Tennis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tennis

Ako volite tenis dopasce vam se ovaj forum

PrijemPortalLatest imagesRegistruj sePristupi

Ana Ivanovic

Ići dole 
+24
***Inče***
Tea
RAFA THE KING
Rafa 4ever
~Black Angel~
*~*tasha Nadalcica*~*
Kaćka#94
sofi993
ivanna<3 Rafa
Perkica
Sanja The Best Forever
N!N@
@n@
sonjica93
rafalicious
*Anja*
...SuNsHiNe...
*Joansie*
**Djuki**#
TENNIS FAN
*Certified Nadal addict*
**Mizza**
*AnY*SweeT*FairY*
FairyQueen
28 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Sledeći
AutorPoruka
*Anja*
Jelena Jankovic fan forever
*Anja*

Ženski
Broj poruka : 1158
Godina : 31
Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki...
Koliko volis tennis? :
Ana Ivanovic - Page 21 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Ana Ivanovic - Page 21 Right_bar_bleue

Datum upisa : 21.02.2008

Ana Ivanovic - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 21 Icon_minitimeSre Okt 08, 2008 8:26 pm

PSIHOLOG LJUBIŠA LAZAREVIĆ: Ani treba muško!

Ana Ivanovic - Page 21 Ani%20treba%20muskomala Možda Ivanovićeva ima dečka, ali joj nedostaju neke "sitnice" u vezi, pa je frustrirana

Piše: BOJAN M. ĐORĐEVIĆ

Priznati
sportski psiholog Ljubiša Lazarević potvrđuje za GAZETU da se sa Anom
Ivanović nešto čudno događa i da je moguće da je razlog njenog
posrtanja nedostatak emotivnog partnera! S druge strane, profesor
Lazarević ističe da je vidljivo da Jelena Janković "cveta" na terenu
zbog romantične veze sa vaterpolistom Mlađanom Janovićem i da nije čudo
što se opet šepuri sa WTA trona.

-
Nije nikakva tajna da je emotivno zadovoljna ličnost produktivnija na
poslu. Ni sportisti nisu izuzetak. Primetno je da Ana u nekim mečevima
pokazuje manjak koncentracije. Teško je komentarisati nečiju ličnost iz
daljine, ali je moguće da nedostatak partnera utiče na njene igre. Nije
isključeno da Ana ima momka, ali je nezadovoljna nekim "sitnicama" u
toj vezi, pa sve to deluje frustrirajuće na nju - kaže profesor Ljubiša
Lazarević.

S druge strane, Jelena Janković ne krije da uživa u vezi sa vaterpolistom Crne Gore, što daje rezultate i na teniskom terenu.

-
Vidljivo je da Jelena Janković ima elana i vrlo je moguće da razloge
njenih uspeha treba tražiti u razmeni emocija. Vidljivo je da su Ana i
Jelena drugačije ličnosti. Jankovićeva je vidno zadovoljna i kao takva
lakše dolazi do uspeha.

Profesor Lazarević ističe da je vrlo moguće da je kod Ane došlo do "zamora psihe".

-
Kod mladih sportista koji dođu do uspeha kao Ana normalno je da dođe do
trenutnog zadovoljstva. Sigurno je da Ana želi još pobeda, ali nesvesno
dolazi do opuštanja. To je samo trenutna kriza i sigurno je da će
Ivanovićeva pokazati da je stabilna ličnost, kao i svi naši teniseri.

Primetno je da i Novak ima česte "žute minute".

