| Ana Ivanovic | |
|
+24***Inče*** Tea RAFA THE KING Rafa 4ever ~Black Angel~ *~*tasha Nadalcica*~* Kaćka#94 sofi993 ivanna<3 Rafa Perkica Sanja The Best Forever N!N@ @n@ sonjica93 rafalicious *Anja* ...SuNsHiNe... *Joansie* **Djuki**# TENNIS FAN *Certified Nadal addict* **Mizza** *AnY*SweeT*FairY* FairyQueen 28 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Uto Sep 02, 2008 5:09 pm | |
| Ma, Novak se još i primirio nakon onog poraza u 2. kolu Wimbledona...
Ana je ispunila jedno veliko obećanje koje je dala početkom godine, 1. mesto i titulu sa Grand Slam titule. Nadam se da će ovo vezano za Tokio i Peking ispuniti.
Volela bih da Ana malo poboljša lepotu igre, ako me kapirate. Ima odličan napad i vrlo dobar servis, borbena je i bori se dok stvarno nije gotovo, ali bih volela da ima veću lepotu igre - mislim na neke pokrete, udarce, kretanje na terenu... Npr. JJ to ima. | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Uto Sep 02, 2008 8:55 pm | |
| - Rafa 4ever ::
- rafalicious ::
- Pa ako uspe da mimoiđe slikanje za neki časopis, možda i bude neki bolji rezultat.
Slazem se... E jedva cekam da padne sa 1. mesta, nije mi cak ni bitno ko ce da je skine. Ona je srecna koliko je teska, neverovatno je da nista ne radi cele godine a da najveci deo sezone drzi 1. mesto.. .Ovo je prava sramota... Ova njena igra nije ni za prvih 10, a kamoli za prvu teniserku na svetu... Pa dobro, nije baš da ništa nije uradila. Mislim, ipak treba biti realan. Igrala je finale Australian Opena, osvojila je Indian Wells, osvojila je i Roland Garros, tako da ne možemo baš reći da je cele godine spavala, a onda došla eto tek tako na prvo mesto. Ali u poslednje vreme je imala dosta loših rezultata, izgleda skroz neutrenirano. Za to je kriva povreda, ali bogami rekla bih i učestalo slikanje, koje sam već pomenula. Izgleda da je zbog njega malo proredila treninge, a evo i posledice toga... Nadam se da će se uskoro vratiti u formu, pa da možemo gledati malo zanimljiviji ženski tenis i borbu oko prvog mesta na koje treba da dođu pobedama, a ne porazima drugih teniserki, kao što se nažalost dešava trenutno. | |
|
| |
~Black Angel~ Osvojas ATP/WTA turnir!
Broj poruka : 218 Godina : 28 Zasto volis tenis? : . Koliko volis tennis? : Datum upisa : 19.12.2007
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Sre Sep 03, 2008 1:46 am | |
| - FairyQueen ::
- Mislim da nije relalno reci da joj igra nije za prvih 10...Zapravo njena igra posle RGa je ocajna to je istina...Ali imala je powredu...
Eh, povreda je kriva za sve. Ipak, dugo nije mogla da drži reket, a kako bi zarađivala novac osim fotkanjem ? xD Al' očekuje se bolja igra, sada mora da se vrati u kondiciju. A ja iskreno da moram da biram između JJ i Ane uvek bih izabrala Anu. Zauvek njen fan. | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Sre Sep 03, 2008 11:34 pm | |
| a ona koa da je jadna pa nema para???koliko je para samo uzela za prvo mesto i RG od sponzora???preko 10 miliona.... | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Čet Sep 04, 2008 5:34 pm | |
| - *sonjica93* - Ana 4ever!! ::
- a ona koa da je jadna pa nema para???koliko je para samo uzela za prvo mesto i RG od sponzora???preko 10 miliona....
istina... | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Čet Sep 04, 2008 7:05 pm | |
| - ~Black Angel~ ::
- A ja iskreno da moram da biram između JJ i Ane uvek bih izabrala Anu. Zauvek njen fan.
I ja sam i dalje Anina obožavateljka i navijačica, ali mora da se urazumi. Na Wimbledonu nije bila povređena. A izgubila je vrlo brzo. JJ je vrlo konstantna, igra na gotovo svakom turniru i uvek postiže visoke rezultate - četvrtfinala, polufinala, finala, osvaja titule... Ja ih obe jako volim, ali u nekom trenutku podržavam onu koja u tom trenu bolje igra i koja više zaslužuje vrh. A trenutno je to Jelena. Ana bi trebalo da uskoro potpiše još jedan ugovor, ali ne znam tačno za šta... Mislim da za neku američku firmu kozmetike, a možda se varam. | |
|
| |
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Čet Sep 04, 2008 9:40 pm | |
| i ja sam njen fan naravno ali nekako ovo uopste ne lici na nju... | |
|
| |
~Black Angel~ Osvojas ATP/WTA turnir!
Broj poruka : 218 Godina : 28 Zasto volis tenis? : . Koliko volis tennis? : Datum upisa : 19.12.2007
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Čet Sep 04, 2008 10:03 pm | |
| Nisam ni rekla da nema para, ali para nikad dosta. :S
Ljudi, svako ima svoje uspone i padove, ako nikada ne padne i ne poklekne uzdićiće se u visine i pašće bez mogućnosti da se podigne. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Pet Sep 05, 2008 4:06 pm | |
| Got Milk? 4. septembar 2008.
Ana je novo lice Got Milk? reklamne kampanje u Americi. Pridružila se dugom spisku poznatih ličnosti, na kom se između ostalih nalaze Britney Spears, David Beckham i Muhammad Ali, koji su učestvovali u kampanji za National Milk Processor Board.
Kampanja promoviše konzumiranje mleka, pogotovo među mladima, koji možda ne unose dovoljno kalcijuma.
(www.anaivanovic.com) | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Sub Sep 06, 2008 5:48 pm | |
| heheh ima i brkove od mleka....hahahha | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Ned Sep 07, 2008 2:22 am | |
| Da znam to!!!Te reklame imaju i Rihanna i Beyonce,izvinite sto sam dosadan,jer samo pricam o njima !!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Ned Sep 07, 2008 5:12 pm | |
| Kalendar turnira za 2009. godinu 7. septembar 2008.
Nakon ovonodeljnog objavljivanja obimnih promena u ženskom tenisu, možemo da pogledamo kako bi mogao da izgleda Anin raspored turnira za sledeću godinu:
Centralni deo "Roadmap"-a u 2009. godini je povećan nivo obavezivanja teniserki, sa većim kaznama i mogućim suspenzijama kako bi se osiguralo ispunjavanje obaveza. Na ovaj način je napravljen kalendar sa formulom, sa umanjenom fleksibilnišću za vrhunske teniserke, ali sa povećanim brojem turnira na kojima će se one verovatno pojaviti. Prema pravilima, one će biti u obavezi da prijave svoje učešće na 10 Sony Ericsson WTA Tour turnira, na tri različita nivoa.
Kao prvo, teniserke rangirane među prvih 10 moraju da učestvuju na sva četiri "Premier Mandatory" turnira: Indian Wells (brza podloga), Miami (brza podloga), Madrid (šljaka) i Beijing (brza podloga).
Drugo, moraju da pristanu da učestvuju na najmanje četiri od pet "Premier $2m" turnira: Dubai (brza podloga), Rome (šljaka), Toronto (brza podloga), Cincinnati (brza podloga) i Tokyo (brza podloga). Bilo koji od pet turnira na kome ne igraju u datoj godini (ako takav postoji), naredne godine za njih postaje obavezan.
Treće, svaka teniserka iz prvih 10 mora da učestvuje na bar dva "Premier $700k" turnira; po jednom u Severnoj Americi i Evropi. Ovih pet turnira su Paris (brza podloga u dvorani), Charleston (šljaka), Stuttgart (šljaka), Stanford (brza podloga) i Los Angeles (hard courts).
Dalje, teniserke koje su rangirane u prvih 10 mogu da se prijave na onoliko turnira sa nagradnim fondom od 600,000 dolara uoči Grand Slam turnira i Sony Ericsson Championships-a, na koliko žele. Mogu da igraju dodatna dva "International" turnira: po jedan u svakoj polovini sezone, a Wimbledon predstavlja sredinu godine.
Ana je već najavila svoje učešče na Brisbane International turniru u prvoj nedelji sezone, što znači da će sledeće godine igrati na najmanje 15 turnira, kada se u obzir uzmu Grand Slam turniri.
(www.anaivanovic.com) | |
|
| |
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Uto Sep 09, 2008 10:09 pm | |
| Wow! Ana radi reklamu za Got milk?! Skoro sve najpoznatije ličnosti ih imaju, tako da verujem da je ovo veelika čast za nju. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Pet Sep 12, 2008 1:33 pm | |
| aha , i na slici mi je tako smsna...ima brkove od mleka.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Pet Sep 12, 2008 11:34 pm | |
| Pa da, svi imaju brkove, takva je kampanja. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Ned Sep 14, 2008 7:39 pm | |
| Ispunjen dan u Tokiju 13. septembar 2008.U petak posle podne sam stigla u Tokio. Jutros sam posle noći isprekidanog sna zbog umora od leta imala prvi trening. U drugoj polovini dana sam bila jako zauzeta. Uradila sam intervju za jednu od glavnih TV stanica u Japanu, posle toga sam učestvovala u dečijem danu sa Yonexom, mojim sponzorom za reket. Uvek uživam u ovakvim događajima kada prebacujem sa decom, i impresioniralo me koliko dobre dece je bilo tamo. Igrali smo u zatvorenom na veštačkoj travi i teren je bio zatvoren, i bio je jedan od najtoplijih na kojima sam ikada igrala! Dirnulo me je što mi je nekoliko dece na engleskom jeziku poželelo sreću na turniru. Osećam se jako prijatno u Japanu, pošto su svi tako ljubazni i puni podrške. Japanci su fantastični ljudi – tako je lako slagati se sa njima. Onda sam posle sparinga, koji je bio u velikom hotelskom kompleksu, otišla na koktel i upoznala neke mušterije Yonexa. I oni su bili veoma ljubazni. Održana je prezentacija na kojoj su prikazane moje slike iz detinjstva, i specijalna poruka iznenađenja od Monike Seleš. Bilo je vrlo dirljivo. Kad smo kod reketa, imam novi! Yonex je za mene napravio malo lakši reket, što mi pomaže jer mi omogućava da imam malo veću brzinu zamaha. Ima i novi dizajn, koji mi se jako sviđa. Sutra ću ponovo prebacivati lopticu sa nekim mladim teniserima, i naravno, treniraću za turnir. U sredu ili četvrtak ću igrati svoj prvi meč. Voli vas Ana ( www.anaivanovic.com) | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Pon Sep 15, 2008 11:47 pm | |
| | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Uto Sep 16, 2008 6:51 pm | |
| HOĆU DA BUDEM BOLJA OD JELENE! Ana Ivanović: Jelena i ja nismo prijateljice, ali motivišemo jedna drugu. Čim vidim da ona pobeđuje, ja odmah dobijem podsticaj! Mnogo mi znači da budem uspešnija od nje, to je valjda normalno...
Ana Ivanović, treća teniserka sveta, priznaje da joj je veoma bitno da na terenu bude bolja od svoje sunarodnice Jelene Janković!
Osvajačica Rolan Garosa izjavila je u intervjuu za Rojters da Jankovićevu baš i ne može nazvati prijateljicom, ali da jedna drugu dodatno motivišu da ostvare što bolje rezultate u svetskom tenisu.
Ivanovićeva je prvi put izbila na čelnu poziciju WTA liste nakon što je pobedila Jelenu Janković u polufinalu Frenč opena, a sada je otkrila da joj je veoma drago što je za protivnicu u tom meču imala upravo saigračicu iz Fed kup reprezentacije Srbije.
- Ne mogu baš da kažem da smo prijateljice. Teniserke se na turnirima ne zbližavaju previše, ali zato motivišemo jedna drugu. Znate, kada vidite da neka od njih pobeđuje, i vi odmah želite da postižete što bolje rezultate. Veliki mi je podsticaj da budem bolja od Jelene Janković, što je u neku ruku i normalno - smatra Ana.
Kada bi morala da bira između nove grend slem titule i povratka na prvo mesto WTA liste, Ivanovićeva kaže da bi se verovatno odlučila za ovo prvo:
- Velika je čast biti najbolja teniserka na svetu, ali ako me pitate šta bih birala u ovom trenutku, pre bih se odlučila za grend slem titulu! Normalno, bilo mi je krivo što sam tako brzo izgubila prvo mesto na WTA listi. Pokušavala sam to da prihvatim što je mirnije moguće, jer mi je san da budem najbolja na svetu još otkad sam počela da se bavim tenisom. Bila sam prva i nadam se da ću opet biti - poručila je Ivanovićeva, dodajući da je neugodna povreda palca sada i zvanično prošlost.
O novom „broju 1", američkoj teniserki Sereni Vilijams, Ana Ivanović ima samo reči hvale, napominjući da je njen povratak na tron velika stvar i za ženski tenis uopšte.
- To je sjajna i zaista uzbudljiva vest za sve koji prate ženski tenis. Serena je velika šampionka i sada će mi biti još teže da se vratim na prvo mesto WTA liste. Međutim, što je posao teži, to je izazov veći - kaže na kraju naša teniserka, koja je na turniru u Tokiju postavljena za drugog nosioca, odmah iza Jelene Janković.
''Press'' P.S.Owo pishe i u swim ostalim nowinama, a ne samo u presu...
A moj komentar na owo je: -Widecemo shta ce da uradi na sledecem turniru, owo su samo priche i nishta wishe... Do sada se nije neshto pokazala, a iz owog interwjua se swe vidi | |
|
| |
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Uto Sep 16, 2008 7:21 pm | |
| | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Sre Sep 17, 2008 3:21 pm | |
| Boze.. Pa evo zasto je nikada nisam volela... Ali kako god, ne bih da je komentarisem... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Sre Sep 17, 2008 4:35 pm | |
| "Press" izvrće Aninu izjavu. Ana nije rekla da joj je cilj da bude bolja od Jelene, nego da joj je cilj da bude bolja od ostalih teniserki. Ne znam što bi ikoga razočarala kada svaka teniserka želi da bude najbolja, bolja od svih ostalih, a Ana je samo bila dovoljno, kako da kažem, hrabra da to kaže. Naravno, takva izjava ne nailazi na odobravanje javnosti.
Zato, kažem Ani da ne rizikuje i da ćuti, jer ljudi nešto ne cene mnogo ovakve iskrenosti. Kada pročitate naslov i mali uvod, odmah se skandalizujete, jer je "Press" to tako napisao, a kada pročitate ceo tekst, uvidite da nije rekla ništa strašno. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Sre Sep 17, 2008 4:38 pm | |
| ja ovu izjavu nigde nisam procitala a kupujem 4 vrsta novina... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Sre Sep 17, 2008 5:03 pm | |
| Pa ja shvatam da svako zeli da bude najbolji,ova recenica je sasvim dovojno da shvatimo sve:Jelena i ja nismo prijateljice, ali motivišemo jedna drugu. Čim vidim da ona pobeđuje, ja odmah dobijem podsticaj! Mnogo mi znači da budem uspešnija od nje, to je valjda normalno... A sada ova recenica moze da se protumaci kao da zeli da bude najbolja,ako je i ona tako mislila i ok je,ali se plasim da nije!!!Mislim ako joj je motivacija u tenisu da pobedjuje Jelenu to je malo vise glupo!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Sre Sep 17, 2008 5:32 pm | |
| nemam pojma ali realno svi igraju tako...svima je motivacija da dobijaju jedni druge!!i ne znam sta su se svi toliko uzbudili na to sto je rekla da se ne druzi sa Jelenom?!?!?!pa sta ako se ne druze???normalno , one su konkurencija jedna drugoj... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Ivanovic Sre Sep 17, 2008 6:05 pm | |
| Nenenene,ja nisam rekao da nije dobro to sto svako zeli da bude najbolji i nisam rekao da je lose to sto se one ne druze,mislim bas me briga,ali je malo glupo to sto je rekla ''Mnogo mi znači da budem uspešnija od nje''!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ana Ivanovic | |
| |
|
| |
| Ana Ivanovic | |
|