| Operacija Trijumf | |
|
+12*Certified Nadal addict* Tea Kaćka#94 rafalicious Boka'95 Ja_SaM_Ja sonjica93 RAFA THE KING FairyQueen **Djuki**# ***Inče*** *Joansie* 16 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Dec 25, 2008 9:42 pm | |
| Pa dobro, nisu loše pesme, meni su OK. Volela bih da Igor ostane, mada nešto i ne verujem da će biti tako. Ako su ispali Sonja i Sajko u nominacijama sa Vukašinom, lako bi mogao i Igor. Jao, uvek zaboravim da ostaju do utorka u kući. Sve mislim da je kao Veliki brat, pa da odmah napuštaju kuću. Hvala na obaveštenju, Dimitrije. | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Dec 25, 2008 9:51 pm | |
| Hehe,nema na cemu naravno!!! | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Dec 26, 2008 4:08 pm | |
| OK su im pesme....Bash mi je drago zbog Igora i Wuleta dobili su sooper pesme... Ne znam kako ce Ana i Nina otpewati ''Oro'' sa Jelenom T. | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Dec 27, 2008 11:11 pm | |
| suuuper su pesme. . . ja wukija obozhawam. . . nadam se da nece ispasti. . . ali opet necu i da shime ispadne. . . smrrrrrrc. . . | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Ned Dec 28, 2008 12:33 am | |
| | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Ned Dec 28, 2008 2:08 am | |
| e jel iwan lendjer decko od milice? | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Ned Dec 28, 2008 1:56 pm | |
| axa. . . i ja sam malopre to prochitala i nisam mogla da werujem. . . jao kako sam mogla da ne gledam 'najgori od swe dece'. . . skroz sam zaborawila da je juche bilo. . . je su li pewali wookie i shime?? | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Ned Dec 28, 2008 3:25 pm | |
| zashto je direktor podelio josh pesama za polufinale?? | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Dec 29, 2008 3:00 am | |
| Meni ništa nije jasno... Zar nije polufinale u ponedeljak, a finale 5. januara? I meni Lenđer i Milica nikako nisu jedno za drugo... | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Dec 29, 2008 5:35 pm | |
| pa da polufinale je danas. . . a finale je u sledecu ponedeljak. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Dec 29, 2008 7:01 pm | |
| | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Dec 29, 2008 7:45 pm | |
| Axa......Napio se adnan..... Koji ludak...!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Dec 29, 2008 8:27 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Dec 30, 2008 11:07 am | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Dec 30, 2008 1:14 pm | |
| Baš mi je žao....Nisam očekivala da će Ana,Adnan i Nina dovde da doguraju.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Dec 30, 2008 1:21 pm | |
| meni je bilo jako zhao adnana kada je juche posle gale prichao da je mile kitic dao pare njegowim nawijachima da kupe kredit da mogu da glasaju. . . :0( po meni su swi juche bili super sem danijela. . . onu magdelenu je otpewao kao dlake. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Dec 30, 2008 1:28 pm | |
| Stvarno je Adnan juče bio smešan i jadan kad je to rekao i još ponavljao nekoliko puta.....Bezobzira što baš i ne volim danijela,juče je imao dobar nastup...Adnan je bio loš,Nina i Ana su bile dobre.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Dec 30, 2008 1:40 pm | |
| posle onoga shto je adnan juche rekao. . . nekako bih najwishe da on pobedi. . . jer je siromashan. . . meni je i alex malo bio smeshan. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Dec 30, 2008 2:31 pm | |
| Ispao je Igor. Ljudi, vi nemate pojma koliko je meni žao! Ja zaista više nemam razloga da gledam "Operaciju trijumf", sem zbog Nine i Ane, koje su juče bile fantastične, pogotovo kada su pevale Katy Petty. Juče su svi bili fantastični, sem Danijela. Meni on peva toliko suho i bez emocija da mi se "Magdalena" nimalo nije dopala! Posebne pohvale, naravno, Igoru i Vukašinu. Bili su odlični! Perfektni! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Dec 30, 2008 6:15 pm | |
| slazhem se. . . wookie je bio najbolji sinoc. . . chak je bio bolji i od shime. . . :0) | |
|
| |
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Dec 30, 2008 8:35 pm | |
| Tako mi je drago shto je on ostao, ali mi je i zao shta je Igor ispao | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Dec 31, 2008 12:52 am | |
| | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Dec 31, 2008 1:35 pm | |
| I meni je zao sto je Igor ispao jer je bio jedan od najbojih pevaca na akademiji!!!!Ja navijam za Anu!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Dec 31, 2008 2:12 pm | |
| Meni je takodje mnogo zao zbog njega :( Ali dobro... Nawijam za Wukashina | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Dec 31, 2008 4:27 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Operacija Trijumf | |
| |
|
| |
| Operacija Trijumf | |
|