| Sta vas u skoli najvise smara? | |
|
+17Tea ~Black Angel~ RAFA THE KING rafalicious Rafa 4ever ***Inče*** Kaćka#94 **Nadja** Love_Roger *Certified Nadal addict* **Djuki**# *Punk_Princess* *Joansie* FairyQueen sonjica93 Perkica *~*tasha Nadalcica*~* 21 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Čet Maj 29, 2008 11:37 pm | |
| ali vise nema skole!!!!Ali zato ima onaj jebeni prijemni!!!!!inace , pardon na izrazu , ali tako je!!!!! | |
|
| |
**Nadja** Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 375 Godina : 30 Location : Zemun (Beograd) Zasto volis tenis? : Zato shto je to najlepshi sport! Srecna sam kad ga gledam i igram i ima puno lepih tenisera i teniserki ... xDDD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 29.05.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Pet Jun 06, 2008 8:24 am | |
| Swe sem fizike i geosa...i jednog dela drushtawa...a imam i sooper nastawnice fizike i muzichkog, swi ostali su smor... | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Pet Jun 06, 2008 11:45 am | |
| Istorija,muzičko,fizičko,fizika,tehničko,..... Ponekad me sve smara u školi,ponekad ništa,ali ISTORIJA UVEK!!! MRZIM JE!!!! :x | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Pet Avg 29, 2008 8:54 pm | |
| ja sam se najwishe smarala na istoriji. . . ali swa sreca nemam je wishe. . . : )) | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Sub Avg 30, 2008 5:01 pm | |
| Geos, uffff...Nastawnik je bio katastrofa | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Pon Sep 01, 2008 9:19 am | |
| Nada Pesakovic... Qq ta zena ubija u pojam. Danas cu je opet videti. | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Pon Sep 01, 2008 2:00 pm | |
| joj mene smara malo sto treba da ustanem u 6...pa sad vidite vi kako je meni...i smarame kad idem ujutru u skolu a nemam woda mi jos nije dosla...To me ubija u pojam...Pi owde na Kosovu stalno imamo problema sa vodom | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Pon Sep 01, 2008 3:58 pm | |
| Jao, to je strašno, Jowo. Mene nervira profesorka filozofije (logike) koju sam danas prvi put videla, a već me mnogo smara. Baš mi je užasna! I nervira me to što svi odmah prvog dana moraju da nam napomenu da neće biti nimalo lako i da će nas ispitivati već od 15. septembra! A da....izabrali su me i za predsednika odeljenske zajednice, to me je tek iznerviralo! | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Pon Sep 01, 2008 6:58 pm | |
| Jao jadni mi!!!! Mene je iznerivralo: 1.To sto mi se nastavnica geogarfije nije promenila a ona me svakog casa vredja 2.Poremenila nam se nastavnica francuskog i dosla jedna koja nije sposobna da nas smiri a kamoli da predaje 3.Smor je to sto imam prijemni ove godine i moram da se trudim mnogo!!! 4.Smor je nastavnica istorije koja da krene da prica o kamencicu sticice do kompjutera,mnogo je dosadna!!!! | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Pon Sep 01, 2008 7:46 pm | |
| Danas me je iznervirala nastavnica hemije. Prvi dan nam je u novoj školi, a ona odmah u'vatila da ponavlja gradivo iz 8. i da testira naše znanje! A bilo je negde oko pola 9, mi i dalje nismo bili sasvim razbuđeni, a ceo raspust ništa nismo učili... | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Uto Sep 02, 2008 12:43 am | |
| Društvo, vidim da se niko od nas nije proslavio prvog dana, tačnije svi smo se smorili. | |
|
| |
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Uto Sep 02, 2008 8:13 am | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Uto Sep 02, 2008 9:44 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Uto Sep 02, 2008 2:39 pm | |
| PA nas, pa to samo nas moze da zadesi...Najgora u shkoli, pa nam josh i predaje... Istoricharka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MRZIM JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
UFFFFF ta zena nije normalna......Stalno odgowaramo, bukwalno swaki chas..... POCHELA ZENA DA NAS PITA ODMAH CHIM SMO DOSHLI; !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A josh shto wecina nishta ne zna........................A i mi do ad ko da nismo imali istoriju, prwo nam razredna predawala, nismo ni radili nishta...Posle Jota kod njega, dwe lekcije iz sweske odgowarash, i to mozesh da chitash swe..... | |
|
| |
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Uto Sep 02, 2008 4:04 pm | |
| mene nista , bilo je super!!! | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Uto Sep 02, 2008 5:11 pm | |
| Danas me ništa nije smorilo! Meni je moja nova škola baš super! | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Uto Sep 02, 2008 6:38 pm | |
| Jao blago wama,rado bih se menjala sa wama | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Uto Sep 02, 2008 7:10 pm | |
| Što, zar je toliko loše? | |
|
| |
~Black Angel~ Osvojas ATP/WTA turnir!
Broj poruka : 218 Godina : 28 Zasto volis tenis? : . Koliko volis tennis? : Datum upisa : 19.12.2007
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Sre Sep 03, 2008 1:55 am | |
| Radovan | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Sre Sep 03, 2008 12:13 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Sre Sep 03, 2008 1:16 pm | |
| - *Joansie* ::
- Što, zar je toliko loše?
Aha, istorija me ubija u pojam....ALi naci cu ja wec neku nastawnicinu slabu tachku, waljda je ima... Danas je bilo mnoooogo bolj, zezancija | |
|
| |
~Black Angel~ Osvojas ATP/WTA turnir!
Broj poruka : 218 Godina : 28 Zasto volis tenis? : . Koliko volis tennis? : Datum upisa : 19.12.2007
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Sre Sep 03, 2008 10:09 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Sre Sep 03, 2008 11:36 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Čet Sep 04, 2008 9:39 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? Čet Sep 04, 2008 3:05 pm | |
| Ja sam se danas taaako smorila na istoriji... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sta vas u skoli najvise smara? | |
| |
|
| |
| Sta vas u skoli najvise smara? | |
|