Tennis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tennis

Ako volite tenis dopasce vam se ovaj forum

PrijemPortalLatest imagesRegistruj sePristupi

Jelena Jankovic

Ići dole 
+25
Tea
Rafa 4ever
RAFA THE KING
Kaćka#94
Jecika
maJJa
~Black Angel~
fan tenis
Perkica
laura_tennis fan
ivanna<3 Rafa
sonjica93
**Djuki**#
llllllllllllllllllll
@n@
*Anja*
rafalicious
**Mizza**
*AnY*SweeT*FairY*
*Joansie*
*Punk_Princess*
FairyQueen
...SuNsHiNe...
*Certified Nadal addict*
loveeee_TENNis <3
29 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 31  Sledeći
AutorPoruka
*Anja*
Jelena Jankovic fan forever
*Anja*

Ženski
Broj poruka : 1158
Godina : 31
Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki...
Koliko volis tennis? :
Jelena Jankovic - Page 7 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Jelena Jankovic - Page 7 Right_bar_bleue

Datum upisa : 21.02.2008

Jelena Jankovic - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 7 Icon_minitimePon Maj 05, 2008 10:14 pm

Nikola Trajković obradovan pozitivnim odgovorom pete teniserke sveta

I Jelenin reket u kolekciji

Uramiću njen reket i dodati ga kolekciji u kojoj se, između ostalog, nalaze svi dresovi u kojima sam debitovao za neki klub ili reprezentaciju. Takve stvari su od posebne važnosti za mene i imaju mnogo veću vrednost nego novac

Nikoli Trajkoviću, fudbaleru Crvene zvezde, uskoro će se ostvariti velika želja da svoju kolekciju suvenira uveća reketom Jelene Janković. Popularna teniserka pozitivno je reagovala na izjave mladog igrača, koji je nedavno boravio u Zagrebu, gde je bodrio Fed kup reprezentaciju naše zemlje.

Poklon koji sledi obradovao je Trajkovića, a rekvizit kojim se koristi peta teniserka sveta zauzeće posebno mesto na zidu njegovog stana.

- Mnogo mi znači što je Jelena izašla u susret mom zahtevu. Uramiću njen reket i dodati ga kolekciji u kojoj se, između ostalih, nalaze svi dresovi u kojima sam debitovao za neki klub ili reprezentaciju, ali i oni koje sam nosio na nekim značajnim utakmica, a presedeo ih na klupi. Takve stvari su od posebne važnosti za mene i imaju mnogo veću vrednost nego novac - otkrio je Trajković.

Fudbaler iz tabora aktuelnog šampiona ne krije da gaji velike simpatije prema belom sportu. Osim u Zagreb, jednom prilikom putovao je u Holandiju samo da bi posmatrao teniski meč.

- Činjenica je da imamo igrače koji se nalaze u vrhu ovog sporta i uživam da ih gledam. Teniseri su trenutno sportisti broj jedan u Srbiji, kao što su nekada bili košarkaši, vaterpolisti... I sam obožavam da igram tenis, većinu slobodnog vremena provodim u „balonu“ prebacujući preko mreže. Želja mi je da obiđem sva četiri grend slem turnira. Očekujem da se naši predstavnici nađu u završnici Rolan Garosa i moguće je da ih već tada ponovo uživo bodrim jer će fudbalsko prvenstvo u tom periodu biti završeno.

Trajković je poznat po tome što učestvuje u humanitarnim akcijama, a srdačnost je jedna od vrlina i Jelene Janković. Možda je na pomolu saradnja dvoje mladih sportista i odigravanje egzibicionog meča?

- Mogli bismo da se nađemo na suprotnim stranama mreže, ali tek kada popravim bekhend udarac. Postoji i druga opcija, a to je da Jelena igra tiganjem - u svom stilu poručio je Trajković.

