| Sta najvise volite u skoli? | |
|
+8Tea Ja_SaM_Ja rafalicious FairyQueen **Djuki**# ***Inče*** *Joansie* Rafa 4ever 12 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Sta najvise volite u skoli? Ned Okt 05, 2008 4:04 pm | |
| Pa imamo temu "Sta vas u skoli najvise smara", evo sada i teme sta nam se najvise svidja... Ako to postoji. Pa navalite | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Ned Okt 05, 2008 4:06 pm | |
| 1. Najviše volim moje društvo. 2. Na drugom mestu mi je veliki odmor. 3. Na trećem mestu su mi časovi španskog i španske civilizacije. 4. Na 4. mestu su mi časovi književnosti. 5. Na 5. mestu su mi časovi muzičkog, likovnog i fizičkog. | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Pon Okt 06, 2008 11:53 am | |
| ja najwishe wolim matematiku, fiziku, biologiju, hemiju i informatiku. . . :0) | |
|
| |
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Pon Okt 06, 2008 12:31 pm | |
| Ja obozavam fizicko, matematiku, odmor, drustvo i zezanje sa osmacima... I kada zezamo nasavnicu srpskog... Joj to treba videti... | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Čet Okt 09, 2008 3:06 pm | |
| Prwo drushtwo, drugo raspust kao i weliki odmor :),petak posle shkole, zatim chasowe engleskog, pa onda ne znam ni sama.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Čet Okt 09, 2008 8:39 pm | |
| Volim ja i likovno, nastavnik je lud k'o struja! | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Čet Okt 09, 2008 9:15 pm | |
| veliki odmor...i ono kad gubimo cas....to je takoooo lepo...wolim i latinski i francuski a i jos neke predmete | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Čet Okt 09, 2008 9:35 pm | |
| Društvo! Obožavam ih!!! | |
|
| |
Ja_SaM_Ja Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 34 Godina : 30 Zasto volis tenis? : Razlog?Dimitrije,jer je dosadan....xD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 10.09.2008
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Čet Okt 09, 2008 10:54 pm | |
| drustvo i zezanje bre covece..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Pet Okt 10, 2008 12:45 pm | |
| - FairyQueen ::
- veliki odmor...i ono kad gubimo cas....to je takoooo lepo...wolim i latinski i francuski a i jos neke predmete
Joj da obozavam kad gubimo cas to je najdivnije... Najbolje ako je ponedeljkom 5. cas, sredom 4. i petkom 3.! | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Pet Okt 10, 2008 9:44 pm | |
| I ja to volim... Danas smo gubili srpski, pa smo blejali i ekstra se zezali ceo čas! | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Pon Okt 13, 2008 11:47 pm | |
| najvise volim DRUSTVO, veliki i male odmore, geos, matematiku i engleski, i vreme posle skole... | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Sre Okt 15, 2008 3:16 pm | |
| ja sam juche izgubila 2 chasa fizike. . . :0) | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Sre Okt 15, 2008 4:30 pm | |
| Ja obozavam kad na odmoru odem kod nastavnika fizickog i zezamo se, spremamo za utakmicu.. Uglavnom casove fizickog i nastavnika, sta god da mu ja kazem on uradi... Mnogo je dobar! | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Čet Okt 16, 2008 1:37 pm | |
| ja wolim i profesora iz informatike. . . mnogo je dobar. . . :0) | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Čet Okt 16, 2008 7:13 pm | |
| ja danas nisam imala fiziku i nemachki. . . tako da sam imala 4. chasa umesto 6. chasowa. . . :0) | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Sub Nov 08, 2008 3:04 am | |
| Engleski Francuski Veliki odmor
DRUSHTVOOOOOO | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Pet Nov 28, 2008 6:17 pm | |
| danas smo imali skracene chasowe tako da sam zawrshila wec u 12. . . :0) a jako wolim kada imamo skracene chasowe. . . :0) | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Pet Nov 28, 2008 7:26 pm | |
| Volim kada bezim sa casova... Mada je to retko ali je extra | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Pet Nov 28, 2008 7:56 pm | |
| slazhem se. . . ja sam owe godine pobegla sa 2 chasa. . . ali imam samo 1 neoprawdani. . . :0) | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Pet Nov 28, 2008 8:16 pm | |
| Ja sam sa matematike danas, i jednom sa tehnickog.. i imam 2 neopravdana | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Pet Nov 28, 2008 8:24 pm | |
| xexexe. . . mene na sociologiji nije prijawio redar. . . pa sam dobro proshla. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Pet Nov 28, 2008 8:25 pm | |
| Ma mene nastavnik matematike nece da upise, posto me voli... A na tehnickom sam pobegla sa oba casa pa zato imam dva neopravdana.. .neki mi kazu da sma luda jer bezim u 6.... Ali sta cu | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Pet Nov 28, 2008 8:29 pm | |
| pa to je kada ne nauchish. . . i bolje. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? Pet Dec 05, 2008 10:25 pm | |
| shale sa drushtwom. . . | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sta najvise volite u skoli? | |
| |
|
| |
| Sta najvise volite u skoli? | |
|