| Sta vas u skoli najvise smara? | |
|
+17Tea ~Black Angel~ RAFA THE KING rafalicious Rafa 4ever ***Inče*** Kaćka#94 **Nadja** Love_Roger *Certified Nadal addict* **Djuki**# *Punk_Princess* *Joansie* FairyQueen sonjica93 Perkica *~*tasha Nadalcica*~* 21 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Uto Okt 07, 2008 10:57 pm | |
| nije to nishta. . . i meni se to 100 puta desilo. . . :0) | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Uto Okt 07, 2008 11:40 pm | |
| A kako te to pita iz hemije? Ne znam tačno definiciju. Ja bih rekla da je to jedinica za masu. | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Uto Okt 07, 2008 11:41 pm | |
| | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Uto Okt 07, 2008 11:47 pm | |
| Joj,napisao sam slucajno duzinu rekao sam i mislim da je za tezinu tj. masu,izvinite!!!A kako me to pita iz hemije ne znam ni ja,to je fizika koliko ja znam !!! | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Čet Okt 09, 2008 1:57 pm | |
| Da, msm logicno je to fizika, u pitanju je masa! Luda nastavnica, sta ces... Reci joj da vam nije to pricala i tako je ubedjuj, tako ja sa svima kad nesto ne znam, pa ih posle ubedim! Aj pozz sada, odo' ja u dom za smaranje! | |
|
| |
Ja_SaM_Ja Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 34 Godina : 30 Zasto volis tenis? : Razlog?Dimitrije,jer je dosadan....xD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 10.09.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Čet Okt 09, 2008 10:53 pm | |
| - RAFA THE KING ::
- LJUDI,MORAM DA VAS PITAM OVO:
KAKO GLASI DEFINICIJA ZA KG(KILOGRAM)??????????? Moja nastavnica hemija nije normalna!!!To me je pitala!!! joj diko sram te bilo kada ne znas!hahahahahahhahaa videces ti sutra kad nastavnici kazem...... | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Pet Okt 10, 2008 9:47 pm | |
| Diko, možda ti ovo pomogne! Moja sestra je sada 6. razred i uči te stvari iz fizike i tamo stoji: Kilogram (kg) je osnovna jedinica za masu, jedna od jedinica SI sistema. | |
|
| |
Ja_SaM_Ja Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 34 Godina : 30 Zasto volis tenis? : Razlog?Dimitrije,jer je dosadan....xD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 10.09.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Sub Okt 11, 2008 12:42 am | |
| mene u skoli najvise smara dimitrije....hahahahahahha | |
|
| |
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Sub Okt 11, 2008 2:30 pm | |
| - *Joansie* ::
- Diko, možda ti ovo pomogne! Moja sestra je sada 6. razred i uči te stvari iz fizike i tamo stoji: Kilogram (kg) je osnovna jedinica za masu, jedna od jedinica SI sistema.
Hvala ti puno,ka sam rekao da je to jedinica za masu a ovo drugo nisam ni znao,ako me jos neki put pita recicu joj i ovo drugo!!!! Ma nemoj,Jelena,videcemo mi!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Sub Okt 11, 2008 3:34 pm | |
| trenutno engleski, jer prekosutra imam kontrolni. . . :0( | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Sub Okt 11, 2008 6:05 pm | |
| - RAFA THE KING ::
- *Joansie* ::
- Diko, možda ti ovo pomogne! Moja sestra je sada 6. razred i uči te stvari iz fizike i tamo stoji: Kilogram (kg) je osnovna jedinica za masu, jedna od jedinica SI sistema.
Hvala ti puno,ka sam rekao da je to jedinica za masu a ovo drugo nisam ni znao,ako me jos neki put pita recicu joj i ovo drugo!!!!
Ma nemoj,Jelena,videcemo mi!!! Po mom mišljenju, to je kretensko pitanje, mene u životu nikada niko nije pitao šta je kilogram, a četiri godine učim fiziku! | |
|
| |
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Ned Okt 12, 2008 8:07 pm | |
| Ima mnogo kretenskih pitanja, sto bi ovo bilo izuzetak Mene smara ovo ucenje, rekla sam mami da sam naucila geografiju, a jesam malo sutra.. Smao jednu lekciju, a ovu drugu ne mogu, mrzi me Smara me biologicarka... Smao uci uci uci uci uci...... Ubija u pojaaaaam! | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Ned Okt 12, 2008 10:08 pm | |
| I ja sam navodno učila latinski... Učila sam, nisam naučila, ali nema veze, ionako imam super lak raspored. | |
|
| |
Boka'95 Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 64 Godina : 29 Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.10.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Ned Okt 12, 2008 10:17 pm | |
| Jao ja ponedeljkom bolje da se obesim...biologija,istorija,engleski,nemacki,srpski i jedini spas likowno... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Ned Okt 12, 2008 10:31 pm | |
| Jao,jadna ti!!!Ja ponedeljkom imam najlaksi raspored a sredom najgori!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Pon Okt 13, 2008 1:38 pm | |
| i ja imam danas jako tezhak raspored. . . :0( fiziku, engleski, srpski, dwe informatike, hemiju i dosadnu filozofiju. . . :0( | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Pon Okt 13, 2008 3:51 pm | |
| Ja sam danas gubio tehnicko,woooooooooooooooohooooooooooooooo!!!A ove subote idemo u skolu zbog ekskurzije,gaaaaaaaaaaaaaaah,lepo cu da se ubijem!!!! | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Pon Okt 13, 2008 11:44 pm | |
| najvise smaraju nastavnici, kreteni misle da samo trebamo uciti njihov redmet... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Uto Okt 14, 2008 11:58 am | |
| - Tea ::
- najvise smaraju nastavnici, kreteni misle da samo trebamo uciti njihov redmet...
| |
|
| |
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Sre Okt 15, 2008 3:16 pm | |
| SOCILOGIJA, FILOZOFIJA I USTAW me najwishe zhiwciraju. . . :0( | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Sre Okt 15, 2008 4:13 pm | |
| - Tea ::
- najvise smaraju nastavnici, kreteni misle da samo trebamo uciti njihov redmet...
istina...to nije fer...a na zalost vecina je takva | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Sre Okt 15, 2008 4:32 pm | |
| Ubedljivo nastavnica fizike... Sta se zena pravi vazna, kao najbolje je sesto dva, sesto jedan, ne znam sto svi vas hvale.. .Nije ni cudo sto je niko ne voli... Ma nek se nosi aba matora samo mi zagorcava dane | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Čet Okt 16, 2008 1:35 pm | |
| najwishe me nerwira profesorica iz srpskog. . . samo soli pamet. . . | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Čet Okt 16, 2008 2:12 pm | |
| mozda sam napisala al me nervira kad nam psute narodnjake na odmoru...fuj | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? | |
| |
|
| |
| Sta vas u skoli najvise smara? | |
|