| Operacija Trijumf | |
|
+12*Certified Nadal addict* Tea Kaćka#94 rafalicious Boka'95 Ja_SaM_Ja sonjica93 RAFA THE KING FairyQueen **Djuki**# ***Inče*** *Joansie* 16 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Jan 07, 2009 3:30 pm | |
| mislish balkan. . . :0) juche sam gledala interwju sa adom i nije on bash tako glup kao shto mi mislimo. . . on slusha i stranu muziku ne samo narodnjake i domacu. . . :0) | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Jan 07, 2009 5:19 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Jan 07, 2009 5:20 pm | |
| to jeste istina. . . ali je to ona gorica trazhila. . . | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Jan 07, 2009 8:56 pm | |
| Nije nego je Tonči tražio. Pevao je onu pesmu...ne znam kako se zove, ali ide valjda ovako: prvi poljubac davno zaboravljen, prvi... | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Jan 07, 2009 10:09 pm | |
| Aaaa... Izvinjavam se, taj deo da mu je neko tražio da to peva mi nije prenešen. | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Jan 08, 2009 11:35 am | |
| sorry i ja sam mislila na intervju. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Ned Jan 11, 2009 3:12 pm | |
| Vukašin: Dosta sam postigao
Iako je važio za „ubicu favorita” i potencijalnog pobednika, Vukašinu Brajiću, čiji je muzički stil najpribližniji rok muzici, pobeda je izmakla za malo. - Nisam očekivao pobedu jer da jesam - sad bih se razočarao. Ipak, bila mi je frka kada sam ostao sam sa Adnanom. Dosta sam postigao, ljudi znaju ko sam, šta radim, a za to je potrebno bar godinu dana. Rok je za mene, ali onaj slađi rok, u tome bih voleo da se ostvarim - ističe Vukašin i objašnjava da li je Adnan od svih studenata zaslužio pobedu. - Kada sam ga prvi put čuo na kastingu, rekao sam: „Ovaj dečko sto odsto ulazi na akademiju”. Adnan je osoba koja ima jako dobar glas. Ono gde se ne slažemo jeste taj njegov muzički ukus, taj neki etnosevdah, kako god on to želi da nazove, i to je nešto čega ovde ima jako mnogo… Ali da je kvalitetan pevač - stvarno jeste! - kaže Vukašin kome prija titula „ubica favorita” jer mu je drago da veliki broj ljudi ceni njegov rad. Kada je u pitanju muški bend koji bi uz njega činili Sajko, Đorđe i Nikola Paunović, Vukašin kaže da nije za to jer smatra da taj fazon rok dečačkog benda nije za naše podneblje. | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Jan 13, 2009 2:56 pm | |
| Uspeću u svetu rokenrola
Sa širokim osmehom i pozitivnom energijom Vukašin Brajić, student „Operacije trijumf”, dočekao nas je na vratima stana u Čačku gde živi njegova porodica. Mnoge će začuditi ovaj podatak jer je u okviru OT mladi muzičar nastupao kao predstavnik BiH. Istina je da je popularni Vuki rođen u Sanskom Mostu, nesrećnih devedesetih preselio se u Čačak gde je završio srednju školu, Učiteljski fakultet upisao u Negotinu, a trenutno živi u Beogradu. Možda je radijus kretanja momka sa gitarom širok, ali je njegov cilj jasno određen još od malih nogu... Sa nepunih petnaest godina dokopao se gitare koju mu je poklonio ujak i rekao porodici: „Jednog dana sve vas će ova muzika da hrani”. Tada su mu se simpatično nasmejali, a danas su ponosni na sina i brata čije je ime nekoliko hiljada puta u protekla tri meseca prešlo preko usana fanova. - Dalje od ovoga se nije moglo. Mislim da sam postigao veliki uspeh. Ne osećam se kao gubitnik, naprotiv - čestitao bih Adnanu na pobedi, činjenica je da je imao više glasova. Nas dvojica smo dva potpuno različita profila pevača i nemamo istu publiku. Mislim da sam učinio najviše što sam mogao i veoma sam zadovoljan.
Da li ste ipak priželjkivali da Ana Mihajlovski pročita vaše ime kao pobedničko? - Kada sam pobedio Đoleta, što realno nisam očekivao, shvatio sam da je sve moguće. Nakon toga i izbacivanja Sajka, pomalo sam počeo da razmišljam kako bi valjalo da idem do kraja kada sam već toliko toga pregurao. Međutim, nisam bio opterećen. Sećam se jedino da kada je pročitano Adnanovo ime, osim što mi je bilo drago zbog njega, osetio sam veliko olakšanje u smislu gotovo je, videću porodicu, prijatelje, ljude...
Šta vam je najteže palo tokom serijala? - Prva nominacija. Sve je bilo prebrzo, nisam shvatio zašto, nisam dobio objašnjenje... Kasnije mi je puno toga bilo jasnije, kuća nas je dosta stvari naučila. Kažem, nakon te prve blokade posle je sve bilo lakše, opustio sam se pa šta bude... I na kraju je ispalo dobro!
Prepoznaju li vas na ulici? - To je normalno, kada traže autogram, dam im, trudim se da nikoga ne odbijem. Mada sam ovih dana ostajao u krugu porodice i prijatelja. Potrebno mi je da se odmorim, da vidim drage ljude. U principu, ja sam potpuno različit na sceni i u privatnom životu. Dok na sceni želim da budem Vukašin Brajić u punom smislu popularnosti, u privatnom životu ja sam samo Vuki. I voleo bih da tako ostane.
Da li vam nedostaju drugi studenti? - Adnana sam video juče i dan pre toga. Sa Nikolom Paunovićem, sa kojim imam najbolji odnos, čujem se svakodnevno. Igor Cukrov mi je čestitao Božić. Čujem se sa Milicom, Ivanom, Anom... Na sve njih gledam kao na prijatelje, jer puno smo vremena proveli zajedno i oni imaju svoje kvalitete.
Kako ste se pripremali? - Za šou me je prijavio kum. U stvari, Bojan, cimer iz Negotina, obavestio me je da je počelo prijavljivanje. Kako u tom trenutku nisam u stanu imao televizor, ni vremena da saznam pojedinosti, pozvao sam kuma i zamolio ga da me prijavi. Tako je krenulo. Međutim, pošto sam poznat kao neko ko kada zacrta cilj ide do kraja, odmah sam prešao u Beograd, ono što sam zaradio na svirkama i uštedeo dao sam za časove pevanja. U Negotinu sam pauzirao tri meseca, posvetio sam se fakultetu i nisam svirao. Pozvao sam profesorku i ona mi je za tri meseca iz glasa izvukla nešto neverovatno dobro. Inače, u mojoj muzičkoj karijeri puno su mi pomogli Bojan, cimer iz Negotina, i Marko Marić sa kojim sam osnovao bend i svirao po kafićima - priča Vukašin i dodaje: „Voleo bih da napravim neku dugoročniju ozbiljnu priču, jer treba vremena da se izdigne rokenrol, a mislim da prostora ima, jer je ova scena toliko željna nečega što nisu narodnjaci”.
Vukašin kao učitelj Vukašin je pri kraju studija na Učiteljskom fakultetu u Negotinu. Sada je više posvećen muzici, ali će možda jednog dana početi da radi u struci. Ako je suditi po prvim koracima, biće omiljen učitelj. - Već sam držao časove mališanima i veoma dobro se slažemo. Trudim se da im održim pažnju i mislim da mi to polazi za rukom.
Porodica ponosna Otac Simo, majka Dušanka, brat Nenad, sestra Nevena i devojka Suzana verovali su da će Vukašin uspeti, jer ga poznaju kao velikog borca i istrajnog, dobrog muzičara. - Kao mali, sa šest godina se peo na sto i pevao, kasnije je svirao sintisajzer, puštao muziku u školi... Znala sam da će se prijaviti za OT jer je i ranije pokušavao u „Idolu” i „3K-duru”. Verovala sam u njega, ali kada dođe gala veče, meni se javi nervoza u stomaku, sva pretrnem od iščekivanja. Od njegovog ulaska u kuću sve se promenilo i u našem domu. Pratili smo dnevne preglede, koreografije, probe, svi smo bili u tome. Kako sada stvari stoje, njegovim stopama krenuće sestra - kaže majka Dušanka. | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Jan 14, 2009 1:01 pm | |
| Chitala sam owo , extra shto su dali chlanak o njemu :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Jan 14, 2009 1:31 pm | |
| slazhem se. . . :0) ewo jedna slika kada je gostowao na RTRS-u. . . za sada sam uspela da nadjem samo tu. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Jan 14, 2009 5:43 pm | |
| Vukašine, i ja se nadam da ćeš uspeti u rokenrolu! Krajnje je vreme da se Srbija i okruženje izdignu iz užasne Grandovske žabokrečine! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Jan 14, 2009 6:18 pm | |
| potpuno se slazhem. . . sada cemo imati 4 nowa rokera. . . wukija, djoleta, pidzu i sajka. . . :0) | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Jan 15, 2009 6:04 pm | |
| Rokeri iz OT zajedno na „Beoviziji“
Nikola Sarić Sajko, Vukašin Brajić, Đorđe Gogov i Nikola Paunović ipak će biti spojeni u muški bend - bar za potrebe „Beovizije”. Producentska kuća „Emotion” odlučila je da na konkurs „Beovizije” koji traje do 24. januara prijavi skoro sve studente „Operacije trijumf” koji dolaze iz Srbije. Studenti će se za „Beoviziju” prijaviti sa tri potpuno različite pesme, a jednu će izvesti muški bend sastavljen od Sajka, Vukašina, Đorđa i Nikole Paunovića. Iako su i Sajko i Vukašin pri izlasku iz kuće govorili da bi više voleli da krenu u solo karijeru, formiran je bend, a još nije odlučeno da li je to rešenje za duge staze ili samo za potrebe „Beovizije”. Jedina ukućanka koja će se za „Beoviziju” prijaviti solo jeste Sonja Bakić iz Sombora, dok Kragujevčani Milica Majstorović i Danijel Pavlović žele da na „Beoviziji” zapevaju u duetu. | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Jan 15, 2009 11:12 pm | |
| Cool....Rokeri!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Jan 15, 2009 11:29 pm | |
| slazhem se to je bash super. . . jedwa chekam beowiziju. . . :0) kada je beowizija uopshte?? | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Jan 15, 2009 11:56 pm | |
| Verovatno u martu. Mada nisam sigurna. | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Jan 15, 2009 11:58 pm | |
| hwala u swakom sluchaju. . . | |
|
| |
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Jan 16, 2009 12:42 pm | |
| Drago mi je zbog njih, ali bi wishe wolela da nastupaju solo... Mislim owakaw bend na nashim prostorima netje postitji mnogo uspeha...:) | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Jan 16, 2009 12:56 pm | |
| sigurnio ce posle nastupati solo. . . wishe bih wolela da wookie i djole sami pewaju nego u bendu. . . :0) | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Jan 16, 2009 2:14 pm | |
| Ja lično mislim da će to biti bend samo za potrebe Beovizije. Baš zato što su svi istakli da bi radije da grade solo karijere, ali mislim da bi pristali da na Evroviziji/Beoviziji budu bend. Volela bi da nas oni predstavljaju u Moskvi. | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Jan 16, 2009 3:47 pm | |
| I ja bih takodje to wolela :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Jan 16, 2009 6:58 pm | |
| - *Joansie* ::
- Ja lično mislim da će to biti bend samo za potrebe Beovizije. Baš zato što su svi istakli da bi radije da grade solo karijere, ali mislim da bi pristali da na Evroviziji/Beoviziji budu bend. Volela bi da nas oni predstavljaju u Moskvi.