J. J. I NOLE PRE ANE ZATO ŠTO SU ZVEZDAŠI

Nikola i Jelena još nisu imali priliku da se upoznaju, ali i dijalog putem medija nekima je bio dovoljan povod da zagolica maštu.
- Dobro je što nisam prvo tražio reket od Novaka Đokovića, u tom slučaju mnogi bi me proglasili za geja. Šalu na stranu, znajući da su Jelena i Nole zvezdaši, dajem im dodatni plus, što ne umanjuje podršku Ani Ivanović i ostalima - dodao je Trajković.

izvor: glas javnosti
Nazad na vrh Ići dole
http://jelenajankovic.forumandco.com/
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Broj poruka : 5301
Godina : 30
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :
Jelena Jankovic - Page 7 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Jelena Jankovic - Page 7 Right_bar_bleue

Datum upisa : 04.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 7 Icon_minitimePon Maj 05, 2008 10:43 pm

Cool!
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
*Anja*

Ženski
Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki...
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 7 Icon_minitimeSre Maj 07, 2008 3:12 pm

Jelena Janković je uspešno započela takmičenje na turniru u Berlinu, pošto je u drugom kolu nadigrala Kineskinju Šuai Peng sa 7:6, 6:0.

Jankovićeva, koja je na turniru u Nemačkoj postavljena za četvrtog nosioca, do pobede je stigla mnogo teže nego što se očekivalo. Srpska teniserka se mučila u prvom setu, koji je Kineskinja povela sa 3:1.

Ipak, posle četiri gema, Džej Džej je uspela da izjednači, a zatim i preokrene rezultat u svoju korist.
U nastavku je Jankovićeva u potpunosti preuzela konce igre i na kraju slavila sa ubedljivih 6:0.

Džej Džej će u trećem kolu igrati protiv pobednice ruskog duela Marija Kirilenko - Nađa Petrova.

Jankovićeva je do sada odigrala tri duela protiv Kirilenko i slavila dva puta. Pobedila je na turniru u San Dijegu 2006. i u Birmingemu 2007. godine, dok je na poslednjem meču u San Dijegu, prošle godine, Ruskinja slavila sa 2:1.

I protiv Nađe Petrove Jankovićeva ima pozitivan skor - 4:2, uključujući trijumfe na poslednja dva meča, u Pekingu 2006. i u Štutgartu prošle sezone, kada je Petrova predala u drugom setu.

Turnir u Berlinu, na kome titulu brani Ana Ivanović, igra se za ukupni angradni fond od 1,34 miliona dolara.

(MONDO)
Nazad na vrh Ići dole
Perkica
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
Perkica

Ženski
Broj poruka : 1024
Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 06.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 7 Icon_minitimeSre Maj 07, 2008 3:43 pm

BRAVO JECO!!!SAMO NAPRED!!!
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
*Anja*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 7 Icon_minitimeSre Maj 07, 2008 5:34 pm

NOVI JECIN DNEVNIK!!! STVARNO JE NAJBOLJA!!! OBECALA JE DA CE PISATI I ISPUNILA JE SVOJE OBECANJE!!!

Ponovo na sljaci...

Zdravo moji fanovi,

Nadam se da ste mi svi dobro. Mislim da kada dođe proleće svi smo srećni jer su dani duži i konačno se pojavi sunce. Stvarno sam uživala prošle nedelje u Beogradu jer je vreme bilo savršeno za trening i bilo kakve aktivnosti napolju. Odmorila sam malo, ali sam bila i zauzeta što na terenu što van njega.

