Tennis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tennis

Ako volite tenis dopasce vam se ovaj forum

PrijemPortalLatest imagesRegistruj sePristupi

Ana Ivanovic

Ići dole 
+24
***Inče***
Tea
RAFA THE KING
Rafa 4ever
~Black Angel~
*~*tasha Nadalcica*~*
Kaćka#94
sofi993
ivanna<3 Rafa
Perkica
Sanja The Best Forever
N!N@
@n@
sonjica93
rafalicious
*Anja*
...SuNsHiNe...
*Joansie*
**Djuki**#
TENNIS FAN
*Certified Nadal addict*
**Mizza**
*AnY*SweeT*FairY*
FairyQueen
28 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 25  Sledeći
AutorPoruka
*Anja*
Jelena Jankovic fan forever
*Anja*

Ženski
Broj poruka : 1158
Godina : 31
Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki...
Koliko volis tennis? :
Ana Ivanovic - Page 10 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Ana Ivanovic - Page 10 Right_bar_bleue

Datum upisa : 21.02.2008

Ana Ivanovic - Page 10 Empty
PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 10 Icon_minitimeSub Apr 12, 2008 4:27 pm

ma nije evo sad cu da vam stavim clanak! nisu zajedno nego on oce da se upozna sa njom!!!

Voleo bih da upoznam Anu

Autor: M. Mijatović | 10.04.2008 - 19:20
Ana Ivanovic - Page 10 Ventvort-ana-v
Ventvort Miler, zvezda serije „Bekstvo iz zatvora“, za kratko vreme osvojio je srca mnogih žena širom planete, pa je tako nedavno i naša teniska zvezda Ana Ivanović izjavila da bi rado provela jedan dan sa plavookim lepotanom. Kako stvari stoje, čini se da će Ana imati priliku da Milera lično sretne, s obzirom na to da je ovaj glumac za „Entertainment Channel“ ispričao kako bi mu bila velika čast da upozna jednu od najlepših i najboljih teniserki sveta.

Sve je počelo kada su se nedavno u mnogim domaćim i svetskim medijima našle izjave Ane Ivanović u kojima je priznala da se u pauzama između turnira najradije opušta gledajući seriju „Bekstvo iz zatvora“. Nedugo zatim, fanovi su na sajtu Ivanovićeve postavili šarmantnoj teniserki pitanje s kojom bi osobom volela da provede jedan dan, bez obzira da li je poznata ili ne, Ana je kao iz topa odgovorila da bi to zasigurno bio upravo Ventvort Miler. S obzirom na to da Ana retko govori o svom privatnom životu i tipu muškaraca koji joj se dopada, ovo je bilo dovoljno da novinari američke televizije „Entertainment“ upitaju i Ventvorta Milera da li zna ko je Ana Ivanović i šta misli o njoj.

- Ne moram da pratim tenis da bih znao ko je Ana Ivanović. Osim što je jedna od najuspešnijih teniserki, definitivno je i jedna od najlepših sportistkinja. Drago mi je što joj se dopadam i zahvaljujem joj na komplimentima. Nažalost, nas dvoje se ne poznajemo, ali bilo bi lepo da se to dogodi - rekao je Miler tom prilikom.
Nije ni čudo što se popularni glumac zainteresovao za Anu Ivanović jer je ona više puta proglašavana za jednu od najseksepilnijih žena sveta, kako među sportistkinjama tako i uopšte, pa je tako prošle godine zauzela treće mesto na listi magazina FHM, a ispred nje su bile samo Andželina Žoli i Džesika Alba.
Ovaj tridesetpetogodišnji glumac svoju lepotu duguje mešavini raznih gena i uticaja jer njegovim venama teče francuska, engleska, ruska, jamajkanska, indijanska, libanska, nemačka i sirijska krv. Zgodni glumac svoju prvu veliku šansu dobio je u spotu pevačice Maraje Keri za pesmu „It’s Like That“ 2005. godine. Koliko je ovo značilo za njegovu karijeru, glumac je ispričao u magazinu „Daily Star“.
- Maraja je međunarodna ikona. Ta dva dana, koliko sam snimao spot s njom, učinila su više za moju karijeru nego bilo koji drugi projekat pre „Bekstva iz zatvora“.
Serijal koji naša publika prati na RTS-u doneo mu je planetarnu popularnost i titulu seks simbola, ali i nedoumice o njegovom seksualnom opredeljenju.
- Cela ta priča o seks simbolu mi je pomalo čudna. Ja izgledam isto kao i pre 10, 15 godina. Moje oči sigurno nisu poprimile intenzivniju nijansu zelene. Ljudi stalno pričaju o mom „zamišljenom pogledu“, a ja, u stvari, imam problema sa vidom i zato tako gledam - rekao je jednom prilikom.
Iako se često u medijima spekulisalo o homoseksualnim sklonostima mladog glumca, on takve priče nikada nije ni potvrđivao ni demantovao, a već neko vreme ga viđaju sa simpatičnom koleginicom Ejmi Brajs.
Nazad na vrh Ići dole
http://jelenajankovic.forumandco.com/
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Broj poruka : 2398
Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!!
Koliko volis tennis? :
Ana Ivanovic - Page 10 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Ana Ivanovic - Page 10 Right_bar_bleue

Datum upisa : 13.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 10 Icon_minitimeNed Apr 13, 2008 8:36 pm

Ana je dobila svoju markicu...BAS JE EXTRA!!!!!!

Ana Ivanovic - Page 10 Kovera10
Nazad na vrh Ići dole
http://sonjica93.piczo.com
*Anja*
*Anja*

Ženski
Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki...
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 10 Icon_minitimeNed Apr 13, 2008 8:43 pm

aha ja ima da pokupujem sve markice za sve nase tenisere :)
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Broj poruka : 2126
Godina : 33
Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 07.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 10 Icon_minitimeNed Apr 13, 2008 9:39 pm

Joj, baš je lepa markica! :)
Nazad na vrh Ići dole
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 10 Icon_minitimePon Apr 14, 2008 2:45 pm

aha...extra je!!!!!E ljudi hoce li ici neko 23 aprila na bazene da upozna Anu...jha sigurno idem....
Nazad na vrh Ići dole
Perkica
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
Perkica

Ženski
Broj poruka : 1024
Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 06.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 10 Icon_minitimePon Apr 14, 2008 3:02 pm

U koliko sati?
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Broj poruka : 5301
Godina : 30
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 10 Icon_minitimePon Apr 14, 2008 6:11 pm

Ja idem sigurno, kao sto smo se dogovorile! U koliko sati?
Nazad na vrh Ići dole
FairyQueen
Mercury's girl
Mercury's girl
FairyQueen

Ženski
Broj poruka : 7363
Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 14.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 10 Icon_minitimePon Apr 14, 2008 8:59 pm

e ja idem kuci...salim se nisam tu tada.mogli bi da se sretnete...kao forumski drugari
Nazad na vrh Ići dole
https://lovetennis.forumsr.net
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 10 Icon_minitimePon Apr 14, 2008 10:25 pm

pa i hocemo jovo.....ne znam u koliko sati ali ja cu i bezati iz skole ako bude bilo potrebno......makar i sekire padale , idem....takva prilika se ne propusta.....pitacu anu u koliko ce sati biti docek....
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 10 Icon_minitimePon Apr 14, 2008 11:10 pm

Takodje! Sve za Anu!
Nazad na vrh Ići dole
FairyQueen
Mercury's girl
Mercury's girl
FairyQueen

Ženski
Broj poruka : 7363
Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 14.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 10 Icon_minitimeUto Apr 15, 2008 10:24 pm

Joj lepo je to ja stvarno ne mogu da trcim u BG iz Mitrovice svake druge nedelje(idem posle u maju opet pa u junu pa avgustu pa na DC pa na koncert Queena....)inace bih dosla bar da vas upoznam jer mogu da kazem da kada upoznas on lajn druga to je nesto najdivnije na svetu...
Nazad na vrh Ići dole
https://lovetennis.forumsr.net
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 10 Icon_minitimeUto Apr 15, 2008 11:44 pm

znam...ja iskreno jedva cekam da vas upoznam...
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 10 Icon_minitimeUto Apr 15, 2008 11:50 pm

sonjica93 ::
znam...ja iskreno jedva cekam da vas upoznam...
Nazad na vrh Ići dole
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 10 Icon_minitimeNed Apr 20, 2008 9:36 pm

LJUDI ,

ANA IVANOVIC DOLAZI 24.APRILA NA BAZENE ``11 APRIL`` U 16 : 00h!!!!!!!!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 10 Icon_minitimePon Apr 21, 2008 10:14 am

JBG, U SKOLI SAM!!! Valjda cu uspeti nesto da ucinim da odem...!!!
Nazad na vrh Ići dole
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 10 Icon_minitimePon Apr 21, 2008 2:18 pm

aj bre joansie sturni sa nekog casa......
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
*Anja*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 10 Icon_minitimePon Apr 21, 2008 2:59 pm

Sonjce oces ici?
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
*Anja*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 10 Icon_minitimePon Apr 21, 2008 6:21 pm

Ana je nominovana za nagradu Ministarstva Sjedinjenih Američkih država

April 20, 2008 /
Ministarstvo Sjedinjenih Američkih država nominovalo je Anu za njihovu “ Međunarodnu nagradu za hrabru ženu“. Nagradu je oformila Kondoliza Rajs, državni sekretar Sjedinjenih američkih država kako bi se odalo priznanje izuzetnim ženama širom sveta.

„Ovo je jedno veliko iznenađenje“ kaže Ana. „Velika je čast i želela bih da se zahvalim što su mi uputili tako veliki komliment.“

Pored toga što je zauzela 2. mesto na svetskoj rang listi i završila dva Grand Slam-a kao drugoplasirana, prošle godine je postala ambasadorka UNICEF-a za Srbiju. Od njene inauguracije u septembru 2007, ona ne samo da je donirala značajnu sumu novca koja je omogućila 15 škola da se uključe u program „Škole bez nasilja“, time je podigla svest o sigurnosti dece preko njenih aktivnosti van terena, koje ukljućuju pisanje novinske kolumne tokom Astralia Open-a kao podrška UNICEF-u.

Ova nominacija je poslednja u dugom nizu odličja kojima je dvadesetogodišnjakinja počastvovana u proteklim sedmicama. Prošlog meseca objavljena je senzacionalna vest da je Ana nagrađena “Sony Ericsson WTA Tour's Karen Krantzcke” priznanjem za 2007 godinu, za fer sportsko ponašanje i istovremeno je dobila priznanje igračice koja je najviše napredovala u 2007. godini.

Prošle sedmice, u Srbiji je izašla poštanska markica koja nosi Anin lik, dok je 2008. započela kao godina u kojoj je Ana je dobila titulu teniserke koja najbolje izgleda u istoriji tenisa od strane „The Age“ novina u Australiji.
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
*Anja*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 10 Icon_minitimePon Apr 21, 2008 6:21 pm

nadam se da ce osvojiti nagradu :)
Nazad na vrh Ići dole
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 10 Icon_minitimePon Apr 21, 2008 11:35 pm

naravno da cu ici...i ovako idem prepodne u skolu.....ti?????????
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
*Anja*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 10 Icon_minitimeUto Apr 22, 2008 12:22 am

pa ja bi isla ali mi je nekako nestvarno... glupo mi je da odem tamo pa da se zajebem... oces da se nadjemo pa da idemo zajedno???
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 10 Icon_minitimeUto Apr 22, 2008 2:14 pm

Bravo, Ana, za nominaciju! Ljudi, verovatno cu da smugnem iz skole! :D
Nazad na vrh Ići dole
ivanna<3 Rafa
Studiras sa Federerom/Henin!
Studiras sa Federerom/Henin!
ivanna<3 Rafa

Ženski
Broj poruka : 535
Godina : 33
Zasto volis tenis? : Tenis volim zbog Rafe, Jece i jos nekih tenisera, i zato sto je lep sport!!!
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 09.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 10 Icon_minitimeUto Apr 22, 2008 2:23 pm

Koji ste likovi... Ma Anica je jedno malo srce, dobrica!!!!!
Ovo bas i nisu news, ali dobro!!! LOL!!!
Nazad na vrh Ići dole
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 10 Icon_minitimeUto Apr 22, 2008 3:11 pm

smugni joansie......to je zivotna prilika......ma mislim da nije ispala jer moj dtrugarica tamo trenira pa su i njima rekli.ne verujem da cemo moci da idemo zajedno jer ja najverovatnije i vodim dec iz komsiluka koji su opcinjeni anom ....tako da......videcemo sta ce biti.....
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
*Anja*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 10 Icon_minitimeUto Apr 22, 2008 6:52 pm

kk :)
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ana Ivanovic   Ana Ivanovic - Page 10 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Ana Ivanovic
Nazad na vrh 
Strana 10 od 25Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 25  Sledeći
 Similar topics
-
» Ana Ivanovic
» AnA IvAnOvIc
» Fan club Ane Ivanovic
» Mia Colucci and Ana Ivanovic!!:)
» ~Forum o Ani ivanovic~

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Tennis :: O teniserima... :: News-
Skoči na: