| Ana Ivanovic | |
|
+24***Inče*** Tea RAFA THE KING Rafa 4ever ~Black Angel~ *~*tasha Nadalcica*~* Kaćka#94 sofi993 ivanna<3 Rafa Perkica Sanja The Best Forever N!N@ @n@ sonjica93 rafalicious *Anja* ...SuNsHiNe... *Joansie* **Djuki**# TENNIS FAN *Certified Nadal addict* **Mizza** *AnY*SweeT*FairY* FairyQueen 28 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Sub Okt 04, 2008 4:16 pm | |
| Žreb za Kremlin Cup 04.09.2008.Ana je na Kremlin Cup turniru, koji se održava sledeće nedelje u Moskvi, postavljena za četvrtog nosica. Slobodna je u prvom kolu, a u drugom kolu će joj protivnica biti pobednica meča između Marion Bartoli i Dominike Cibulkove. Sedmi nosilac Vera Zvonareva bi mogla da je dočeka u četvrtini finala, a Anina projektovana protivnica u polufinalu žreba od 28 teniserki je lokalni favorit i drugi nosilac Dinara Safina. Prvi nosilac je druga teniserka sveta Jelena Janković. Ona se naalzi u gornjoj polovini žreba, zajedno sa 3. nosiocem Elenom Dementievom, 6. nosiocem Venus Williams i Annom Chakvetadze, koja je 8. nosilac. ( www.anaivanovic.com) | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Sub Okt 04, 2008 6:11 pm | |
| Njoj vise nije bitan zreb,mislim da bi trebala da sredi stvari u svojoj glavi i da se uozbilji ako misli da bude super teniserka kao sto je nekada bila!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Ned Okt 05, 2008 4:09 pm | |
| Ana se vraća dublovima 05.10.2008.Ana će odigrati svoj drugi meč u konkurenciji dublova ove godine, i prvi odigran na nekom turniru od juna 2007. godine, kada se u ponedeljak na Kremlin Cup turniru bude udružila sa Italijankom Francescom Schiavone. Par je u glavni žreb ušao sa specijalnom pozivnicom, i u prvom kolu će igrati protiv špansko-ruskog tima Nurie Llagostere Vives i Elene Vesnine. Anin poslednji meč na terenu dublova odigran je u februaru, kada su ona i Jelena Janković došle do ključne pobede od 2-6, 7-6, 7-6 nad Rumunijom u Fed Cupu. Pre toga, Anin poslednji takmičarski meč u konkurenciji dublova bio je na Wimbledonu prošle godine, kada je u paru sa Danielom Hantuchovom izgubila u prvom kolu. Ana se uzdržavala od igranja dublova kako bi se skoncentrisala na konkurenciju u singlu, a svoju odluku da u Moskvi igra dublove je objasnila: "To mi je prvi turnir u dvorani posle dugo vremena, i igranje dubla će mi pomoći da se adaptiram na uslove. Ujedno ću odigrati i više mečeva, a stvarno uživam u igranju dublova." Ana i Schiavone bi u četvrtini finala, ako pobede u svom meču prvog kola, mogle da igraju protiv prvih teniserki sveta Care Black i Liezel Huber. ( www.anaivanovic.com) | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Ned Okt 05, 2008 5:14 pm | |
| A kad je Jelena zvala da igraju dubl na OI (pre nego sto je Ana otkazala) nije mogla jer je htela da se fokusira na singl?? | |
|
| |
mmmm Igras na celendzerima!
Broj poruka : 112 Godina : 30 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : Zato sto je extra sport.. Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Ned Okt 05, 2008 5:35 pm | |
| @Anja..