-
Đoković ima karakter velikog šampiona, ali je u meču sa Congom pokazao
da mu pada koncentracija. Bilo je vidljivo da ima motiv velik do neba,
ali da nije dobro ušao u meč. Možda ga je nešto kočilo da pokaže sve
što zna. Želja za pobedom bila je jaka, ali u svakom prebacivanju
loptice bilo je očigledno da nije koncentrisan - rekao je profesor
Ljubiša Lazarević.
Nazad na vrh Ići dole
http://jelenajankovic.forumandco.com/
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Broj poruka : 6152
Godina : 34
Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:)
Koliko volis tennis? :
Ana Ivanovic - Page 21 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Ana Ivanovic - Page 21 Right_bar_bleue

Datum upisa : 04.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 21 Icon_minitimeSre Okt 08, 2008 8:38 pm

je li pobedila ana danas??
Nazad na vrh Ići dole
http://tennis.homegoo.com/
*Anja*
Jelena Jankovic fan forever
*Anja*

Ženski
Broj poruka : 1158
Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 21.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 21 Icon_minitimeSre Okt 08, 2008 8:50 pm

nije izgubila je u trecem setu...
Nazad na vrh Ići dole
http://jelenajankovic.forumandco.com/
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Broj poruka : 2398
Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!!
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 13.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 21 Icon_minitimeSre Okt 08, 2008 9:02 pm

Ana bi i realno trebalo da nadje decka...
Nazad na vrh Ići dole
http://sonjica93.piczo.com
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Broj poruka : 5301
Godina : 30
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 21 Icon_minitimeSre Okt 08, 2008 10:12 pm

Meni je baš žao što je izgubila, ali joj REALNO treba dečko...
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:)
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 21 Icon_minitimeČet Okt 09, 2008 10:22 am

slazhem se za dechka. . . a drago mi je shto je izgubila. . .
Nazad na vrh Ići dole
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Broj poruka : 2398
Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!!
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 13.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 21 Icon_minitimeSub Okt 11, 2008 10:17 pm

meni nije drago...necu da se smejem tudjoj nesreci...osim ako nije u pitanju Novak :D , salim se naravno...

Ana se vraca na 4 mesto
Nazad na vrh Ići dole
http://sonjica93.piczo.com
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 21 Icon_minitimeSub Okt 11, 2008 10:19 pm

bash mi je drago zbog nje. . .
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 21 Icon_minitimeSub Okt 11, 2008 11:45 pm

Ekstra je što će biti četvrta... A sada, Ana, reket u ruke, treniraj i bićeš ponovo na nekom od prva dva-tri mesta.
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Broj poruka : 2126
Godina : 33
Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 07.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 21 Icon_minitimeNed Okt 12, 2008 3:38 pm

Nisam znala da se vraća na 4. mesto. Baš mi je drago!

AJDE ANA!!!
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 21 Icon_minitimeSre Okt 15, 2008 6:36 pm

14.10.2008 - Ana osvojila nagradu navijača

Ana Ivanovic - Page 21 Img_1010

Ana je osvojila Michael Westphal nagradu nemačkog Tennis Magazina. Ovo priznanje se svake godine daje najboljoj "teniskoj ličnosti", a dodeljuje se na osnovu glasova čitalaca.

Ana je prva ženska teniserka koja je osvojila ovu nagradu; a među prethodnim dobitnicima se nalaze Roger Federer i Rafael Nadal. Trofej je dobio ime po nemačkom tensieru Michaelu Westphalu koji je tragično preminuo u 25. godini.

Ova nagrada je najnovija u dugom nizu titula koje su dodeljene Ani, i kompletira neku vrstu pobede: u martu mesecu je osvojila Karen Krantzcke Sportsmanship nagradu Sony Ericsson WTA Toura (po izboru navijača), a u julu je proglašena za teniserku godine za 2008. od strane Međunarodnog udruženja sportske štampe (International Sports Press Association - AIPS). Sada je priznanje dobila od treće grupacije: njenih mnogih navijača.

Komentarišući ovu pobedu, Ana je rekla: "Ovo je velika čast. Monika Seleš me je inspirisala da igram tenis, i znam da se mnoga deca ugledaju na profesionalne teniserke i da pokušavaju da uče od njih. Trudim se da budem najbolji uzor koji mogu da budem, i veoma mi laska što sam osvojila nagradu za koju glasaju navijači."

(www.anaivanovic.com)
Nazad na vrh Ići dole
mmmm
Igras na celendzerima!
Igras na celendzerima!

Ženski
Broj poruka : 112
Zasto volis tenis? : Zato sto je extra sport..
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 07.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 21 Icon_minitimePet Okt 17, 2008 10:34 am

Ana bolja od Bartoli

October 16, 2008 /

Ana se impresivnom pobedom od 6-2, 6-4 nad Francuskinjom Marion Bartoli plasirala u četvrtinu finala Tennis.com Zurich Open-a. Za 80 minuta koliko joj je trebalo da stigne do pobede, odservirala je pet as servisa.

Ana je u prvom gemu meča oduzela servis svojoj protivnici, šaljući snažne udarce sa osnovne linije koje je Bartoli pokušavala da stigne. Dominirala je u prvom setu, i prilično lako ga osvojila.

Iako se u svojim poslednjim mečevima Ana u drugom setu uljuljkivala, ovde je nastavila sa dobrom igrom, prikazujući sjajan osećaj pri osvajanju poena skraćenim loptama.

Oduzela je servis svojoj protivnici i, iako je kasnije izgubila svoj servis gem, prilično lako je odservirala za meč.

20-godišnjakinja će u petak u poslednjih osam igrati protiv Čehinje Petre Kvitove, koja je u glavni žreb došla preko kvalifikacija. To će biti drugi susret ove dve teniserke, nakon Anine pobede u Montrealu rezultatom 6-3, 4-6, 6-3 u avgustu.

Kvitova je do sada na ovom turniru prikazalu sjajnu formu, i u pet do sada odigranih mečeva je odservirala 24 asa. U drugom kolu je pobedila šestog nosioca Patty Schnyder, i predstavljaće tešku protivnicu, uprkos njenoj poziciji na rang listi, gde zauzima 57. mesto.

Meč je zakazan za četvrti i poslednji meč dana na Centralnom terenu, i počeće nešto posle 20:30 časova po lokalnom vremenu (14:30 po istočnom vremenu).

(http://www.anaivanovic.com)
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 21 Icon_minitimePet Okt 17, 2008 7:56 pm

drago mi je zbog ane. . . :0) iako je ne wolim. . .
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 21 Icon_minitimePet Okt 17, 2008 9:45 pm

Bravo, Ana, samo napred!
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 21 Icon_minitimeSub Okt 18, 2008 12:51 pm

CIRIH: Ana stigla do Venus
Petak, 17. oktobar 2008. 22:07

Ana Ivanović, drugi nosilac, stigla je do polufinala turnira u Cirihu u kome će igrati protiv Venus Vilijams pošto je u četvrtfinalu savladala Čehinju, Petru Kvitovu. Za 76 minuta je stigla do pobede - 6:1, 6:4.

Nekada prva teniserka sveta, a sada četvrta na WTA listi, je prvi set rešila u svoju korist iskoristivši dve od četiri brejk lopte koliko je imala.

Na drugoj strani, 57. igračica na svetu je imala dve prilike da Ani oduzme servis, ali nijednu nije iskoristila. Uz to, napravila je čak sedam duplih servis grešaka!

Zato je Ivanovićeva za 35 minuta došla do vođstva - 6:1.

Odmah na startu drugog seta, Ana je napravila brejk i učinilo se da neće imati problema da meč rutinski privede kraju. Ipak, kada je stekla osetniju prednost, opustila se, i dozvolila protivnici da izjednači na 4:4.

Međutim, Ana nije dozvolila iznenađenje. Ko je stariji, i bolji, pokazala je kada je osvojila dva uzastopna gema za 6:4 u drugom setu.

Zanimljivo je da je u drugom setu bilo čak sedam brejkova, a Ivanovićeva je, naravno, napravila jedan više.

Tako je Srpkinja ostala nerešiva enigma za 18-godišnju Čehinju, jer ju je ove godine već pobedila, u Montrealu, u tri seta.

