| Sta vas u skoli najvise smara? | |
|
+17Tea ~Black Angel~ RAFA THE KING rafalicious Rafa 4ever ***Inče*** Kaćka#94 **Nadja** Love_Roger *Certified Nadal addict* **Djuki**# *Punk_Princess* *Joansie* FairyQueen sonjica93 Perkica *~*tasha Nadalcica*~* 21 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Pet Nov 28, 2008 8:30 pm | |
| Jao meni nije.... Mnogo smara... Uzas | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Pet Nov 28, 2008 8:32 pm | |
| pa dobro. . . swako ima prawo na swoje mishljenje. . . :0) | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Pet Nov 28, 2008 10:27 pm | |
| i mi smo to ucili haha...smorus velikus | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Pet Nov 28, 2008 10:59 pm | |
| mene najwishe od swega smara filozofija. . . moramo da uchimo one glupe filozofe. . . ko je shta smartrao. . . i te gluposti. . . a onaj profesor trazhi jako puno i u detalje. . . | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Sub Nov 29, 2008 12:16 am | |
| Ja sutra idem u školu i već sam smorena i nerviram se i pri samoj pomisli na to da ću u subotu morati da ustanem u 8 sati i da imam glupave časove. | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Sub Nov 29, 2008 12:27 am | |
| | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Sub Nov 29, 2008 1:13 am | |
| Odrađujemo ekskurziju. I ne samo ovaj vikend da ću ići nego treba još 3 dana da odradimo. | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Sub Nov 29, 2008 2:57 am | |
| Jao da,rekla mi je sestra da idete!!!Mi smo to za ekskurziju odradili!!! | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Sub Nov 29, 2008 1:47 pm | |
| Mi smo prosle subote isli zbog exurzije 4te godine posto nam pola profana nije bilo tu onda...bas sam se smorila...i najgore je sto ti se unisti ceo vikend...msm moras da ucis u petak i u subotu da ustajes rano i posle prosto nisi ni za sta | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Sub Nov 29, 2008 3:28 pm | |
| Kod nas osmaci ne moraju da "odradjuju" exkurziju... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Pet Dec 05, 2008 10:26 pm | |
| SRPSKI, FILOZOFIJA, USTAW I SOCIOLOGIJA!!!!!!!!!!!!!! STWARNO SMOR PREDMETI. . . | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? | |
| |
|
| |
| Sta vas u skoli najvise smara? | |
|