i ja. . . mada nisam bash sigurna da ce pobediti. . . iako bih to jako wolela. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Jan 16, 2009 10:36 pm | |
| Beovizija u znaku Operacije trijumf
Dve nedelja nakon završetka rijaliti šou programa Operacija trijumf producentska kuća Emotion ispunjava svoje obećanje da od prve generacije studenata napravi zvezde. Studenti iz Srbije učestvuju na festivalu Beovizija! Priča o muškom bendu se izgleda ostvaruje, uprkos željama studenata. Nikola Sarić Sajko, Vukašin Brajić, Đorđe Gogov i Nikola Paunović ipak će biti spojeni u muški bend - bar za potrebe Beovizije.
Producentska kuća Emotion odlučila je da na festival koji bira našeg predstavnika na muzičkom takmičenju za Eurosong, pored dueta Milica Majstorovic - Danijel Pavlovic, pošalje "prijave" i ostalih studenata iz Srbije.
Studenti će se za Beoviziju prijaviti sa tri potpuno različite pesme, a jednu će izvesti muški bend sastavljen od Sajka, Vukašina, Đorđa i Nikole Paunovića. Iako su i Sajko i Vukašin pri izlasku iz kuće govorili da bi više voleli da krenu u solo karijeru, formiran je bend, a još nije odlučeno da li je to rešenje za duge staze ili samo za potrebe festivala.
Jedina ukućanka koja će se za Beoviziju prijaviti solo jeste Sonja Bakić iz Sombora. | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Jan 16, 2009 10:37 pm | |
| Pop-Rok karavan
Na proleće kreće novi projekat „Emoušna“ u kome će Sajko, Nikola, Đole I Vukašin nastupati pred publikom u celom regionu
Samo nekoliko dana posle završetka „Operacije Trijumf“ i proglašenja pobednika u prvoj sezoni, izgleda da je „Emoušn“ održao obećanje koje se provlačilo kroz gotovo svako Galu veče, da će, osim pobednika, i studenti koji su najduže proveli na Akademiji dobiti priliku da ipak ostvare svoje snove i naprave zvezdanu karijeru.
Prema tvrdnji izvora bliskog ovoj produkcijskoj kući, već sledeće nedelje počinju pripreme za projekat „Karavan Operacije Trijumf“, u kome će svoju šansu da se u stvarnom životu predstave publici dobiti Đorđe, Nikola, Sajko i Vukašin. Turneja bi trebalo da počne na proleće ove godine, pod dirigentskom palicom bivšeg direktora Akademije i menadžera Saše Dragića, koji je dobio zadatak da napravi celokupnu strategiju za oko 160 koncerata koliko je planirano da se izvede. - Turneja će se održati u celom regionu koji je bio uključen u „Operaciju Trijumf“, pa i u Sloveniji, jer se ispostavilo da i tamo vlada veliko interesovanje, s obzirom na to da su zahvaljujući kablovskoj mreži redovno pratili ovaj šou. Takođe je planirano da svaki koncert tehnički bude napravljen kao sto su to bile Gala večeri i da se na tome neće štedeti - zaključuje nas izvor.
On navodi i to da će Vukašin, koji je u finalu bio za petama pobedniku Babajiću, učestvovati na ovogodišnjoj Beoviziji i da i postoje veoma ozbiljni planovi kad je reč o njegovoj pevačkoj karijeri.
Da li je turneja samo prvi korak u formiranju nove pop-rok grupe, kako je svojevremeno izjavljivao najstroži član žirija Tonči Huljić, koja će brojati upravo članove koji će se kroz koncertnu turneju predstaviti publici širom regiona u tom sastavu, ili će akademci ipak odlučiti da grade solo karijere, ostaje da se vidi po završetku turneje. | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Jan 19, 2009 1:19 am | |
| Kako je to ekstra!!!!!!!!!!! Moraću da idem na beogradski koncert, sigurno!!!!!!!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Operacija Trijumf | |
| |
|
| |
| Operacija Trijumf | |
|