| Operacija Trijumf | |
|
+12*Certified Nadal addict* Tea Kaćka#94 rafalicious Boka'95 Ja_SaM_Ja sonjica93 RAFA THE KING FairyQueen **Djuki**# ***Inče*** *Joansie* 16 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Okt 25, 2008 1:57 pm | |
| da i kako se razbesneo kada mu je direktor rekao da bi mu pidza mogao pewati pratece wokale u pesmi. . . a on se razbesneo i pocheo da pametuje kako niko ne bi trebalo da pewa pratece wokale u njegowoj pesmi. . . kako on swe mozhe sam. . . budala!!! | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Okt 25, 2008 3:33 pm | |
|
Poslednji izmenio ina_90 dana Sub Okt 25, 2008 11:33 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Okt 25, 2008 11:07 pm | |
| Sladak ovaj Sajko! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Okt 25, 2008 11:31 pm | |
| aha jako. . . nadam se da wam ne smeta shto postawljam njegowe slike. . . | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| |
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Ned Okt 26, 2008 12:53 am | |
| jao sajko kako jeeee leeeeeep njam | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Ned Okt 26, 2008 1:24 am | |
| | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Ned Okt 26, 2008 11:15 am | |
| | |
|
| |
Boka'95 Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 64 Godina : 29 Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.10.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Ned Okt 26, 2008 11:24 am | |
| Kako je slatka..xex Al sajko je prelllleeeeeeeeep/.......... | |
|
| |
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Ned Okt 26, 2008 2:26 pm | |
| Jao,Kacka hvala ti puuuuuuno!!!!Kako je Milica lepaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Ned Okt 26, 2008 3:36 pm | |
| i ja cu postawiti kada nadjem neke njene slike. . . a postawljacu narawno i sajkowe slike. . . | |
|
| |
| |
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Ned Okt 26, 2008 10:46 pm | |
| Aham , bas je presladak!!!!!!Bas se vidi da je sa NBG-a | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Okt 27, 2008 2:43 pm | |
| | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Okt 27, 2008 4:02 pm | |
| Nema na čemu.....Sajko je presweety..... | |
|
| |
Boka'95 Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 64 Godina : 29 Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.10.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Okt 27, 2008 4:05 pm | |
| Sajko je presladak..al nema weze odakle je kad je sladak...o Sonjice boze.... | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Okt 27, 2008 8:00 pm | |
| - sonjica93 ::
- Aham , bas je presladak!!!!!!Bas se vidi da je sa NBG-a
Blokovi konza!!! Zar ne, Sonjice? Meni bi se Sajko sviđao i da je neka rugoba, jer dečko lepo peva i stvarno je dobra osoba... | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Okt 27, 2008 9:34 pm | |
| ma on je saw kao bombonica. . . da li bi wi rekli da je razlika izmedju mene i njega samo godinu dana (mislim na izgled)?? meni on izgleda mnogo starije nego ja. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Okt 27, 2008 10:20 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Okt 27, 2008 10:56 pm | |
| ni ja ne bih rekla da ima 19 godina...malo bre Tako je Joansie , blokovi su brate SVE!!! | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Okt 28, 2008 1:34 am | |
| tooooooooo!!!!!!! Sajko ostao u kuci!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Okt 28, 2008 12:59 pm | |
| super. . . jako je sladak. . . a i super je pewao. . . :0) bash mi je drago shto su danijela nominowali. . . :0) | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Okt 28, 2008 3:53 pm | |
| Ja kada sam video Milicu i Ivanu hteo sam da padnem u nesvest!!!!Extraaaaaaaaa su otpevale,a Milica je prelepa!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Okt 28, 2008 4:59 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Okt 28, 2008 6:55 pm | |
| I Marija i Danijel su svesni da su dobri pevači i zato su tako uobraženi... Jao, što mi je došlo da bijem Danijela kada je uzeo u usta pokojnog oca Nikole Paunovića! Jao, što mi je došlo da bijem žiri kada su juče nominovali Nikolu Paunovića! Joj, što mi je došlo da bijem Marinu Tucaković kada je rekla Nikoli Paunoviću da, po njenom mišljenju, nikada neće postati zvezda!
Mislim, ja sam miroljubivo biće, zaista, ali tako neke stvari, kao što je ova nepravda prema Nikoli P, umeju da probude najgore u meni. Nikola P. iz sekunda u sekund postaje sve bolji pevač, a žiri ga uvek nominuje zbog glupe Marine, koja je napisala sve najužasnije pesme koje se mogu čuti kod nas. Na sreću, pametni ostatak studenata ga uvek spasi. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Operacija Trijumf | |
| |
|
| |
| Operacija Trijumf | |
|