| Jelena Jankovic | |
|
+25Tea Rafa 4ever RAFA THE KING Kaćka#94 Jecika maJJa ~Black Angel~ fan tenis Perkica laura_tennis fan ivanna<3 Rafa sonjica93 **Djuki**# llllllllllllllllllll @n@ *Anja* rafalicious **Mizza** *AnY*SweeT*FairY* *Joansie* *Punk_Princess* FairyQueen ...SuNsHiNe... *Certified Nadal addict* loveeee_TENNis <3 29 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Jun 24, 2008 9:28 pm | |
| e steta ono joj ipak nije oprema :( ali i ova je ok :)
Poslednji izmenio *Anja* dana Uto Jun 24, 2008 10:26 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Jun 24, 2008 10:25 pm | |
| Pa da, i meni se čini da ova koju nosi nije baš ista kao ova haljina na slici. | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Jun 25, 2008 2:33 pm | |
| nije bas ista ali ima lepih plavih detalja...jako joj je lepa oprema meni se i dalje najvise svidja | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Jun 25, 2008 5:15 pm | |
| Ne videh sliku, ali videh je juce, super je! | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Jun 25, 2008 5:55 pm | |
| - Lovig_him4ever ::
- i meni se svidja..najlespi outfit na Wimbldonu
| |
|
| |
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Jun 26, 2008 8:43 pm | |
| Džej Džej ekspresno!
Ana Ivanović kidala je živce navijačima u svom meču drugog kola, dok se Jelena Janković plasirala u treću rundu Vimbldona sa "pola gasa" - 6:1, 6:3 protiv Španjolke Karle Suarez Navaro.
Od dve najbolje srpske igračice, Jelena je u prošlosti mnogo češće bila akter teniskih maratona. Zato se može reći da je osvežavajući način na koji je rešila u svoju korist prva dva meča na londonskoj travi.
Jankovićeva je ove godine tukla Suarez Navaro u četvrtfinalu Rolan Garosa (6:3, 6:2). I ovog puta je okršaj sa njom bio samo jači trening popularnoj Džej Džej, kojoj u subotu predstoji duel sa Karolinom Voznijački iz Danske, 31. nosiocem.
Španjolka je vodila samo na početku - 1:0 - posle čega je Jelena osvojila sedam gemova zaredom i jasno stavila do znanja ko je ko na Terenu broj 2.
Do prvog brejka u drugom setu Jelena je došla posle velike borbe, Suarez Navaro uzvratila je smanjivši na 3:2, da bi Jankovićeva osvajanjem još jednog gema na servis protivnice (4:2) pretvorila ostatak meča u formalnost.
Jelena je načinila samo četiri neiznuđene greške, ubacila 76 odsto prvih servisa i iskoristila pet od sedam brejk prilika. Skoro savršeno!
(MONDO) | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Jun 26, 2008 9:21 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Jun 26, 2008 10:17 pm | |
| Super... Polako popravlja servis, to joj je najslabija tacka. | |
|
| |
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Jun 26, 2008 10:38 pm | |
| Bravo za Jecu! Samo da nastavi tako! | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pet Jun 27, 2008 12:58 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sub Jun 28, 2008 5:43 pm | |
| VIMBLDON: Jelena jača od povrede i Voznijacki Sa "jednom nogom" i mnogo uloženog truda Jelena Janković uspela je da se plasira u osminu finala Vimbldona. Džej Džej je u trećoj rundi slavila protiv 30. igračice sveta Karoline Voznijacki 2:6, 6:4, 6:2.
Zid, a ne Dankinju, kao da je imala protiv sebe Jelena u prvom setu. Udarala je Džej Džej lopticu iz sve snage, ali je 17-godišnja tinejdžerka stizala skoro svuda i vraćala skoro sve. I onda bi se, kao po pravilu, duga razmena udaraca sa osnovne linije završavala neiznudjenim greškama srpske teniserke.
Napravila ih je Jelena čak 16 (Voznijacki samo pet), poklonivši rivalki praktično cela četiri gema, upravo kolika je bila margina po okončanju prvog seta.
Dankinja je u šestom gemu iskoristila prvu brejk šansu, a potom u maratonskom osmom realizovala šestu set loptu i na isteku 37. minuta zaključila prvi deo igre.
Medjutim, ono što je Jelenine navijače više zabrinulo od gubitka prvog seta bila je povreda kolena, koju je zadobila prilikom pokušaja da vrati jednu "tešku" loptu. U trku, stajna noga joj je proklizala, Jelena je napravila bolnu grimasu, ali je nastavila.
Drugi set srpska teniserka otvorila je sa dva vezana gema i taj jedan brejk Džej Džej je preslikala u izjednačenje. Doduše nije sve išlo tako glatko, pogotovo ne u osmom gemu u kojem je Jelena spasila tri brejk lopte.
