Tennis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tennis

Ako volite tenis dopasce vam se ovaj forum

PrijemPortalLatest imagesRegistruj sePristupi

Jelena Jankovic

Ići dole 
+25
Tea
Rafa 4ever
RAFA THE KING
Kaćka#94
Jecika
maJJa
~Black Angel~
fan tenis
Perkica
laura_tennis fan
ivanna<3 Rafa
sonjica93
**Djuki**#
llllllllllllllllllll
@n@
*Anja*
rafalicious
**Mizza**
*AnY*SweeT*FairY*
*Joansie*
*Punk_Princess*
FairyQueen
...SuNsHiNe...
*Certified Nadal addict*
loveeee_TENNis <3
29 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 31  Sledeći
AutorPoruka
laura_tennis fan
Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Dobodosao/Dobrodosla na forum!
laura_tennis fan

Ženski
Broj poruka : 17
Godina : 31
Zasto volis tenis? : ....................................
Koliko volis tennis? :
Jelena Jankovic - Page 5 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Jelena Jankovic - Page 5 Right_bar_bleue

Datum upisa : 17.04.2008

Jelena Jankovic - Page 5 Empty
PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 5 Icon_minitimePet Apr 18, 2008 9:47 pm

hehehe slazem se.....
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Broj poruka : 2126
Godina : 33
Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa...
Koliko volis tennis? :
Jelena Jankovic - Page 5 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Jelena Jankovic - Page 5 Right_bar_bleue

Datum upisa : 07.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 5 Icon_minitimeNed Apr 20, 2008 12:09 am

Jel ste vi sigurni da ovo nije samo još jedan izmišljeni trač, jer meni baš tako deluje.

PRVO: Kako bi oni mogli da snimaju film kad stalno imaju turnire? Jedino da napuste tenis...

DRUGO: Skoro sam baš pročitala u dnevnim novinama Blic kako Lepa Brena najavljuje svoj novi album i IV deo filma Hajde da se volimo u kome će ona da glumi!
Nazad na vrh Ići dole
FairyQueen
Mercury's girl
Mercury's girl
FairyQueen

Ženski
Broj poruka : 7363
Godina : 30
Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera
Koliko volis tennis? :
Jelena Jankovic - Page 5 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Jelena Jankovic - Page 5 Right_bar_bleue

Datum upisa : 14.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 5 Icon_minitimeNed Apr 20, 2008 3:34 pm

Ko??JJ ce da glumi??
Nazad na vrh Ići dole
https://lovetennis.forumsr.net
*Anja*
Jelena Jankovic fan forever
*Anja*

Ženski
Broj poruka : 1158
Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 21.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 5 Icon_minitimeNed Apr 20, 2008 5:46 pm

da ali ce da glumi Brenu iz mladjih dana! Pa evo sama Jeca je rekla da joj je ponudjena uloga

Nazad na vrh Ići dole
http://jelenajankovic.forumandco.com/
**Djuki**#
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
**Djuki**#

Ženski
Broj poruka : 2020
Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 30.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 5 Icon_minitimeNed Apr 20, 2008 6:15 pm

Jedwa chekam da je widim u ulozi Lepe Brene..
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
*Anja*

Ženski
Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki...
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 5 Icon_minitimeNed Apr 20, 2008 7:23 pm

i ja! ako pristane da glumi ( a ja se nadam da ce i Janko i Jeca pristati)
Nazad na vrh Ići dole
**Djuki**#
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
**Djuki**#

Ženski
Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 5 Icon_minitimeNed Apr 20, 2008 7:27 pm

Nadam se.... :)
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa...
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 5 Icon_minitimeNed Apr 20, 2008 9:05 pm

Ali ako prihvati ulogu to bi značilo da mora da prekine sa tenisom na neko vreme, jer ne može da snima film i da igra turnire, a znate šta bi to značilo za njenu karijeru? Totalnu propast! Osim ako neće da počne da se bavi glumom. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
*Anja*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 5 Icon_minitimePon Apr 21, 2008 3:02 pm

Povratak u Evropu

Ćao svima,

Nažalost nisam uspela da odbranim titulu u Čarlstonu. Plasirala sam se u četvrtfinale ali sam bila razočarana svojom igrom protiv Zvonareve. Tajming mi je bio loš, nisam se dobro kretala i klizila po šljaci i to je veliki problem kada igrate na toj podlozi. Sve u svemu ovo je bio prvi turnir na šljaci tako da ima još dosta vremena da se adaptiram za predstojeće turnire, pogotovu za Roland Garros. Iako nisam pobedila, bila je sjajna atmosfera za vreme meča. Bio je večernji meč i publika je bila uz mene što uvek cenim.

U subotu sam išla da treniram tri sata. Radila sam dosta na tehnici, kao i na kretanju što mi je pomogao moj trener i sparing partner. Stvarno želim dobro da se spremim za sve što me očekuje u sledećih mesec ipo dana.

Jedna od cool stvari koje sam radila u Čarlstonu je parada šampiona u subotu. Bila sam pozvana na centralni teren sa svim šampionkama turnira kao što su Kris Evert, Martina Navratilova, Končita Martinez i još mnoge druge. Turnir je proslavljao 35 godina postojanja i na ovaj način obeležio ovogodišnji turnir. Pričala sam sa Kris i Martinom, zaista dve legende ženskog tenisa tako da mi je bilo drago da ih vidim. Poželele su mi sreću za ostatak sezone.

Jelena Jankovic - Page 5 42_4m10

Uveče smo imali veliku večeru sa svim šampionkama i sponzorima turnira. Sve šampionke su bile pozvane na binu i intervjuisali su nas Bad Kolins i Pam Šriver. Prepričavali su priče iz prošlosti i kada je došao na mene red, rekla sam da nisam imala pojma o čemu pričaju jer nisam ni bila rođena tada, haha. Svi su me prozvali bebom. Stvarno je velika čast što sam upoznala mnogobrojne igračice koje sam smatrala svojim idolima kada sam bila mala. Najsmešniji deo večeri je bio kada sam upoznala Grega Normana, verenika Kris Everet koji toliko liči na mog tatu. Ljudima koji su sedeli za mojim stolom sam pokazala sliku mog oca i svi su me pitali je li to Greg Norman. Čak sam i njemu pokazala i počeo je da se smeje. Slikala sam se sa Kris i Gregom tako da ću pokazati tati sliku, sigurno će mu se svideti.

Baš sam uzbuđena što se vraćam za Evropu danas. Idem za Srbiju na par dana i moja sledeća destinacija je Zagreb gde igram Fed Cup. Čujemo se sledeće nedelje kada se nadam da će Srbija po prvi put ući u Svetsku grupu.

Cmok,
JJ
Nazad na vrh Ići dole
Perkica
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
Perkica

Ženski
Broj poruka : 1024
Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 06.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 5 Icon_minitimePon Apr 21, 2008 4:19 pm

hehe Super joj je dnevnik!!!! :)
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
*Anja*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 5 Icon_minitimePon Apr 21, 2008 5:23 pm

Aha :)
Nazad na vrh Ići dole
**Djuki**#
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
**Djuki**#

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 5 Icon_minitimePon Apr 21, 2008 5:55 pm

*JJ IS THE BEST* ::
Aha :)
Nazad na vrh Ići dole
FairyQueen
Mercury's girl
Mercury's girl
FairyQueen

Ženski
Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 5 Icon_minitimePon Apr 21, 2008 9:06 pm

ja uvek volim da citam blogove svojih omiljenih tenisera a JJin je bas intresantan
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
*Anja*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 5 Icon_minitimeNed Apr 27, 2008 7:25 pm

Davor Šuker “startovao” Džej Džej

Legenda hrvatskog fudbala Davor Šuker poznat je i kao veliki šarmer, a njegova "meta" u Zagrebu bila je - Jelena Janković.

“Šuker mi je prišao u hotelu Vestin, gde smo odseli i rekao mi: 'Hoću da upoznam devojku sa kojom sam u vezi'. Bila sam iznenađena, jer ga nisam prepoznala. Pitala sam se ko je taj čovek i kakva je to priča, a onda mi je on objasnio da su neki mediji pustili vest da smo nas dvoje u vezi, pa je hteo I da me zvanično upozna. Bio je to baš zanimljiv susret”, ispričala je Džej Džej, koja je u Zagrebu inače bila u pratnji svog dečka Nemanje.

Ona je reklaa da ju je taj susret nasmejao i istakla da je posle zanimljivog “starta” kasnije opušteno proćaskala sa Šukerom.

Takođe, Jelena je bila iznenađena pitanjem o snimanju navodnog nastavka filma “Hajde da se volimo”, u kojem bi ona, zbog velike sličnosti trebalo da glumi Lepu Brenu, protagonistkinju prva tri nastavka, a Janko Tipsarević njenog supruga.

"Ne znam ništa o tome, niko me nije kontaktirao tim povodom", odgovorila je Jelena, povodom medijskih napisa da je Boba Živojinović, suprug Lepe Brene i direktor Teniskog saveza Srbije, navodno nedavno kupio i jahtu specijalno za potrebe snimanja tog filma.

(izveštač MONDA iz Zagreba Mirjana Šegan)
Nazad na vrh Ići dole
*Punk_Princess*
La novia de Rafa!
La novia de Rafa!
*Punk_Princess*

Ženski
Broj poruka : 2288
Godina : 28
Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!!
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 5 Icon_minitimePon Apr 28, 2008 10:11 am

Jao to bi bilo extra da Janko i Jeca glume u filmu!!!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.tennis-forum.gooforum.com
*Anja*
*Anja*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 5 Icon_minitimePon Apr 28, 2008 12:29 pm

Aha :) To bi bio jednini razlog da gledam taj film!!! Jeca je danas u 13h u Skupstini!!!!! Oce neko ici?
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
*Anja*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 5 Icon_minitimePon Apr 28, 2008 8:08 pm

Ana i Jelena: "Nismo manje vredne od Novaka"

Srpska posla... Srpskim medijima krajem prošle stigao je poziv na prezentaciju novih poštanskih markica PTT Srbije, sa likom Ane Ivanović i Jelene Janković.

Promociji u ponedeljak trebalo je da prisustvuju naše dve najbolje teniserke, ali je ceo događaj naknadno otkazan.

Verovalo se da je razlog nemogućnost da Ana i Jelena postignu sve zbog standardno gustog rasporeda, ali ne. Razlog je bojkot celog projekta Srpske pošte i to zbog nominalne cene svake od markica iz filatelističkog kompleta.

Ona sa likom Janka Tipsarevića vredi 20, Nenada Zimonjića i Jelene Janković 30, Ane Ivanović 40, a Novaka Đokovića 46 dinara...

"Svi smo ponosni što imamo likove na markama, ali bio je nesporazum u komunikaciji i trebalo bi da nam se objasne neki detalji", rekla je Ana Ivanović na konferenciji za novinare u Teniskom savezu Srbije, koja je održana u isto vreme kada je trebalo da se održi promocija.

Veliku čast da se nađu na markama dobilo je pet tenisera, koji će nastupati za Srbiju na Olimpijskim igrama u Pekingu ovog leta.

"Mi smo svi deo olimpijskog tima. Trebalo bi svi igrači da imaju istu vrednost. To jeste velika čast, samo treba da utvrdimo vrednost", rekla je Jankovićeva.

Koordinator izvršnog direktora za poštanski saobraćaj PTT-a Vesna Rudić rekla je agenciji Beta da je to preduzeće bilo "pomalo neprijatno iznenađeno", ali je istakla da je nesporazum već izglađen.

"Apoeni nemaju veze sa poštovanjem ili vrednovanjem sportista. Svi apoeni su važni i oni poštuju filatelističku i poštansku formu i čine komplet. Oni su kao novčanice, važne su i one od 1.000 i od 100 dinara, i to ko je na njima ne označava vrednovanje", rekla je Rudićeva.
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 5 Icon_minitimePon Apr 28, 2008 11:44 pm

Na kraju će da se posvađaju! Srpska posla!
Ali treba da se bune! Šta samo Đoković, Đoković...smučio mi se više! Uvek su Ana i JJ u njegovoj senci! Nije fer!

