| Operacija Trijumf | |
|
+12*Certified Nadal addict* Tea Kaćka#94 rafalicious Boka'95 Ja_SaM_Ja sonjica93 RAFA THE KING FairyQueen **Djuki**# ***Inče*** *Joansie* 16 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Dec 11, 2008 6:24 pm | |
| [quote="*Joansie*"]Osećam da će biti dobra gala... Pesme nisu loše... Kako su mi bili slatki Vukašin i Sajko kada su se onako smorili kada su dobili "Balkan"... :biggreen:[/quote] axa. . . bash su bili smeshni. . . a pogotowo wuki. . . :hahahahha: :hahahahha: :hahahahha: ja wukija obozhawam. . . i ne bih wolela da ispadne. . . :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: nadam se da nece. . . jer sam glasala za njega. . . a shto se tiche sajka. . . iskreno bih wolela da ispadne. . . | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Dec 11, 2008 7:11 pm | |
| - *Joansie* ::
- Osećam da će biti dobra gala... Pesme nisu loše... Kako su mi bili slatki Vukašin i Sajko kada su se onako smorili kada su dobili "Balkan"...
I ja takodje mislim da ce gala da bude super,bas mi se svidjaju pesme koje su dobili!!!Steta sto Vukasin nije dobio od Whitesnake-Aint no love(in the heart of the city),bas me zanima kako bi otpevao!!! | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Dec 11, 2008 7:16 pm | |
| | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Dec 11, 2008 7:40 pm | |
| Sam peva Nirvana - Smells Like A Teen Spirit. Sa Sajkom peva Štulićev "Balkan". Sa jednim delom ostalih peva od Queena "We Will Rock You" i "We Are the Champions". | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Dec 11, 2008 8:11 pm | |
| jaooooooo. . . obozhawam tu pesmu shto wuki pewa. . . :0) | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Dec 11, 2008 8:50 pm | |
| Lady MArmelade - cure sa Karolinom Balkan - Vukashin i Sajko We will rock you i We are the champions - Danijel, Sajko, Ana, Sonja i VUkashin My heart will go on - Igor i Nina Adnan i Aleksandar - TAjna veza Danijel - Utorak/ sa Petrom Grashom Adnan - Wera od suwog zlata/ sa Petrom Grashom Aleksandar - TAjno moja/Toshe Proeski Igor - Kristina/ Zdravko COlic Sajko - Odlazim/Plavi Orkestar Sonja - ona c epjevati neku pjesmu od Edit Piaf, ne znam kako se zowe, a cula sma par njenih pjesmama i tesko je, pogotowo jer je francuski :S Nina - Mojot svet/ sa Karolinom Ana - Womanizer/Britney Spears
Ako sam neshto pogrijeshila isprawite me (:
daj boze da wukasin ispane, prewise filozofira.... | |
|
| |
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Dec 11, 2008 8:50 pm | |
| Mnogo mi je drago da peva od Nirvane,jeeeeeeeeeee!!!Jedna od mojih omiljenih pesama!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Čet Dec 11, 2008 9:17 pm | |
| [quote="Tea"]Lady MArmelade - cure sa Karolinom Balkan - Vukashin i Sajko We will rock you i We are the champions - Danijel, Sajko, Ana, Sonja i VUkashin My heart will go on - Igor i Nina Adnan i Aleksandar - TAjna veza Danijel - Utorak/ sa Petrom Grashom Adnan - Wera od suwog zlata/ sa Petrom Grashom Aleksandar - TAjno moja/Toshe Proeski Igor - Kristina/ Zdravko COlic Sajko - Odlazim/Plavi Orkestar Sonja - ona c epjevati neku pjesmu od Edit Piaf, ne znam kako se zowe, a cula sma par njenih pjesmama i tesko je, pogotowo jer je francuski :S Nina - Mojot svet/ sa Karolinom Ana - Womanizer/Britney Spears
Ako sam neshto pogrijeshila isprawite me (:
daj boze da wukasin ispane, prewise filozofira....[/quote] extra su pesme. . . nedaj bozhe da wuki ispadne. . . on ima najbolji glas i extra je. . . ima slichnu naraw kao ja. . . meni sajko prewishe filozofira. . . | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Dec 12, 2008 12:51 am | |
| Meni je svejedno, iskreno. Obojici je mesto na toj Akademiji, ali jedan mora da ispadne... | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Dec 12, 2008 1:38 am | |
| Jej!!!Queen konacno...I to we will rock u...ja sa se sokirala kad sam cula da Danije nije znao koja je pesma We are the champions...STRASNO!!!!ja ne znam dal on to samo folira ili je toliko ogranicen...pa svi znaju za pesmu we are the champions zar ne?i prerada od Crazy frog cini mi se da je bila bas aktuelna...stvarno me menogo nervira Danijel...sad ako ispadne Wukasin ja vise NE GLEDAM!!!!samo ana je od normalnih ostala | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Dec 12, 2008 4:17 pm | |
| | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Dec 12, 2008 4:18 pm | |
| Pesme su im super za nowu galu....Nawijam za Wukashina, i bice mi zao ako ispadne, stwarno prelepo pewa,po meni najbolje...A Sajko me nerwira.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Dec 12, 2008 4:58 pm | |
| - FairyQueen ::
- Jej!!!Queen konacno...I to we will rock u...ja sa se sokirala kad sam cula da Danije nije znao koja je pesma We are the champions...STRASNO!!!!ja ne znam dal on to samo folira ili je toliko ogranicen...pa svi znaju za pesmu we are the champions zar ne?i prerada od Crazy frog cini mi se da je bila bas aktuelna...stvarno me menogo nervira Danijel...sad ako ispadne Wukasin ja vise NE GLEDAM!!!!samo ana je od normalnih ostala
Jao, ja ne znam zašto Danijel nije u "Zvezdama Granda"! Pa, on zna sve pesme te vrste muzike, a ovde... Ja se nadam da se zezao kada je rekao da ne zna "We Are the Champions"... To znaju svi, pa čak i oni koji ne slušaju Queen, ili koji za sam bend nikada nisu čuli! Ja se ne slažem s tim da je Ana jedina normalna... Meni su svi normalni (sem Danijela). Meni je mnogo žao jer su mi sada u kući (ne uključujući Danijela, ponovo) svi jako dragi i volela bih da svi pobede. Najjači su kada bleje, kada nemaju časove, tada se najviše zezaju... Ljudi, kako se meni Igor dopada... Sajko ima stvarno mnogo lepo lice, ali snimite Igorovu građu... Po mom mišljenju, on je najveći frajer u kući. | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Dec 12, 2008 5:12 pm | |
| Slazem se za tobom Joansie,i on i Adnan su trebali da odu u ''Zvezde granda''!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Dec 12, 2008 5:14 pm | |
| [quote="**Djuki**#"]Pesme su im super za nowu galu....Nawijam za Wukashina, i bice mi zao ako ispadne, stwarno prelepo pewa,po meni najbolje...A Sajko me nerwira....[/quote] i ja se nadam da wuki nece ispasti. . . mada na netu pishe da sajko ima 52%, a wuki 48%. . . :sad: | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Dec 12, 2008 5:23 pm | |
| - RAFA THE KING ::
- Slazem se za tobom Joansie,i on i Adnan su trebali da odu u ''Zvezde granda''!!!
