| Jelena Jankovic | |
|
+25Tea Rafa 4ever RAFA THE KING Kaćka#94 Jecika maJJa ~Black Angel~ fan tenis Perkica laura_tennis fan ivanna<3 Rafa sonjica93 **Djuki**# llllllllllllllllllll @n@ *Anja* rafalicious **Mizza** *AnY*SweeT*FairY* *Joansie* *Punk_Princess* FairyQueen ...SuNsHiNe... *Certified Nadal addict* loveeee_TENNis <3 29 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Jecika Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 58 Godina : 37 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 25.06.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Ned Jun 29, 2008 10:28 pm | |
| - Citat :
- DRAGI PRIJATELJI, UPRAVO CUJEM U SPORTSKOJ REDAKCIJI NOVOSTI OD LJUBAZNIH NOVINARA MARKA I ALEKSANDRA (011/3028-353), DA SU OD KOLEGE KOJI JE U LONDONU DOBILI IZVEŠTAJ DA JE JECA DOBRO I DA CE IGRATI SUTRA!!!
to sam kopirala sa Jecinog sajta - neko od fanova je napisao :srbi: Jeca je dobro
Poslednji izmenio Jecika dana Ned Jun 29, 2008 10:30 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Broj poruka : 58 Godina : 37 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 25.06.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Ned Jun 29, 2008 10:30 pm | |
| Janković: Više me brine igra, nego povreda Posle dosta problema u duelu protiv Karoline Voznijacki, srpska teniserka Jelena Janković uspela je da se plasira u osminu finala Vimbldona. Ona je dan nakon trijumfa saopštila da nema bojazni da bi zbog povrede kolena mogla da propusti duel četvrtog kola protiv Tajlanđanke Tamarin Tanisugarn. Janković je povredila ligamente kolena u drugom setu meča i jedno vreme je igrala sa steznikom, ali ga je u toku trećeg seta skinula. "Lekar mi je rekao da to nikako ne radim, jer rizikujem mnogo težu povredu, ali sa steznikom nisam mogla normalno da se krećem, a želela sam pobedu po svaku cenu. Na kraju je sve ipak ispalo kako treba", rekla je Janković. Iako će iz predostrožnosti Džej Džej otići na snimanje noge, ona kaže da će do ponedeljka sve biti u redu. "Sada mi je koleno dosta otečeno, ali ne verujem da ću imati problema da nastavim da igram. Ništa nije slomljeno i dan pauze trebalo bi da bude dovoljan da se povreda sanira", rekla je Janković. Ona je dodala da je mnogo više brine prikazana igra, nego povreda. "Nikako nisam zadovoljna onim što sam prikazala na duelu protiv Voznijacki, posebno u prvom setu kada sam napravila neverovatno mnogo grešaka. Po jakom vetru bilo mi je veoma teško da uđem u pravi ritam, ali je ipak ohrabrujuće što sam uspela da stignem do pobede, uprkos činjenici da sam bila daleko od svog maksimuma", rekla je Janković. Trenutno treća teniserka sveta bi plasmanom u polufinale mogla da preuzme prvu poziciju na WTA listi, ali kaže da o tome uopšte ne razmišlja. "Pokušavam samo da uživam u tenisu i da igram najbolje što mogu. Ne želim da se preokupiram mislima o bodovima i plasmanu, niti razmišljam o tome ko je pobedio, a ko izgubio", rekla je Janković. (Tanjug) | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Ned Jun 29, 2008 10:36 pm | |
| Ajmo Jeco... Samo hrabro do novih pobeda... | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jun 30, 2008 1:05 am | |
| Ako JJ stigne do polufinala, a Kuznetsova ne osvoji turnir, JJ će biti prva! | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jun 30, 2008 1:33 am | |
| Kuznjecova sigurno nece osvojiti turnir...sada je sve na JJ | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jun 30, 2008 1:38 am | |
| Da! Verujem da će umeti da iskoristi šansu! | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jun 30, 2008 1:08 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jun 30, 2008 4:01 pm | |
| Pih ispade JECA od neke tamo kineske babe...mada sam sigurna da je nju POVREDA pobedila...E ne moze ni jedan turnir da protekne a da ne zaradi neku povredu...Bas nema srece...Joj Jeco sta mi radis...uvek se slogiram kad gledam njene meceve A taman sam se ponadala da cu da brisem 2 slova iz mog potpisa :santa: JECO | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jun 30, 2008 4:17 pm | |
| Nije iskoristila šansu... JJ je danas izgubila. :cry: | |
|
| |
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jun 30, 2008 4:43 pm | |
| Jelena Janković završila je ovogodišnji pohod na titulu Vimbldona. Kao i 2007. godine, eliminisana je u osmini finala.
