| Sta vas u skoli najvise smara? | |
|
+17Tea ~Black Angel~ RAFA THE KING rafalicious Rafa 4ever ***Inče*** Kaćka#94 **Nadja** Love_Roger *Certified Nadal addict* **Djuki**# *Punk_Princess* *Joansie* FairyQueen sonjica93 Perkica *~*tasha Nadalcica*~* 21 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Čet Sep 04, 2008 9:41 pm | |
| ja jos uvek ne znam istoricara jer on zajedno sa nastavnikom fizickog bezi iz skole u kafanu neku!!!!BUDALA!!! | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Čet Sep 04, 2008 10:05 pm | |
| Budala! Moja istoričarka je OK, ali sam se danas smorila jer je to bio 6. čas i bila sam umorna, a i smor je istorija na početku. | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Pet Sep 05, 2008 9:07 am | |
| | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Pet Sep 05, 2008 4:03 pm | |
| Ja danas samo sto se nisam uspavao,jos drugi cas ujutru,gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!Najdosadniji cas,ova nastavnica brblja a niko ali niko je ne slusa!!! | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Pet Sep 05, 2008 9:19 pm | |
| ja sam se smorila na srpskom. . . uwek se uspawam na tom chasu. . . | |
|
| |
~Black Angel~ Osvojas ATP/WTA turnir!
Broj poruka : 218 Godina : 28 Zasto volis tenis? : . Koliko volis tennis? : Datum upisa : 19.12.2007
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Pet Sep 05, 2008 10:14 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Ned Sep 07, 2008 3:26 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| |
| |
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Ned Sep 07, 2008 4:40 pm | |
| Pa evo npr., nasa nastavnica srpskog, Gavrilova razredna vodila je nase odeljenje i njeno odeljenje na neki sajam knjiga. Ja naranvo nisam htela i sa mojim drugaricama pocela da se derem: ,,Nastavnice mi necemo sa njimaaa..." I ona uhvati Gavrila za rame, okrene ga ka meni i kaze: ,,Vidis da nece sa tobom!" Znaci zena uzasno smara i bezobrazna je... Ne znam sta cu visee.... | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Ned Sep 07, 2008 4:43 pm | |
| Ma, pravi se luda... Pusti glupaču, vidiš da voli da se iživljava nad tobom. | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Ned Sep 07, 2008 5:03 pm | |
| Svašta... To je baš glupo. Hej, pa to je prva nedelja, deca se tek vratila sa raspusta! | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Ned Sep 07, 2008 5:16 pm | |
| Sledeće nedelje?! Koja li budala tebi predaje... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Ned Sep 07, 2008 5:29 pm | |
| Da,sledece nedelje!!Dace nam zadatke iz zbirke za prijemni!!!Cak nam je preko raspusta dala domaci da uradimo sve sto smo ucili iz zbirke!! | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Ned Sep 07, 2008 9:00 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Pon Sep 08, 2008 11:35 am | |
| Da! I oan poglavlja sto ti je davala, pa 12 si imao preko raspusta! Boze koja je to budala.... Jao istorija me mnogo smara... Srednji vek... Boooooooring. Danas 1. cas istorija a ja nisam spavala celu noc, iam da zaspim samo tako... | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Pon Sep 08, 2008 4:00 pm | |
| Jao, ja danas na xemiji jedwa sam drzala ochi otworene, mislim xemija i josh 1. chas..... Sad idem da spawam, a shta swe sutra imam da uchim, moracu to nocas.... | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Pon Sep 08, 2008 7:29 pm | |
| ja sam se smorila na srpskom i filozofiji. . . skoro sam zaspala. . . | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Pon Sep 08, 2008 11:45 pm | |
| NASTAVNICI(cast izyzetcima)!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Uto Sep 09, 2008 11:25 am | |
| Ovo silno ucenje otkako je pocela skolska godina! Za sutra imam da ucim 3 strane iz fizike, 5 iz istorije i 3 iz geografije!!!! Uzas!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Sub Sep 27, 2008 6:42 pm | |
| Kako me je smarala u osnovnoj školi, tako me fizika smara i u gimnaziji. | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Sub Sep 27, 2008 7:29 pm | |
| | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Ned Sep 28, 2008 12:27 pm | |
| mene u srednjoj fizika naravno jer me to jednostavno ne zanima ne mogu da nateram sebe d ucim to...ali moram nema veze...a i hemija je pocela mada sam je NEKAD volela...sa naznakom na NEKADA jer me je organska hemija isto nzesce smorila...i informatika...al sad kad sam dobila 5 nece vise...ostali nek odg a ja cu da chatujem za to vreme hahahaha | |
|
| |
mmmm Igras na celendzerima!
Broj poruka : 112 Godina : 30 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : Zato sto je extra sport.. Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Ned Sep 28, 2008 12:54 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? | |
| |
|
| |
| Sta vas u skoli najvise smara? | |
|