Tennis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tennis

Ako volite tenis dopasce vam se ovaj forum

PrijemPortalLatest imagesRegistruj sePristupi

Ana Ivanovic

Ići dole 
+24
***Inče***
Tea
RAFA THE KING
Rafa 4ever
~Black Angel~
*~*tasha Nadalcica*~*
Kaćka#94
sofi993
ivanna<3 Rafa
Perkica
Sanja The Best Forever
N!N@
@n@
sonjica93
rafalicious
*Anja*
...SuNsHiNe...
*Joansie*
**Djuki**#
TENNIS FAN
*Certified Nadal addict*
**Mizza**
*AnY*SweeT*FairY*
FairyQueen
28 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25  Sledeći
AutorPoruka
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Broj poruka : 5301
Godina : 30
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :
Ana Ivanovic - Page 19 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Ana Ivanovic - Page 19 Right_bar_bleue

Datum upisa : 04.02.2008

Ana Ivanovic - Page 19 Empty
PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 19 Icon_minitimeSre Sep 17, 2008 6:07 pm

Meni je sasvim normalno da se ne druže. Ni Jelena nijednom nije rekla kako se dobro slaže s Anom. Nije tajna da njih dve nisu prijateljice. I naravno da dobija podsticaj kada Jeleni krene, jer joj je Jelena trenutno najozbiljnija konkurencija, uz Serenu, naravno.
Nazad na vrh Ići dole
Rafa 4ever
La novia de Rafa!
La novia de Rafa!
Rafa 4ever

Ženski
Broj poruka : 1103
Godina : 28
Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim
Koliko volis tennis? :
Ana Ivanovic - Page 19 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Ana Ivanovic - Page 19 Right_bar_bleue

Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 19 Icon_minitimeSre Sep 17, 2008 7:01 pm

Da, ali Jeca nije teniserka iz npr. Australije, Jeca je iz Srbije takodje! Bas iz tog razloga sto ce njih dve igrati zajedno u FED Cupu, Ana ne bi trebala da otvoreno pokazuje da ne gaji simpatije prema Jeci jer ce se njih dve susretati cesce nego neke druge teniserke, pa i igra ce zajedno, za nasu zemlju, pa i dubl mozda, ukoliko bude bilo potrebno. Trebalo bi Ana malo da razmisli pre nego sto nesto kaze....
Nazad na vrh Ići dole
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Broj poruka : 2398
Godina : 31
Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!!
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 13.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 19 Icon_minitimeSre Sep 17, 2008 7:25 pm

realno , Ni jelena ne gaji simpatije prema Ani...koliko sam puta citala kako je ana nervira kad onako uzdise na terenu
Nazad na vrh Ići dole
http://sonjica93.piczo.com
Rafa 4ever
La novia de Rafa!
La novia de Rafa!
Rafa 4ever

Ženski
Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 19 Icon_minitimeSre Sep 17, 2008 7:46 pm

Koliko, bas me zanima? Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 19 Icon_minitimeSre Sep 17, 2008 9:33 pm

Rafa 4ever ::
Da, ali Jeca nije teniserka iz npr. Australije, Jeca je iz Srbije takodje! Bas iz tog razloga sto ce njih dve igrati zajedno u FED Cupu, Ana ne bi trebala da otvoreno pokazuje da ne gaji simpatije prema Jeci jer ce se njih dve susretati cesce nego neke druge teniserke, pa i igra ce zajedno, za nasu zemlju, pa i dubl mozda, ukoliko bude bilo potrebno. Trebalo bi Ana malo da razmisli pre nego sto nesto kaze....
Po tom pitanju se slažem. Svi smo znali da se ne slažu, nije trebalo to ovako da iznese u javnost.
Nazad na vrh Ići dole
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Broj poruka : 2398
Godina : 31
Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!!
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 13.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 19 Icon_minitimeSre Sep 17, 2008 9:54 pm

hahahah a sto ti je toliko bitan broj??? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
http://sonjica93.piczo.com
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Broj poruka : 2126
Godina : 33
Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 07.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 19 Icon_minitimeSre Sep 17, 2008 10:29 pm

Ja joj ništa ne zameram u ovoj izjavi. Možda je bila malo više direktna, ali ja verujem da i Jelena voli da pobeđuje Anu, baš kao i Ana nju. To je normalno.
Jeste da su one iz iste zemlje i da se zato još češće susreću, pa čak i graju zajedno, ali one su ipak velike rivalke trenutno. A i kad kaže da je ona dodatno motiviše to može da znači da je tako zato što je Jelena sjajna teniserka, da je Ana ceni i poštuje i da dobija motivaciju od nje da zaigra bolje.
Uostalom, novine stalno izvrću nešto tako da ko zna, možda ona uopšte i nije tako rekla.
Nazad na vrh Ići dole
Tea
Osvajas Grand Slam!
Osvajas Grand Slam!
Tea

Broj poruka : 367
Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!!
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 19 Icon_minitimeČet Sep 18, 2008 1:16 pm

Ana izgubila u Tokiju...

Ana-petrova 1-6 6-1 2-6.... Ana Ivanovic - Page 19 370602
Nazad na vrh Ići dole
Rafa 4ever
La novia de Rafa!
La novia de Rafa!
Rafa 4ever

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 19 Icon_minitimeČet Sep 18, 2008 3:29 pm

Vec izgubila? Toliko o njenom povratku i boljim igrama.. No i Petrova je sjajna teniserka...

@Sonjice, nije toliko bitan broj, ali ne mozes poreci da je Jeca mnogo korektnija prema Ani kada daje izjave...
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 19 Icon_minitimeČet Sep 18, 2008 4:04 pm

Slažem se s Milicom, sve što je rekla stoji.

Žao mi je što je Ana izgubila ovako rano. Mislila sam da će moći da dogura dalje, jer je brzo ispala na U.S. Openu, da se odmorila i tako to. Ali, očigledno ne. Mislim da ju je stigao umor zbog dobre igre koju je pružila u prvom delu sezone. Tada joj je išlo vrlo dobro, ne možete poreći.

Ovo je napisao jedan član foruma B92, i slažem se s njim: "Ana, vrati se tenisu, djavo je odneo šalu!
Okani se svih Roleksa i naslovnih strana FHM-a; a po meni, najpre treba promeniti i ta dva trenera uz koje ne napredujes vec dugo."

Nadam se da se neće na konferenciji za štampu žaliti na bol u palcu jer je sama rekla da je bol prošao.
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa...
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 19 Icon_minitimeČet Sep 18, 2008 10:21 pm

Ja sam baš razočarana. Očekivala sam dobar rezultat na ovom turniru.

Joansie, tak komentar sa b92 je skroz na mestu. Potpuno je tačno to što je rekao, slažem se sa njim.
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 19 Icon_minitimeUto Sep 23, 2008 2:56 pm

Ana pala na 4. poziciju
22.09.2008.

Ana je pala ze jedno mesto na najnovijoj Sony Ericsson WTA Tour rang listi koja je objavljena danas, i sada se nalazi na 4. mestu. Ispred nje je došla Ruskinja Dinara Safina, koja je prošle nedelje u Tokiju osvojila Toray Pan Pacific Open.

Ana se trenutno nalazi u Pekingu, povodom China Open-a. Poeni koje teniserke mogu da osvoje na ovom Tier II turniru su: Prvo kolo, 1 poen; Drugo kolo, 35 poena; Četvrtina finala, 70 poena; Polu-finale, 125 poena; Finale, 190 poena; Osvajanje turnira, 275 poena.

Trenutnih Sony Ericsson WTA Tour Singles Top 20:

1 Serena Williams (USA) 4,091 poen
2 Jelena Janković (Srb) 3,885 poena
3 Dinara Safina (Rus) 3,747 poena
4 Ana Ivanović (Srb) 3,533 poena
5 Elena Dementieva (Rus) 3,470 poena
6 Maria Sharapova (Rus) 3,041 poen
7 Svetlana Kuznetsova (Rus) 2,870 poena
8 Venus Williams (USA) 2,386 poena
9 Vera Zvonareva (Rus) 2,167 poena
10 Agnieszka Radwanska (Pol) 2,146 poena
11 Patty Schnyder (Sui) 1,827 poena
12 Anna Chakvetadze (Rus) 1,782 poena
13 Daniela Hantuchova (Svk) 1,770 poena
14 Marion Bartoli (Fra) 1,635 poena
15 Flavia Pennetta (Ita) 1,555 poena
16 Victoria Azarenka (Blr) 1,543 poena
17 Caroline Wozniacki (Den) 1,483 poena
18 Nadia Petrova (Rus) 1,449 poena
19 Alize Cornet (Fra) 1,389 poena
20 Dominika Cibulkova (Svk) 1,257 poena

(www.anaivanovic.com)
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 19 Icon_minitimeSre Sep 24, 2008 11:05 pm

Žao mi je što je pala na listi. Nadam se da će se povratiti uskoro.
Stvarno ne znam šta joj se dešava u poslednje vreme, nijedan dobar rezultat nije imala.
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 19 Icon_minitimePet Sep 26, 2008 2:16 pm

Ana tesno izgubila od Zheng
26.09.2008.

Ana je u četvrtini finala China Opena izgubila tesnu bitku protiv 30. teniserke sveta Zheng Jie. Drugi nosilac je u meču koji je trajao skoro tri sata poražena rezultatom 7-6, 2-6, 6-4.

Zahvaljujući svojoj divnoj konstantnosti u igri, Zheng je stalno bila predodređena da stvara probleme Ani. Ana je pokušala da izgradi svoj ulazak u meč, i to je vešto i uradila, igrajući na svom nivou i povela je sa 5-3.

Međutim, napravila je nekoliko nekarakterističnih grešaka iz forhenda, i Zheng je krenula, i na oduševljenje svojih pristalica u domaćoj publici povratila izgubljeni servis gem.

Pri rezultatu 5-5, Ana je tražila elektronsku proveru odluke linijskog sudije, i bila je uspešna. Zheng je bila ljuta, verovatno zato što zbog tehničke greške nije mogla da vidi prikazanu odluku, sudija je saopštio rezultat i Zheng je protestovala kod sudije nekoliko minuta.

Odluka je Ani donela priliku za brejk, ali ona ponovo nije uspela da odservira za set. Zheng je tokom taj brejka bila u prednosti, i osvojila ga je sa 7-4.

U drugom setu su prve razmene bile tesne, ali je Ana preuzela inicijativu i dobila set sa 6-2.

U odlučujućem setu je vodila sa 40-15 na svoj servis i 1-1 u gemovima, i činilo se da je ona verovatni pobednik, ali je Zheng odbila da se preda i od šampionke French Opena je dobila nekoliko grešaka sa osnovne linije. Napravila je brejk i povela sa 2-1.

Nekoliko gemova kasnije, Ana je imala prilike da povrati izgubljeni servis gem, ali Zheng se čvsto držala. Na kraju je zabeležila trijumf, nakon dva sata i 54 minuta.

"Imam osećaj da sam danas igrala prilično dobro, kada se u obzir uzme nedostatak mečeva," rekla je Ana. "Ali nisam iskoristila prilike koje sam imala, i trebala sam da budem malo agresivnija, posebno sa vraćanjem servisa. Ona je igrala jako dobro i danas je bila bolja.

"Ovaj turnir je definitivno bio korak napred. Još uvek se vraćam, i jednostavno moram da budem strpljiva."

(www.anaivanovic.com)

Dobro je krenulo, Ana! Nadam se tvojim boljim rezultatima u skorijoj budućnosti!
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Broj poruka : 6152
Godina : 34
Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:)
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 19 Icon_minitimePet Sep 26, 2008 8:30 pm

meni je bash drago shto je ana izgubila. . . :0) izwinjawam se swim aninim fanowima, ali ja je stwarno ne wolim. . .
Nazad na vrh Ići dole
http://tennis.homegoo.com/
**Djuki**#
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
**Djuki**#

Ženski
Broj poruka : 2020
Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 30.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 19 Icon_minitimeSub Sep 27, 2008 10:43 am

ina_90 ::
meni je bash drago shto je ana izgubila. . . :0) izwinjawam se swim aninim fanowima, ali ja je stwarno ne wolim. . .
Potpisujem
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 19 Icon_minitimeSub Sep 27, 2008 6:20 pm

Meni nije drago što je izgubila, jer, iako ima loš period u sezoni, ja nju i dalje volim. Moje kritike su, kako da kažem... više dobronamerne nego što su zlobne. Ipak, poraz u četvrtfinalu znači da je Ana spremna da se vrati na vrh i da polako ulazi u formu.

Preporučujem Ani da menja trenere, pošto su je ovi očigledno naučili svime što su mogli, i njoj je potrebno sada nešto novo, sveže. Neverovatan napredak može da se ostvari menjanjem trenera. I čini mi se da je Ana smršala...
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 19 Icon_minitimeNed Sep 28, 2008 4:16 pm

Kineski zid
27.09.2008.

Ana Ivanovic - Page 19 Img_1010

Danas sam obišla Kineski zid! Bilo je to lepo iskustvo. Već neko vreme sam čekala da odem, i nadala sam se da ću ići posle Olimpijade.

Često odem sa turnira, a da nisam imala prilike da idem u razgledanje, tako da je bio lepo što sam pre polaska mogla da odem i vidim tako važnu znamenitost.

Iznenadilo me kada sam saznala da je zid dugačak 6,500 kilometara! Jedno vreme je tamo bilo milion ljudi koji su čuvali zid, a dvostruko više ljudi je poginulo gradeći ga. Neverovatno mesto.

Nažalost nismo imali vremena da hodamo do vrha, a bilo je i malo vruće, ali smo uživali u božanstvenim pogledima. Posebno sam uživala kada sam se vozila na dole u žičari – to me podsetilo na rolerkoster!

U nedelju odlazim iz Pekinga, kako bi trenirala u Evropi pre početka sezone turnira u dvoranama. Put je bio jako zanimljiv. Naučila sam dosta o kineskoj kulturi, i radujem se ponovnom dolasku ovde sledeće godine, kada će turnir biti mnogo veći, i održaće se na olimpijskom terenu.

Moj sledeći turnir je u Moskvi. Ima još dosta da se igra pre kraja sezone i radujem se ponovnom izlasku na teren.

Voli vas
Ana
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 19 Icon_minitimeNed Sep 28, 2008 6:27 pm

Jao, što mi je slatka na ovoj slici. Baš je lepa! icon_in luv

Da, možda bi trebala da promeni trenere, a možda je samo problem u njoj, jer nije puno igrala zbog one povrede,a verovatno da sada ima i manjak samopouzdanja.

Nadam se da će se ubrzo vratiti u top formu.

AJDE ANA!!!
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Broj poruka : 6152
Godina : 34
Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:)
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 19 Icon_minitimeNed Sep 28, 2008 7:04 pm

stwarno je jako lepa na toj slici. . . :0)
Nazad na vrh Ići dole
http://tennis.homegoo.com/
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 19 Icon_minitimePon Sep 29, 2008 1:07 am

Reč stručnjaka: Ani Ivanović treba pomoć stručnjaka

Radmilo Armenulić, priznati srpski trener i bivši izbornik Davis Cup sastava Jugoslavije za koju su igrali Goran Ivanišević i Goran Prpić, smatra da Ani Ivanović treba pomoć psihijatra.

Ivanović je nedavno bila najbolja svetska teniserka, no u poslednje vreme učestalo upisuje poraze. U ovom trenutku zauzima četvrto mesto na WTA listi, a svoje je poraze objašnjavala povredom palca. Armenulić tvrdi da je to smešno:

"Ta je ozeda prošlost, njeni su problemi drugačije prirode. Njen je problem samopouzdanje, potrebni su joj mečevi i pobede u njima. Ne poznajem ju baš toliko dobro da bih znao što je tačno problem, ali verujem da ljudi u njenom okruženju dobro znaju šta im je činiti. Pretpostavljam da ima nekog psihologa s kojim razgovara i koji će joj pomoći da prebrodi ovu krizu. Jer, njoj je pomoć psihologa u ovom trenutku potrebna."

Armenulić, ipak, veruje da će se Ivanović vratiti na pobedničke staze, no za tako nešto će biti potrebno neko vreme.

"Sigurno ne do kraja ove godine. Njen povratak na veliku scenu očekujem početkom sledeće godine, negde oko Australian Opena. Uveren sam da će na kraju sve biti u najboljem redu."

(Totalsport)

Ljudi, meni je ovo smešno...
Nazad na vrh Ići dole
RAFA THE KING
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!

Muški
Broj poruka : 1351
Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 15.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 19 Icon_minitimePon Sep 29, 2008 2:08 pm

Mislim da bi stvarno trebalo da promeni trenere,mozda ce joj ici bolje!!!
Nazad na vrh Ići dole
**Djuki**#
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
**Djuki**#

Ženski
Broj poruka : 2020
Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 30.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 19 Icon_minitimePon Sep 29, 2008 3:50 pm

Da, trenere treba da menja...A i nebi bilo loshe da ima psihologa, to dosta pomaze....
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 19 Icon_minitimeUto Sep 30, 2008 7:36 pm

Kriza rezultata Ane Ivanović

Srpska teniserka Ana Ivanović eliminisana je sa turnira u Pekingu, porazom u četvrtfinalu od Kineskinje Đie Ženg. Otvoreno prvenstvo Kine označilo je još jedan turnir na kojem Ivanovićeva nije prošla dalje od 3. kola. Neuspeh u duelu sa Žengovom je četvrti poraz Ivanovićeve u poslednjih sedam mečeva. Posle do sada najvećeg uspeha, osvajanja titule na Rolan Garosu i skoka na prvo mesto na svetskoj rang-listi, usledio je nagli pad forme. Od početka avgusta zabeležila je samo tri pobede, a trenutno se nalazi na petom mestu WTA liste.

Dejan Vraneš, trener Ane Ivanović iz juniorskih dana i aktuelni selektor nacionalnog tima, ipak, smatra da nema razloga za uzbunu, s obzirom da je pad forme isključivo posledica povrede. Ivanovićeva je pauzirala skoro mesec i po dana, pa još uvek traži formu, smatra Vraneš.

"Ne može da se kaže da je to serija loših rezultata, pošto treba imati u vidu da je Ana dugo bila bez treninga, a tek nedavno je počela da trenira. Ipak joj treba vremena da se vrati u takmičarsku formu i to ne može da učini preko noći. Vidimo da je u Pekingu igrala znatno bolje nego u Tokiju. Kineskinja Ženg nije ni malo lak protivnik, tako da ovaj poraz u tri seta nisu toliko loše vesti koliko ljudi sa strane komentarišu", kaže Vraneš za B92.

Ana Ivanović je i sama nakon poraza u Pekingu izjavila da je zadovoljna nastupom u Kini, jer je primetan napredak u odnosu na dosadašnje nastupe, a da je najteži period iza nje smatra i Vraneš.

"Ana igra sve bolje i siguran sam da će na nekom od narednih turnira napraviti dobar rezultat. Ipak, treba vremena za povratak u vrhunsku takmičarsku formu, naročito posle tako duge pauze".

Sa druge strane, nekadašnji selektor Radmilo Armenulić smatra da povreda više nije glavni uzrok loših igara Ane Ivanović.

"Povreda uopšte više nije u pitanju. Mislim da je u pitanju psihološki trenutak, da ona ne može da se oporavi od prethodnih poraza i da joj to smeta u daljoj igri. Ipak, to se dešavalo i drugim vrhunskim teniserkama, tako da se nadam da će i Anu to da prođe", kaže Armenulić.

Povlačenjem Belgijanke Žistin Enan, ženski tenis ostao je ove godine bez jedne od najboljih teniserki u ovoj deceniji, ali je konkurencija u vrhu i dalje izuzetno teška, smatra Armenulić.

"U jednom trenutku je oko 5-6 teniserki otišlo sa rang-liste računajući Belgijanke Enan i Klajsters, Davenport koja je bila u drugom stanju i Morezmo koja je bila povređena, tako da se smanjila konkurencija pri vrhu. Ipak, sa velikim brojem mladih talentovanih teniserki, pre svega onih iz Rusije na vrhu je i dalje teško, tako da bi Ana i Jelena trebalo da vode računa o tome".

Rezultati Ane Ivanović od titule na Rolan Garosu:

Vimbldon:
Ivanović – De La Rios 2:0 (6:1, 6:2)
Ivanović – Deši 2:1 (6:7, 7:6, 10:Cool
Ivanović – Ženg 0:2 (1:6, 4:6,)

Montreal:
Ivanović – Kvitova 2:1 (6:3, 4:6, 6:3)
Ivanović – Pašek 1:2 (2:6, 6:1, 2:6)

US Open:
Ivanović – Duševina 2:1 (6:1, 4:6, 6:4)
Ivanović – Koan 1:2 (3:6, 6:4, 3:6)

Tokio:
Ivanović – Petrova 1:2 (1:6, 6:1, 2:6)

Peking:
Ivanović – Korne 2:0 (6:1, 7:6)
Ivanović – Ženg 1:2 (6:7, 6:2, 4:6)

(B92)
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 19 Icon_minitimePet Okt 03, 2008 5:35 pm

Ana podržava događaje UNICEF-a
02. oktobar 2008.

Ana Ivanovic - Page 19 Plaket10

Ana je zajedno sa još jednim nacionalnim ambasadorom za Srbiju Sašom Đorđevićem, legendom srpskog sporta, nedavno učestvovala u mini-snimanju fotografija za UNICEF.

Njih dvoje podržavaju UNICEF-ove sportske događaje u Srbiji, među kojima je ranije tokom godine održan teniski turnir, a nedavno je održano i takmičenje u uličnom fudbalu za decu od osam do deset godina. Oba događaja su povezana sa kampanjom "Škole bez nasilja", na čijem čelu se nalazi Ana.

Osim podizanja svesti, fudbalski turnir je prikupio dovoljno sredstava da se još jedna kola uključi u program "Škole bez nasilja".

Komentarišući teniski turnir, Ana je rekla: "Jako sam srećna što toliko ljudi učestvuje na turniru koji prikuplja novac za program Škole bez nasilja. Ovo objedinjuje moje dve strasti: tenis i zaštitu dečijih prava i njihovu bezbednost.

"Tenis je sjajan sport koji svako može da igra i da uživa u njemu, i lepo je što će neke škole imati korist od turnira. Nadam se da će se svi lepo provesti i podržati ovaj cilj."

Na ovoj slici je prikazan sertifikat koji su dobila deca učesnici "Fer Plej " uličnog turnira u fudbalu.

(www.anaivanovic.com)
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 19 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Ana Ivanovic
Nazad na vrh 
Strana 19 od 25Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25  Sledeći
 Similar topics
-
» Ana Ivanovic
» AnA IvAnOvIc
» Fan club Ane Ivanovic
» Mia Colucci and Ana Ivanovic!!:)
» ~Forum o Ani ivanovic~

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Tennis :: O teniserima... :: News-
Skoči na: