| Operacija Trijumf | |
|
+12*Certified Nadal addict* Tea Kaćka#94 rafalicious Boka'95 Ja_SaM_Ja sonjica93 RAFA THE KING FairyQueen **Djuki**# ***Inče*** *Joansie* 16 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Okt 16, 2008 12:22 am | |
| - *Joansie* ::
- FairyQueen ::
- Meni je mnogo zao sto je Ivana ispala :-((((( ja nju bas gotivim...A mene je iznerviralo sto je Antonija plakala samo zato sto je nominowana...I bolje je Djole od nje ona je malo isfolirana
Potpuno se slažem, baš me je iznervirala tim "postupkom". Isuviše je ambiciozna i isfolirana. Đole je svoj. Upravo to...ja ne mislim da je lose uci sa stavom mogu da pobedim,svi verujemo u sebe...ali ako je uvidela da ima boljih od nje sto sigurno jeste onda mora da sagleda stvari krajnje realno i ne pravi dramy od sitnice | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Okt 16, 2008 1:26 pm | |
| slazhem se sa wama. . . djole mnogo wishe slusha profesore i zheli shto wishe da nauchi. . . a antonija samo filozofira. . . i swi profesori je nerwiraju. . . wukashin i sonja ce pewati pesmu od one republic. . . werowatno apologize. . . obozhawam owu pesmu. . . i nadam se da ce je extra otpewati. . . kao i nikola saric marinu od prljawog kazalishta. . . :0) | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Okt 16, 2008 2:13 pm | |
| Neko al ne secam se ko peva Mama Mia...Gosti na Gali su izgleda Zeljko Samardzic i neka Elena iz Makedonije | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Okt 16, 2008 6:26 pm | |
| - FairyQueen ::
- *Joansie* ::
- FairyQueen ::
- Meni je mnogo zao sto je Ivana ispala :-((((( ja nju bas gotivim...A mene je iznerviralo sto je Antonija plakala samo zato sto je nominowana...I bolje je Djole od nje ona je malo isfolirana
Potpuno se slažem, baš me je iznervirala tim "postupkom". Isuviše je ambiciozna i isfolirana. Đole je svoj. Upravo to...ja ne mislim da je lose uci sa stavom mogu da pobedim,svi verujemo u sebe...ali ako je uvidela da ima boljih od nje sto sigurno jeste onda mora da sagleda stvari krajnje realno i ne pravi dramy od sitnice Naravno, u redu je da ima ambiciju. Svima je tamo cilj da pobede i svi to žele, ali ona to pokazuje na loš način. Milica peva "Mamma Mia" i oduševila sam se kada sam to čula! Nadam se da će se pevati još pesama od grupe ABBA! | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Okt 16, 2008 7:10 pm | |
| gosti ce josh biti atomsko sklonishte. . . kako sam srecna shto ce wukashin i sonja pewati apologize od one republik. . . :0) owo mi je jedna od omiljenih pesama. . . :0) | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Okt 17, 2008 8:45 pm | |
| Mene Andrea bas nervira,samo se zali kako joj nije dobro i kako ne moze nista da radi , onda nek izadje , i ovako ne peva nesto specijalno ,tj,ocajno je otpevala prve veceri pesmu sa Jelenom Rozgom i nervira me ona Milica... | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Okt 17, 2008 8:52 pm | |
| meni je milica bash super. . .najlepsha je dewojka u kuci. . . :0) a andreu razumem. . . mama mi je rekla da kada je ona bila trudna sa mnom i sestrom da se i njoj kao i andrei non stop spawalo. . . :0) a ne pewa andrea loshe. . . a i jako mi je simpatichna. . . :0) | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Okt 21, 2008 8:47 pm | |
| ne mogu da werujem da je nikola saric nominowan. . . :0( super je pewao. . . a to shto se tokom nedelje osecao uzhasno i shto je hteo da izadje iz kuce. . . i nije neki razlog da ga nominuju. . . swakome to mozhe da se desi. . . a smatram da andrea treba da ispadne. . . zbog zdrawlja bebe. . . kao shto je i sama rekla. . . | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Okt 22, 2008 10:51 pm | |
| I ja apsolutno smatram da nije trebalo da ga nominuju. Mislim, oni treba da nominuju studente po tome kako su otpevali pesmu (a Nikola je pesmu "Marina" otpevao sjajno), a ne po tome šta se zbivalo na Akademiji. Ako mene pitate, Nina je očajno pevala "Mamma Mia"! Mislim, tu pesmu treba da peva neko ko ima fenomenalne glasovne mogućnosti i jak glas, kao, na primer, Sonja! Ja bih Ninu momentalno nominovala, da sam ja žiri! Ali, smatram da ce Andrea izaci, Sajko ima ipak gomilu obožavatelja (obožavateljki), a Andrea ionako i želi da izađe zbog bebe. | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Okt 22, 2008 11:00 pm | |
| ja smatram da je nina extra otpewala pesmu mama mia. . . ali milica je bila ochajna. . . ja bih nju nominowala da se ja pitam. . . a ne nikolu. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Okt 22, 2008 11:40 pm | |
| Ja smatram da je Nina jako loše počela pesmu, gotovo je ništa nisam čula. Njih dve u duetu ne zvuče loše. Mene Milica malo nervira, ali sasvim malo, jer ponekad je suviše žustra. | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Okt 23, 2008 11:17 am | |
| meni je alexandar najbolji. . . po meni on treba da pobedi. . . :0) | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Okt 23, 2008 11:51 am | |
| Ja bih voleo da Milica pobedi,a uopste mi nije jasno kako su mogli Nikolu Sarica da nominuju on peva extra stvarno!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Okt 23, 2008 2:27 pm | |
| U pravu si Joansie Nina je opet lose pevala...Ona lepo peva ocigledno samo odredjene pesme...Milica mi je onako...lepa slatka ali suvise se gura i dere i treba malo da spusti loptu...samo neka mi neko objasni ZASTO JE SONJA BILA NOMINOWANA OD STRANE ZIRIJA???owe nedelje najgori su se glat izvukli(Danijel je uzasno pevao)a najbolji otisli na klupu...i sta je njihow problem kod Nikole P kad decko peva fantasticno???iskreno mene ziri tako nekad iznervira da mi dodje da odem tamo i izbijem ih :-))))) mada se protivim nasilju hehehe...Owe nedelje Sajko prolazi...decko je lep ko andjeo a i ima divan glas...Moja favorit sada su Sajko,Nikola P i Djole...Mozda i Sonja koja iako nije najdivnija osoba na svetu ima definitivno najbolji glas...a nervira me Kristijan iz ,,Najgori od sve dece" emisije | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Okt 23, 2008 4:39 pm | |
| I meni ide taj Kristijan na nerve! Po mom mišljenju, totalno je glupo što uvode one koje su se najgore pokazali na prvoj gala večeri, a izbacuju one dobre! Slažem se, Jowo, ovo je najlošije "izdanje" žirija do sada. Danijel je bio zaista vrlo loš, nije ni Adnan sijao, već sam rekla šta imam da kažem za Ninu... Ja ne znam kako su mogli da nominuju Nikole, Sonju i Andreu? Pa, Sonja je, što se tiče glasa, možda najbolja na toj akademiji! Nikole su takođe sjajni, obojica! A mislim da su Andreu namerno nominovali, jer su znali da ona želi da izađe (a meni se dopalo kako je pevala Atomsko sklonište) zbog bebe. Ostaje Sajko 100%, moj dalji komšija, jer stvarno ima mnoooogo obožavateljki (i obožavatelja, ali ženski rod na 1. mestu), a i peva sjajno. Sem toga, on mi je odavde iz blokova, tući ću žiri ukoliko Nikola ispadne. Mislim, i ja sam miroljubivo biće, ali blokove niko da mi ne dira... Šalim se. Ma, sigurno on ostaje. | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Okt 23, 2008 8:36 pm | |
|
Poslednji izmenio ina_90 dana Pet Okt 24, 2008 2:31 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Okt 23, 2008 9:51 pm | |
| Danijel me je tako iznervirao kada je počeo da se svađa s profesorom pevanja!!!