Ana trenutno razmislja samo na sing..Nije trenutno u formi i trudi se da bude prva...Posto je JJ sad prva ali to ce biti vrlo mali period jer JJ uopste nije zasluzila... | |
|
| |
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Ned Okt 05, 2008 7:34 pm | |
| @Maka 94 Mi nista pogresno nismo rekli,Ana se u poslednje vreme vise slika nego sto se trudi za uspeh u tenisu,to moras i sama priznati!!!A kada je Ana bila prva,koliko se ja secam JJ se nije slikala za kojekakve casopise nego se borila da ostvari sto veci uspeh u tenisu!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Ned Okt 05, 2008 7:57 pm | |
| JJ nije nezasluženo na prvom mestu, ali slažem se s Makom u tome da se Ana sada fokusira na singl. Šta je bilo, bilo je, bitno je ono što je sada. | |
|
| |
Broj poruka : 112 Godina : 30 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : Zato sto je extra sport.. Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Ned Okt 05, 2008 10:12 pm | |
| - RAFA THE KING ::
- @Maka 94
Mi nista pogresno nismo rekli,Ana se u poslednje vreme vise slika nego sto se trudi za uspeh u tenisu,to moras i sama priznati!!!A kada je Ana bila prva,koliko se ja secam JJ se nije slikala za kojekakve casopise nego se borila da ostvari sto veci uspeh u tenisu!!!! Pa izvini malo,ali dok je Ana bila prva i pobedila na RG JJ je bila medju prvih pet i gubila je,sad je JJ prva i Ana je peta..Ana trenutno nije u formi i to se vidi ali ne mora da znaci to sto se slikala gola za novine da ce biti jos gora u tenisu..Sad kad prodje malo vremena JJ ce pasti sa tog trona i docice joj Ana i Sharapova..Pa ces tad da vidis ko je bolji i ko zasluzuje prvo mesto..JJ da je tako dobra teniserka ona bi imala bar jedan Grend slem..Samo zna da igra na turnirima i kad izgubi stalno se vadi na njenu povredu..Ana nikad nije to uradila,ona se oporavi pa pokusava a ne kao JJ..Pa budite iskreni i recite da li je to u redu.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Ned Okt 05, 2008 10:24 pm | |
| Izvini,ako volis Anu ne moras biti toliko nerealna!!!Pa sta ako JJ nije osvojila ni jedan GS?!?!?!?!?!?Ima jos vremena,tek je dosla na prvo mesto i nadam se da ce ostati dugo i verujem u to jer nisam vidovit pa da prognoziram!!!! A inace Ana se nije vadila za palac za ovo za ono,nenenene,uospte ne...Ma daj molim te!!!Ne zelim da se svadjam vec samo iznosim svoje misljenje, ne moras odmah da me napadas!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Ned Okt 05, 2008 10:32 pm | |
| Nisam te uopste napala..Samo realno pricaj..Razmisli sta pises,jer Ana kad je imala povredu prsta ona je otkazala OI u Pekingu,a JJ je na svakom turniru na kojem je izgubila vadila se na povredu..A to su i objavile dnevne novine...Naravno da sam Anin fan i da je naravno branim..Ona je jos mlada za razliku od JJ.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Ned Okt 05, 2008 10:38 pm | |
| A da JJ ima 50 godina zaboravio sam!!!!A to sto se JJ ''vadila'' nije istina,jer su nju stalno mucile te povrede i ti sama to znas!!!I necemo vise o ovome da raspravljamo,rekao sam sta sam imao!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Ned Okt 05, 2008 11:58 pm | |
| - RAFA THE KING ::
- A da JJ ima 50 godina zaboravio sam!!!!A to sto se JJ ''vadila'' nije istina,jer su nju stalno mucile te povrede i ti sama to znas!!!I necemo vise o ovome da raspravljamo,rekao sam sta sam imao!!!!
Nije se vadila..Ma daj ne lupaj...Sve novine su objavile na to vadjenje njene "povrede"..Cak su i Englezi rekli da uopste nije u redu sto je o uradila..Pa da su je mucile sto onda nije odustala od nekoliko turnira i ozdravila.. Nju da je toliko bolelo ona bih odustala...Malo razmisli sta pricas.. | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Pon Okt 06, 2008 11:51 am | |
| zashto se was dwoje swadjate?? swako ima prawo na swoje mishljenje. . . uwek je bilo i bice tako da neko wishe woli anu, a neko jj. . . to nije razlog da se swadjate. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Pon Okt 06, 2008 12:21 pm | |
| Ja sam samo iskazao svoje misljenje a ti si odmah pocela da protiv mog posta,to je moje misljenje i nece ga niko promeniti!!!Ne komentarisi na ovaj moj post vise molim te,jer ne zelim da se svadjam jer to nisam hteo!!!! | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Pon Okt 06, 2008 12:44 pm | |
| Boze, JJ nije zasluzeno na 1. mestu.... To je nesto najgluplje sto sam cula... Mako, ako iole pratis JJ primetices da je ubedljivo najkonstantnija teniserka na WTA Touru, za razliku od Ane koja ne moze da veze dva dobra turnira za redom... Jj je stvarno imala povrede..... Ona se samo trudi, daje svoj maksimum na svakom mecu, devojka crpi zadnje atome snage iz sebe a ti kazes da se samo vadi na povrede.... Znam kako je igrati tenis kada si povredjen, pruzati svoj maksimum... Prema tome bolje saslusaj onaga ko zaista trenira tenis i ko je imao povredu i trudio se da pruzi svoj maksimum.... JJ zato i ima toliko povreda tokom cele sezone, jer skoro nikada ne zaleci predhodnu do kraja.... A to je zato sto se BORI to kraja, zato sto UVEK DAJE SVOJ MAKSIMUM i NIKADA SE NE PREDAJE sto nije slucaj sa Anom. Ana ne rizikuje, ne kritikujem je, ali jednostavno JJ je mnogo kvalitetnija teniserka od Ane i ima mnogo lepsi stil igre... Ti sto si Anin fan ne znaci da treba da budes potpuno nerealna i na potcenjujes druge teniserke koje to nisu ni najmanje zasluzile... Ako Ana hoce da postigne bolje rezultate neka ono vreme koje trosi na slikanje (i to kakvo! ) iskoristi za vise treniranja, mozda dobar rezultat i dodje... To je sve od mene.... | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Pon Okt 06, 2008 12:49 pm | |
| - Rafa 4ever ::
- Boze, JJ nije zasluzeno na 1. mestu.... To je nesto najgluplje sto sam cula... Mako, ako iole pratis JJ primetices da je ubedljivo najkonstantnija teniserka na WTA Touru, za razliku od Ane koja ne moze da veze dva dobra turnira za redom... Jj je stvarno imala povrede..... Ona se samo trudi, daje svoj maksimum na svakom mecu, devojka crpi zadnje atome snage iz sebe a ti kazes da se samo vadi na povrede.... Znam kako je igrati tenis kada si povredjen, pruzati svoj maksimum... Prema tome bolje saslusaj onaga ko zaista trenira tenis i ko je imao povredu i trudio se da pruzi svoj maksimum.... JJ zato i ima toliko povreda tokom cele sezone, jer skoro nikada ne zaleci predhodnu do kraja.... A to je zato sto se BORI to kraja, zato sto UVEK DAJE SVOJ MAKSIMUM i NIKADA SE NE PREDAJE sto nije slucaj sa Anom. Ana ne rizikuje, ne kritikujem je, ali jednostavno JJ je mnogo kvalitetnija teniserka od Ane i ima mnogo lepsi stil igre... Ti sto si Anin fan ne znaci da treba da budes potpuno nerealna i na potcenjujes druge teniserke koje to nisu ni najmanje zasluzile... Ako Ana hoce da postigne bolje rezultate neka ono vreme koje trosi na slikanje (i to kakvo! ) iskoristi za vise treniranja, mozda dobar rezultat i dodje... To je sve od mene....
slazhem se. . . ali bolje je da zakljuchimo owu rasprawu. . . :0) | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Pon Okt 06, 2008 7:45 pm | |
| Zar sam ja ovde jedinstveni slučaj koji voli i Jelenu i Anu? Koja ne voli samo jednu i koja ne pljuje onu drugu? | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Pon Okt 06, 2008 9:04 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Pon Okt 06, 2008 10:44 pm | |
| Tužno je to... Ana ide dalje u dublu 06.10.2008.Ana je u svom prvom meču u konkurenciji dubovla koji je odigrala u poslednjih 15 meseci odigrala na Sony Ericsson WTA Touru, zajedno sa Italijankom Francescom Schiavone zabeležila pobedu od 7-6, 6-7, 10-5 nad Nuriom Llagosterom Vives i Elenom Vesninom. Prva dva seta su se igrala u taj brejku, a Ana i Italijanka su osvojile Šampionski tajbrejk, koji je služio kao odlučujući set. Ana i Schiavone će u četvrtini finala igrati ili protiv prvih nosioca Care Black i Liezel Huber, ili protiv Akgul Amanmuradove i Darye Kustove. Ana će kasnije u ponedeljak otkriti ko će joj biti protivnica u drugom kolu u konkurenciji singlova, kada Francuskinja Marion Bartoli i Slovakinja Dominika Cibulkova budu odigrale svoj meč prvog kola. ( www.anaivanovic.com) | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Pon Okt 06, 2008 11:34 pm | |
| I ja volim i Anu i Jelenu. Znači, ne mrzim Anu! Ali prosto ne mogu, a da ne primetim da se u poslednje vreme samo slika (i to kakve slike), a sve manje igra tenis. I da je Jelena na njenom mestu sigurno da bih isto rekla. I niko od nas ništa nije izmislio, nego samo realno posmatramo stvari. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Uto Okt 07, 2008 12:54 am | |
| Čast izuzecima, naravno! Svako ima prava na svoje mišljenje, naravno. Ni meni se ne dopada ono što je uradila, pa... Šta ja tu mogu? Da nateram da te slike nestanu, ne mogu. Ali, ne volim kada neko jedva tako dočeka nečiju grešku da ga opljuje... | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Uto Okt 07, 2008 11:43 am | |
| Ljudi ovo nije rasprava. Ono je bilo moje misljenje i realno gledanje stvari... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Uto Okt 07, 2008 12:04 pm | |
| Znam ja tebe... Znam tvoj stav o raspravljanju i spamovanju, ali sa strane deluje kao da se Maka i ti žustro raspravljate. | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Sre Okt 08, 2008 12:36 am | |
| ajde bre vas dvoje iskulirajte ako su vam takva sva misljenja bolje nemojte ni da ih iznosite jer se spamuje!!!Sta vam je?Mako volis Anu?Voli je , niko ti ne brani , RAFA THE KING , volis JJ , isto , voli je...sta se kacite zbog toga...
I ja Volim i Anu i JJ | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Sre Okt 08, 2008 2:28 pm | |
| E, bravo, Sonjice, potpuno podržavam tvoje mišljenje.
Dosta više ovog nepotrebnog spama. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ana Ivanovic | |
| |
|
| |
| Ana Ivanovic | |
|