Tennis Ako volite tenis dopasce vam se ovaj forum |
|
| Jelena Jankovic | |
|
+25Tea Rafa 4ever RAFA THE KING Kaćka#94 Jecika maJJa ~Black Angel~ fan tenis Perkica laura_tennis fan ivanna<3 Rafa sonjica93 **Djuki**# llllllllllllllllllll @n@ *Anja* rafalicious **Mizza** *AnY*SweeT*FairY* *Joansie* *Punk_Princess* FairyQueen ...SuNsHiNe... *Certified Nadal addict* loveeee_TENNis <3 29 posters | |
Autor | Poruka |
---|
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Jul 23, 2008 1:12 pm | |
| Dokumentarac o Džej-Džej Sreda, 23. jul 2008. 11:13 Buduća svetska teniserka broj 1 (od ponedeljka) Jelena Janković osim što će moći da se podiči svojim unučićima da je nekada bila top reket, moći će da im ispriča i kako je bila na filmskom platnu! Naime, pre nedelju dana završeno je snimanje dugometražnog dokumentarnog filma "Jelenin svet" o teniserki Jeleni Janković. Kamera rediteljke Tanje Brzaković pratila je trenutno drugu teniserku sveta na turnirima u Madridu i Berlinu, prošle i ove godine, a pojedini delovi snimani su i u Sevilji i Beogradu. U filmu se pojavljuju Ana Čakvetadze, Elena Dementijeva, kao i Žastin Enan nedelju dana pre nego što se povukla sa teniskih terena, zatim trener Jankovićeve Rikardo Sančea... "Prisustvo kamere, tj. naše ekipe nikada nije uslovljavalo dešavanja u Jeleninom životu. Možda je upravo u tome i čar čitavog projekta, jer smo se mi uvek trudili da budemo kao njena senka i neprimetno zabeležimo tipične momente iz njenog profesionalnog života. Na jedan veoma neposredan način zavirili smo u život vrhunske teniserke, ali u one segmente koje javnost ne poznaje", rekla je Tanja Brzaković listu "24 sata". Film će gledaocima otkriti sve one aktivnosti koje prate velike turnire, ali javnost njima nije upoznata, a to su treninzi, različite prezentacije, snimanja, druženja igrača, prijemi, kao i onaj intimniji deo sportskog života - radost ali i suze nakon mečeva, borba s povredama i njihovim posledicama... "Način na koji je film sniman krajnje je nekonvencionalan. Jelena je izuzetno duhovita, intiligentna i pozitivna osoba. Veoma je strpljiva i profesionalna. Film prikazuje veličinu njenog duha. Vrhunski sportisti su podredili svoj život onome što najviše vole i to je jedan od aspekata kojim se ovaj film bavi", prenosi rediteljka filma utiske o Jeleni Janković. Film bi, prema rečima Tanje Brzaković, trebalo da bude potpuno završen do septembra. Film je nezavisna srpsko-nemačka koprodukcija i prvo dugometražno delo u produkciji "Talas filma" iz Beograda. (MONDO) | |
| | | *Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Jul 23, 2008 1:27 pm | |
| wow! VAMOS JJ! stvarno je carica... volela bih da pogledam taj film | |
| | | Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Jul 23, 2008 6:10 pm | |
| Jeca je stvarno NAJBOLJA!!! | |
| | | Jecika Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 58 Godina : 37 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 25.06.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Jul 24, 2008 4:00 pm | |
| LOS ANĐELES: JJ bez bola do trećeg kola
Jelena Janković plasirala se u treće kolo WTA turnira u Los Anđelesu (600.000 dolara) pošto je u prvom izlasku na teren, u drugom kolu, savladala Amerikanku, 98. teniserku sveta, Vanju King - 7:5, 6:2.
Pored pobede, podjednako važno je da Džej Džej nije imala problema sa povredom.
"Nisam osećala bol u levoj nozi, mada sam bila usporena prilikom kretanja. Nisam bila eksplozivna kao inače. Moram više da se opustim", izjavila je Jankovićeva posle meča.
