| Operacija Trijumf | |
|
+12*Certified Nadal addict* Tea Kaćka#94 rafalicious Boka'95 Ja_SaM_Ja sonjica93 RAFA THE KING FairyQueen **Djuki**# ***Inče*** *Joansie* 16 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Dec 13, 2008 2:35 pm | |
| axa. . . a i na wukiju se widi da je weoma inteligentan. . . | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Dec 13, 2008 7:25 pm | |
| jeste li chuli da ce na gali najwerowatnije pewati djole i milica. . . trebalo bi da pewaju neku nowu pesmu zajedno. . . juuuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuu. . . | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Ned Dec 14, 2008 7:29 pm | |
| Čula sam... Iako mi njih dvoje nisu baš nešto za zajednički duet, drago mi je zbog toga. | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Ned Dec 14, 2008 9:35 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Dec 15, 2008 4:19 pm | |
| karolina i josh neko. . . | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Dec 16, 2008 1:03 am | |
| Ne mogu da verujem da je Vukašin ostao, uh, baš me nervira! Žao mi je što je Sajko ispao. | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Dec 16, 2008 4:33 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Dec 16, 2008 7:42 pm | |
| | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Dec 16, 2008 7:56 pm | |
| OBOZAVAM WUKIJA!!! AJMO DA IZDRZHIMO JOSH JEDNOM!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Dec 16, 2008 8:07 pm | |
| pa ja kontam ako je prezhiweo sajka. . . prezhiwece i sonju. . . OBOZHAWAM GA!!!!!! i drago mi je shto ga josh neko na owom forumu obozhawa. . . | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Dec 16, 2008 10:34 pm | |
| Isto koliko mi je i sinoc gala bila extra po pesmama toliko mi je i bila uzas!!!Ono je stvarno uzas...Mnogo mi je zao sto je Sajko ispao ali jbg, sto rekose svi : Ovo je tek pocetak!!! Samo ne znam da li oni onaj ziri drogiraju necim?!?!?!?!?Onaj Danijel sinoc niije imao veze!!!!!!!!!!!Pojma nije imao!!!!!!!!!!Znaci sva trojica koja su otisla levo, ja bi ih sve desno!!!Sve bih obrnula!!!Devojke su bile odlicne, sve 3!!!Sonja koja je pevala pesmu na francuskom je nominovana!!!Strasno... A i bas sam se sad setila, na 4. gali je Sajko nominovan samo zato sto je rekao da hoce da izadje, a kad je Adnan to rekao on je ostao i niko ga nije nominovao...Serem im se u odluke!!!Adnan me toliko nervira i ubicu se bude li on pobedio!!!O Alexandru ne zelim ni da komentarisem...Decko nema osnovno muzicko obrazovanje a tek da ne govorim o sinoc...Ne znas sta je bilo gore... Toliko od mene... | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Dec 17, 2008 7:38 pm | |
| meni je wuki super zapocheo nastup. . . a onda kao da je stao odjednom. . . katastrofa. . . | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Dec 17, 2008 9:36 pm | |
| Pre dva meseca mediji su javljali kako U OT treba da gostuje Rihanna ali nisu davali nikakve detalje, niti se EMOTION oglasavao povodom istog. Danas je direktor akademije podelio pesme i izmedju ostalog Ana, Sonja i Nina su dobile pesme Disturbia i SOS u zajednickom izvodjenju. Neki spekulisu da Rihanna treba da dodje u Beograd na sledecoj OT Gali ali da EMOTION ne zeli zvanicno da potvrdi tu informaciju da se ne bi stvorila izuzetno velika guzva na Kosutnjaku, jer se vec ocekuje veci broj ljudi nego obicno zbog prisustva house muzicara Junior Jack-a. Official Rihanna Fan Club Serbia ( www.orfcs.co.nr) nije sigurna u pomenute spekulacije ali iz veoma pouzdanih izvora znamo sigurno da Rihanna 19. decembra nastupa u francuskoj verziji Operacije trijumf ( "France Star Academy" ). Sta ce na kraju biti, ostaje nam da vidimo ali budite sigurni da cemo vas obavestavati o svemu sto se dogadja. Naravno da zelimo da RiRi dodje! _________________ | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Dec 17, 2008 9:55 pm | |
| nezz je li iko postawio nowe pjesme, ako nije ewo ih:
The Rolling Stones - Angie - Igor Jamelia - Beware of the dog - Sonja Metallica - Nothing Else Matters - Vukasin Aleksandra Radovic - Nisi moj - Ana Goran Karan - Vagabundo - Danijel Aleksandra Radovic - Cuvam te - Nina Vlado Georgiev - Zivim da te nadjem - Adnan Junior Jack - Stupidisco (znala sam) - Sonja Goran Karan - Ostani - Aleksandar Prljavo Kazaliste - Mi plesemo Soft Cell - Tainted love/SOS, Disturbia - Rihanna - Carlievi andjeli 0 Djavoli,Stojim na kantunu,suncan dan - Danijel i Adnan Karma Chameleon - Boy George & The Culture Club - Aleksandar i Nina Svet tuge - Negativ - Sonja i Vukasin _________________ | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Dec 17, 2008 10:22 pm | |
| suuuper su pesme za owu galu. . . nadam se da ce RiRi doci na sledecu galu. . . :0) | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Dec 18, 2008 12:01 am | |
| Kako mi je drago shto je Wki ostao, obb ga!!!!!!!!!!!!!! I nadam se da nece ispasti u ponedeljak!!!!!!!!!!!!:) Meni je owa sada gala bila takoooo dobra, mnogo mi se swidelo swe :))) | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Dec 18, 2008 5:34 pm | |
| nisam znala da i ti obozhawash wukija. . . sada je dobio super pesmu. . . ako prezhiwi nominacije. . . sigurno nece biti nominowan. . . jer on jako lepo pewa balade. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Dec 18, 2008 9:10 pm | |
| danas sam chula kako sonja i wookie pewaju swet tuge. . . wookie jako lepo pewa tu pesmu. . . | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Dec 19, 2008 12:50 pm | |
| Pošto nisam bila tu, moram malo da prokomentarišem prethodnu galu... Devojke su mi bile fenomenalne, sve tri. Ana nešto malo manje, ali je "Womanizer" zaista neverovatno teška, ali joj je zahvaljujući "Lady Marmelade" svaka sitna greška oproštena. Sonja i "La vie en rose"... Neću ni da komentarišem, devojka je pevala sjajno! Nina je bila nešto bolja sa Karolinom nego sa "My Heart Will Go On", ali je opet bila sjajna! Ovaj sistem "eci-peci-pec" kako su izabrali nominovane me je potpuno užasnuo! Aleksandar je stvarno zvučao loše... Ja, lično, mislim da su na njega uticale četiri stvari: 1) to je Tošetova pesma, a on njega obožava...; 2) po prvi put je pevao na svom jeziku; 3) bilo je više njegovih navijača u publici nego ikada; 4) mislim da su mu prethodna tri razloga stvorila veliku tremu. Ali moram da kažem da me je malo razočarao nekim svojim glupim ispalama.... Na primer, valjda svaka osoba pravoslavne veroispovesti kao iz topa može da kaže da mu je Božić 7, a Badnje veče 6. januara. Ana se nešto žalila kako neće biti kući za praznike (katolicima, kao što svi znate, Božić je 25. decembra) i pitala Aleksandra kada je nama (pravoslavcima) Badnje veče. A Aleksandar: "Petog... Ne, ne, šestog januara". Moram da pohvalim Igora, mislim da je bio sjajan... Vukašin je odlično počeo, a onda se... nekako ugasio. Mnogo mi je žao što je Sajko ispao jer je stvarno vrlo muzikalan, i prirodan je i opušten dečko... Čudna je kuća bez njega. Što reče Vukašin, ovaj žiri se okomio na rokere! Još od kada je nominovao Đoleta i Vukašina, diraju mi u svetinje! Pesme za sledeću galu su super... Igor peva "Angie", jednu od mojih omiljenih pesama Stonesa! A Vukašin peva Metallicu... Suuuper izbor pesama, jedva čekam da ih čujem na sledećoj gali! P.S. Moram da dodam da me je Danijel iznenadio u pozitivnom smislu svojom reakcijom na Sajkov izlazak. Ljudi, njemu je bilo žao!!!! Drago mi je, vidim da se otvara prema drugima... | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Dec 19, 2008 12:57 pm | |
| Izbor pesama je fenomenalan!!!!!MNOGO MI JE DRAGO DA PEVAJU SOS I DISTURBIA!!!WOOOOOOOOHOOOOOOOOOOO!!!Ne verujem da ce Riri da dodje,smrc,smrc, jer dolazi Junior Jack!!!! | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Dec 19, 2008 4:32 pm | |
| - ina_90 ::
- nisam znala da i ti obozhawash wukija. . . sada je dobio super pesmu. . . ako prezhiwi nominacije. . . sigurno nece biti nominowan. . . jer on jako lepo pewa balade. . .
Da mnogo ga wolim, on mi je naj u kuci!!!! A pesme su im super, sada mi je swaka gala swe bolja, stwarno , odushewljawaju me :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Dec 19, 2008 4:42 pm | |
| joasine ja nisam widela da je danijel bio tuzham. . . chudi me shto niko nije plakao kada je sajko izlazio. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Dec 19, 2008 6:05 pm | |
| Jeste, bio je tužan pre samog ispraćaja, a i nešto posle... Meni se čak učinilo da sam mu primetila neku suzu na licu... Možda im je Sajko pripretio da ne plaču, pa nisu... E, šta se to desilo sa Sonjom i Danijelom? Shvatila sam da su se posvađali i da su zbog toga bili kažnjeni, ali šta se zapravo desilo? | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Dec 19, 2008 7:11 pm | |
| | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Dec 19, 2008 11:04 pm | |
| Danijel je nesto uvredio Sonju i onda je Sonja namerno ustala i krenula ka njemu kao da ce da ga bije,haha,ali mu je samo skinula kacket onda ju je on gurnuo!!!I zato su kaznjeni oboje!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Operacija Trijumf | |
| |
|
| |
| Operacija Trijumf | |
|