NAPRED ANA I JJ!!!
Nazad na vrh Ići dole
FairyQueen
Mercury's girl
Mercury's girl
FairyQueen

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 5 Icon_minitimePon Apr 28, 2008 11:56 pm

Ma mene nervira svi kao da je tenis izmislio Djokovic...kao da su JJ i Janko i Ana bukvalno bezvredni...sada kada se sve nakupi...gde su monografije ili biografije Jece ili Ane???Iskreno one izgledaju kao zanimljivije licnosti od Novaka...Gde su reklame sa njima...ne pamtim kada sam zadnji put videla Jecu u nekoj reklami...mislim sve to nije fer...
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 5 Icon_minitimePon Apr 28, 2008 11:57 pm

Slažem se sa tobom!!! Potpuno!

To je deskriminacija!
Nazad na vrh Ići dole
FairyQueen
Mercury's girl
Mercury's girl
FairyQueen

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 5 Icon_minitimePon Apr 28, 2008 11:59 pm

Potpuna...Mislim uz duzno potovanje svih Novakovih fanova tenis nije poceo prosle godine...Jeca je oduvek pravila dobre rezultate kao i Ana...Pre Novaka smo imali Zikija i Janka...Gde su oni danas???Gurnuti po strani...da ste samo pre dve godine pitali neko dete sta ce biti kada poraste rekao bi kosarkas ili fudbaler a sada sve deca ce biti Novak Djokovic...I kako treba da se osecaju nasi ostali teniseri???To ne radi Novak to sve rade mediji..I ubedjena sam da je sve obo isplanirano od strane nekih bolesnih mozgova
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
*Anja*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 5 Icon_minitimeUto Apr 29, 2008 12:15 am

SLAZEM SE!!! Jeca je ucestvovala na Olimpijadi 2004 godine, sto joj tad nisu dali markicu... Ovo je planirano da bi Novak dobio markicu, pa kao ajde da se ne naljute dacemo im svima, ali naravno Novakova ce da bude najskuplja jer je on "najvredniji"! E pa to nije istina!! Ziki je usao u svet profi tenisa mnooogo pre Novaka pa ne vidim da mu se neko nekad zahvalio za sve sto je uradio! ne vidim nigde bilbord sa Zikijevom slikom, nijednu reklamu! moje pitanje glasi: ZASTO?!!?!?! Nije Novak jedini uspesan!!!! Drago mi sto su se konacno setile da kazu : "NISMO MANJE VREDNE OD NOVAKA" zato sto je to istina! zamislite kako je njima kada mediji velicaju samo Novaka ko da Jeca, Ana, Janko, Ziki pa i Viktor (koji je odlicno igrao protiv rodika) ne postoje!!!!

za nase medije mogu da kazem samo STRASNO!!!
Nazad na vrh Ići dole
FairyQueen
Mercury's girl
Mercury's girl
FairyQueen

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 5 Icon_minitimeUto Apr 29, 2008 12:17 am

Viktora i Iliju bolje da ne spominjem..Oni su amateri u odnosu na naseg Noleta...
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
*Anja*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 5 Icon_minitimeUto Apr 29, 2008 12:18 am

ma no comment!!!!!!!!!!!!!!!!!! strasno!
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
*Anja*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 5 Icon_minitimeUto Apr 29, 2008 12:20 am

e da i samo da napomenem da je Ilija odservirao jednom na davis cup-u jaci servis od rodika ali mu naravno nije priznat... da je bio u pitanju Novak naravno da bi priznali i jos bi ga ljubili u dupe sto je tako odservirao!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 5 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Jelena Jankovic
Nazad na vrh 
Strana 5 od 31Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 31  Sledeći
 Similar topics
-
» Jelena Jankovic :)
» Jelena Jankovic :)
» Jelena Jankovic
» Jelena Jankovic-JJ

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Tennis :: O teniserima... :: News-
Skoči na: