| Operacija Trijumf | |
|
+12*Certified Nadal addict* Tea Kaćka#94 rafalicious Boka'95 Ja_SaM_Ja sonjica93 RAFA THE KING FairyQueen **Djuki**# ***Inče*** *Joansie* 16 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Okt 28, 2008 8:23 pm | |
| - *Joansie* ::
- I Marija i Danijel su svesni da su dobri pevači i zato su tako uobraženi... Jao, što mi je došlo da bijem Danijela kada je uzeo u usta pokojnog oca Nikole Paunovića! Jao, što mi je došlo da bijem žiri kada su juče nominovali Nikolu Paunovića! Joj, što mi je došlo da bijem Marinu Tucaković kada je rekla Nikoli Paunoviću da, po njenom mišljenju, nikada neće postati zvezda!
Mislim, ja sam miroljubivo biće, zaista, ali tako neke stvari, kao što je ova nepravda prema Nikoli P, umeju da probude najgore u meni. Nikola P. iz sekunda u sekund postaje sve bolji pevač, a žiri ga uvek nominuje zbog glupe Marine, koja je napisala sve najužasnije pesme koje se mogu čuti kod nas. Na sreću, pametni ostatak studenata ga uvek spasi. Jonasie uzela si mi rec iz usta...Marina je kao zvezda pa ona zna ko ce biti a ko nece...sinoc je nesto spominjala onu folkerku Tanju Savic...Nikola je mnogo skroman decko i bice zvezda pa nek prica Marina sta hoce...On,Sajko i Djole su jedni od retkih ukucana koji su jos prizemni...Nisu vec zvezde u svojim glavama...i zato ih gotivim...A ja bih Danijela izbacila jer jeste da ima prelep glas ali nema gram vaspitanja i postovanja ni prema necemu sto je nekom sveto...sta mu je trebalo da spominje Nikolinog oca?on je jedna isfrustrirana i bahata i egoisticna osoba i zato DANIJEL NAPOLJE!!!! | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Okt 28, 2008 8:35 pm | |
| - FairyQueen ::
- *Joansie* ::
- I Marija i Danijel su svesni da su dobri pevači i zato su tako uobraženi... Jao, što mi je došlo da bijem Danijela kada je uzeo u usta pokojnog oca Nikole Paunovića! Jao, što mi je došlo da bijem žiri kada su juče nominovali Nikolu Paunovića! Joj, što mi je došlo da bijem Marinu Tucaković kada je rekla Nikoli Paunoviću da, po njenom mišljenju, nikada neće postati zvezda!
Mislim, ja sam miroljubivo biće, zaista, ali tako neke stvari, kao što je ova nepravda prema Nikoli P, umeju da probude najgore u meni. Nikola P. iz sekunda u sekund postaje sve bolji pevač, a žiri ga uvek nominuje zbog glupe Marine, koja je napisala sve najužasnije pesme koje se mogu čuti kod nas. Na sreću, pametni ostatak studenata ga uvek spasi. Jonasie uzela si mi rec iz usta...Marina je kao zvezda pa ona zna ko ce biti a ko nece...sinoc je nesto spominjala onu folkerku Tanju Savic...Nikola je mnogo skroman decko i bice zvezda pa nek prica Marina sta hoce...On,Sajko i Djole su jedni od retkih ukucana koji su jos prizemni...Nisu vec zvezde u svojim glavama...i zato ih gotivim...A ja bih Danijela izbacila jer jeste da ima prelep glas ali nema gram vaspitanja i postovanja ni prema necemu sto je nekom sveto...sta mu je trebalo da spominje Nikolinog oca?on je jedna isfrustrirana i bahata i egoisticna osoba i zato DANIJEL NAPOLJE!!!! Danijel ima prelep glas, ali je umišljen i ubeđen je da sve zna, ne želi da uči i slično, tako da ne zaslužuje da bude na toj akademiji. Što da bude tu i da zauzima nečije mesto ako već sve zna? Mislim, nije mi ni Jasmina nešto draga, ali bih definitivno htela da Danijel izađe... A Nikola... Pa, ovaj žiri ga zeza i slično, ali je on odličan pevač i publika ga voli i ja verujem da će on u inat superpametnoj Marini i Tončiju Hulji da uspe i nađe se u nekom od finalnih krugova. | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Okt 28, 2008 8:37 pm | |
| ^^^^^kao i uwek slazem se sa tobom weliki mozgu naseg foruma :--)...I mene Jasmina malo nervira woli i ona da pametuje ali ona ce neminowno ispasti nekom drugom prilikom | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Okt 28, 2008 8:39 pm | |
| O, kakvi koplimenti! To ja mogu i za tebe da kažem...
Slažem se za Jasminu, neće ona dogurati nešto preterano daleko (bar ja mislim). Ali, nadam se da će se sve zemlje (Srbija i okolo) udružiti da izbace ovog skota koji posmatra sve oko sebe kao da su blato na njegovim cipelama... | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Okt 28, 2008 8:44 pm | |
| pa koliko su mu samo juce zvizdali...mada ima nekih likova koji vide nesto dobro i u njemu...ja u njemu ne vidim nista sem dobrog glasa...Ali ko zna mozda je to owde presudno...mada ne mora da bude...Milica nema neki glas a konstantno prolazi jer ima harizmu...Isto vazi i za Ninu...Sonja ima najbolji glas od devojaka ali cini mi se da je publika bas ne mirise | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Okt 28, 2008 8:49 pm | |
| Da, harizma je izuzetno bitna... Milica je svakako ima, iako ima, kao što reče Ismeta juče, najskromnija je po vokalnim sposobnostima. Ali, slatka je i ima harizmu na sceni, i to je izuzetno bitno, pored dobrog glasa. Nina, po mom mišljenju, ima glas za narodnjake. Za Brenine pesme i tako to. Juče mi se s Kemalom Montenom nekako isuviše drala. | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Okt 28, 2008 9:34 pm | |
| Slazem se sa vama!!!Danijel me uzasnoooooooo nervira,mozda on peva lepo ali to mu je dzabe kada ne zna da se ponasa,sama njegova pojava me nervira!!!Ziri me je razocarao pogotovo Marina Tucakovic koja je svasta rekla Nikoli P.(sto svakako nije tacno jer ja bas njega mogu da vidim kao zvezdu)!!!!Ako joj je Nikola svasta rekao jer je to i zasluzila budala a posle se jos tu nesti vadi,kreten!!!!Po meni najbolje pevaju Aleksandar i Sonja ali oni nemaju to sto imaju Milica,Sajko,Nikola P.,Nina!!!!Po meni!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Okt 28, 2008 9:54 pm | |
| Mislim da svako ko dobro peva i ima dobre pesme, a nema harizmu, može da uspe. Ali, u neku ruku, harizma je i presudna. Pevač mora da ima neki nevidljivi kontakt s publikom, ako me razumete. To neki u kući imaju, a neki nemaju, po tome se slažem s Dikom. | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Okt 29, 2008 2:13 pm | |
| i meni je bilo zaho nikole paunowica. . . :0( P.S. joasine ko je taj lik na slici u twom potpisu?? bash je hot. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Okt 29, 2008 4:44 pm | |
| Mislim da se svi slažemo po pitanju Nikole... P.S. U mom potpisu je Sid Vicious, bivši član grupe S-e-x Pistols. Rođen je pod punim imenom John Joseph Ritchie 10. maja 1957, ali je umro sa sa nepune 22 godine 2. februara 1979... I bio je baš hot i malčice lud, ali... prava šteta. | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Okt 29, 2008 9:59 pm | |
| shta sajko pewa na sledecoj gala wecheri??
P.S. bash je sladak. . . a od cheg je umro?? | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Okt 29, 2008 10:06 pm | |
| Nemam pojma, nisam gledala kada su delili pesme. Znam da će gostovati Negativ i Marina Perazić. Volela bih da neko peva "Tango" s Negativom...
P.S. Slažem se, meni je presladak... Devojka mu je umrla, a on je nju mnogo, mnogo voleo... U jednom trenutku, upao je u loš trip, napisao oproštajnu poruku i nadrogirao se heroinom. Mnogo tužan kraj. | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Okt 29, 2008 10:10 pm | |
| werujem da ce sajko otpewati super bilo koju pesmu koju dobije. . . P.S. jao jadan. . . bash mi je zhao. . . koliko je on na owoj slici imao godina?? izdleda mi jako mlado. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Okt 29, 2008 11:01 pm | |
| A i to što kažeš... On bi i Sinana Sakića pevao sjajno. Mislim da će Vukašin isto biti ekstra, on uvek odlično izvede nastup.
E, Sajko ide na Queen!!! Blago njemu!!!
P.S. Imao je minimum 18, maksimum 20, ne znam tačno... | |
|
| |
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Okt 29, 2008 11:28 pm | |
| Milica i nije bas zadovoljna pesmom !!!I rekla je kako joj do sada nisu dali ni jednu pesmu u kojoj bi mogla jako dobro da pokaze svoje pevake sposobnosti i upravu je!!!!A ovaj Danijel mi ide na zivceeeeeeeeeee,mrzim ga!!!!Kakav je on licemer!!! Igor me je nazalost malo razocarao zbog onoga sto se desilo u bekstejdzu!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Okt 30, 2008 4:39 pm | |
| Ja mislim da Danijel folira što mu je drago što izlazi. Mislim, možda mu je delom i drago, ali mislim da nije 100% iskren. Meni je Igor bio jedan od omiljenih, i razočarao me je onim što je uradio u bekstejdžu... Jao, kako je Jasmina ljuta što je nominovana... Mnooogo je ljuta, vidi se. Kao što su u jednom trenutku šaputali Sonja i Vukašin, očigledno je mislila da će je studenti spasiti, ali su spasili Nikolu... I ja, da sam tamo, spasila bih Nikolu. | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Okt 30, 2008 7:01 pm | |
| Slazem se za Danijela,folira se,bas je providno!!!!A najbolje je kada je pitao Milicu sta misli ko ce da ostane on ili Jasmina ali iskreno da mu kaze i ona je rekla Jasmina iskreno a on jao super,a ocekivao je da kaze da ce on da ostane !!!! Da,bas se vidi da je Jasmina ljuta sto je nominovana!!!! | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Okt 30, 2008 8:31 pm | |
| Realno oni su svi tamo da bi postali zvezde i ne znam u cemu je problem...Danas sam procitala u BLIC-u da ce ziri nastaviti da nominuje Nikolu sve dok ne ispadne(to je njihova izjava).A i Jasmina sad glumi kao neko ludilo.Tamo izpizdela na Ninu,kao da joj je ona kriva...Kao ziri je trebalo da spasi mene(Jasminu),a ne tebe(Ninu).I kad je pocela da preti direktoru akademije...Sad kao riba je...ma ja bi ih oboje izbacila...Ne trebaju nam deca od 5 godina vec zreli ljudi!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Okt 30, 2008 8:45 pm | |
| Lepo im je Mika rekla da su svi prokleto nezahvalni što su tamo gde su... Ako je to za Nikolu tačno, onda ja pozivam na zviždanje i bojkot žirija! | |
|
| |
Boka'95 Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 64 Godina : 29 Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.10.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Okt 30, 2008 9:13 pm | |
| Ma mene ta Jasmina jaaaako nerwira...grrrr A i ona Sonja mi je bas bila draga...a kako je ogowarala Jasminu...strasno...i to swe direktoru.... A nadam se da ce Danijel ostati...On i njegowa plisana igrackica...xxex | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Okt 30, 2008 9:32 pm | |
| kako me Jasmina nerwira..grrrr ne kontam sta ziri ima protiw Nikole P.? Sta ima je decko skriwio??? | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Okt 30, 2008 9:32 pm | |
| wukashin i sajko pewaju u duetu. . . :0) suuuper!!!! obozhawam ih. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Okt 30, 2008 9:37 pm | |
| Onda ne sumnjam u odličan nastup! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Okt 30, 2008 9:41 pm | |
| i ja. . . a shta pewaju?? | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Okt 30, 2008 9:43 pm | |
| „Da mi je biti morski pas” i „Volim samo sebe”. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Operacija Trijumf | |
| |
|
| |
| Operacija Trijumf | |
|