Našu teniserku je u ponedeljak popodne lako i efektno nadigrala Tajlanđanka Tamarin Tanasugarn sa 2:0 u setovima - 6:3, 6:2!
Daleko od centra pažnje, organizatori su Jelenu kao drugog nosioca poslali na teren Broj 18, na kojem je ona bila samo sparing partner zahuktalom teniskom veteranu rodom iz Bankoka, sa prebivalištem u Los Anđelesu. Neugodna povreda kolena, koju je Džej-Džej zaradila u subotu, protiv Karoline Voznijacki, mogla bi da bude jedan od razloga izuzetno loše partije, koju je pružila protiv 60. igračice na WTA listi.
Jelena se jako slabo kretala po terenu, a Tanasugarn (31) znala je da profitira iz njene povrede gotovo u svakom terenu. Tajlanđanka je "zauzela busiju" na sredini i slala dijagonale, koje je naša teniserka teško stizala. Iako je najavila da će se oporaviti tokom dana pauze u nedelju, nije uspela u potpunosti da sanira povredu...
U prvom setu, Jelena nije imala ni brejk loptu. Sa druge strane, izgubila je servis u šestom gemu, posle čega je Tanasugarn povela sa 4:2, potom rešila set u svoju korist posle 38 minuta - 6:3.
Nastavak nije doneo promenu, tako da više neće biti Srpkinja na terenima Sveengleskog kluba. Tanasugarn je odmah oduzela servis Beograđanki, povela sa 2:0, potom napravila još jedan brejk za 4:1 i tek tada dozvolila favorizovanom rivalu da joj oduzme servis.
Ipak, trzaj Jelene Janković bio je kratkog daha, od 2:4 nije uspela da osvoji više nijedan gem, a Tajlanđanka je realizovala prvu od tri meč lopte, posle sat i 14 minuta neravnopravnog tenisa.
Zanimljivo, ovo je najbolji rezultat Tamarin Tanasugarn na Vimbldonu u karijeri. Nikada ranije nije prošla četvrtu rundu, ali će ove godine konačno igrati četvrtfinale.
Za to nije zaslužna samo Jelenina povreda. Tanasugarn je zabeležila 11. uzastopnu pobedu na travi ove sezone! Pre dolaska u London, ona je osvojila WTA turnir u Hertogenbošu, a kako je krenula na Vimbldonu, pitanje je gde će i da li biti zaustavljena.
Jelena neće ni osvojiti, ni izgubiti bodove narednog ponedeljka, jer je ponovila rezultat ostvaren prošle godine. Neće preteći Anu Ivanović, ali će biti bolje plasirana od Marije Šarapove. Samo od rezultata Svetlane Kuznjecove zavisi kakav će biti raspored četiri prve igračice sveta.
Ukoliko Ruskinja osvoji Vimbldon, Ana će pasti na drugo mesto, a Jelena ostati treća igračica sveta.
(MONDO) | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jun 30, 2008 4:52 pm | |
| Baš mi je žao....JJ je imala lepu šansu da bude #1 :( | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jun 30, 2008 4:55 pm | |
| Zaista... JJ mora nešto da učini, u poslednje vreme je stalno povređena... | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jun 30, 2008 4:58 pm | |
| Da,stalno neke povrede....ovaj put nije imala srece | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jun 30, 2008 5:12 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jun 30, 2008 5:16 pm | |
| Pa i meni je.....imala je lepu sanse da postane No1 napokon,ali joj se ne da.... a bas je rekla pre pocetka turnira samo da bude zdrava i bez povreda,kad ono.... | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jun 30, 2008 11:36 pm | |
| Bice bolje ljudi!!!!Zivot ide dalje!!!!!Najlepse bi bilo da ovaj Wimbledon zaboravimo!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Jul 01, 2008 12:47 am | |
| I ne moramo... Nije ovo poslednji turnir na svetu. Biće ih još puno, još puno će ih oni osvajati... | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Jul 01, 2008 2:35 pm | |
| pa naravno , sta se desilo , desilo se!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Jul 03, 2008 6:15 pm | |
| Iznenadjenja... Zdravo prijatelji,
Nadam se da se svi osećate bolje nego ja u ovom trenutku. U životu ne ide sve po planu i ja sam se vratila kući sa Vimbldona nakon što sam izgubila i povredila se u trećem kolu. Sve se odvijalo po planu dok nije došlo vreme da igram protiv Vozniacki. Ona je veoma talentovana igračica koja se probija u sam vrh i bilo je teško pobediti je. Za vreme tog meča sam povredila koleno kada sam potrčala da vratim jednu loptu, i iako sam uspela da zavrsim meč, Mark, glavni sportski doktor na Vimbldonu mi je rekao da moram da odmaram. Oni koji me poznaju shvataju da sam veliki borac i da nikada ne odustajem. To nekada i nije baš dobro jer se doktori ljute kada ne slušam njihove savete. U ovom slucaju sam mozda trebala da ga poslusam i povučem se sa turnira, ali nisam htela da razočaram organizatore turnira i svoje fanove. Iako nisam bila u mogućnosti da pružim maksimum, Tamarin je stvarno zaslužila prolaz dalje ne samo što je mene pobedila, već je celu sezonu na travi odigrala sjajno. Ja sam bila razočarana što sam izgubila, ali jos više me je razočarao stav medija i novinara posle meča. Odlučila sam da igram uprkos povredi i to nikoga ne interesuje. Ne očekujem da me neko potapše po ramenima zbog toga, ali da neko sumnja u istinost moje povrede, to mi je nezamislivo. Sve ljude koji su zainteresovani, mogu da im pokazem snimke magnetne rezonance. Neki uopšte ne shvataju šta znači biti profesionalac. Iskreno se nadam da će svi ti ljudi u budućnosti raditi više ka tome da nadju činjenice, a ne da ih izmišljaju. Znam da svuda po svetu imam svoje iskrene fanove i njima zelim da porucim jedno veliko HVALA! Trudim se da ostanem optimistična i posvetim se rehabilitaciji. Cilj mi je što pre da se vratim na teren. Verujem u moje doktore u Srbiji i nadam se da će ponovo upotrebiti njihovu magiju da što pre zaigram.
Voli vas,
JJ | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Jul 03, 2008 6:21 pm | |
| :zaljubljen: @ Jelena Jankovic - HVALA TEBI STO POSTOJIS :iloveyou: | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Jul 03, 2008 6:24 pm | |
| Jao, baš mi je žao što se povredila.... :(
Želim ti brz oporavak, Jeco! :kiss: | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Jul 03, 2008 6:30 pm | |
| - rafalicious ::
- Jao, baš mi je žao što se povredila.... :(
Želim ti brz oporavak, Jeco! :kiss: | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Jul 03, 2008 7:16 pm | |
| - rafalicious ::
- Jao, baš mi je žao što se povredila.... :(
Želim ti brz oporavak, Jeco! :kiss: Ti tračevi su potpuno glupi... Kao, izmislila povredu... Kao da ona nema pametnija posla. | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Jul 03, 2008 7:53 pm | |
| Ma ti novinari su kreteni... Mrzim ih... :( :x :x :x Nadam se da se Jeca ubuduce nece obazirati na zlobne komentare tih novinara... Veoma mi je drago da zna da ima punoo fanova koji smo uvek tu za nju :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Jul 03, 2008 11:13 pm | |
| - *Anja* ::
- :zaljubljen: @ Jelena Jankovic - HVALA TEBI STO POSTOJIS :iloveyou:
Jeco i mi tebe volimo...zauvek tvoji najverniji fanovi :D | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Jelena Jankovic | |
| |
|
| |
| Jelena Jankovic | |