Za finale turnira, čiji je nagradni fond 600 hiljada dolara, boriće se sa Amerikankom, koju je u pet dosadašnjih duela savladala samo jednom - u jedinom ovogodišnjem meču. Na Australijan openu, Ana je pobedila 7:6, 6:4.

Venus Vilijams (3) je trenutno deveta na WTA listi, a u petak je na pleća položila Frančesku Skjavone 6:3, 6:3.

U drugom subotnjem polufinalu sastaće se dve teniserke, koje nisu bile određene za nosioce, Flavija Peneta i Anabel Medina Garigeš.

Italijanka, koja je eliminisala Jelenu Janković, bila je bolja u četvrtfinalu od Katarine Srebotnik 7:5, 6:2, dok je Špankinji meč predala Viktorija Azarenka kod rezultata 4:6, 6:3.

(MONDO)
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 21 Icon_minitimeSub Okt 18, 2008 1:10 pm

Odlično, Ana! Ne znam baš da li će moći da pobedi Venus nakon ovog lošeg perioda, ali je i polufinale odličan rezultat.
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 21 Icon_minitimeSub Okt 18, 2008 1:39 pm

slazhem se. . .
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 21 Icon_minitimeSub Okt 18, 2008 7:37 pm

CIRIH: Ani aplauzi, Venus u finalu
Subota, 18. oktobar 2008. 18:22

Ana Ivanović je, čini se, na najboljem putu da prebrodi krizu u kojoj se nalazila prethodnih nedelja, iako nije uspela da izbori plasman u finale turnira u Cirihu. Srpska teniserka je poražena od Venus Vilijams rezultatom 2:1, po setovima 6:4, 3:6, 6:4.

Amerikanka je ovom pobedom uspela da se revanšira Ivanovićevoj za jedini poraz u karijeri pretrpljen u januaru na Australijan Openu. Prethodno je slavila četiri puta.

Ana je posle serije loših partija okončala nastup u Cirihu u polufinalu, zabeleživši bolji rezultat nego prošle godine kada je eliminisana na startu turnira, u drugom kolu, od Tatjane Golovin.

Amerikanka je mnogo žustrije krenule od srpske igračice i povela sa 2:0. Ana je u nastavku uspela da nametne svoj ritam i preokrene rezultat. Ona je u sedmom gemu iskoristila četvrtu brejk loptu (4:3), a zatim i povećala prednost.

Venus Vilijams nije poklekla posle toga, već je uhvatila priključak, a pri rezultatu 4:5 na servis protivnice stigla je i na korak od izjednačenja. Ivanovićeva je, međutim, uspela da zadrži hladnokrvnost u ključnom momentu i snažnim udarcem okončala je set u svoju korist, posle 47 minuta igre.

Drugi set započeo je po identičnom scenariju kao i prvi - Amerikanka je napravila brejk (2:0), ali je Ana odmah uzvratila i zadržala priključak (2:2). Ipak, poučena lekcijom iz prvog seta, Venus nije dozvolila protivnici da preuzme incijativu, već je to učinila ona i sa tri vezana gema odmakla krupnim koracima (5:2). Nakon toga, nije joj bilo teško da izjednači rezultat u setovima na 1:1.

Iako je prvi put dobila prvi gem u meču, Ana je u trećem setu popustila u igri. Srpska teniserka lošije se kretala, mučila tokom svog servisa, dok je iskusna Venus žestoko atakovala.

Njeni napadi urodili su plodom u sedmom gemu, kada je uspela da napravi brejk. To je bila dovoljna prednost koju je očuvala do kraja, izborivši tek drugo finale ove sezone, posle Vimbldona.

Venus Vilijams, treći nosilac na turniru u Švajcarskoj, u borbi za trofej igraće protiv Italijanke Flavije Penete, koja je u drugom polufinalu bila bolja od Španjolke Anabel Medine Gariges, rezultatom 6:3, 7:6.

Turnir u Cirihu, igra se za ukupni nagradni fond od 600.000 dolara.

(MONDO)
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 21 Icon_minitimeSub Okt 18, 2008 8:43 pm

Nema veze. I polufinale je fenomenalan rezultat. Venus trenutno igra fantastično (verovatno želi da skupi poene da se kvalifikuje za Dohu), a Ana je vrlo loše igrala u poslednje vreme, ali me raduje da se vraća u formu.
Nazad na vrh Ići dole
Rafa 4ever
La novia de Rafa!
La novia de Rafa!
Rafa 4ever

Ženski
Broj poruka : 1103
Godina : 28
Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 21 Icon_minitimeNed Okt 19, 2008 12:31 pm

Eto gotova je izgleda crna serija za nju....
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 21 Icon_minitimeNed Okt 19, 2008 2:54 pm

drago mi je zbog nje. . .
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 21 Icon_minitimeUto Okt 21, 2008 10:26 pm

Zbogom, Cirihu
21.10.2008.

Žao mi je zbog završetka Zurich Opena: volela bih da je na kalendaru za sledeću godinu! Super sam se provela tamo prošle nedelje, i imam jako lepe uspomene na turnir. Maštala sam o tome da poslednji turnir završim sa pobedom, ali je Venus u subotu bila previše dobra, mada sam imala šansi.

Meč je bio sjajan. Čini mi se da duže vreme nisam tako dobro igrala. Bilo je sjajnih poena, i ceo meč je bio veoma kvalitetan. Publika se baš unela u meč i podržavala me. Primetila sam mnogo srpskih zastava! Nisam sigurna kada sam ih poslednji put videla toliko, a i Švajcarska publika me je vrlo podržavala.

Bilo bi jako lepo da sam pobedila Venus na svom poslednjem turniru u Cirihu, jer još uvek imam divne uspomene na igranje protiv nje na svom prvom turniru tamo, kada sam imala 16 godina. Ali nadam se da će se jednom turnir vratiti. Imam osećaj kao da je to moj domaći turnir.

Jedna od stvari u kojima sam najviše uživala su bili večernji izlasci na večeru. Pošto je moj stan udaljen na samo oko sat vremena, prilično dobro poznajem Cirih, i bilo je lepo izlaziti na neka od mojih omiljenih mesta. Došli su i moji tata i brat, zbog čega sam još više uživala, a i moj menadžer živi tamo.

Sada sam u Lincu. Ovo mi je poslednji turnir u godini, osim WTA šampionata. Žreb je jak, i u sredu ili četvrtak me čeka jako težak prvi meč.

Mnogo vam hvala na porukama podrške.

Voli vas
Ana

(www.anaivanovic.com)
Nazad na vrh Ići dole
RAFA THE KING
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!

Muški
Broj poruka : 1351
Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 15.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 21 Icon_minitimePet Okt 24, 2008 11:00 am

Ana i Verdasco su u vezi vec 2 meseca!!!!Tako su napisali na vb-u!!!!
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 21 Icon_minitimePet Okt 24, 2008 2:03 pm

jao ne mogu da werujem. . . bash su slatki zajedno. . . :0) a gde si to nashao??
Nazad na vrh Ići dole
Rafa 4ever
La novia de Rafa!
La novia de Rafa!
Rafa 4ever

Ženski
Broj poruka : 1103
Godina : 28
Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 21 Icon_minitimePet Okt 24, 2008 4:28 pm

Aaaaaaaa? U vrag ja kad nisam na VB nista ne znam... Jbt ne mogu da verujem....
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 21 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Ana Ivanovic
Nazad na vrh 
Strana 21 od 25Idi na stranu : Prethodni  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Sledeći
 Similar topics
-
» Ana Ivanovic
» AnA IvAnOvIc
» Fan club Ane Ivanovic
» Mia Colucci and Ana Ivanovic!!:)
» ~Forum o Ani ivanovic~

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Tennis :: O teniserima... :: News-
Skoči na: