Tennis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tennis

Ako volite tenis dopasce vam se ovaj forum

PrijemPortalLatest imagesRegistruj sePristupi

Operacija Trijumf

Ići dole 
+12
*Certified Nadal addict*
Tea
Kaćka#94
rafalicious
Boka'95
Ja_SaM_Ja
sonjica93
RAFA THE KING
FairyQueen
**Djuki**#
***Inče***
*Joansie*
16 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 22 ... 26  Sledeći
AutorPoruka
Kaćka#94
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
Kaćka#94

Ženski
Broj poruka : 1555
Godina : 29
Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha....
Koliko volis tennis? :
Operacija Trijumf - Page 19 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Operacija Trijumf - Page 19 Right_bar_bleue

Datum upisa : 12.04.2008

Operacija Trijumf - Page 19 Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 19 Icon_minitimePon Jan 05, 2009 4:04 pm

Adnan se juče mnogo radovao što ima najviše glasova,ali ne bih volela da on pobedi....Navijam za Aleksandra....
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Broj poruka : 6152
Godina : 34
Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:)
Koliko volis tennis? :
Operacija Trijumf - Page 19 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Operacija Trijumf - Page 19 Right_bar_bleue

Datum upisa : 04.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 19 Icon_minitimePon Jan 05, 2009 5:04 pm

kako je zawrteo wukija. . . :0)
Nazad na vrh Ići dole
http://tennis.homegoo.com/
@n@
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
@n@

Ženski
Broj poruka : 140
Zasto volis tenis? : Sport je strawa !!! A i zbog tennisera i tenniserki...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 27.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 19 Icon_minitimePon Jan 05, 2009 6:49 pm

E sada nije ...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.beautygirls.niceboard.net
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:)
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 19 Icon_minitimePon Jan 05, 2009 6:50 pm

shta to?? Operacija Trijumf - Page 19 614835
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Broj poruka : 5301
Godina : 30
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 19 Icon_minitimePon Jan 05, 2009 9:03 pm

Baš mi je žao što je Ana ispala... Mnogo mi je ona draga, iako ne peva ništa specijalno... Ali ima ona super glas za pop pesme... Biće ona naša Britney. icon_lol
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 19 Icon_minitimePon Jan 05, 2009 10:40 pm

slazhem se. . . mnogo mi je zhao shto je ispala. . .
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Broj poruka : 2126
Godina : 33
Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 07.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 19 Icon_minitimePon Jan 05, 2009 11:59 pm

Meni nije žao, ja sam baš i želela da ona ispadne jer mislim da je čak možda i neko kolo pre trebala da napusti akademiju.
Nazad na vrh Ići dole
mmmm
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!

Ženski
Broj poruka : 112
Zasto volis tenis? : Zato sto je extra sport..
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 07.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 19 Icon_minitimeUto Jan 06, 2009 2:12 am

ADNAN POBEDIO!!!!
Nazad na vrh Ići dole
RAFA THE KING
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!

Muški
Broj poruka : 1351
Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 15.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 19 Icon_minitimeUto Jan 06, 2009 2:16 am

Samo cu reci ZALOSNO!!!Toliko boljih izvodjaca od njega ima....STRASNO!!!
Nazad na vrh Ići dole
Tea
Osvajas Grand Slam!
Osvajas Grand Slam!
Tea

Broj poruka : 367
Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!!
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 19 Icon_minitimeUto Jan 06, 2009 2:29 am

znaci newerujem!!! naweci seljak da pobedi!!!!puj!!!!on da snimi cd za kucu za koju snima rihanna!!!!nemoguce!!! kad ce on postati zwezda! nikad! mozda jedino u njegowim ziwinicama!!!konj!!! on nije wukasinu ni do koljena!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
**Djuki**#
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
**Djuki**#

Ženski
Broj poruka : 2020
Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 30.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 19 Icon_minitimeUto Jan 06, 2009 10:28 am

Znachi nemam rechi....Adnan da pobedi, pa stwarno......
Wuki je neuporediwo bolji od njega Operacija Trijumf - Page 19 27611

Ali dobro i sam je ziri rekao, onaj ko pobedi uglawnom bude manje zapazen od onih koji pre ispadnu, nadam se da ce tako i sada biti!!!!
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 19 Icon_minitimeUto Jan 06, 2009 12:28 pm

koliko mi je kriwo shto je wookie bio 2. (a to je mnooooogoooooo). . . toliko mi je drago shto je adnan pobedio. . . ali slazhem se sa wama wookie mnogo bolje pewa. . . i on ce biti sigurno swetska zwezda. . . jedwa chekam da objawi swoj prwi CD. . . odmah cu da ga kupim. . . :0)
Nazad na vrh Ići dole
@n@
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
@n@

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 19 Icon_minitimeUto Jan 06, 2009 1:08 pm

**Djuki**# ::
Znachi nemam rechi....Adnan da pobedi, pa stwarno......
Wuki je neuporediwo bolji od njega Operacija Trijumf - Page 19 27611

Ali dobro i sam je ziri rekao, onaj ko pobedi uglawnom bude manje zapazen od onih koji pre ispadnu, nadam se da ce tako i sada biti!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Kaćka#94
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
Kaćka#94

Ženski
Broj poruka : 1555
Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha....
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 12.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 19 Icon_minitimeUto Jan 06, 2009 2:22 pm

Vukašin 1000puta bolje peva od adnana i ima 1000puta bolji glas....i baš glupo što je pobedio seljak i narodnjak od adnana.....ali ok!ovi ostali će sigurno biti popularniji i uspešniiji od njega.....
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 19 Icon_minitimeUto Jan 06, 2009 2:26 pm

shto kazhe moja mama narod najboje zna. . . mada u owom sluchaju po mom mishljenju nije izabrao najboljeg. . .
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 19 Icon_minitimeUto Jan 06, 2009 9:47 pm

RAFA THE KING ::
Toliko boljih izvodjaca od njega ima....
To je razlog što sam, ne baš ljuta, ali otprilike tako što je Adnan pobedio. Od svih finalista, mislim da Adnan peva najgore. Iskreno, mislim da će se i u ovom slučaju ponoviti ono što se gotovo uvek dešava: drugi takmičari postaju veće zvezde od samog pobednika. Adnan... jednostavno nema kalibra za svetsku zvezdu. To, po mom mišljenju, imaju Đorđe, Igor, Vukašin, Ana i još neki, ali Adnan ne. Adnan mi je na nekom nivou Evrovizije, ali dalje ne. I malo je promašio šou. Mislim, izvođenje one pesme "Kopriva"... Adnane, ovo je "Operacija Trijumf", nisu "Zvezde Granda"!!!

"J**i ga, brate...", rekao je Maca Vukašinu. Citiram Macu, i mislim da je to dovoljno da se shvati za koga sam navijala u finalu. Vukašin je u finalu bio fantastičan, sve je pesme izveo odlično. Da li njegova izvedba "More Than Words" i Adnanova izvedba "Prati me" mogu uopšte da se porede? Ili "Kopriva" i AC/DC? Ma, kakvi... Vukašin je zaslužio pobedu više od svih finalista.

Nije mi se dopalo kako je Ana izvela Madonninu pesmu "Frozen". Moja mama je školovana muzički i rekla je da je Ana mnogo falširala. Glas joj je mnogo varirao tokom pesme: u jednom trenutku pevala je dobro, u drugom bi pala intonacijski i pevala falš... Nije bilo dobro. Ali zato je svoju pesmu "Preživeću" izvela odlično! Pesma mi se mnogo sviđa! Operacija Trijumf - Page 19 27611 "Savršeni par" od Milice je pevljiva pesma, koja lako ulazi u uši, i gotovo sigurno će biti hit, ali mi se ne dopada koliko i Anina pesma. A Milanova rep-pesma... Pogodak večeri. icon_lol icon_lol icon_lol Hoćete da se kladimo da su tu pesmu napisali Sky i Ajs? icon_lol
Nazad na vrh Ići dole
**Djuki**#
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
**Djuki**#

Ženski
Broj poruka : 2020
Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 30.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 19 Icon_minitimeUto Jan 06, 2009 11:30 pm

^^^^^^ Potpisujem swe shto je Joansie rekla(dugachak je post, pa da ga ne citiram lol)
Wukashin stwarno pewa fantastichno i mnogo, neuporediwo bolje je pewao od Adnana....
I imatje nadam se mnogo bolju karijeru..:)

A Milan me je odushewio, tako sam se lepo ismejala buhahha

Anina pesma mi je malo lepsha od Milicine (iako je ne wolim)...
Ali i Milica ima dobru pesmu, i bitje to hitowi sigurno :)
A Adnan je trebao itji u Zwezde Granda!!!!!
A da je l' je on pewao samo jednu pesmu na engleskom???
Nazad na vrh Ići dole
RAFA THE KING
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!

Muški
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 19 Icon_minitimeUto Jan 06, 2009 11:42 pm

Ma on pesmu na engleskom moze da peva jedino da je nabifla napamet kao sto je uradio sa Viva Las Vegas!!!Sramota,stvarno je strasno!!!On sa ovakvim znanjem ne moze biti zvezda koja ce izdati album za Universal!!!Uzas,ja sam idalje u soku!!!
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 19 Icon_minitimeSre Jan 07, 2009 2:36 am

Lele, majko, pa ja tek sad videh koliki sam post napisala. buhahha
Moraću negde na Netu da nađem Milanovo remek-delo. buhahha Fantastično je, mogu da se kladim da su to napisali Sky i Ajs.

Adnan i engleski... Ne želim da pišem išta na tu temu, suvišno je.
Nazad na vrh Ići dole
RAFA THE KING
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!

Muški
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 19 Icon_minitimeSre Jan 07, 2009 10:50 am

buhahha buhahha buhahha
I ja mislim da su napisali Ajs i Sky!!!
Nazad na vrh Ići dole
RAFA THE KING
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!

Muški
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 19 Icon_minitimeSre Jan 07, 2009 11:30 am

Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 19 Icon_minitimeSre Jan 07, 2009 1:58 pm

pesma je bash extra. . . a milan tek shto je bio smeshan. . . buhahha slazhem se sa joasine mislim na onaj dugi post. . .
Nazad na vrh Ići dole
@n@
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!
@n@

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 19 Icon_minitimeSre Jan 07, 2009 2:52 pm

Da xex xe icon_loooooool
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 19 Icon_minitimeSre Jan 07, 2009 3:03 pm

ewo nekoliko wukijewih slika sa gale. . .
Operacija Trijumf - Page 19 I542uh
Operacija Trijumf - Page 19 Vwygs8
Operacija Trijumf - Page 19 21508ib
prelep je. . . I love you icon_in luv icon_ji icon_amor
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Broj poruka : 2126
Godina : 33
Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 07.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 19 Icon_minitimeSre Jan 07, 2009 3:13 pm

Vukašin mi je odvratan, tako da mi nije žao što on nije pobedio, ali mi uopšte nije ni drago što se Adnan našao na mestu pobednika. On lepo peva, ali kao što rekoste, više je za Zvezde Granda nego li za Operaciju trijumf. Narodnjak je u duši i to mu se vidi. A da ne pominjem što je ponekad tako prost i glup. Za njegov engleski je i suviše bilo šta reći, ako zna dve rečenice da sastavi biće dobro.
A to što će izdati album za istu kuću kao i mnoge svetske zvezde...pitam se da l' on uopšte zna ko je Rihanna ili 50 Cent ili Gwen Stefani. Ne bih rekla. Za njega je ipak Mile Kitić zakon.
Sve u svemu: Bruka! Ali ovo je ipak Srbija, pa šta se može očekivati....
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 19 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Operacija Trijumf
Nazad na vrh 
Strana 19 od 26Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 22 ... 26  Sledeći
 Similar topics
-
» Forum o Operaciji Trijumf

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Tennis :: swashtara :: RaznoOoOoO-
Skoči na: