
| Ja verujem da će ova četvorica biti fenomenalan bend, samo ako se njih trojica slože! Mislim, ako se u međuvremenu svi posvađaju i zamrze (nadam se da neće), onda ni atmosfera u bendu neće biti dobra i to uništava ceo bend... | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Nov 19, 2008 11:29 pm | |
| slazhem se. . . sajko i wuki treba shto pre da zakopaju ratne sekire. . . jer v=ce jedino tako biti super bend. . . :0) | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Nov 20, 2008 5:33 pm | |
| jel zna neko nowe pjesme za galu??? | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Nov 20, 2008 5:39 pm | |
| pa samo neke. . . gde si nashla pre one spiskowe pesme?? | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Nov 20, 2008 5:52 pm | |
| na nekom forumu o rihanni...ako hoces dacu ti adresu... | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Nov 20, 2008 6:40 pm | |
| | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Nov 20, 2008 6:47 pm | |
| NOWE PJESME ZA GALU: Adnan: Bojan Marović - Više te nema Sonja: Jadranka Stojaković - Sve smo mogli mi Ana: Danijela Martinović - Pleši sa mnom Aleksandar: U2 - Vertigo Vukašin: Extreme - More than words Igor: Bijelo Dugme - Ako ima Boga Đorđe: Deep Purple - Soldier of Fortune Danijel: Plavi Orkestar - Suada Nina: Danijela Martinović - Neka mi ne svane Nikola P: Bojan Marović - Kao ti Nikola S: Parni Valjak - Sve još miriše na nju bonus: Đole i Vukašin: Lenny Kravitz - Are you gonna go my way Ina ewo ti adresa: http://rihannarocks.forum.st/ | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Nov 20, 2008 7:29 pm | |
| jao djole i wuki pewaju u duetu. . . super. . . obojicu ih obozhawam. . . da li wama djole ima boju glasa kao axl rose?? meni ima istu boju glasa. . . kako mi je drago shto je adnan dobio dobio da pewa sa bojanom marowicem. . . i to pesmu koju ja obozhawam. . . nije fer shto sajko uwek dobija super pesme i uwek su swe na isti fazon. . . i danijel isto. . . wuki je uprawu ako ste juche gledali kada je rekao da produkcija gleda kroz prste sajku i danijelu. . . potpuno se slazhem sa njim. . . sajko se najwerowatnije zbog toga uobrazio. . . i ne ponasha se wishe kao ranije. . . postao je jako bezobrazan. . . jako me nerwira u zadnje wreme. . . ali narawno i dalje mi se swidja njegowa boja glasa i to na koji nachin pewa. . . i narawno jaaako je sladak. . . drago mi je shto je alex konachno dobio malo drugachiju pesmu. . . e da umalo da zaborawim da se zahwalim tei na spisku pesama. . . puno ti hwala. . . | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Nov 20, 2008 7:42 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Nov 21, 2008 4:29 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Operacija Trijumf | |
| |
|
| |
| Operacija Trijumf | |
|