| Operacija Trijumf | |
|
+12*Certified Nadal addict* Tea Kaćka#94 rafalicious Boka'95 Ja_SaM_Ja sonjica93 RAFA THE KING FairyQueen **Djuki**# ***Inče*** *Joansie* 16 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Dec 20, 2008 12:23 am | |
| danijel joj je rekao da je go*no i retardirana i tako nesto... joj jeste wideli njegowu reakciju kada su mu rekli da je bila aleksandra kowac?xxaxaxaxa | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Dec 20, 2008 2:31 am | |
| Hhahahahahaha,jadnik!!!Mnogo me nervira,ponasa se kao neko dete od 5 godina!!! | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Dec 20, 2008 1:09 pm | |
| [quote="Tea"]danijel joj je rekao da je go*no i retardirana i tako nesto... joj jeste wideli njegowu reakciju kada su mu rekli da je bila aleksandra kowac?xxaxaxaxa[/quote] xaxaxa. . . kreten pocheo da plache. . . :0) | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Dec 20, 2008 3:01 pm | |
| A što joj je to rekao? Mislim, uopšte mi nije jasno... Igor je u ispovedaonici rekao da misli da je Danijel u krivu, a direktor kaže da je on u pravu... Ništa mi nije jasno.
Bili su ipak malo zli što su ga zezali da je bila Aleksandra Kovač... Mislim, i on je trebalo da shvati da je Aleksandra Kovač, koju ja inače obožavam, iznad jednog tračerskog "Sveta" i da nikada ne bi otišla na tu žurku... | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Dec 20, 2008 3:10 pm | |
| meni nije jasno zashto direktor non stop brani danijela. . . | |
|
| |
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Dec 20, 2008 3:52 pm | |
| - *Joansie* ::
- A što joj je to rekao? Mislim, uopšte mi nije jasno... Igor je u ispovedaonici rekao da misli da je Danijel u krivu, a direktor kaže da je on u pravu... Ništa mi nije jasno.
Bili su ipak malo zli što su ga zezali da je bila Aleksandra Kovač... Mislim, i on je trebalo da shvati da je Aleksandra Kovač, koju ja inače obožavam, iznad jednog tračerskog "Sveta" i da nikada ne bi otišla na tu žurku... Slazem se,Aleksandra KOvac nikada ne bi dosla na takvu zurku!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Dec 20, 2008 11:28 pm | |
| Meni se mnogo dopala jučerašnja popodnevna epizoda... Ne znam zašto, ali baš mi se dopala. Jao, Igor... | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Dec 20, 2008 11:43 pm | |
| Jao, Igor je predivan! Mnooogo mi se sviđa! | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Ned Dec 21, 2008 3:18 am | |
| - ina_90 ::
- meni nije jasno zashto direktor non stop brani danijela. . .
zato sto se danijela svima uvlaci | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Ned Dec 21, 2008 3:57 pm | |
| [quote="FairyQueen"][quote="ina_90"]meni nije jasno zashto direktor non stop brani danijela. . . :evil:[/quote] zato sto se danijela svima uvlaci[/quote] slazhem se. . . jao kako mi je wookie juche bio sladak u emisiji 'najgori od swe dece'. . . :in luv: :ji: :amor: :heart: | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pon Dec 22, 2008 5:21 pm | |
| - rafalicious ::
- Jao, Igor je predivan! Mnooogo mi se sviđa!
Slažem se! Baš su mi super trenuci kada se on i Adnan pogube i krenu da se zezaju... Adnan je mnogo smešan... | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Dec 23, 2008 5:04 pm | |
| IGOR I VUKAŠIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja se izvinjavam što sam pisala velikim slovima, ali stvarno sam se iznerirala!!! Bože, zašto mi ovo radiš??????????????????????????' Ako mene pitate, njih dvojica su bili NAJBOLJI na ovoj gali! Vukašin sa Metallicom i Igor sa Stonesima! Ej, ja sam za vreme oba nastupa zanemela koliko su bili dobri! Moram i Aleksandra da pohvalim, bio je stvarno sjajan. Večeras je zaslužio da bude favorit. | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Dec 23, 2008 5:43 pm | |
| JAo, ja nisam mogla da werujem, meni su njih dwojica bili fantastichni!!!!! Znachi...... Bash ce mi biti kriwo kad jedan od njih bude morao da ode, i to pred finale... Lepo su rekli Wule i Sonja, bolje sad da ispadnu nego sledeceg ponedeljka | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Dec 23, 2008 6:15 pm | |
| Da,slazem se,bili su sjajni!!!Takodje bio sam i fasciniran nastupima Sonje i Ane!!!Sonja je FENOMENALNO otpevala sve pesme a Ana sa Aleksandrom Radovic je bila FANTASTICNA!!!! | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Dec 23, 2008 8:22 pm | |
| - RAFA THE KING ::
- Da,slazem se,bili su sjajni!!!Takodje bio sam i fasciniran nastupima Sonje i Ane!!!Sonja je FENOMENALNO otpevala sve pesme a Ana sa Aleksandrom Radovic je bila FANTASTICNA!!!!
