| Jelena Jankovic | |
|
+25Tea Rafa 4ever RAFA THE KING Kaćka#94 Jecika maJJa ~Black Angel~ fan tenis Perkica laura_tennis fan ivanna<3 Rafa sonjica93 **Djuki**# llllllllllllllllllll @n@ *Anja* rafalicious **Mizza** *AnY*SweeT*FairY* *Joansie* *Punk_Princess* FairyQueen ...SuNsHiNe... *Certified Nadal addict* loveeee_TENNis <3 29 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sub Jun 14, 2008 12:49 am | |
| Ja je podržavam u toj odluci. Važniji joj je singl nego dubl, a kad već ima tu povredu, bolje je da se ne opterećuje.
Ovaj video je super! | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sub Jun 14, 2008 1:43 pm | |
| Ako se ona oseca bolje ako ne brani titulu neka!!! MA jj i jamie su zakon!!! sjajni su i preslatkI!!! bilo bi mi vishe nego drago da se smuwajy! | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sub Jun 14, 2008 7:34 pm | |
| | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Ned Jun 15, 2008 10:12 pm | |
| - Rafa_Es_Mi_Vida!!!!! ::
- Ako se ona oseca bolje ako ne brani titulu neka!!!
MA jj i jamie su zakon!!! sjajni su i preslatkI!!! bilo bi mi vishe nego drago da se smuwajy! Citiram te! | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Ned Jun 15, 2008 10:29 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Ned Jun 15, 2008 11:51 pm | |
| A snimci su full! Sjajni! | |
|
| |
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jun 16, 2008 1:04 am | |
| Aha... jao kako su mi slatki u onom clipu kad jamie trazi da ga poljubi JJ... e a onaj mali sto ga je JJ zvala da sedne pored nje (3 video) mi je tako smesan... lik se jadan skroz izgubio, bio je previse uzbudjen, ako znate na sta mislim, pa mu je Jeca dala peskir da se pokrije (ja sam to tek primetila kad sam procitala komentare)pokidala sam se od smeha... :-))))) | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jun 16, 2008 12:49 pm | |
| JELENA JE OD DANAS ZVANICNO DRUGA TENISERKA SVETA!!!! BRAVO JELENA!!! JOS SAMO MALO :-)))))))))))))))))) | |
|
| |
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jun 16, 2008 1:45 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jun 16, 2008 2:51 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jun 16, 2008 5:20 pm | |
| - *Anja* ::
- Aha... jao kako su mi slatki u onom clipu kad jamie trazi da ga poljubi JJ... e a onaj mali sto ga je JJ zvala da sedne pored nje (3 video) mi je tako smesan... lik se jadan skroz izgubio, bio je previse uzbudjen, ako znate na sta mislim, pa mu je Jeca dala peskir da se pokrije (ja sam to tek primetila kad sam procitala komentare)pokidala sam se od smeha...
:-))))) Slazem se u potpunosti! Bas bi bili sladak par...!!! | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jun 16, 2008 5:30 pm | |
| Jao sada je JJ druga...moze ona i jos mnooog bolje..posle Wimblya nadam se da ce biti prva | |
|
| |
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jun 16, 2008 6:24 pm | |
| good job JJ samo nastavi da se borish i ana mozhe da se slika!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jun 16, 2008 8:56 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pon Jun 16, 2008 11:54 pm | |
| ahahahaa znam al tek cje da se slika !!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Jun 18, 2008 10:33 pm | |
| Ja moram na cas da se vratim na temu JJ i Jamie... Da li ste primetili mozda da je Jamie jedan od retkih koji pravilno akcentruju njeno ime? Jelena, a ne Jeleeena. | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Jun 19, 2008 3:09 pm | |
| | |
|
| |
maJJa Igras na celendzerima!
Broj poruka : 116 Godina : 27 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 20.05.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Jun 19, 2008 4:03 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Čet Jun 19, 2008 8:27 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Jun 24, 2008 9:48 am | |
| Wimbledon Zdravo svima i pozdravi iz Londona, Dosta toga se izdešavalo od poslednjeg puta kada sam vam pisala. Uglavnom sam se oporavljala jer mi je totalno bio opao imunitet tako da sam se lečila kod kuće i radila terapije za moju ruku koja me je bolela tako da sve ukupno nisam trenirala 10 dana. Oni koji me poznaju su svesni da sam uvek pozitivna tako da sam se spremala što sam više mogla ne bi li ostvarila najbolji rezultat na Wimbledonu do sada. Stigla sam tačno pre nedelju dana u London i pored dosta treninga imala sam gomilu obaveza van terena. U utorak sam snimala za BBC emisiju koja se zove “Pitanje o sportu”. Pojaviću se kao misteriozni gost i timovi u okviru kviza će morati da pogode o kome se radi u kratkoj reportaži. Snimali su me dok sam imala masažu i manikir ali je to tako bilo odradjeno da nisu hteli lako da odaju o kome se radi. Nadam se da će pogoditi. Tek u septembru će biti na televiziji tako da ćemo videti ko će biti najuspešniji. Ponekad činjenica da sam poznata teniserka ima i prednosti i zbog toga sam se super provela u petak. Posle treninga sam otišla u Top Show gde Kate Moss ima svoju modnu liniju, a takodje smo bili i u Fossil radnji. Nisam morala da nosim kreditnu karticu jer su mi vlasnici dozvolili da kupim šta god hoću za džabe. Čak sam imala i asistentkinju koja mi je pomagala da izaberem odeću. Na kraju sam izašla sa gomilu kesa sa novom odećom iz Top Shop-a ali bogami i sjajnog nakita iz Fossila. U svakom slučaju ću imati dodatni trošak kada budem morala da plaćam avio kompanijama za previše prtljaga, haha! U četvrtak sam se posvetila Reebok-u. Imala sam snimanje sa Jason Bell-om, veoma poznatim fotografom. Slikala sam se u par dobrih sportskih kombinacija i nekoliko sati smo snimali raznolike slike koje će biti poslate raznim medijima u celoj Evropi. Već sam videla par snimaka kako izgledaju i baš sam zadovoljna učinjenim. Neverovatno je šta sve može da se uradi sa današnjom tehnologijom. U pozadini moje slike u akciji su postavili razne znamenitosti Londona tako da je odlično uradjena fotomontaža. Reebok odlično organizuje sva slikanja tako da samo moram da se pojavim i odradim snimanje u mom prepoznatljivom stilu. Juče sam imala neke aktivnosti sa medijima posle treninga a danas imam snimanje za naslovnu stranu jednog časopisa. Sreća je jer su pristali da snimaju u dvorištu kuće koju iznajmljujem ovde u Londonu. Trebalo bi u vreme US Opena da se pojavi to izdanje. To je sve za sada od mene. Moj prvi meč je u utorak tako da sam danas lagano trenirala, jela dobro i večeras ću ranije u krevet tako da sam spremna sutra za prvi izazov. Čujemo se posle turnira.
JJ | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Jun 24, 2008 2:43 pm | |
| tnx na blogu i lepe su slike | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Jun 24, 2008 6:04 pm | |
| jelenina nova oprema za W!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Jun 24, 2008 7:33 pm | |
| Baš mi se sviđa!!! A i vreme je bilo da joj promene više onu haljinu koju je nosila pola godine. Ne sumnjam ni da joj super stoji! | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Jun 24, 2008 7:35 pm | |
| i meni se svidja..najlespi outfit na Wimbldonu | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Jun 24, 2008 8:22 pm | |
| uuuu do mojega!!!!!!slika je EXTRA!!!!!mngo je lepa!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Jelena Jankovic | |
| |
|
| |
| Jelena Jankovic | |
|