Tennis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tennis

Ako volite tenis dopasce vam se ovaj forum

PrijemPortalLatest imagesRegistruj sePristupi

Operacija Trijumf

Ići dole 
+12
*Certified Nadal addict*
Tea
Kaćka#94
rafalicious
Boka'95
Ja_SaM_Ja
sonjica93
RAFA THE KING
FairyQueen
**Djuki**#
***Inče***
*Joansie*
16 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26  Sledeći
AutorPoruka
Tea
Osvajas Grand Slam!
Osvajas Grand Slam!
Tea

Broj poruka : 367
Godina : 30
Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!!
Koliko volis tennis? :
Operacija Trijumf - Page 16 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Operacija Trijumf - Page 16 Right_bar_bleue

Datum upisa : 04.08.2008

Operacija Trijumf - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 16 Icon_minitimeSub Dec 20, 2008 12:23 am

danijel joj je rekao da je go*no i retardirana i tako nesto...
joj jeste wideli njegowu reakciju kada su mu rekli da je bila aleksandra kowac?xxaxaxaxa
Nazad na vrh Ići dole
RAFA THE KING
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!

Muški
Broj poruka : 1351
Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport
Koliko volis tennis? :
Operacija Trijumf - Page 16 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Operacija Trijumf - Page 16 Right_bar_bleue

Datum upisa : 15.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 16 Icon_minitimeSub Dec 20, 2008 2:31 am

Hhahahahahaha,jadnik!!!Mnogo me nervira,ponasa se kao neko dete od 5 godina!!!
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Broj poruka : 6152
Godina : 34
Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:)
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 16 Icon_minitimeSub Dec 20, 2008 1:09 pm

[quote="Tea"]danijel joj je rekao da je go*no i retardirana i tako nesto...
joj jeste wideli njegowu reakciju kada su mu rekli da je bila aleksandra kowac?xxaxaxaxa[/quote]
xaxaxa. . . kreten pocheo da plache. . . :0)
Nazad na vrh Ići dole
http://tennis.homegoo.com/
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Broj poruka : 5301
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 16 Icon_minitimeSub Dec 20, 2008 3:01 pm

A što joj je to rekao? Mislim, uopšte mi nije jasno... Igor je u ispovedaonici rekao da misli da je Danijel u krivu, a direktor kaže da je on u pravu... Ništa mi nije jasno.

Bili su ipak malo zli što su ga zezali da je bila Aleksandra Kovač... Mislim, i on je trebalo da shvati da je Aleksandra Kovač, koju ja inače obožavam, iznad jednog tračerskog "Sveta" i da nikada ne bi otišla na tu žurku...
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:)
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 16 Icon_minitimeSub Dec 20, 2008 3:10 pm

meni nije jasno zashto direktor non stop brani danijela. . . Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
RAFA THE KING
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!

Muški
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 16 Icon_minitimeSub Dec 20, 2008 3:52 pm

*Joansie* ::
A što joj je to rekao? Mislim, uopšte mi nije jasno... Igor je u ispovedaonici rekao da misli da je Danijel u krivu, a direktor kaže da je on u pravu... Ništa mi nije jasno.

Bili su ipak malo zli što su ga zezali da je bila Aleksandra Kovač... Mislim, i on je trebalo da shvati da je Aleksandra Kovač, koju ja inače obožavam, iznad jednog tračerskog "Sveta" i da nikada ne bi otišla na tu žurku...
Slazem se,Aleksandra KOvac nikada ne bi dosla na takvu zurku!!!!
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 16 Icon_minitimeSub Dec 20, 2008 11:28 pm

Meni se mnogo dopala jučerašnja popodnevna epizoda... Ne znam zašto, ali baš mi se dopala. Jao, Igor... icon_in luv
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Broj poruka : 2126
Godina : 33
Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 07.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 16 Icon_minitimeSub Dec 20, 2008 11:43 pm

Jao, Igor je predivan! Mnooogo mi se sviđa! icon_amor
Nazad na vrh Ići dole
FairyQueen
Mercury's girl
Mercury's girl
FairyQueen

Ženski
Broj poruka : 7363
Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 14.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 16 Icon_minitimeNed Dec 21, 2008 3:18 am

ina_90 ::
meni nije jasno zashto direktor non stop brani danijela. . . Evil or Very Mad
zato sto se danijela svima uvlaci
Nazad na vrh Ići dole
https://lovetennis.forumsr.net
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 16 Icon_minitimeNed Dec 21, 2008 3:57 pm

[quote="FairyQueen"][quote="ina_90"]meni nije jasno zashto direktor non stop brani danijela. . . :evil:[/quote]
zato sto se danijela svima uvlaci[/quote]
slazhem se. . . jao kako mi je wookie juche bio sladak u emisiji 'najgori od swe dece'. . . :in luv: :ji: :amor: :heart:
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 16 Icon_minitimePon Dec 22, 2008 5:21 pm

rafalicious ::
Jao, Igor je predivan! Mnooogo mi se sviđa! icon_amor
Slažem se! icon_in luv Baš su mi super trenuci kada se on i Adnan pogube i krenu da se zezaju... Adnan je mnogo smešan...
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 16 Icon_minitimeUto Dec 23, 2008 5:04 pm

IGOR I VUKAŠIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja se izvinjavam što sam pisala velikim slovima, ali stvarno sam se iznerirala!!! Bože, zašto mi ovo radiš??????????????????????????'
Ako mene pitate, njih dvojica su bili NAJBOLJI na ovoj gali! Vukašin sa Metallicom i Igor sa Stonesima! Ej, ja sam za vreme oba nastupa zanemela koliko su bili dobri! Moram i Aleksandra da pohvalim, bio je stvarno sjajan. Večeras je zaslužio da bude favorit.
Nazad na vrh Ići dole
**Djuki**#
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
**Djuki**#

Ženski
Broj poruka : 2020
Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 30.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 16 Icon_minitimeUto Dec 23, 2008 5:43 pm

JAo, ja nisam mogla da werujem, meni su njih dwojica bili fantastichni!!!!!
Znachi...... Shocked
Bash ce mi biti kriwo kad jedan od njih bude morao da ode, i to pred finale...
Lepo su rekli Wule i Sonja, bolje sad da ispadnu nego sledeceg ponedeljka
Nazad na vrh Ići dole
RAFA THE KING
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!

Muški
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 16 Icon_minitimeUto Dec 23, 2008 6:15 pm

Da,slazem se,bili su sjajni!!!Takodje bio sam i fasciniran nastupima Sonje i Ane!!!Sonja je FENOMENALNO otpevala sve pesme a Ana sa Aleksandrom Radovic je bila FANTASTICNA!!!!
Nazad na vrh Ići dole
**Djuki**#
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
**Djuki**#

Ženski
Broj poruka : 2020
Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 30.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 16 Icon_minitimeUto Dec 23, 2008 8:22 pm

RAFA THE KING ::
Da,slazem se,bili su sjajni!!!Takodje bio sam i fasciniran nastupima Sonje i Ane!!!Sonja je FENOMENALNO otpevala sve pesme a Ana sa Aleksandrom Radovic je bila FANTASTICNA!!!!
Slazem se!!!!!Znachi posebno Sonja me je odushewila!!!!
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 16 Icon_minitimeUto Dec 23, 2008 8:39 pm

Ne, ja sam skroz odlepila. Stvarno sam se ljutila na žiri.
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Broj poruka : 2126
Godina : 33
Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 07.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 16 Icon_minitimeSre Dec 24, 2008 12:00 am

Ja ne mogu da verujem da je Sonja ispala, ona je po meni jedna od najboljih, stvarno mislim da ima fantastičan glas.
A zašto je danas opet bila u kući??? confused

Samo da ne ispadne Igor, on mi je presladak i prelepo peva. icon_amor
Nazad na vrh Ići dole
RAFA THE KING
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!