Slazem se!!!!!Znachi posebno Sonja me je odushewila!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Uto Dec 23, 2008 8:39 pm | |
| Ne, ja sam skroz odlepila. Stvarno sam se ljutila na žiri. | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Dec 24, 2008 12:00 am | |
| Ja ne mogu da verujem da je Sonja ispala, ona je po meni jedna od najboljih, stvarno mislim da ima fantastičan glas. A zašto je danas opet bila u kući??? Samo da ne ispadne Igor, on mi je presladak i prelepo peva. | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Dec 24, 2008 12:43 am | |
| I meni je mnogo zao sto je Sonja ispala,jer fenomenalno peva!!!A izbaceni ukucani uvek ostaju do utorka i u utorak uvece odlaze!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Dec 24, 2008 12:41 pm | |
| meni je jedino zhao shto je sonja ispala. . . zato shto lepo pewa. . . a kao osoba mi i nije neshto posebno. . . ne mogu da werujem da su wookie i shime nominowani. . . oni su najbolji studenti. . . ali bih wishe wolela da shime ispadne. . . sonja je imala fantastichan nastup. . . a pogotowo sa junior jackom. . . extra. . . :0) ana je bila takodje super. . . kao i alex, ado, nina, danijel. . . i narawno wookie i shime. . . ma swi su bili super. . . malo mi je bilo debilno shto su juche plakali za sonjom. . . pa josh malo ce i oni izaci. . . a shto se tiche izbora pesama za sledecu galu. . . i nije neki izbor. . . mnogo mi je drago shto ce sakis rouwas biti gost. . . proshla gala je imala ubedljiwo najbolji izbor pesama. . . :0) | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Dec 24, 2008 4:39 pm | |
| Najbolje pesme za narednu galu definitivno imaju Igor i Vukašin, kao pesme od Katy Perry koje pevaju Nina i Ana. Ostalo... nisam nešto zadovoljna izborom pesama, nije mi neki program za jedno polufinale... Ja volim Vukašina, ali bih volela da Šime ostane, mnogo ga volim. | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Dec 24, 2008 5:19 pm | |
| Ja ne znam koje pesme imaju!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Dec 24, 2008 6:20 pm | |
| Evo liste, ali ne znam kojim redom idu nastupi:
Katy Perry — I Kissed A Girl/ Hot N Cold — pevaju Nina i Ana Jelena Tomašević — Oro — pevaju Nina i Ana sa Jelenom Tomašević Jelena Tomašević — Košava — peva Danijel sa Jelenom Tomašević Oliver Dragojević — Magdalena — peva Danijel Milena Vučić — Luče — peva Ana sa Milenom Vučić Milena Vučić — Da l' ona zna — peva Nina sa Milenom Vučić Dino Merlin — Moj je život Švicarska — peva Adnan Sakis Rouvas — Shake It — peva Aleksandar sa Sakisom Rouvasom Leb i sol — Skopje — pevaju Adnan i Aleksandar Parni valjak — Godine prolaze — peva Vukašin Aerosmith — I Don't Want To Miss A Thing — peva Igor U2 — With Or Without You — pevaju Igor i Vukašin
Ako mene pitate, najbolje pesme su ove koje izvode Igor i Vukašin! Mislim, Aerosmith, Parni valjak i U2! Biće to ekstra! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Dec 24, 2008 7:30 pm | |
| Hvala ti Joansie puuuno!!!!Nije los izbor pesama!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Dec 24, 2008 8:18 pm | |
| Meni se ne sviđa deo pesama za devojke... Ne volim nešto ni Dina Merlina, ni Jelenu Tomašević, ni Milenu Vučić. | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sre Dec 24, 2008 9:45 pm | |
| Meni se svidja ova pesma od Dina Merlina a pesme za devojke su pffff,jedno dobro je od Katy Perry!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Operacija Trijumf | |
| |
|
| |
| Operacija Trijumf | |
|