| Jelena Jankovic | |
|
+25Tea Rafa 4ever RAFA THE KING Kaćka#94 Jecika maJJa ~Black Angel~ fan tenis Perkica laura_tennis fan ivanna<3 Rafa sonjica93 **Djuki**# llllllllllllllllllll @n@ *Anja* rafalicious **Mizza** *AnY*SweeT*FairY* *Joansie* *Punk_Princess* FairyQueen ...SuNsHiNe... *Certified Nadal addict* loveeee_TENNis <3 29 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
ivanna<3 Rafa Studiras sa Federerom/Henin!
Broj poruka : 535 Godina : 33 Zasto volis tenis? : Tenis volim zbog Rafe, Jece i jos nekih tenisera, i zato sto je lep sport!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 09.04.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Jul 03, 2008 11:57 pm | |
| Jeca je carica, bre... Ona se trudi zbog fanova da odigra i kad je povredjena, a neke boli k***c za fanove!!! Jeca je LEGENDA!!! Zivela Jeca!!! :) | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pet Jul 04, 2008 12:53 am | |
| - ivanna<3 Rafa ::
- Jeca je carica, bre... Ona se trudi zbog fanova da odigra i kad je povredjena, a neke boli k***c za fanove!!! Jeca je LEGENDA!!! Zivela Jeca!!! :)
| |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Jul 08, 2008 2:45 am | |
| ma JJ carina....niko joj ne moze nishta | |
|
| |
Jecika Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 58 Godina : 37 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 25.06.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Jul 17, 2008 10:25 pm | |
| JELENA NAPADA TRON JELENA Janković će sigurno prestići Anu Ivanović na VTA rang-listi 28. jula! A, da li će tog dana biti i prva na svetu zavisi od rezultata koji bude ostvarila na turniru u Los Anđelesu narednog ponedeljka. Mnogo toga zavisi i od trenutno četvrte igračice Ruskinje Svetlane Kuznjecove, koja će, takođe, igrati u Kaliforniji. Do smene najboljih srpskih teniserki će doći jer Ivanovićeva neće igrati u Los Anđelesu i samim tim neće biti u prilici da brani titulu iz 2007. i 275 osvojenih poena. S druge strane, Jelena Janković stiže kao prvi nosilac, što znači da propušta prvo kolo i automatski osvaja jedan bod, pa će čak i u slučaju eliminacije na startu takmičenja imati 3.561 poen, a Ana će pasti na 3.553. Da bi stiglado trona Jankovićeva će morati da bude uspešnija od Kuznjecove, s kojom neće moći da se sastane pre finala. Ukoliko do tog meča dođe, našoj teniserki neće biti bitan rezultat, jer će sa 3.750 bodova sigurno ostati nedostižna za Ruskinju, kojoj će svaki osvojeni poen značiti napredak, jer prošle godine nije igrala. Jeleni će, takođe, odgovarati svaki drugi ishod, čak i poraz u polufinalu, pod uslovom da Kuznjecova ne osvoji Los Anđeles. Jedno je sigurno: srpske teniserke promeniće redosled na VTA listi za dve nedelje: Jelena će posle dugo vremena ponovo biti ispred Ane. Ovakvo stanje možda će ekspresno biti izmenjeno posle Rodžers kupa u Montrealu, na kojem Jankovićeva brani finale, a Ivanovićeva samo drugo kolo.
Izvor: Vecernje novosti :) :srbi: napokon mesto koje i zasluzuje No1....tako sam srecna | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pet Jul 18, 2008 12:45 am | |
| A odakle to da Ana neće da igra u Los Angelesu???
Napred, Jeco! | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pet Jul 18, 2008 1:50 am | |
| Bas bi mi bilo drago da bude 1.!!!!!!NAPRED JJ!!! | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pet Jul 18, 2008 12:52 pm | |
| Joj daj Boze da je tako!!! Mnogo bih volela da Jeca bude No1!!!! | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pet Jul 18, 2008 1:41 pm | |
| - Rafa 4ever ::
- Joj daj Boze da je tako!!! Mnogo bih volela da Jeca bude No1!!!!
| |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pet Jul 18, 2008 4:15 pm | |
| NAPRED JJ!!!!!!!!!!!! :) :) :) | |
|
| |
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jul 21, 2008 11:16 am | |
| Džej-Džej kao plavuša, odmor u Crnoj Gori
Jelena Janković odlučila je da pauzu u igranju na turnirima i oporavak od povrede iskoristi za malo opuštanje na Crnogorskom primorju, ali i da napravi eksperiment - da se pretvori u “fatalnu plavušu”!
Nije, međutim, “išla do kraja”, odnosno nije se ofarbala u plavo, već je isprobala periku, koja joj, prema prvim komentarima, uopšte ne stoji loše.
U redovnom dnevniku na svom sajtu, druga srpska teniserka navela je da jedva čeka da počnu Olimpijske igre u Pekingu.
“U potpunosti je drugačiji osećaj igrati tamo jer sportisti imaju priliku da zaigraju svake četiri godine i zbog toga se svi trudimo da budemo na najvišem nivou. Moj cilj je zlatna medalja jer hoću da usrećim sve Srbe i mene naravno”, kaže Džej-Džej.
“JELA SAM MNOGO ČOKOLADE. MORAM DA SE ZATEGNEM”
Jelena je u dnevniku poslala i “razglednicu” mnogobrojnim fanovima sa kratkog odmora u Crnoj Gori, gde se malo bućnula, u društvu porodice.
Priznala je, međutim, da nije zadovoljna svojom linijom i samu je sebe prekorila: “Moram da se zategnem”.
“Jedna od stvari koje ćete primetiti na mom telu je da sam jela previše čokolade, slatkiša i hleba, (hahaha). Kada ne igrate dve nedelje, mišići počnu previše da se opuštaju što mi se ne svidja tako da sam srećna što se vracam u trenažni proces ne bi li dovela moje telo u formu ponovo. Moram da se zategnem ponovo”, kaže Jelena.
Izvor: MTS Mondo | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jul 21, 2008 11:17 am | |
| SEKSI JECA
Jelena Janković u Crnoj Gori punila baterije za turnir u Los Anđelesu. Naša teniserka uživala na luksuznoj jahti, a svojim fanovima poručila da je malo preterivala u slatkišima i testu
Jelena Janković, druga teniserka sveta, morala je da otkaže planirano letovanje nakon povrede kolena na Otvorenom prvenstvu Engleske, ali je to ipak nije sprečilo da nedavno „sleti” u Crnu Goru, kako bi se makar na dva dana prepustila morskim čarima.
Naša teniserka je u svom najnovijem blogu (internet dnevnik) objasnila da je u Crnu Goru zapravo otputovala poslovno, ali da je našla malo vremena i da uživa na skupocenoj jahti, u društvu porodice i prijatelja, gde je napunila baterije za predstojeći turnir u Los Anđelesu (otputovala u sredu ujutro). I, mada Jankovićeva tvrdi da je tokom dvonedeljne pauze malčice preterivala u slatkišima i testu, na fotografijama koje su napravili njeni prijatelji to se baš i ne primećuje…
Press ovom prilikom prenosi najzanimljivije detalje iz Jeleninog bloga:
„Zdravo fanovi,
nadam se da svi uživate u ovom specijalnom letu, jer ono ipak dobija na važnosti zbog najvećeg događaja u ovoj godini. Jedva čekam da krenem za Peking i igram na Olimpijadi! U potpunosti je drugačiji osećaj igrati tamo, jer sportisti imaju priliku da zaigraju svake četiri godine i zbog toga se svi trudimo da budemo na najvišem nivou. Moj cilj je zlatna medalja, jer hoću da usrećim sve Srbe, ali i sebe, naravno.
Dok sam bila u Beogradu, pokušala sam da se zabavim sa najbližima. Retko kada dobijem priliku da provedem dve nedelje sa njima, tako da je u ovom slučaju bilo nešto sasvim pozitivno. Uspela sam da odem na more samo tokom jednog vikenda. Otputovala sam u Crnu Goru poslovno, ali sam iskoristila vreme i da uživam u moru i plaži. Priroda je prelepa i porodica mog oca je iz ove zemlje. Jadransko more je bilo toplo, baš po mom ukusu.
Jedna od stvari koje ćete primetiti na mom telu je da sam jela previše čokolade, slatkiša i hleba (ha, ha, ha). Kada ne igrate dve nedelje, mišići počnu previše da se opuštaju, što mi se uopšte ne sviđa. Zbog toga sam srećna što se vraćam u trenažni proces, ne bi li dovela svoje telo u formu. Moram da se ponovo zategnem”, stoji, između ostalog, u Jeleninom internet dnevniku.
Izvor: Press | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jul 21, 2008 1:12 pm | |
| A nije preterala sa slatkisima malo je lupila zesce sto se toga tice bas je zgodna devojka.. | |
|
| |
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jul 21, 2008 1:22 pm | |
| Ja sam citala da ona mnogo voli slatkise... P.S. Djuki, hvala za textove! :) | |
|
| |
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jul 21, 2008 4:26 pm | |
| Hvala za textove!!! Jaoooo,daj Boze da JJ osvoji LA!!!!! | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jul 21, 2008 6:52 pm | |
| Joj Deacone i ja se tome nadam!!! VAMOS JJ!!! LOS ANGELES JE TVOJ!!!! | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jul 21, 2008 11:23 pm | |
| JJ JE OD PONEDELJKA PRVA NA WTA LISTI!!!!! WOOOHOOOOOO!!!!! TO JECKA! VAMOS! | |
|
| |
Broj poruka : 58 Godina : 37 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 25.06.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jul 21, 2008 11:32 pm | |
| E ljudi ja sam pukla od srece kad sam to procitala...Da li je moguce?Ja ne mogu jos da poverujem...OMG....napokon prva...Jeeeee...kad ce taj ponedeljak.... E da samo da je ona zdrava i da moze dobro da igra i da pored tog prvog mesta i osvoji L.A. BRAVO JECKA :srbi: | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jul 21, 2008 11:55 pm | |
| Mene brine ona povreda. :( A ovaj turnir joj je idealna šansa! Mnoge teniserke koje su u vrhu neće igrati u L.A.-u , pa Jeca ne bi trebalo da ima većih problema. Bar se nadam!