Povreda se "aktivirala" vremenom, kada je koleno počelo da otiče, tako da je Jelena tražila medicinski tajm-aut izmedju drugog i trećeg seta. Lekar joj je bandažirao koleno prilično nespretno, tako da su joj zavoji samo smetali.
Šest gemova izdržala je sa bandažom, a onda ga je skinula jer joj je više smetao, nego koristio. Prethodno je Jelena ponovo oduzela servis Dankinji već na početku seta.
Voznijacki je uzvratila, ali nakon toga nije uspela da izdrži novi nalet srpske teniserke. Džej Džej je vezala još dva brejka, a zatim na svoj servis posle dva sata i pet minuta stavila tačku na ovaj meč. | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sub Jun 28, 2008 6:09 pm | |
| BRAVO CARICE...NAJJACA SI...NI POVREDE NI TENISERKE TI NISTA NE MOGU OSVOJICES VIMBLDON...NAPRED JECO :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sub Jun 28, 2008 6:31 pm | |
| Bravo, Jeco... Hajdemo, do titule! Najviše bi mi značilo da neka od naših teniserki osvoji Wimbledon. Onda si zauvek ušao u istoriju tenisa. | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sub Jun 28, 2008 8:53 pm | |
| Drugi nosilac na turniru u Vimbldonu Jelena Janković uspela je sa povređenim kolenom da se plasira u osminu finala turnira, pošto je savladala Karolinu Voznjacki iz Danske sa 2:1 (2:6, 6:4, 6:2).
Srpska teniserka povredila je levo koleno na početku meča i zbog toga imala problema da pobedi Dankinju postavljenu za 31. nosioca, međutim, nije dozvolila da se Srbiji dogodi još jedno neprijatno iznenađenje.
Najbolja teniserka sveta Ana Ivanović i treći teniser na ATP listi Novak Đoković već su završili takmičenje na Vimbldonu.
Jankovićeva se nada da će joj intenzivan tretman u naradnih 48 sati pomoći da se oporavi od povrede i da spremno dočeka meč sa Tamarin Tanasugarn sa Tajlanda.
"Nadam se najboljem, ali nikad se ne zna sa povredama. Ovo je nezgodan trenutak. Tek kada se koleno ohladi videćemo kakva će biti reakcija", rekla je Jankovićeva posle meča.
"Vremenom sam počela sam da osećam bol, ali sam se borila do kraja. Nadam se da ću biti dobro", rekla je Jankovićeva.
Teniserka Srbije još nije igrala u finalu jednog Gren Slem turnira, ali je četiri puta stigla do polufinala.
(Beta/MONDO) | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sub Jun 28, 2008 9:34 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sub Jun 28, 2008 9:42 pm | |
| 'Ajmo, Jeco, možeš ti to... | |
|
| |
Jecika Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 58 Godina : 37 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 25.06.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sub Jun 28, 2008 11:17 pm | |
| Ajmo Jecko moj...mozes ti to...samo hrabro,kolo po kolo pa do trofeja i No1 :santa: | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Ned Jun 29, 2008 7:56 pm | |
| Jelena igra na terenu br 18!!!! :shokiransam: :shokiransam: :shokiransam: :shokiransam: :shokiransam: Strasno!!! Vasno je da njihov Endi igra na centralnom... cccc.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Ned Jun 29, 2008 8:16 pm | |
| BRUKA...mislim jeste Marej dobar ali mogu da naprave bolji raspored..pa jelena je ipak druga teniserka svet...strasno...ali nema veze ne verujem da ce nju to ometi u pobedi...AE JJ CARICE | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Ned Jun 29, 2008 8:45 pm | |
| Na terenu broj 18? Iznenađena sam. Naravno, ne mora da igra baš na centralnom četvrto kolo, ali opet baš 18... Dajte, Englezi milion godina nisu imali dobrog tenisera, pa malo čine ovom Murrayu... Mada on nije Englez nego Škot. | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Ned Jun 29, 2008 8:54 pm | |
| Znam... Ja se slazem ne mora na centralnom terenu... Cak ni na terenu br 2 ili tako nesto... Ali bas na 18... Daj brate na tom terenu je Viktor Troicki igrao prvo kolo | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Ned Jun 29, 2008 8:58 pm | |
| pa kakve veze ima zar nisu mogli da im stave meceve u razlicito vreme???uzas...uzasnuta sam | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Ned Jun 29, 2008 9:08 pm | |
| Pa, možda je interesovanje za meč Andy Murray - Richard Gasquet veće nego za Jelena Janković - Tamarine Tanasurgan. Mada, mogli su da ih stave na teren broj tri, na primer, tamo igraju Szavay i Zheng, kao da su one... | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Ned Jun 29, 2008 9:24 pm | |
| ljudi nije bitno , bitno je da pobedjuje!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Ned Jun 29, 2008 10:23 pm | |
| Mene samo brine ona povreda. :(
Ali nadam se da će Jeca pobediti! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Jelena Jankovic | |
| |
|
| |
| Jelena Jankovic | |
|