Meni je, na neki način, žao Aleksandra. Mislim, nije mi ga žao, ne znam kako da se izrazim... Fora je u tome što ljudi u njemu vide Tošea Proeskog. Aleksandar mnogo liči na njega, i fizički i kako peva (naravno, ne radi on to namerno), i ljudi u njemu vide nekog ko može da zameni Tošea, ne nekog novog. Ako me razumete... To je kao ona situacija kada neko ima slavnog roditelja, pa i on počne da se bavi istim poslom, onda ga stalno upoređuju s roditeljima itd. Tako je i Aleksandar nešto kao "drugi Toše", i moraće da se izbori za to da je on Aleksandar na ne Toše#2. | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Okt 23, 2008 9:54 pm | |
| pa ja na aleksandra ne gledam kao na drugog tosheta. . . istina je da jako slichno pewa i da lichi na tosheta. . . | |
|
| |
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| |
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Okt 23, 2008 11:52 pm | |
| znaci iskreno,popizdela sam kad su Nikolu nominovali,decko peva najbolje od svih tamo,i Andrea je super otpevala i iskreno mnogo mi bolje izgleda kad se ofrabla i izravnala kosu,mada sad to nije bitno.Iskreno ja bih prvo nominovala Milicu koja realno nema pojma i daju joj pesme na isti fazon,on ima samo jednu boju glasa i nikad da otpeva nesto visoko ili tako nesto.Nina je prosle nedelje odlicno otpevala a ove nedelje je bilo dosta tehnickih problema u studiu pa se verovatno zato nije cuo onaj pocetak.Onda , Igor(onaj sa prelepim obrvama)je tako isfalsirao...znaci NAJGORI je bio,a prosao je...Velika nepravda iskreno...Ja navijam za Nikolu Sarica jer realno najbolje od svih peva!!!ALI NAJBOLJE!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Okt 24, 2008 12:39 am | |
| Ljudi nije da se hvalim ali prihvatila me ivana na spejsu dobila sam slog kad sam videla da me je prihvatila....ja se njoj mnogo divim Joans razumem sta hoces da kazes i u pravu si...ni u kome ne treba da se pronalaze neciji dvojnici svako je talenotowan za sebe...ako ljudi budu tako gledali alksandra karijera ce mu biti unistena i pre nego sto pocne | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Okt 24, 2008 10:59 am | |
| Jaooooo,Jovo extraaaaaaaaaaaa!!!!Mnogo mi je drago!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Okt 24, 2008 2:06 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Okt 24, 2008 2:30 pm | |
| a shto se tiche igorowog nastupa. . . ne slazhem se sa sonjicom. . . meni je to jedan od najboljih nastupa te gala wecheri. . . extra je to otpewao igor. . . najbolje od pochetka OT. . . :0) | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Okt 25, 2008 1:21 pm | |
| I ja smatram da je Igor prilično dobro otpevao "Libar"...
Kako me je Danijel iznervirao što se svađao s profesorom? Pa, jer on misli da je on najpametniji??? Čovek mu sigurno nije rekao da je loše pevao zato što je to hteo da mu nabija na nos, nego da mu pokaže na čemu da radi i slično... A on kao zna najbolje! Kako mi je drago kada ga je Sky onako ućutkao i rekao: "Na časove moraš da ideš" i sve što mu je još rekao... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Operacija Trijumf | |
| |
|
| |
| Operacija Trijumf | |
|