Trenutno drugi ženski reket sveta postaće "broj 1" u ponedeljak bez obzira kakav rezultat ostvari u Los Anđelesu.
Pored Marije Šarapove i Svetlane Kuznjecove, koje su pretile da preteknu prvoplasiranu Anu Ivanović, na turniru zbog povreda ne učestvuju ni sestre Vilijams. Zbog toga Jankovićevoj, inače prvom nosiocu, pripada uloga apsolutnog favorita.
"Nije dobro što na turniru nema mnogo publike. Tribine su prazne što je neobično, jer su na našim turnirima uvek ispunjene", nastavila je Džej Džej.
"Ne igram najbolje što mogu, nisam sto odsto spremna, ali malo po malo trudiću se da budem sve bolja. Pogotovo za velike turnire", zaključila je Jelena Janković.
Srpkinja će u trećem kolu igrati protiv 121. igračice sa WTA liste, Mađarice, Melinde Cink, koja je u drugoj rundi pobedila Ukrajinku Olgu Savčuk - 6:4, 2:6, 6:4.
Jelena se sa Cinkovom sastala samo jednom, davne 2002, i tada je pobedila - 2:1.
(MONDO)
GO JJ :srbi: | |
| | | FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Jul 24, 2008 4:37 pm | |
| | |
Broj poruka : 58 Godina : 37 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 25.06.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pet Jul 25, 2008 1:20 pm | |
| LOS ANĐELES: Jelena u četvrtfinalu
Jelena Janković plasirala se u četvrtfinale turnira u Los Anđelesu, pošto je savladala Mađaricu Melindu Cink sa 6:3, 6:2.
Protivnica srpskoj teniserki u meču za plasman u polufinale biće Ruskinja Nađa Petrova koja je savladala zemljakinju Veru Zvonarevu sa 6:4, 7:6 (2)
U ostalim mečevima osmine finala turnira u Los Anđelesu, koji se igra za nagradni fond od 600.000 dolara, postignuti su sledeći rezultati:
(4) Dinara Safina (Rusija) - Ala Kudrjavceva (Rusija) 7:6 (1), 0:6, 7:6 (3) Betani Matek (SAD) - Olga Govorcova (Belorusija) 7:5, 6:2 (14) Sibil Bamer (Austrija) - (3) Ana Čakvetadze (Rusija) 6:4, 5:7, 6:2 (10) Flavija Peneta (Italija) - Ai Sugijama (Japan) 7:6 (5), 6:3 Juan Meng (Kina) - Melani Saut (Britanija) 6:2, 6:3 (8 ) Viktorija Azarenka (Belorusija) - Samanta Stosur (Australija) 6:4, 7:6 (4)
BRAVO Jecke :srbi: | |
| | | RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pet Jul 25, 2008 4:33 pm | |
| | |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pet Jul 25, 2008 4:53 pm | |
| - .:.Dika-Proud Rafa Fan.:. ::
- Ajde Jeco!!!!Napred!!!!
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sub Jul 26, 2008 8:17 pm | |
| Džej Džej u polufinalu Los Anđelesa Srpska teniserka Jelena Janković sve je bliža osvajanju titule na turniru u Los Anđelesu. Ona je izborila plasman u polufinale, pošto je u noći između petka i subote pobedila Ruskinju Nađu Petrovu sa 2:0, po setovima 7:5, 6:4. Jankovićeva će za ulazak u finale igrati takođe sa Ruskinjom, Dinarom Safinom, četvrtim nosiocem, koja je eliminisala Viktoriju Azerenku iz Belorusije rezultatom 6:3, 6:1. Jelena janković je do sada odigrala tri duela protiv gorostasne Ruskinje i ostvarila dve pobede i jedan poraz. Safina je slavila u njihovom prvom odmeravanju snaga, u Parizu 2004. godine i to nakon predaje srpske teniserke, dok je Jelena bila ubedljiva na preostala dva meča, u Čarlstonu i Hertogenbošu prošle sezone. U drugom polufinalu sastaće se Italijanka Flavija Peneta i Britani Matek iz SAD. Jelena Janković će posle ovog turnira prvi put u karijeri preuzeti čelnu poziciju na WTA liste, pošto trenutno najbolje plasirana na svetu, Ana Ivanović, ne igra u Los Anđelesu. Turnir u Los Anđelesu igra se za ukupni nagradni fond od 600.000 dolara. (MONDO) Ajmo Jecoooo kraljice nasa :queen: :srbi: P.S. bas su stoke ovi iz rts-a...ni prenos ni nista,moram da camim citavu noc i pratim livescore | |
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Jul 30, 2008 12:02 am | |
| chekajte danas chula da JJ nije prva! shta je owo? | |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Jul 30, 2008 12:15 am | |
| da stvarno na TVu su rekli da je ona jos uwek druga???? | |
| | | rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Jul 30, 2008 12:18 am | |
| Pa nije prva. Jer još uvek nije prošlo godinu dana od turnira, pa nisu skinuti poeni Ani. | |
| | | *Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Jul 30, 2008 1:27 am | |
| - Citat :
- IZGUBILA SAM, NIJE KRAJ SVETA!
Jelena Janković porazom od Dinare Safine (7:6, 6:1) u polufinalu turnira u LA propustila priliku da već u ponedeljak postane najbolja igračica sveta, ali je i dalje uverena da „njeno vreme tek dolazi"
Jelena Janković danas ipak neće biti promovisana u najbolju teniserku sveta, pošto se između nje i prvog mesta na WTA listi u noći između subote i nedelje isprečila Ruskinja Dinara Safina, koja je u polufinalu Ist Vest Benk klasika lako izašla na kraj sa našom igračicom, pobedivši je u dva seta - 7:6, 6:1.
Jelena će, dakle, morati da se strpi do 11. avgusta, kada će gotovo sigurno izbiti na čelo WTA liste, makar na nedelju dana. Ani Ivanović će se, naime, tada izbrisati čitavih 275 poena zbog neučešća na turniru u Los Anđelesu (koji je prošle godine osvojila), a prvo mesto na listi najboljih svetskih teniserki mogla bi da zadrži samo u slučaju da u Montrealu stigne do finala, a da se pri tom Jelena „spotakne" u prvom ili drugom kolu. Otuda i ne treba da čudi što se Jankovićeva nije preterano uzbudila zbog poraza od Dinare Safine, već je s velikom dozom optimizma napomenula da njeno vreme tek dolazi...
- Izgubila sam, ali nije kraj sveta. Moje vreme će doći. Dinara je ovoga puta bila bolja teniserka, a ja sam imala svoje šanse koje nisam iskoristila. Loše sam igrala u taj-brejku, napravila sam previše neiznuđenih grešaka, što me je na kraju skupo koštalo - objasnila je naša teniserka.
Jelena je dodala i da je samo učešće na turniru u Los Anđelesu za nju predstavljalo pravo zadovoljstvo, imajući u vidu da su joj lekari, pre samo desetak dana, prognozirali višemesečnu pauzu usled povrede kolena.
- Trebalo je da pauziram mnogo duže, doktori su u jednom trenutku spominjali čak i višemesečno odsustvo sa terena, tako da sam ja zaista presrećna što sam uopšte uspela da dođem dovde. Bilo je veoma uzbudljivo igrati na ovom turniru, a ja se nadam da ću uskoro biti u punoj formi. U drugom setu mi je odjednom ponestalo snage, noge su mi klecale i ja nisam mogla više da se krećem. Ipak, mislim da mogu biti zadovoljna brzinom kojom se oporavljam, a za sve ostalo ima još vremena - zaključuje druga teniserka sveta.
Ist Vest Benk klasik u Los Anđelesu igra se za nagradni fond od 600.000 američkih dolara, a rano jutros po našem vremenu u finalu su se sastale Safina i Italijanka Flavija Peneti (21. na WTA listi).
(A. J.) PRESS
jel kontas sad?Znaci Ani ce se brisati bodovi,jer ih nije branila....A samo ako dodje ove nedelje do finala Toronta a JJ ispadne nesto ranije,ona ce i te nedelje kad joj se budu brisali bodovi ostati prva jer se bodovi iz Toronta od prosle godine brisu nedelju dana posle brisanja bodova iz LA...A Ana ce te nedelje imati brisane bodove iz LA i one bodove koje ostvari u Torontu,dok ce JJ imati i bodove iz LA jer ih je odbranila i proslogodisnje bodove iz Toronta kao i one koje zaradi ove nedelje,jer kao sto rekoh ti bodovi od prosle godine se brisu tek nedelju dana posle brisanja iz LA...Pa i Ani sad nisu skinuti bodovi iz LA i da je igrala dodalo bi joj se onoliko koliko bi zaradila,kao sto su JJ dodali bodove za ovo polufinale...jeste mala zbrka,ali sve u svemu vazno je da ce biti No1....
Poslednji put izmenio *Anja* dana Pet Avg 01, 2008 10:20 am, izmenio ukupno 2 puta | |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pet Avg 01, 2008 10:18 am | |
| MONTREAL: Džej Džej ruši redom Jelena Janković se plasirala u četvrtfinale "Rodžers kupa" u Montrealu pošto je u trećem kolu savladala Kanađanku, Stefani Duboa - 6:3, 6:2, za sat i 16 minuta. Druga teniserka sveta je posle Aleksandre Vozniak, pobedila još jednu domaću takmičarku. Srpkinja je bila bolja u svim segmentima igre, protivnici nije dozvolila nijednom da joj oduzme servis, a pritom je načinila tri brejka i rutinski prošla u narednu rundu. Jankovićeva će u četvrtfinalu igrati protiv mlade, 19-godišnje Slovakinje, Dominike Čibulkove, koja je do duela sa Srpkinjom stigla preko Nađe Petrove. Ruskinju je pobedila 7:6 (7:2), 6:2. Čibulkova je 31. na WTA listi, a Jelena je do sada sa njom igrala jednom. Na Rolan Garosu ove godine je slavila rezultatom 7:5, 6:3. (MONDO) | |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pet Avg 01, 2008 3:10 pm | |
| Jupi JJ...Trenutno je JJ daleko najbolja teniserka sveta | |
| | | rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pet Avg 01, 2008 4:21 pm | |
| | |
| | | *Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sub Avg 02, 2008 5:25 pm | |
| I ja mislim da je JJ trenutno najbolja, ali je opet propustila šansu da dostigne to prvo mesto. :-( | |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sub Avg 02, 2008 9:32 pm | |
| Janković: Ne zaslužujem vrh WTA Subota, 2. avgust 2008. 18:02 Jelena Janković dogurala je samo do četvrtfinala turnira u Montrealu i tako drugu nedelju zaredom propustila šansu da smeni Anu Ivanović na prvoj poziciji WTA liste. Srpsku igračicu je prošle nedelje u Los Anđelesu zaustavila Ruskinja Dinara Safina, a ovog puta Dominika Cibulkova, savladavši je rezultatom 7:5, 6:2. "Prvo mesto u ovom trenutku nije toliko važno. Želim, pre svega, da ozdravim i vratim se u kondiciju. O plasmanu i ne razmišljam... Ako jednom stignem na vrh - odlično, ali sada nisam u najboljem stanju i ne zaslužujem tu poziciju", izjavila je Jankovićeva. Kako objasniti podatak da je protiv devetnaestogodišnje Slovakinje vodila sa 5:1, a onda uzela samo dva od 14 gemova do kraja meča? "Do 5:1 sam se osećala prilično dobro i udarci su mi bili sasvim zadovoljavajući. Onda sam se odjednom osetila iscrpljeno i potpuno izgubila koncentraciju. Očigledno je da mi treba još treninga da bih se vratila u formu posle povrede", rekla je Džej Džej. U polufinalu Montreala sastaće se Cibulkova - Marion Bartoli i Safina - Viktorija Azarenka. Ko god da trijumfuje na ovom turniru, nameće se zaključak da je u ženskom tenisu zavladala totalna "anarhija" posle povlačenja Žistin Enan. Ana Ivanović ne može se prepoznati nakon osvajanja Rolan Garosa, Jelena Janković se muči, Marija Šarapova je povređena, Kuznjecova i Čakvetadze bez ikakvog kontinuiteta, dok sestre Vilijams interesuju samo gren slem turniri... Čeka se prava teniska kraljica. (MONDO) Smena na vrhu 11. avgusta, Jelena menja Anu! Subota, 2. avgust 2008. 