| Operacija Trijumf | |
|
+12*Certified Nadal addict* Tea Kaćka#94 rafalicious Boka'95 Ja_SaM_Ja sonjica93 RAFA THE KING FairyQueen **Djuki**# ***Inče*** *Joansie* 16 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Operacija Trijumf Uto Sep 30, 2008 7:39 pm | |
| TRIJUMFALNO!
Sve što je publika očekivala, dobila je. Čak i više od toga! Najveći muzički šou na Balkanu „Operacija trijumf“, koji će se u narednih sto dana emitovati u svim zemljama bivše Jugoslavije, počeo je sinoć spektakularnim koncertom 22 takmičara.
Ono što je svakako obeležilo njihov nastup bila je fantastična scenografija, za koju je „Alo!“ saznao da je organizatore koštala oko pola miliona evra, dobri scenski nastupi ali i trema koju nijedan od njih nije mogao sakriti. Oznojeni dlanovi, drhtanje ruku i glasa i razumljivi sporadični falševi ipak nisu bili dovoljna prepreka da njih šesnaestoro uđe u kuću i dobije priliku da u mesecima koji slede postane regionalna zvezda.
Problem sa interpretacijom nisu imali gosti programa među kojima su bili Marija Šerifović, Jelena Rozga, Karolina Gočeva, Din, Sergej Ćetković i „Let 3“. U plejadi domaćih muzičkih zvezda najveće ovacije publike ipak je dobila gošća iz Amerike, pop diva Anastasija. Ona je najpre tokom koncerta sa takmičarkom Sonjom Bakić otpevala jedan od svojih hitova da bi na kraju i zatvorila program premijernim izvođenjem svoje nove pesme. U međuvremenu vreme je provodila u društvu svog supruga, odolevši „udvaranju“ voditelja Milana Kalinića.
- Divno sam se provela u Srbiji i sigurno ću uskoro ponovo doći - rekla je Anastasija.
Po završetku koncerta šestoro učesnika je glasovima žirija ispalo iz daljeg takmičenja ali će dvoje njih, kako je rečeno, ipak imati priliku da u naknadnom glasanju uđe u kuću i pokuša da ostvari svoj san.
Marija nije srela polubrata
Jedan od učesnika takmičenja je i mladi Danijel Pavlović iz Kragujevca koga su bolji poznavaoci estradnih dešavanja prepoznali kao polubrata pobednice „Evrosonga“ Marije Šerifović. Pop pevačica i njen brat po ocu svojevremeno su imali i medijsku prepirku jer je ona izjavila da ga poznaje samo površno na šta joj je on uzvratio rečima: - Marija i ja se znamo od rođenja. Nismo se baš intenzivno družili, ali smo odrasli u istom gradu, Kragujevcu, išli smo u istu školu i nije tačno da se ne poznajemo. Na Marijine priče da se nikada nismo preterano družili mogu samo da se nasmejem i da vam preporučim da pogledate njen spot za pesmu „Znaj da znam“, snimljen pre godinu dana, u kome ja đuskam k’o blesav. Zbog svega ovoga predstavnici medija su čekali da vide kako će proteći njihov susret ali do njega nije došlo, jer je Marija otišla po završetku nastupa dok je Danijel ušao u kuću.
Ismeta ponovo „krvavac“
Početak emitovanja muzičkog šou programa obeležio je gaf koji je zadesio članicu žirija Ismetu Dervoz. Bivša pevačica grupe „Ambasadori“ je pala koračajući prema svom mestu u žiriju. Na svu sreću, uprkos padu sa oko metra visine uspela je da prođe samo sa poderotinom kolena. Neprijatna pauza koja je trajala nekoliko sekundi i smeh koji je voditeljka Ana Mihajlovski pokušavala da obuzda nisu sprečili članicu žirija da se vrati u normalu.
