| Koje godisnje doba najvise volite? | |
|
+7**Djuki**# *Punk_Princess* *Joansie* FairyQueen sonjica93 Perkica *~*tasha Nadalcica*~* 11 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*~*tasha Nadalcica*~* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1058 Godina : 33 Location : Uvek sa Rafom Zasto volis tenis? : Pa zbor Rafe :) naravno, a i jer je zanimljiv, neizvestan, nekako poseban... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Koje godisnje doba najvise volite? Sre Apr 16, 2008 8:38 pm | |
| | |
|
| |
Perkica Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Koje godisnje doba najvise volite? Sre Apr 16, 2008 8:42 pm | |
| Moje omiljeno god.doba............Pa prolece i leto...... :) | |
|
| |
*~*tasha Nadalcica*~* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1058 Godina : 33 Location : Uvek sa Rafom Zasto volis tenis? : Pa zbor Rafe :) naravno, a i jer je zanimljiv, neizvestan, nekako poseban... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Koje godisnje doba najvise volite? Sre Apr 16, 2008 8:50 pm | |
| | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Koje godisnje doba najvise volite? Sre Apr 16, 2008 11:40 pm | |
| LETOOOOO
mrzim jesen i zimu....to su mi najsmornijih 6 meseci zivota....... | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Koje godisnje doba najvise volite? Čet Apr 17, 2008 1:56 pm | |
| | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Koje godisnje doba najvise volite? Čet Apr 17, 2008 3:22 pm | |
| Prelazak proleca na leto... Ono, kraj maja i pocetak juna. | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Koje godisnje doba najvise volite? Sub Apr 19, 2008 10:16 am | |
| Leto, u leto sam rodjena, ima veliki rapsust.. | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Koje godisnje doba najvise volite? Sub Apr 19, 2008 4:37 pm | |
| Zimu.....Obozawam da gledam swe u belom, obb da se skijam, da klizam..... Takodje obb da gledam kako padaju paxuljice, ali krupne paxuljice, i to uweche, na shetalishtu, mada moze da izgleda lepo i kad se gleda sa terase...I to je tako romantichno i lepo... A da i zimi mi je rodjendan....
Poslednji izmenio **Djuki**# dana Ned Apr 20, 2008 11:08 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Koje godisnje doba najvise volite? Ned Apr 20, 2008 1:53 am | |
| prolece i leto ...a jesen mi e ok jer je nekako mirna i tiha zimu ne podnosim | |
|
| |
ivanna<3 Rafa Studiras sa Federerom/Henin!
Broj poruka : 535 Godina : 33 Zasto volis tenis? : Tenis volim zbog Rafe, Jece i jos nekih tenisera, i zato sto je lep sport!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 09.04.2008
| Naslov: Re: Koje godisnje doba najvise volite? Ned Apr 20, 2008 3:13 pm | |
| Leto, obozavam da se suncam i przim na suncu i naravno da plivam!!!!!!! Ne volim zimu, jer moram da se natrontam, pa budem ko medved debeli.... | |
|
| |
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Koje godisnje doba najvise volite? Ned Apr 20, 2008 3:41 pm | |
| Owde izgleda niko ne woli zimu :( | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Koje godisnje doba najvise volite? Ned Apr 20, 2008 4:09 pm | |
| pa djuki ti zivis blizu Kopaonika mora da ti je lepo zimi...ali meni je prolece neprikosnoveno..nekako se sve radja,sve ponovo pupi i osecate da imate sansu za novi pocetak i za promene...ja se tada uvek zaljubim...u nekog ko mi se pre svidjao ili nekog novog | |
|
| |
| Naslov: Re: Koje godisnje doba najvise volite? Ned Apr 20, 2008 5:45 pm | |
| Ma mozda ja ne bix wolela zimu da mi se neshto prelepo tada nije dogodilo... :zaljubljen: ......U stwari sada zimu obb!!!!!!Tako ce i ostati nadam se zauwek | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Koje godisnje doba najvise volite? Ned Apr 20, 2008 9:57 pm | |
| - KillerQueen ::
- pa djuki ti zivis blizu Kopaonika mora da ti je lepo zimi...ali meni je prolece neprikosnoveno..nekako se sve radja,sve ponovo pupi i osecate da imate sansu za novi pocetak i za promene...ja se tada uvek zaljubim...u nekog ko mi se pre svidjao ili nekog novog
E ja se uvek zaljubim u jesen... | |
|
| |
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Koje godisnje doba najvise volite? Pon Apr 21, 2008 8:30 pm | |
| e samo mi zaljubljivanje ne pominjite u prolece ... | |
|
| |
| Naslov: Re: Koje godisnje doba najvise volite? Pon Apr 21, 2008 9:16 pm | |
| sto bre?a mene u prolece uvek uhvati nesto ne da mi se da sedim kuci... | |
|
| |
| Naslov: Re: Koje godisnje doba najvise volite? Uto Apr 22, 2008 3:16 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Koje godisnje doba najvise volite? Uto Apr 22, 2008 8:36 pm | |
| jer imam alergiju u nosu pa kijam | |
|
| |
| Naslov: Re: Koje godisnje doba najvise volite? Uto Apr 22, 2008 8:38 pm | |
| | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Koje godisnje doba najvise volite? Uto Avg 26, 2008 4:11 pm | |
| | |
|
| |
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Koje godisnje doba najvise volite? Uto Jan 27, 2009 5:04 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Koje godisnje doba najvise volite? Uto Jan 27, 2009 7:11 pm | |
| - Jackie ::
- zima
i ja sam ranije najwishe wolela zimu. . . zbog snega. . . ali sada sam odrasla i wishe se ne igram u snegu. . . pochela sam da wolim wishe proelce od zime. . . | |
|
| |
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Koje godisnje doba najvise volite? Uto Jan 27, 2009 8:17 pm | |
| xe,xe,pa ni ja ali ne podnosim wrucine leti a ni te prelaze kao shto su jesen i prolece,tad nikad ne znash kakwa ce temperatura da bude,chas zah;ladi chas je wruce | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Koje godisnje doba najvise volite? Uto Jan 27, 2009 8:43 pm | |
| meni je zimi rodjus | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Koje godisnje doba najvise volite? | |
| |
|
| |
| Koje godisnje doba najvise volite? | |
|