Ali Adnan mi je, za razliku od Danijela smešan, iako je malo priglup... Diko, samo da znaš, ona preporuka da se gleda Igorovo telo nije za tebe. | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Dec 12, 2008 7:29 pm | |
| ^^^Dobro to za Adnana si upravu ali me i on pomalo nervira ali bar manje nego Danijel!!! Znam da nije znacilo za mene,ne brini se!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Dec 12, 2008 7:31 pm | |
| a zashto was adnan toliko nerwira?? | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Dec 12, 2008 7:37 pm | |
| Mene je poceo da nervira od kako je hteo da odustane i kada je plakao zbog toga!!!Dokazuje da ne zna prave vrednosti OT-a,jer u zivotu ne treba nikada odustajati ma sta god bilo,moj moto je to tako da me je zbog toga iznervirao!!!!Nije sve u zivotu pravedno ali ipak trebalo bi da se suoci sa tim... | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Dec 12, 2008 10:14 pm | |
| ne zelim da vredjam niciji ukus ali adnan svakako nije bas najintiligentnija osoba na svetu..takodje ima one folkerske pokrete i ceo mi je vise za Zvezde Granda nego za OT...I ne mogu da ga svarim od kad se onoliko bunio sto peva Viva Las Vegas...prvo to je evergreen pesma koja je aktuelna zadnjih 40 ili 50 godina bez prestanka i koju SVAKO zna...i muzika koju bi on proizvodio svakako ne bi bila ona koju bih ja slusala...stvarno ne zelim da vredjam niciji ukus...ali...on nije kvalitetan muzicar | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Pet Dec 12, 2008 11:59 pm | |
| Što se mene tiče, volela bih da ispadne Vukašin jer me on od početka nervira. Joansie, meni se Igor oduvek najviše sviđao od svih njih na akademiji, extra izgleda i mnoooogo mi je sladak. | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Dec 13, 2008 12:39 am | |
| meni je adnan bash extra. . . od pochetka nisam podrzhawala tu njegowu odluku da odustane. . . ali sam bila jako sretna kada je ostao. . . jer mi je on bash gotowan lik. . . prawi bosancheros kako moja mama woli da kazhe. . . ja ne bih wolela da wuki ispadne. . . kao shto sam wec rekla ima istu naraw kao ja. . . mozhda mi se zbog toga toliko swidja. . . a za sajka nemam rechi. . . njega sam obozhawala swe dok nije dobio da smisli text za himnu. . . i kada se ponashao kao direktor ili profesor. . . kada je izbaciwao studente zato shto kasne na chas. . . e od tog trenutka ga ne wolim. . . mada mi je i dalje jako sladak i lep. . . danijel mi je kreten na kwadrat. . . igor je bash simpa lik. . . nina mi je jako antipatichna. . . sonja mi je simpa. . . ali me jako nerwira. . . ana super kao osoba. . . a i mnogo je slatka. . . a alex me je pocheo nerwirati. . . jer misli da je neka faca shto je non stop faworit publike. . . i izigrawa nekog frajera. . . a to uopshte nije. . .
Poslednji izmenio ina_90 dana Sub Dec 13, 2008 12:50 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Dec 13, 2008 12:49 am | |
| Ja nemam zaista ništa protiv Adnana, meni je on super jer je stvarno vrlo opušten i ume da se zeza, ali ne mogu da mu "oprostim" par stvari: 1) što je odmah hteo da odustane kada je bio nominovan; 2) ne može se pohvaliti baš visokim IQ-om; 3) malo mi je seljak, ali ipak mi je ok... - rafalicious ::
- Joansie, meni se Igor oduvek najviše sviđao od svih njih na akademiji, extra izgleda i mnoooogo mi je sladak.
Joooooj, Igor... Baš sam se navukla. Građen je fantastično i lep je dečko, sem toga to je tip momaka koji se meni dopada... A još kada se zanese s onim dalmatinskim akcentom... | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Dec 13, 2008 12:52 am | |
| ali ako ce mo iskreo niko nema neki IQ. . . bar po onom testu shto ih je maca ispitiwao. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Operacija Trijumf Sub Dec 13, 2008 1:00 am | |
| Ja ne bih verovala tom testu, to je samo zezanje... Realno, meni svi oni deluju čak i vrlo inteligentni, jer su obrazovani muzičari uvek pametni ljudi. Ne znam da li ste to znali, ali su dobri muzičari obično i dobri matematičari. Centar u mozgu za muziku i matematiku je isti. Adnan samo malo sporo konta, ali sam već rekla da mi je simpa... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Operacija Trijumf | |
| |
|
| |
| Operacija Trijumf | |
|