Stigla sam u Berlin u nedelju popodne i pravo sa aerodroma sam imala zakazan intervju. Ceo put je bio zabavan. Putovala sam JAT-om i svi su bili sjajni prema meni. U avionu su objavili kako sam jedna od putnica i čestitali su mi na svim uspesima u prošlosti, ali takođe su mi poželeli sreću na predstojećim turnirima. Tokom leta dok sam sedela i čitala knjigu stjuardesa mi je prišla i rekla kako piloti žele da me pozdrave i pozvali u njihovu kabinu da se upoznam sa njima. Ušla sam na par minuta i proćaskala malo. Pokazali su mi malo kako se vozi avion i šokirana sam bila koliko dugmića je na glavnoj operativnoj tabli. Evo šaljem vam sliku sa jednim od pilota. Prijalo mi je njihovo drustvo i ovom prilikom im se zahvaljujem na vremenu koje su mi posvetili.

U ponedeljak sam baš bila zauzeta. Sem treninga i medija kojima sam posvetila sat vremena što je obavezno na početku svakog turnira, imala sam čas glume. Bilo mi je super! Uživam uvek u aktivnostima koje nisu vezane za tenis, odmorim glavu od svega. Trajalo je samo sat vremena i dobila sam nekoliko tema i zadataka ne bi li sama koristila svoju maštu i odglumila scene bez saveta drugih. Na kraju smo uradili nekoliko vežbi jer su hteli da testiraju moj glumački talenat.

Upravo sam se vratila sa večere organizovane od strane turnira. Bilo je dosta sponzora i organizatora. Bilo je prijatno veče i veoma ukusnu hranu su spremili. Kratko sam ostala jer je moj meč sutra prvi na Centralnom terenu. Igram protiv Kineskinje Peng. Ona je veoma dobra igračica sa osnovne linije ali ja ću pokušati da igram agresivno i napadam što više mogu. Osećam se spremna a takođe mislim da sam napredovala dosta u odnosu na poslednji turnir u Čarlstonu.

Vreme je da odem i da zagrlim jastuk…
Cmok,
JJ
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
*Anja*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 7 Icon_minitimeSre Maj 07, 2008 5:44 pm

Evo i slike
Jelena Jankovic - Page 7 44_2m
Nazad na vrh Ići dole
FairyQueen
Mercury's girl
Mercury's girl
FairyQueen

Ženski
Broj poruka : 7363
Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 14.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 7 Icon_minitimeSre Maj 07, 2008 5:54 pm

da stvarno je extra
Nazad na vrh Ići dole
https://lovetennis.forumsr.net
*Anja*
*Anja*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 7 Icon_minitimePet Maj 09, 2008 6:01 pm

Jelena Jankovic - Page 7 257ip2
Tajfun s najlepšim osmehom

Trenutno peta igračica na WTA listi, jedna od najboljih srpskih teniserki svih vremena, koja se uz trenera Rikarda Sančeza ozbiljno sprema da osvoji svetski tron, postala je omiljeni promoter najvećih firmi na planeti i devojka koju na večeru zovu holivudske zvezde, ali i pored zadivljujućeg uspeha ona je tri godine u romantičnoj vezi samo s Nemanjom iz Beograda

Usam vrh svetskog tenisa stigla je kao tajfun. Jedna od najboljih srpskih teniserki svih vremena, dvadesettrogodi šnja Jelena Janković, do sada je osvojila pet turnira, trenutno je na impozantnom petom mestu WTA liste i sigurnim koracima ide ka tronu svetske kraljice tenisa. Vrhunski profesionalac, Beograđanka s harizmatičnim osmehom već nekoliko sezona svojom igrom bez daha ostavlja publiku širom planete. Iako je u beli sport ušla na inicijativu starijeg brata Marka, a sve vreme je podržavaju tata Veselin i mlađi brat Stefan, najvažnija karika njenog uspeha je mama Snežana. Ona jedina zna kako Jelena diše, kako da je bodri i vrati samopouzdanje, šta da joj spakuje u kofer. Ona je na svim kćerkinim mečevima, srca punog ponosa i straha u isto vreme. I kad Jelena konačno bude ostvarila san o kome odavno mašta, biće to, s pravom, i mamina najveća pobeda.