Muški
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 16 Icon_minitimeSre Dec 24, 2008 12:43 am

I meni je mnogo zao sto je Sonja ispala,jer fenomenalno peva!!!A izbaceni ukucani uvek ostaju do utorka i u utorak uvece odlaze!!!!
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 16 Icon_minitimeSre Dec 24, 2008 12:41 pm

meni je jedino zhao shto je sonja ispala. . . zato shto lepo pewa. . . a kao osoba mi i nije neshto posebno. . . ne mogu da werujem da su wookie i shime nominowani. . . oni su najbolji studenti. . . ali bih wishe wolela da shime ispadne. . . sonja je imala fantastichan nastup. . . a pogotowo sa junior jackom. . . extra. . . :0) ana je bila takodje super. . . kao i alex, ado, nina, danijel. . . i narawno wookie i shime. . . ma swi su bili super. . . malo mi je bilo debilno shto su juche plakali za sonjom. . . pa josh malo ce i oni izaci. . . a shto se tiche izbora pesama za sledecu galu. . . i nije neki izbor. . . mnogo mi je drago shto ce sakis rouwas biti gost. . . proshla gala je imala ubedljiwo najbolji izbor pesama. . . :0)
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 16 Icon_minitimeSre Dec 24, 2008 4:39 pm

Najbolje pesme za narednu galu definitivno imaju Igor i Vukašin, kao pesme od Katy Perry koje pevaju Nina i Ana. Ostalo... nisam nešto zadovoljna izborom pesama, nije mi neki program za jedno polufinale...
Ja volim Vukašina, ali bih volela da Šime ostane, mnogo ga volim. icon_in luv
Nazad na vrh Ići dole
RAFA THE KING
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!

Muški
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 16 Icon_minitimeSre Dec 24, 2008 5:19 pm

Ja ne znam koje pesme imaju!!!! Operacija Trijumf - Page 16 370602
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 16 Icon_minitimeSre Dec 24, 2008 6:20 pm

Evo liste, ali ne znam kojim redom idu nastupi:

Katy Perry — I Kissed A Girl/ Hot N Cold — pevaju Nina i Ana
Jelena Tomašević — Oro — pevaju Nina i Ana sa Jelenom Tomašević
Jelena Tomašević — Košava — peva Danijel sa Jelenom Tomašević
Oliver Dragojević — Magdalena — peva Danijel
Milena Vučić — Luče — peva Ana sa Milenom Vučić
Milena Vučić — Da l' ona zna — peva Nina sa Milenom Vučić
Dino Merlin — Moj je život Švicarska — peva Adnan
Sakis Rouvas — Shake It — peva Aleksandar sa Sakisom Rouvasom
Leb i sol — Skopje — pevaju Adnan i Aleksandar
Parni valjak — Godine prolaze — peva Vukašin
Aerosmith — I Don't Want To Miss A Thing — peva Igor
U2 — With Or Without You — pevaju Igor i Vukašin

Ako mene pitate, najbolje pesme su ove koje izvode Igor i Vukašin! Mislim, Aerosmith, Parni valjak i U2! Biće to ekstra!
Nazad na vrh Ići dole
RAFA THE KING
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!

Muški
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 16 Icon_minitimeSre Dec 24, 2008 7:30 pm

Hvala ti Joansie puuuno!!!!Nije los izbor pesama!!!!
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 16 Icon_minitimeSre Dec 24, 2008 8:18 pm

Meni se ne sviđa deo pesama za devojke... Ne volim nešto ni Dina Merlina, ni Jelenu Tomašević, ni Milenu Vučić.
Nazad na vrh Ići dole
RAFA THE KING
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!

Muški
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 16 Icon_minitimeSre Dec 24, 2008 9:45 pm

Meni se svidja ova pesma od Dina Merlina a pesme za devojke su pffff,jedno dobro je od Katy Perry!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Operacija Trijumf   Operacija Trijumf - Page 16 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Operacija Trijumf
Nazad na vrh 
Strana 16 od 26Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26  Sledeći
 Similar topics
-
» Forum o Operaciji Trijumf

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Tennis :: swashtara :: RaznoOoOoO-
Skoči na: