| Ana Ivanovic | |
|
+24***Inče*** Tea RAFA THE KING Rafa 4ever ~Black Angel~ *~*tasha Nadalcica*~* Kaćka#94 sofi993 ivanna<3 Rafa Perkica Sanja The Best Forever N!N@ @n@ sonjica93 rafalicious *Anja* ...SuNsHiNe... *Joansie* **Djuki**# TENNIS FAN *Certified Nadal addict* **Mizza** *AnY*SweeT*FairY* FairyQueen 28 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Uto Apr 22, 2008 8:11 pm | |
| - sonjica93 ::
- smugni joansie......to je zivotna prilika......ma mislim da nije ispala jer moj dtrugarica tamo trenira pa su i njima rekli.ne verujem da cemo moci da idemo zajedno jer ja najverovatnije i vodim dec iz komsiluka koji su opcinjeni anom ....tako da......videcemo sta ce biti.....
hahaha vodis decicu??? | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Uto Apr 22, 2008 9:00 pm | |
| E ja ne idem na to kao u cetvrtak da se vidim sa "Anom" posto to nije istina!!! procitajte i uverite se!...
Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović vredno trenira u Beogradu za predstojeći duel Fed kupa protiv Hrvatske u Zagrebu, u kojem će srpska selekcija pokušati da izbori plasman u Drugu svetsku grupu.
Ivanovićeva, koja radi sa svojim bivšim trenerom, selektorom Dejanom Vranešom, tvrdi da je spremna za meč u Zagrebu, ali i ističe da Srpkinjama neće biti lako, uprkos boljem rejtingu igračica na WTA listi.
"Od subote radim u Beogradu i ne pada mi teško priprema za meč Fed kupa. Svesni smo da je meč sa Hrvatskom za nas velika prilika da se plasiramo u Svetsku grupu. Ako pogledate naš rang, trebalo bi već da budemo tamo, ali kao reprezentacija smo neiskusni. Fed kup takmičenje se mnogo razlikuje od turnirskog, ali mislim da ćemo uspeti da ispunimo cilj. Najvažnije je da ne igramo pod pritiskom, jer uprkos tome što mnogi smatraju da smo favoriti, mi smo takođe mlada ekipa. Uzbuđena sam zbog odlaska u Hrvatsku i nadam se da ću pokazati najbolji tenis i pomoći Srbiji da se plasira u viši rang", izjavila je Ana Ivanović, druga igračica sveta.
Osim Ivanovićeve, za selekciju Srbije u Zagrebu prijvaljene su još peta igračica sveta Jelena Janković, Ana Jovanović, koja zauzima 268. mesto, i Teodora Mirčić, trenunto 273. na WTA listi.
Hrvatski selektor Goran Prpić odlučio se za tim u kojem će biti Nika Ožegović, 150. sa svetske liste, Teodoru Mirčić, 152. igračicu sveta, Anu Vrljić, koja zauzima 343. poziciju na WTA listi, i dvadesettrogodišnju Sandu Mamić, 386. igračicu sveta.
Duel Hrvatske i Srbije igraće se od 26. i 27. aprila u Dvorani sportova u Zagrebu, a srpske teniserke put hrvatske prestonice krenuće u SREDU.
izvor:MTS MONDO | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Uto Apr 22, 2008 11:59 pm | |
| U SREDU??? A ja pocela da se dogovaram za cetvrtak ni za sta??? | |
|
| |
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Sre Apr 23, 2008 2:04 pm | |
| hehe i ja sam isto nasela na tu foru za Anin br ali sta ces jbg ;) | |
|
| |
Perkica Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Sre Apr 23, 2008 3:14 pm | |
| Ja od pocetka nisam verovala u to!!!JER JE NEMOGUCE!!!!!A i kad bi bilo,izaslo bi na TV-u,zapravo to je NECIJA NESLANA SALA,NA KOJU JA NISAM NASELA!!!!!!! | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Sre Apr 23, 2008 8:22 pm | |
| ja cu otici..ko zna??nista me ne kosta...... | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Sre Apr 23, 2008 9:34 pm | |
| JA NE MOGU!!! POLUDELA SAM!!! Bice jos prilika, valjda... :( | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Sre Apr 23, 2008 10:11 pm | |
| - perkica ::
- Ja od pocetka nisam verovala u to!!!JER JE NEMOGUCE!!!!!A i kad bi bilo,izaslo bi na TV-u,zapravo to je NECIJA NESLANA SALA,NA KOJU JA NISAM NASELA!!!!!!!
bravo perkice :D | |
|
| |
sofi993 Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 39 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 22.04.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Čet Apr 24, 2008 12:05 am | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Čet Apr 24, 2008 7:35 pm | |
| ma naravno da ce biti......joansie izgleda da mi samo ti verujes.....ali dobro....nema veze........bice mnogooo prilika..... | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Čet Apr 24, 2008 7:43 pm | |
| | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Čet Apr 24, 2008 7:55 pm | |
| Ja sam bila poslala poruku na onaj broj i nisam dobila odgovor. A sada vidim i zašto... :( | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Pet Apr 25, 2008 12:09 am | |
| Ja nisam otisla zbog skole, ali mislim da je Ana sada u Hrvatskoj... Kako je bilo? Je li bila? | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Pet Apr 25, 2008 12:12 am | |
| Sonjice ja ti verujem svakome moze da se desi da pogresi... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Pet Apr 25, 2008 2:21 pm | |
| pa nije bila odlozeno je za posle vikenda...poslala mi je sama poruku..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Pet Apr 25, 2008 2:22 pm | |
| rafalicious to ne mora da znaci....znas li koliko sam ja poruka poslala a da nije odgovorila.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Pet Apr 25, 2008 2:24 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Pet Apr 25, 2008 2:54 pm | |
| - sonjica93 ::
- rafalicious to ne mora da znaci....znas li koliko sam ja poruka poslala a da nije odgovorila....
da i jedna moja drugarica joj je poslala pa joj nije odg a jednoj drugoj je odg neko sa tog broja :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Sub Apr 26, 2008 12:12 am | |
| ama anja to je njen broj.....ja sam pricala sa njom , zar se ne secas????ako mi ne verujes ok...ali ja znam.....vi kako hocete......
LJUDI ZESCE SMO ZASLI U SPAM......MISLIM DA JE DOSTA PRICE OKO ANINOG BROJA!!!!!ZAR NE????OVDE PISEMO NOVOSTI!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Sub Apr 26, 2008 1:16 am | |
| a da da zaboravila sam da si pricala sa njom :P | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Sub Apr 26, 2008 12:24 pm | |
| Danas Ana igra protiv Jelene Kosancic Tosic... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Sub Maj 10, 2008 1:27 pm | |
| Ana u polufinalu Berlina!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Sub Maj 10, 2008 2:55 pm | |
| - *sonjica93-future Ana #1* ::
- Ana u polufinalu Berlina!!!!!
:D :D :D :D :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Sub Maj 10, 2008 8:10 pm | |
| SAd Ana igra sa Dementievom!!!!!!!SRECNO ANA!!!!!!VAMOS ANA!!!!!!xaxaxaxa | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Sub Maj 10, 2008 8:20 pm | |
| Već je igrala i izgubila je. Možda je to repriza. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ana Ivanovic | |
| |
|
| |
| Ana Ivanovic | |
|