(B92) | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Sep 30, 2008 9:56 pm | |
| gledala sam juche i extra je. . . :0) meni su najbolji ona sonja iz sombora i onaj nikola iz beograda. . . :0) | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Sep 30, 2008 10:42 pm | |
| Meni se muški deo ekipe više sviđa od ženskog, ali ona Sonja što je pevala sa Anastacijom je sjajna! Svi dobro pevaju, i mislim da će ovo biti zanimljivo! | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Sep 30, 2008 10:45 pm | |
| | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Okt 01, 2008 1:59 pm | |
| Ja nisam gledala...Nisam imala wremena...Kada se prikazuje owako? | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Okt 01, 2008 3:49 pm | |
| Nemam pojma, to ide tokom dana kao Veliki Brat... Ima neke svoje termine, ali ne znam koji su. | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Okt 01, 2008 8:53 pm | |
| Veceras ima u 22:40 zbog fudbala a inace je od 22 cas | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Okt 06, 2008 11:55 am | |
| kako mene nerwira ona jasmina. . . ja bih nju prwu izbacila. . . | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Okt 06, 2008 12:25 pm | |
| Ja ne znam koja je ta!!!Kako izgleda???Mene nervira ona plava malo punija,mozda na nju mislis???? A inace svi lepo pevaju,ali su se u nekim novinama zalili da se uopste ne trude i da ne slusaju na casovima!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Okt 06, 2008 12:41 pm | |
| ne nisam mislila na tu plawu. . . nego sam mislila na onu shto pewa sa onim danijelom od cholica i johna lenona. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Okt 06, 2008 7:49 pm | |
| Jao, i ja bih Jasminu prvu izbacila, baš mi ide na nerve! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Okt 06, 2008 9:54 pm | |
| wukashin i nikola saric extra pewaju. . . :0) bice extra duet wecheras. . . :0) | |
|
| |
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Okt 07, 2008 12:09 am | |
| Znate za koga ja navijam?!?!?!?!Za onu Milciu 89 sto je pevala danas sa onim ''cija si'' od Toseta,a nju svi mrze,hahaha!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Okt 07, 2008 1:41 pm | |
| Ne mrze je ona je na forumima u vodjstvu bgm...Ja najvise volim Ivanu prelepa je i prelepo peva...I mnogo mi je zao sto je nominovana...a od muskog dela ekipe Nikola koji je pevao sa Vukasionm je najbolji...realno najbolji glas ima Sonja mada se ona malo cudno ponasa...jasmina me nervira skoro koliko i danijel :-)))))) a to je mnooooooooogo...Ostali su nmi neutralni...Najsmesniji je onaj makedonac koji je van kuce...kad ga je maca pitao kako se na makednoskom kaze dovidjenja on je rekao ,,aaaaa cao"....hahaha komedija | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Okt 07, 2008 8:23 pm | |
| meni nikola saric ima extra glas, a i mnogo je sladak. . . :0) milica mi je skoroz ok. . . :0)alexandar i nikola paunowic su mi super. . . a za nikolu mi je jako zhao shto je nominowan. . . :0( iwana me jako nerwira. . . a tek wukashin. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Okt 07, 2008 11:07 pm | |
| da li bi ste nekada rekli da nikola saric ima samo 19 godina?? meni on izgleda kao da ima 23/24 godine. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Okt 08, 2008 2:31 pm | |
| Ja im još nisam po'vatala imena, tako da još ne mogu da iskažem svoje mišljenje... Znam da mi se jako dopada kako Sonja peva, i da ona zaslužuje da bude zvezda. Znam da me nervira Jasmina. Isto mi se dopada Ivana i žao mi je što je nominovana. Realno, od devojaka Ivana i Sonja imaju najbolje glasove, dok ih od momaka imaju gotovo svi. | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Okt 08, 2008 10:06 pm | |
| Ljudi,jel znate da je ona plava sto je prva nastupala u ponedeljak trudna?!?!?!?!?!?!I ona je to saznala skoro a u drugom je mesecu!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Okt 08, 2008 10:13 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Okt 09, 2008 10:25 am | |
| ja sam tek juche saznala. . . mama mi je rekla. . . je li zna neko shta ce sada biti?? | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Okt 09, 2008 2:00 pm | |
| sad sam to procitala u novinama | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Okt 09, 2008 9:18 pm | |
| Antonija...verovatno nece biti nista ona je trudna msm nema razloga da napusta kucu tamo ima sve za normalan zivot valjda...E Joansie bas je super sto wolis Ivanu isto...msm slazem se za glas devojka stvarno ima fantastican glas...i Sonja ali njeno ponasanje me nekad zivcira...Nikola je mnogo sladak ;-)))) | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Okt 09, 2008 9:52 pm | |
| ako mislish na nikolu sarica. . . i meni je jako sladak. . . :0) | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Okt 09, 2008 10:08 pm | |
| Nije Antonija trudna, nego Andrea... Mislim, apsolutno ne mora da napušta kuću. Ako je sada u drugom mesecu, u decembru će biti u 4. mesecu (ako je ne izbace do tada), i ona tada realno neće imati veliki stomak niti bilo kakve poteškoće. | |
|
| |
Ja_SaM_Ja Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 34 Godina : 30 Zasto volis tenis? : Razlog?Dimitrije,jer je dosadan....xD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 10.09.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Okt 09, 2008 10:59 pm | |
| - RAFA THE KING ::
- Znate za koga ja navijam?!?!?!?!Za onu Milciu 89 sto je pevala danas sa onim ''cija si'' od Toseta,a nju svi mrze,hahaha!!!!
aaaaaaaaaaa znam ja shto se ona tebi svidja.....ccccc sram te bilo...hahahha | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Operacija Trijumf | |
| |
|
| |
| Operacija Trijumf | |
|