| Jelena Jankovic | |
|
+25Tea Rafa 4ever RAFA THE KING Kaćka#94 Jecika maJJa ~Black Angel~ fan tenis Perkica laura_tennis fan ivanna<3 Rafa sonjica93 **Djuki**# llllllllllllllllllll @n@ *Anja* rafalicious **Mizza** *AnY*SweeT*FairY* *Joansie* *Punk_Princess* FairyQueen ...SuNsHiNe... *Certified Nadal addict* loveeee_TENNis <3 29 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sub Sep 13, 2008 12:46 pm | |
| hehehe sto ne rece da ti ja kupim vodu :) svaki dan uzmem po 2 flasice :D :D :D heheh a odakle si ti ? | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sub Sep 13, 2008 1:09 pm | |
| Ja sam iz Arandjelovca, kod nas se jos nisu pojavile te flasice! Ali cim se budu pojavile ja cu ih kupovati! | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sub Sep 13, 2008 2:24 pm | |
| i ja obavezno idem na FED cup!!!Mislim da ce biti extra!!! | |
|
| |
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sub Sep 13, 2008 7:53 pm | |
| | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Ned Sep 14, 2008 12:56 am | |
| Joj,blago vama kada zivite u Bg-u!!!!Bas bih voleo da gledam JJ uzivo!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Ned Sep 14, 2008 11:02 am | |
| A odakle si ti?? | |
|
| |
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Ned Sep 14, 2008 5:59 pm | |
| Iz Nisa!!!
A kada igra Jelena???? | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Ned Sep 14, 2008 6:30 pm | |
| Aaaa oki doki :)) Nemam pojma :)) Jel imas nekoga u BG-u? | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Ned Sep 14, 2008 7:09 pm | |
| Pa imm rodjake,ali ne mogu tek tako da odem na nekoliko dana i napustim skolu,nazalost!!!
Ako neko sazna kada igra JJ neka javi!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Ned Sep 14, 2008 8:33 pm | |
| OK :)) A za sta kad igra ? tokio ili fed cup? | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Sep 15, 2008 4:05 pm | |
| I ja se pridruzujem ''kompaniji'' koja bi wolela da gleda JJ uziwo....Ali nazalost ne mogu.. MAda nema weze, kad nas josh nisu stigle flashice sa njenim likom... I Extra su, i ideja je cool!!!!! | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Sep 18, 2008 1:17 pm | |
| jj pobjedila u tokiju!!!
JJ - Pennetta 6-2 6-1 | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Sep 18, 2008 3:10 pm | |
| BRAVO JJ!!!!Ajmo sada dalje!!!!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Sep 18, 2008 3:30 pm | |
| Bravo Jeco, expresno!!! Anja, meni je Jeca omiljena teniserka! | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pet Sep 19, 2008 5:58 pm | |
| Jeca izgubila od Kuze :( :( :( Steta ali nema veze :P | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pet Sep 19, 2008 7:21 pm | |
| Ajojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,bas steta!!!! | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pet Sep 19, 2008 7:27 pm | |
| nemoj zezati da je izgubila. . . :0( | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pet Sep 19, 2008 8:18 pm | |
| Voli crnogorskog sportistu
AVGUST 2008. æe dvadesettrogodišnjoj teniserki Jeleni Jankoviæ ostati u seæanju kao jedan od najlepših i najuspešnijih u godini. Pored toga što se 11. avgusta našla na prvom mestu NjTA liste i tako ušla u istoriju belog sporta kao treæa teniserka iz Srbije kojoj je to pošlo za rukom, nekoliko dana pre toga upoznala je deèka zbog koga joj je srce brže zakucalo. Fatalni susret se odigrao na Olimpijskim igrama u Pekingu, gde su Jelena i Mlaðan Janoviæ, vaterpolista Crne Gore, branili boje svojih zemalja. Njihovo poznanstvo i druženje pretvorilo se u ljubav. U ekskluzivnom intervjuu Jelena govori o novom deèku, ambicijama vezanim za glumu, predstojeæoj premijeri filma “Jelenin svet” koji je njoj posveæen, kao i o tome kako se oseæa u haljinama koje je sama kreirala.
* Ovog leta niste imali odmor zbog terapija na koje ste odlazili. Ipak ste uspeli da odete na jedan vikend u Crnu Goru, odakle je poreklom vaš otac. Da li ste se videli sa rodbinom ili ste išli poslovno? - Išla sam poslovno, nisam se videla sa rodbinom. Otac Veselin i majka Snežana su išli sa mnom i ostali smo tamo tri dana. Ali, èim budem završila sa profesionalnim obavezama, otiæi æu u Crnu Goru, da posetim rodbinu, ali i nekog drugog... * Da li to znaèi da postoji neko poseban u vašem životu? - Da, u pitanju je jedan mladiæ iz Crne Gore... Pre nego što sam upoznala Mlaðana u Pekingu, bila sam sama nekoliko meseci. On igra za vaterpolo reprezentaciju Crne Gore, ima 24 godine i zove se Mlaðan Janoviæ. * Snimili ste dokumentarni film. Kako ste se snašli u ulozi glumice? - Volim glumu, ali u dokumentarcu o meni, koji je snimila i režirala Tanja Brzakoviæ, nisam previše glumila - zapravo sam samo bila ono što jesam. Cilj ovog filma je da me ljudi bolje upoznaju, da vide da sam normalna i skromna devojka. Želja mi je da jednog dana, kada moja teniska prièa ”ode u penziju”, moje novo zanimanje bude vezano za glumu. * Kreirali ste haljinu u kojoj ste nastupali na Olimpijadi, a koja se mnogima svidela. Da li ste planirali da se jednom ozbiljnije posvetite modnom biznisu? - Kreirala sam haljine za Peking i Ju-Es open. Obe su dobile dosta pohvala i veoma sam sreæna zbog toga. Sjajno sam se oseæala u njima, ženstvene su i udobne. Lepo je igrati u opremi koju ste sami kreirali. lŠta vam je najvažnije u narednom periodu? - Trenutno sam koncentrisana na turnire i cilj mi je da dam sve od sebe i završim godinu što bolje mogu. Vredno treniram da poboljšam neke segmente u igri. Zdrava sam i treniram jaèe nego ikada, a to mi je najvažnije. Kad se sezona takmièenja završi, otiæi æu na odmor i usredsrediti se na neke druge stvari.
* * * * *
MLAÐAN JANOVIÆ, VATERPOLISTA CRNE GORE: JELENA JE SUPER
NAPADAÈ Primorca iz Kotora, i najbolji strelac vaterpolo reprezentacije Crne Gore Mlaðan Janoviæ, za “Hello” potvrðuje da Jelena Jankoviæ ima posebno mesto u njegovom srcu. * U Pekingu ste upoznali mnogo sportista iz celog sveta. Da li je neko posebno ostavio utisak na vas i prirastao vam srcu? - Upoznao sam dosta sportista, ali na jednu devojku sam obratio posebnu pažnju. Teniserku Jelenu Jankoviæ sam upoznao u olimpijskom selu, u kojem smo bili smešteni nedaleko jedno od drugog. * Da li ste Jelenu zamišljali takvom kakva je? - Uopšte nisam imao utisak da je uobražena. U to sam se i uverio kada sam je upoznao. Jelena je super osoba, veoma pozitivna. Oduvek sam mislio sve najbolje o njoj, i u to sam se sad i uverio. lKako vas dvoje, nakon svega što se izmeðu vas dogodilo, održavate kontakt, s obzirom na to da je na turnirima? - Èujemo se telefonom. * Narednu sezonu igraæete u Kotoru, a ona æe imati turnire po celom svetu. Kako æete se viðati? - To æemo videti, ima vremena. Neka ona završi sve turnire na najbolji moguæi naèin, pa æemo onda videti šta dalje.
(Vecernje novosti) | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pet Sep 19, 2008 10:10 pm | |
| Pročitala sam ovo... Pa, lepo je što je Jelena i privatno srećna! | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sub Sep 20, 2008 12:45 am | |
| | |
|
| |
mmmm Igras na celendzerima!
Broj poruka : 112 Godina : 30 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : Zato sto je extra sport.. Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sub Sep 20, 2008 12:51 am | |
| Super je...Citala sam u presu..Jelena je izgubila... | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sub Sep 20, 2008 12:09 pm | |
| Joj Jeca izgubila! Jbg bas mi je krivo! Drago mi je sto je srecna na privatnom planu, zasluzila je! | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sub Sep 20, 2008 3:41 pm | |
| Da,zasluzila je stvarno!!!AJMO JJ DALJE!!!! | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sub Sep 20, 2008 8:38 pm | |
| | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Sep 23, 2008 3:23 pm | |
| Janković: "Ne moram nikome da se dokazujem" 23.09.2008.
Svetski broj dva Jelena Janković rekla je da ne oseća pritisak zbog turnira u Pekingu, turniru gde se igra zaista vrhunski tenis.
Janković i njena zemljakinja Ana Ivanović su u samom vrhu žreba, i prva dva nosioca. Novi svetski broj tri, Dinara Safina, koja je osvojila turnir u Tokiju, neće igrati na ovom turniru zbog povrede kičme.
Ženski teniski vrh je prilično nestabilan od iznenadnog povlačenja Justine Henin u maju, i na vrhu se od tada smenjuju Maria Sharapova, Ivanović, Janković i Serena Williams, koja trenutno zauzima 1. mesto.
"Ne moram nikome da dokazujem svoju veštinu, sem samoj sebi. Imam samo 23 godine, još uvek sam mlada, a igrala sam finale grend slema", rekla je Janković na turniru China Open.
Finalistkinja ovogodišnjeg U.S. Opena, koja je najvišu poziciju WTA liste dostigla u avgustu ove godine, kaže da je dobro što dolazi do promena u svetskom vrhu i u samoj igri.
"Svi igrači su na terenu odlični, svi daju sve od sebe. I ja ću slediti taj primer, daću sve od sebe kako bi ostvarila što bolji rezultat ovde", rekla je Janković, koja je u prošlogodišnjem finalu China Opena izgubila od Mađarice Agnes Szavay.
U međuvremenu, ovogodišnja šampionka Roland Garrosa Ivanović je rekla da je povreda palca, koju je zadobila početkom avgusta, bitno uticala na pad njene igre krajem sezone.
"Nisam mogla uopšte da držim reket. Smatram da je svakom sportisti teško kada se povredi, ali mora tu povredu da podnese", rekla je Ivanović, koja je izgubila u drugom kolu U.S. Opena ove godine, što je bio šokantan rezultat za nju, koja je, nakon gubitka u drugom kolu Toray Pan Pacific Opena u Tokiju, ovog ponedeljka "spala" na 4. mesto WTA liste.
Osvajačica srebrne medalje na ovogodišnjim Olimpijskim igrama, Ruskinja Dinara Safina, otkazala je učešće na turniru zbog povrede kičme.
(Eurosport) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Jelena Jankovic | |
| |
|
| |
| Jelena Jankovic | |
|