Napred Jelena!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Jul 22, 2008 1:28 am | |
| JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE PRESRECAN SAM!!!!!!!!!!! NAPRED JJ | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Jul 22, 2008 10:46 am | |
| WOW!!!! PRESRECNA SAM!!!!! JECO CARE NAJBOLJA SI!!!!!!! JOJ OBOZAVAM TE!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Jul 22, 2008 2:30 pm | |
| | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Jul 22, 2008 3:31 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Jul 22, 2008 11:40 pm | |
| Jelena: LA za zagrevanje kolena Jelena Janković će od narednog ponedeljka biti svetski reket broj 1.
S obzirom na to da trenutni lider WTA trke, Ana Ivanović, kao i Ruskinje, Marija Šarapova i Jelena Kuznjecova, ne učestvuju na turniru u Los Anđelesu, Jelena će se sigurno popeti na vrh.
"Od kada sam bila devojčica, to je bio moj san, kao što je san svake igračice. I kada to postignete, skinete teret sa leđa", saopštila je Jankovićeva agenciji "Rojters" pred početak turnira u Los Anđelesu, na kome je prvi nosilac.
Jelena ipak ne može da se zadovolji samo činjenicom da će joj u biografiji pisati da je bila najbolja na svetu.
"Kada ostarite, možete da kažete da ste bili broj jedan i to vam niko ne može oduzeti. Deo ste istorije i to je veliko dostignuće. Ali, volela bih i da osvojim gren slem, da napravim taj korak i da odem na sledeći nivo".
Prvo mesto WTA liste bilo joj je na dohvat ruke i tokom Rolan Garosa, ali je u odlučujućem meču je u polufinalu poražena od Ane Ivanović.
"Bolje je igrala. Bilo je to njeno vreme, možda će moje doći kasnije", objasnila je, ali je odbila da ocenio kada će to biti.
Trenutno druga teniserka sveta, koja još nije stigla do gren slem finala singla, imala je samo četiri dana treninga od kada je povredila meniskus levog kolena na Vimbldonu u junu.
Uprkos izuzetno brzom oporavku, 23-godišnja Srpkinja i dalje nije uspela da povrati svoju prepoznatljivu brzinu i pokretljivost.
Jankovićeva želi da dođe do top forme na Olimpijskim igrama u Pekingu ili na Otvorenom prvenstvu SAD, ali ističe da koleno mora da se zaceli pre toga.
"Lekari su mi rekli da ću odsustvovati nekoliko meseci. Ne znam kako sam već na terenu, iznenađena sam. U početku nisam mogla da se popnem uz stepenice, nisam mogla da nosim štikle, bila sam frustrirana, ali se brzo oporavljam".
Jelena je objasnila da je mišić oko ugrožene oblasti i dalje slab, tako da se odnosi prema turniru u Los Andjelesu više kao zagrevanju nego kao izazovu.
"Koleno drhti. Kada pokušam da se pokrenem, nekako popusti. Malo sam uplašena kada treba da potrčim za pojedinim loptama jer bih mogla nešto da slomim i odsustvujem dugo. Stvarno je važan deo sezone, pošto dolaze Olimpijske igre i Ju-Es open".
Srpska teniserka je ove godine smanjila broj turnira na kojima učestvuje da bi smanjila pritisak na telo, ali je kazala da se osećala zdravije prošle godine, kada je odigrala više od sto mečeva.
"Takav je život, ništa ne može da se predvidi. Nema ispravnog ili pogrešnog puta. Imala sam toliko problema sa zdravljem ove godine da je zaista zapanjujuće što sam i dalje broj dva", rekla je Jankovićeva.
(Beta)
Ajmo Jecko...Samo polako,nadam se da ce koleno biti OK...samo da si ti zdrava :srbi: | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Jul 23, 2008 2:08 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Jul 23, 2008 10:21 am | |
| Samo da je nama Jeca ziva i zdrava a za ovo ostalo... Lako cemo!!! Joj kako mi je drago sto ce biti No.1!!!!!!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Jelena Jankovic | |
| |
|
| |
| Jelena Jankovic | |
|