Prvi put u karijeri imate trenera koji će vam pomagati da osvojite sam teniski vrh. Da li je Španac Rikardo Sančez došao sa vama i u Beograd?
- Jeste. Svakodnevno sa njim treniram pet sati. Pokušavam da otklonim mane i poboljšam svoju igru. Pripremam se za predstojeće turnire na šljaci. Igraću u Berlinu i Rimu, a zatim i na Rolan Garosu, i moram da budem u odličnoj formi. Cilj mi je da budem broj jedan u svetu. Vredno radim i nadam se tom uspehu.
Američki novinari su vas odavno proglasili prototipom idealne sportistkinje. Harizmatični ste, pozitivni i veseli, i kažu da ste jedna od retkih osoba koja je uspela da nasmeje čak i ozbiljnu Žistin Enan?
- Bile smo u istom hotelu kad sam promašila broj svog apartmana. Ušla sam u njenu sobu. Ne shvatajući da sam se zbunila, pitala sam je šta ona radi unutra. Moja reakcija i nesmotrenost naterale su je na smeh.
Kad ćete je konačno pobediti i usrećiti sve vaše navijače?
- Ona je bila najbolja igračica u prošloj godini, ali u tenisu je teško održati formu i ostati dugo na samom vrhu. Svi pokušavaju da vas stignu, poboljšaju igru i pobede. Mislim da će u predstojećoj sezoni sve biti drugačije.
Tenisom ste počeli da se bavite sa devet, a školu Nika Bolitijerija na Floridi upisali ste s dvanaest godina. U isto vreme tamo je bila i Marija Šarapova. Da li je i tada postojao rivalitet među vama?
- Među svom decom koja su tamo bila postojao je rivalitet, i ozbiljno smo se borili jedni protiv drugih.

… nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju.

izvor: http://www.gloriamagazin.com/
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 7 Icon_minitimePet Maj 09, 2008 8:31 pm

Jeca nije nesto preterano lepa, ali je toliko harizmaticna, da nema veze to sto nije savrsena! Kada se smesi, zraci nekom harizmom i izgleda kao najlepsa devojka na svetu...
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Broj poruka : 2126
Godina : 33
Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 07.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 7 Icon_minitimePet Maj 09, 2008 11:30 pm

Meni se ona u poslednje vreme mnogo prolepšala!
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
*Anja*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 7 Icon_minitimePet Maj 09, 2008 11:47 pm

rafalicious ::

i meni... svaki dan je sve lepsa :) hehe... mislim meni je oduvek bila slatka, ali sad mi je mnogo lepsa nego pre...
Nazad na vrh Ići dole
**Djuki**#
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
**Djuki**#

Ženski
Broj poruka : 2020
Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 30.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 7 Icon_minitimePet Maj 09, 2008 11:47 pm

I love Jelena Jankovic :) ::
rafalicious ::

i meni... svaki dan je sve lepsa :) hehe... mislim meni je oduvek bila slatka, ali sad mi je mnogo lepsa nego pre...
Nazad na vrh Ići dole
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Broj poruka : 2398
Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!!
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 13.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 7 Icon_minitimeSub Maj 10, 2008 1:26 pm

Jelena Jankovic je ispala sa turnira u Berlinu!!!!!!Pobedila ju je Elena Dementieva!!!!
Nazad na vrh Ići dole
http://sonjica93.piczo.com
*Anja*
*Anja*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 7 Icon_minitimeSub Maj 10, 2008 2:25 pm

Znamo :( Ali je u ponedeljak 4 na WTA listi...
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 7 Icon_minitimeSub Maj 10, 2008 2:54 pm

Bas steta... Ali, makar je popravila plasman!
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
*Anja*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 7 Icon_minitimeSub Maj 10, 2008 4:18 pm

Posle meča Jankovićeva je izjavila:

Pokušala sam da dam sve od sebe za pobedu u ovom meču, ali je Elena danas bila bolja. Nisam igrala na nivou kojem sa želela, pre svega zato što se nisam osećala najbolje danas, nisam imala dovoljno snage, ali ne želim da u tome tražim izgovor za poraz. Jednostavno dala sam sve od sebe koliko sam mogla, ali to danas nije bilo dovoljno.
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 7 Icon_minitimeSub Maj 10, 2008 4:31 pm

Lep odgovor, diplomatski.
Nazad na vrh Ići dole
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Broj poruka : 2398
Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!!
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 13.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 7 Icon_minitimeSub Maj 10, 2008 8:10 pm

hahahahaha!!!!!!Joansie ti i ja cemo se definitivno kandidovati za neke polozaje u vladi!!!!!xaxaxaxaxaxax!!!!!!
Super sto je popravila plasman , nego , ko je sad na njenom mestu?Kuznjecova?
Nazad na vrh Ići dole
http://sonjica93.piczo.com
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 7 Icon_minitimeSub Maj 10, 2008 10:11 pm

Verovatno...

Sonjice, mi cemo odrediti vece plate sportistima, i same cemo voditi vladu! Nece biti nikog da nas sputava u zamislima!
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 7 Icon_minitimeSre Maj 14, 2008 3:08 pm

Jeca je ponovo cetvrta! Prestigla je Kuznjecovu!
:srbi:
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
*Anja*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 7 Icon_minitimeSre Maj 14, 2008 5:57 pm

U prelepom Rimu ponovo
Dragi fanovi,

Pišem vam iz Rima, jednog od mojih omiljenih gradova na svetu. Stigla sam juče posle podne i bas sam srećna zbog toga. Trebala sam da stignem još za vikend, ali pošto sam se razbolela u Nemačkoj prošle nedelje, išla sam na neka ispitivanja u Beograd ne bi li saznala što sam malaksala i bez energije. Opao mi je imunitet i razlog tome je žestok trenažni proces koji sam imala u poslednje vreme, plus mečevi i sve aktivnosti van terena. Dobila sam nekoliko infuzija sa vitaminima a i dalje uzimam antibiotike tako da se sada osećam bolje. Nisam trenirala sve do danas i trudim se što više da odmaram ne bi li bila maksimalno spremna za odbranu titule ove nedelje.
Jelena Jankovic - Page 7 45_2m Što se tice mog nastupa u Berlinu, očekivala sam definitivno više. Izgubila sam protiv Dementijeve koju sam u poslednje vreme ubedljivo pobeđivala, ali sam se stvarno loše osećala tokom tog meča, vukla sam se po terenu zbog malaksalosti i trudila sam se da se skoncentrišem i izvučem svoj maksimum, ali ipak nisam uspela. Ona je veoma solidna igračica sa puno iskustva i znalački je iskoristila moje slabosti u kretanju prvenstveno. Šta je tu je, iz svoje kože se ne može i očekujem bolje partije ove nedelje a igram već sutra protiv Penete ili Savčuk.
Kada sam stigla u Rim odradila sam snimanje za WTA. Ženska teniska organizacija se sprema za globalnu kampanju u sledeće dve godine i nekoliko najboljih igračica sveta su bile pozvane da urade snimanje za reklamu koju će uskoro pustiti. Snimanja smo radili na ulicama Rima tako da sam bila baš uzbuđena. Trajalo je malo duže ali volim da glumim i snimam reklame. Mnogo je učinjeno za ženski tenis tako da mi nije bilo teško da odvojim par sati i uzvratim istom merom.
Izvinjavam se što ovaj blog nije previše dug, ali sam prehlađena i ne mogu puno vremena da provodim ispred kompjutera. Moram da odmaram jer stvarno želim da odbranim ovu titulu, ipak je Rim nešto specijalno za mene i želim da ostane tako.

Ljubim vas,

JJ
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
*Anja*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 7 Icon_minitimeNed Maj 18, 2008 11:51 pm

RIM: Ave, Jelena!

Beogradjani vladaju Rimom. Nedelju dana nakon princa, Novaka Djokovića, "Večni grad" dobio je i srpsku princezu - Jelenu Janković.

Džej Džej je na turniru Foro Italiko odbranila titulu osvojenu prošle godine. U finalu za nešto više od 80 minuta pala je francuska tinejdžerka Aliz Korne u dva seta - 6:2, 6:2.

"Volim vas. Volim Rim. Radosna sam što sam ponovo osvojila titulu. Jednostavno, jako sam srećna", rekla je Jankovićeva na italijanskom odmah posle osvajanja trofeja.

To je prva titula koju je Jelena osvojila ove godine, a šesta u karijeri posle trofeja u Birmingemu, Oklendu, Čarlstonu i Rimu, osvojenih prošle godine, i u Budimpešti iz 2004. godine.

Srpska teniserka, slično kao i u četvrtfinalu protiv Venus Vilijams, kada je od 29 odigranih gemova 16 završeno brejkom, i u susretu sa 18-godišnjom Francuskinjom prijuštila rimskoj publici nesvakidašnji meč. Ovog puta, medjutim, Jelenina rivalka osvojila samo jedan (!) gem na svoj servis.

Mladoj Francuskinji je za rukom pošlo da materijalizuje prednost početnog udarca tek u 14. gemu, na isteku sata igre.

Prethodno Jankovićeva je od sedam brejk loptica iskoristila šest, a ukupno na meču u gemove je pretvorila sedam od devet brejk šansi. Na drugoj strani procenat uspešnosti Aliz Korne bio je daleko skromniji, tek svaku četvrtu priliku uspela je da iskoristi (3/12), što se preslikalo u razliku na kraju.

Trijumfom u Rimu Jelena je odbranila 300 bodova, zaradila dodatnih 130 i dobila ček na 196.900 dolara. Plasman u finale Aliz Korne, prvoj kvalifikantkinji u završnici rimskog turnira, doneo je 300 WTA bodova i 99.850 dolara.

(MONDO)
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
*Anja*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 7 Icon_minitimeUto Maj 20, 2008 8:28 pm

KOMPANIJA KNJAZ MILOŠ I JELENA JANKOVIĆ POTPISALI DVOGODIŠNJI UGOVOR O SARADNJI
Jelena Jankovic - Page 7 30s JJ od danas zaštitno lice AQUA VIVE

Beograd, 20. maj, 2008. – Kompanija Knjaz Miloš i treća teniserka sveta Jelena Janković potpisali su danas u Beogradu dvogodišnji ugovor o sponzorstvu i saradnji. JJ će naredne dve godine biti zaštitno lice kompanije Knjaz Miloš, odnosno njegovog Brenda AQUA VIVA.

Zahvaljujući predstavnicima Knjaz Miloša na ovako važnom sponzorstvu i priređenom iznenađenju Jelena Janković, istakla je da je danas malo onih koji ulažu u sport i da samo sami sportisti znaju koliko je važno da iza njih stoji ozbiljan sponzor i obećala da će se ona svojim prijateljima u Knjaz Milošu odužiti osvajajući turnire.
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Broj poruka : 2126
Godina : 33
Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 07.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 7 Icon_minitimeUto Maj 20, 2008 9:55 pm

Znači Jeca će reklamirati Aqua Vivu. Baš super!!! :)
Zar je nije Ana pre reklamirala???
Nazad na vrh Ići dole
FairyQueen
Mercury's girl
Mercury's girl
FairyQueen

Ženski
Broj poruka : 7363
Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 14.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 7 Icon_minitimeUto Maj 20, 2008 10:16 pm

super je sto jeca reklamira...
Nazad na vrh Ići dole
https://lovetennis.forumsr.net
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 7 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Jelena Jankovic
Nazad na vrh 
Strana 7 od 31Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 31  Sledeći
 Similar topics
-