Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Jun 03, 2008 8:44 pm
Džej Džej "skoknula" na terapiju u Beograd
Ukoliko ste u ponedeljak videli Jelenu Jankoviæ u Beogradu, nemojte misliti da ste sanjali ili je zamenili sa nekim, jer je to stvarno bila srpska teniserka.
Iako nastupa na Rolan Garosu, Jankoviæeva je u nedelju uveèe napustila Pariz i privatnim avionom doputovala u Beograd.
Kratka poseta glavnom gradu Srbije trajala je manje od 24 sata, a Džej Džej ju je iskoristila kako bi odradila terapiju kod svog lekara, jer je prethodnih dana imala mnogo problema sa povredama.
Posle primljene terapije za povredjenu ruku i rame, koje ju je muèilo tokom duela sa Agnješkom Radvanskom u osmini finala Rolan Garosa, treca teniserka sveta vratila se u ponedeljak u Pariz.
Jankoviceva ce u cetvrtfinalu, u utorak popodne, odmeriti snage sa 132. igracicom sveta Španjolkom Karlom Suarez Navaro.
(MONDO)
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Jun 03, 2008 9:09 pm
LJUBILA SAM SE SA 13 GODINA Jelena Janković prisetila se u Parizu svog prvog poljupca
Jelena Janković je priznala da se prvi put poljubila kada je imala 13 godina! U intervjuu “jedan na jedan” za oficijelni sajt Rolan Garosa, u kome su se otvorile mnoge zvezde svetskog tenisa, i Srpkinja je rekla ponešto o sebi što do sada nismo znali. Pitanje o prvom poljupcu bilo je poslednje od 11, a Jeca je stidljivo odgovorila: “U trinaestoj”, ne želeći da otkrije još neki simpatični detalj s početka ljubavnog života.
Svi očekujemo da će Jankovićeva glumiti Lepu Brenu (“Hajde da se volimo 4”), a u slučaju da bude snimljen film o trećoj teniserki sveta, Jelena bi volela da nju igra niko drugi do Džulija Roberts. Prepričavajući svoj najluđi san, Džej Džej je objasnila da je jednom prilikom sanjala da ju je neko jurio da je ubije i da je bila toliko uplašena da se probudila sva iscrpljena. Jelenin omiljeni pevač je Džastin Timberlejk, a omiljeni grad “Beograd, naravno, pa onda Rim”. Upitana koja joj je najdraža pobeda, Jeca nije mogla da odgovori na to i da su sve odlične, dok je za najgori poraz rekla da su svi bolni. Trenutno čita školske knjige jer se sprema da uskoro polaže ispite (podsetimo, Jelena studira ekonomiju).
fan tenis Ucestvujes na ATP/WTA turniru!
Broj poruka : 197 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 02.06.2008
Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Jun 03, 2008 9:22 pm
bas lepo :srbi:
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Jun 04, 2008 1:24 pm
AJMO JECO U FINALE!!! VAMOS JJ!!!
Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jun 09, 2008 11:44 pm
Jelena: Želim malo da zaboravim na tenis
Jelena Janković trenutno boravi na Zlatiboru, gde pokušava da sanira povrede koje su je mučile tokom Rolan Garosa, ali i da skupi energiju za nastavak sezone.
Ona je odlučila da ne nastupi u Birmingemu ove nedelje, gde bi inače branila titulu osvojenu 2007. godine. To znači da će sledećeg ponedeljka imati 140 WTA bodova manje, ali će zadržati treće mesto ispred Svetlane Kuznjecove, koja takođe neće igrati ni u Birmingemu (trava), ni u Barseloni (šljaka).
Kako smo saznali, treća teniserka sveta ne namerava da igra turnire pre početka Vimbldona krajem juna, zbog povreda mišića podlaktice, ali i nagnječenja pršljenova, zbog čega je posetila kiropraktičara u Beogradu, uoči meča sa Anom Ivanović u polufinalu Rolan Garosa.
Jankovićeva će od utorka, 10. juna, voditi dnevnik na svom oficijelnom Internet sajtu, gde će njeni navijači moći da pronađu i sveže fotografije. Do tada, Jelena je dala kratku izjavu:
"Došla sam na Zlatibor da se odmorim, da napunim pluća čistim kiseonikom. Povređena sam i pokušavam da saniram povredu. Ovde sam sa porodicom, želim malo da zaboravim na tenis, da se posvetim nekim drugim stvarima i aktivnostima" rekla je Džej-Džej.
(MONDO)
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jun 09, 2008 11:47 pm
jao nadam se da ce JJ da se oporavi i da cemo na Wimblyu navijati za nju!!!Ae JJ carice
Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jun 09, 2008 11:49 pm
i ja se isto nadam!!! jedva cekam sutra da procitam novi blog i da vidim nove slike!!! kako mi je zao sto nisam sad na Zlatiboru :( da sam sad tamo bila bi najsrecnija osoba na svetu...
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jun 09, 2008 11:50 pm
ma anjitze nemoj da si tuzna...doci ce JJ u BG bwe
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Jun 10, 2008 12:20 am
A sto niko ne pominje da li ce igrati s Jamiem?
Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Jun 10, 2008 2:24 pm
Ja sam rodjena u Srbiji brale!
Zdravo svima,
Evo mene posle dugo vremena. Morala sam da odmorim malo posle Pariza i iz tog razloga me nije bilo jer ne samo da sam bila premorena, vec i povredjena tako da sam htela da odvojim par dana i budem sa najbližim ljudima iz mog života. Pretpostavljam da bi svako hteo da čuje moje utiske sa Roland Garros-a. Nisam previše zadovoljna, očekivala sam finale, titulu i prvo mesto na WTA listi, ali ovo je sport, porazi su deo igre tako da sam okrenuta mislima ka Wimbledonu i pohodu na moj prvi Grand Slam u singlu. Otkazala sam učešće na turniru u Birmingemu gde branim titulu, povredjena sam i treba mi vremena da se oporavim i uradim odlične pripreme za turnir.
Ja se trenutno nalazim na Zlatiboru. U Beograd sam se vratila u petak i razgovoru sa porodicom, stvarno sam htela da odem negde gde je svež vazduh, priroda i dobra hrana. Zlatibor mi je uvek bio u dobrom sećanju i to je prelepa planina puna sadržaja. Prosto je neverovatno opisati ceo ambijent. Nema ničega lepšeg nego kada vidim iskrene ljude koji me vole i poštuju, decu koja trče na sve strane, a da ne pričam tek o kvalitetu domaće kuhinje i raznoraznim specijalitetima. Ovde se osećam veoma prijatno, konačno sam u mogućnosti da se opustim. Šetam nonstop i provodim vreme napolju, obilazim okolna mesta jer nisam bila u ovim krajevima odavno.
Juče kada smo ustali, krenuli smo na pijacu da se oproba malo sira, kajmaka, pa pršuta i duvan čvarci, a stariji su isto hteli da okuse domaću rakiju. Ja sam veliki sladokusac tako da sam izabrala razne vrste meda i slatka od šumskog voca, a sada je sezona šumskih jagoda tako da ih stalno grickam. Prodavci su me oduševili, dobila sam par poklona i veoma sam zahvalna. Veoma mi drago što se ljudi iskreno raduju mojim uspesima i cene ono što radim. Ovo je doživljaj za mene i ovakve neke stvari se ne mogu kupiti novcem. Kao što vidite ima par slika sa pijace tako da ću kroz ovu priču da vam maksimalno dočaram ambijent jednog dana provedenog na Zlatiboru.
Krenula sam ka jezeru koji se nalazi u samom centru i tu je epicentar ljudi koji su došli na odmor . Planina je puna djaka koji su na ekskurzijama tako da ne pamtim da sam potpisala toliko autograma, a bilo je još više slikanja. Vratili smo se kasnije po kola i uputili se u Sirogojno, mesto na 40 minuta od Zlatibora. Dočekao nas je predsednik opštine i tu sam imala najveće iskušenje, da probam zlatiborski voz. U tom restoranu vam služe 17 različitih predjela, jela, salata i dezerta i sve morate da probate. Mislim da sam se za ovih par dana ugojila nekoliko kila, haha. Ne znam kako sam ustala na kraju ručka. Morala sam pod hitno da prošetam tako da smo otišli sa dve devojčice koje su meštanke u njihovo etno selo. Tu je jedna divna gospodja opisala detaljnije za šta je svaka kućica ili brvnara bila korišćena i dozvolili su mi da se slikam unutra tako da vam dostavljam i par slika iz starog dela Sirogojna.
Kao što znate, poznajem se sa Emirom Kustiricom i pozvao me je da posetim i njegovo etno selo na Mokroj Gori danas. On je jedan sjajan čovek koga veoma poštujem i cenim tako da sam jedva čekala da se vidimo. Pozvao me je još ranije u njegovo selo, ali nisam bila u mogućnosti tako da nisam htela da propustim priliku sada. Isprobala sam razne prirodne voćne sokove i on me je slikao za ambalažu soka od maline jer je Srbija poznata po kvalitetu i izvozu ove voćke i Emir smatra da ću ja na najbolji način prezentovati njegov proizvod. Lepo smo iskoristili vreme, ručali zajedno i ostali par sati. Vreme je bilo sjajno i super smo se proveli. Sada ću malo da se opustim na nekoj masaži u wellnesu, a sutra nazad kući gde me čekaju treninzi i nove obaveze.
Ljubim vas sve puno i pišem vam pred početak Wimbledona.
Jeca
Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Jun 10, 2008 2:31 pm
Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Jun 10, 2008 2:37 pm
extra su slike
fan tenis Ucestvujes na ATP/WTA turniru!
Broj poruka : 197 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 02.06.2008
Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Jun 10, 2008 5:38 pm
Little_Witch_ ::
extra su slike
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Jun 10, 2008 5:46 pm
Daaa
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Jun 10, 2008 9:11 pm
KOJA CARICA!!! EXTRA! Ma JJ je najsharmantnija i najlepsha srpska teniserka!
Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Jun 10, 2008 9:15 pm
Slazem se amiga :)
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Jun 10, 2008 9:21 pm
Baš je slatka!
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Jun 11, 2008 2:52 pm
rafalicious ::
Baš je slatka!
~Black Angel~ Osvojas ATP/WTA turnir!
Broj poruka : 218 Godina : 28 Zasto volis tenis? : . Koliko volis tennis? : Datum upisa : 19.12.2007
Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Jun 12, 2008 1:01 am
*Anja* ::
Najzeshche Lomim se od smeha :haha:
Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Jun 12, 2008 9:40 pm
Xxxaaaa koji je jeca lik!!! to nema nadaleko
Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Jun 12, 2008 9:44 pm
Ja sam trenutno ljuta na nju. Mozda se ponasam kao malo dete, ali to je jace od mene. Zasto nece da brani titulu s Jamiem, kada vidi da im dobro idu kada igraju zajedno?
Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Jun 12, 2008 11:56 pm
joj ne znam, rekla je nesto o tome... valjda oce da se fokusira samo na singl... mada ja mislim da je bolje da igra i mix dubl....
Naslov: Re: Jelena Jankovic Pet Jun 13, 2008 12:12 am
I ja to mislim. Ja bih igrala oba, sto zbog toga sto su dobri kada igraju zajedno, sto zbog samog Jamiea ( ). Stvarno je ne kapiram.
Naslov: Re: Jelena Jankovic Pet Jun 13, 2008 12:36 am
AU ja sam zhivela u ubedjeju da je JJ igrala sa andyjem,jj i jamie su divan par
Naslov: Re: Jelena Jankovic Pet Jun 13, 2008 11:54 am
Evo jedan cool snimak o JJ :-))))))
P.S. Nemam pojma, valjda nece da se toliko umara... Ipak je povredjena pa da se ne preoptereti pa da ne moze dobro da igra sing... Ali meni su isto bili slatki prosle godine kad su osvojili W :-))))))))))