18:55 Jelena Janković ipak će postati svetski "broj jedan"! Dan pošto je srpska teniserka eliminisana u četvrtfinalu turnira u Montrealu, iz sedišta WTA na Floridi stigla je vest da će Jankovićeva tog dana imati 3.620 bodova - samo osam više od Ane Ivanović, koja će pasti na drugo mesto posle devet nedelja provedenih na tronu. Iako i sama razočarana što posle povrede kolena ne može da se vrati u top formu, Jelena će imati čast i zadovoljstvo da uđe u krug od 18 igračica koje su došle do svetskog vrha. Pored Ivanovićeve, tu spadaju još Kris Evert, Ivon Gulagong, Martina Navratilova, Trejsi Ostin, Serena i Venus Vilijams, Žistin Enan, Kim Klajsters, Dženifer Kaprijati, Aranča Sančez Vikario, Monika Seleš, Ameli Morezmo, Štefi Graf, Martina Hingis, Lindzi Devenport i Marija Šarapova. Popularna Džej Džej će u trenutku primopredaje trona imati 23 godine, pet meseci i 13 dana. U proteklih godinu dana osvojila je turnir u Rimu, igrala finala Toronta, Pekinga i Majamija, kao i šest polufinala, uključujući dva od tri gren slema 2008, Australijan open i Rolan Garos. "Od malih nogu maštate o prvom mestu na svetu. Kada ostarite, možete da kažete da ste makar jedan dan bili 'broj jedan' i niko vam to ne može oduzeti. Ušla sam u istoriju WTA Tura i smatram to velikim dostignućem", bila je prva reakcija Jelene Janković. Put ka vrhu Jankovićeva je počela pre dve godine, kada se posle serije od deset poraza našla na 38. mestu WTA liste. Krajem 2006. popela se do 12. pozicije, među deset najboljih ušla je 26. februara 2007. i od tada postepeno napredovala do najvišeg stepenika. (MONDO) | |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sub Avg 02, 2008 9:39 pm | |
| | |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Ned Avg 03, 2008 1:06 am | |
| Svaka čast! Ona trenutno jeste najbolja! Bravo, JJ!
Poslednji izmenio Joansie Torres dana Pon Avg 04, 2008 3:06 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Avg 04, 2008 1:59 am | |
| :http://img169. JECKOOOOOOOO
jos 7 dana :http://img374.
Poslednji put izmenio Jecika dana Sre Avg 06, 2008 4:36 am, izmenio ukupno 3 puta | |
| | | RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Avg 04, 2008 3:08 am | |
| BRAVO JJ CARICE!!!!NAPRED!!!!! | |
| | | **Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Avg 04, 2008 10:29 am | |
| - Jecika ::
- :http://img169. JECKOOOOOOOO
jos 7 dana :http://img374. | |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Avg 05, 2008 4:55 pm | |
| Posle ove Jecine izjave, svi bi trebalo da navijamo za nju u Pekingu:
"Za Srbiju sam igrala i povređena, uvek do poslednjeg atoma snage. Najlepše je predstavljati svoju zemlju i, verujte, kada igram za reprezentaciju borim se i boriću se do maksimuma, čak i više nego kad igram za sebe na turnirima širom sveta".
Mene je oduševila izjavom.
Ako danas kupite "Večernje novosti", imate specijalan dodatak o OI, stvarno je suuuper!!! | |
| | | Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Jelena Jankovic | |
| |
| | | | Jelena Jankovic | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|