| Rafa | |
|
+23Jecika Rafa 4ever ~*ANA IWANOWIC*~ Kaćka#94 ~Black Angel~ Nadal mi bebe Perkica *~*tasha Nadalcica*~* ivanna<3 Rafa **Djuki**# *Anja* *AnY*SweeT*FairY* sonjica93 *Joansie* ...SuNsHiNe... rafalicious **Mizza** JOVANA:) Rafa&me *Punk_Princess* *Certified Nadal addict* FairyQueen loveeee_TENNis <3 27 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Rafa Pet Jul 04, 2008 12:05 am | |
| - SiMplY_Kaia ::
- Awww ja obozhavam kad Rafica govori ingles .......aaaaawwww istopim se
Isto i ja! Meni je presladak kad priča na engleskom! :zaljubljen: | |
|
| |
*~*tasha Nadalcica*~* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1058 Godina : 33 Location : Uvek sa Rafom Zasto volis tenis? : Pa zbor Rafe :) naravno, a i jer je zanimljiv, neizvestan, nekako poseban... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Rafa Pet Jul 04, 2008 12:21 pm | |
| - ivanna<3 Rafa ::
- Ja ne slusam Anine izjave, a Rafine snimim pa odslusam po 10 puta da bih skapirala sta kaze(: naravno ako nema prevoda naseg komentatora :)... A kako je samo sladak kad prica, pa podigne obrvu :zaljubljen:
Mnogo sladak Rafa!!! :iloveyou: Joj da, kako je samo sladak kad podigne obrvu..mmmmmmmmm E a kad vec pricate i o fudbalu, ja gotivim Kasiljasa i Fabregasa... | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Rafa Pet Jul 04, 2008 12:28 pm | |
| a onu obrvu dize non stop!!!to mu je sigurno postao tik | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Rafa Pet Jul 04, 2008 6:20 pm | |
| Moguće je, to za tik. K'o ono kada izvlači gaće. | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Sub Jul 05, 2008 9:43 pm | |
| e nemo vas istikujem sad....shalim se naravno!!! sa obrvicom morskom pijavicom JE PRESWEET | |
|
| |
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Rafa Sub Jul 05, 2008 10:52 pm | |
| kad digne onu obrvu..........znaci nonstop mu je dignuta obrva!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Rafa Sub Jul 05, 2008 11:36 pm | |
| Meni su njegovi tikovi baš sweet. | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Ned Jul 06, 2008 2:15 pm | |
| Ljudi koliko sam videla po ostalim forumima Nadal je favorit za osvajanje!!!!Svi se klade na njega | |
|
| |
ivanna<3 Rafa Studiras sa Federerom/Henin!
Broj poruka : 535 Godina : 33 Zasto volis tenis? : Tenis volim zbog Rafe, Jece i jos nekih tenisera, i zato sto je lep sport!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 09.04.2008
| Naslov: Re: Rafa Ned Jul 06, 2008 4:27 pm | |
| Pa naravno!!!! Na koga drugog, i ja sam se kladila da ce Rafa da pobedi, ali sa drugom!!!
Rafa je najbolji, citala sam komentare na sajtu B92 i nisam mogla da verujem koliko ljudi iz Srbije voli Rafu, i koliko njih navija da Rafito odere Federera...
Rafa, :clown: | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Rafa Ned Jul 06, 2008 7:06 pm | |
| aaaaaaaaaa jos samo malo!!!!!! 2- za rafu i 5-4 za fecu u trecem setu :) | |
|
| |
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Ned Jul 06, 2008 7:19 pm | |
| Jao samo da prestane owa kishurdacha! | |
|
| |
Broj poruka : 535 Godina : 33 Zasto volis tenis? : Tenis volim zbog Rafe, Jece i jos nekih tenisera, i zato sto je lep sport!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 09.04.2008
| Naslov: Re: Rafa Ned Jul 06, 2008 10:29 pm | |
| E ljudi ne znam kako vi, ali ja sam dobila nervni slom... znaci ne verujem, posle 2-0 sad je peti set.... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAaaa!!! Ali nadam se da ce Rafa ovaj put da se malo opusti u bitnim momentima!!! Vamos Rafa!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Ned Jul 06, 2008 11:35 pm | |
| AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OSVOJIO JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NE MOGU DA VERUJEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Ned Jul 06, 2008 11:38 pm | |
| Ne vidim ni sta piserm , idu mi suze!!! Kako sam srecna, i svi vi vrv, koji volite Rafu!!! Kako asm se nervirala, ipak sam odgedala najvazniji deo petog seta, i sad mi je drago zbog toga!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Vamos Rafa!!! Ma ne i nije najbolji, kao nesto seru djokivic bolji, ma koji djokovic? federer bolji? ma koji federer!! Rafa je NAJBOLJI!!!!!! Mnogo je lep, a jos vise je dobar!!!!!!!!!1 | |
|
| |
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Rafa Ned Jul 06, 2008 11:48 pm | |
| Teniski "kralj" je ostao bez krune, na "svojoj" podlozi, u "svom" Vimbldonu. Rafael Nadal je posle pet uzastopnih trijumfa Rodžera Federera osvojio najvredniji trofej.
Španac je u spektakularnom meču, koji će sigurno ući u konkurenciju za najlepši ikada, a koji je dva puta prekidan zbog kiše, slavio rezultatom 3:2 (6:4, 6:4, 6:7, 6:7, 9:7).
Prvi reket sveta je uspeo da se "vrati iz mrtvih" i posle 0:2 stigne do 2:2. U tome mu je pomogla i kiša koja je prekinula treći set i otišlo se na pauzu.
Posebno uzbudljiv bio je finiš četvrtog. Vodio je Nadal 5:2 u taj-brejku, Federer je stigao do izjednačenja, zatim je Majorčanin imao i meč loptu, ali se Švajcarac izvukao i izjednačio na 2:2.
Maraton je ušao u peti set. Kod rezultata 2:2 u gemovima ponovo je kiša poslala teniske "vanzemaljce" na odmor. Po povratku, igralo se kao na klackalici, igrači su osvajali gemove na svoj servis...
I tako sve do 7:7, a onda je Nadal napravio brejk. Servirao je za titulu, "kralj" se nije predavao, ali je četvrtu meč loptu Španac iskoristio. Posle rovovske borbe podigao je ruke u vis.
Rafa je osvojio prvi Vimbldon u karijeri i povećao vođstvo u međusobnim duelima sa Federerom na 12:6, odnosno smanjio je razliku u okršajima na travi na 2:5.
Ni loše stanje travnatog tepiha nije smetalo dvojici najboljih tenisera (ne samo) današnjice da prikažu spektakularan tenis. Do delirijuma su doveli čak i uspavanu publiku u Sveengleskom klubu širokim dijapazonom preciznih udaraca.
Antologijski meč će se pamtiti dugo.
Švajcarac je napravio znatno veći broj asova (25:6), ali i mnogo više neiznuđenih grešaka - 52:27.
Nadal se radovao, Federer tugovao, a pobedio je tenis!
(MONDO)
BRAVO RAFA!!!!!!!!!! _________________ | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Pon Jul 07, 2008 12:22 am | |
| - *sonjica93* - Ana 4ever!! ::
- AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OSVOJIO JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NE MOGU DA VERUJEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
:) :) :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pon Jul 07, 2008 1:48 am | |
| Dewojke owaj dan....od 3 sata sedim u crvenoj i zhytoj majici ogrnuta mallorchanskom zastavom, od tri sata sedim,vrishtim,smejem se, skachem, ne znam za sebe..... kada je federer pocheo da dobija nisam znala shta cju,boleo me je stomak,nisam mogla da dishem, drhtala sam, nisam mogla da se smirim zamalo da mi pozli, trenutak kada rafa legao na travu centralnog terena u Londonu bio je najlepshi trenutak u celom mom zhivotu, vrisnula sam,istrchala iz kucje zagrlila drugaricu a onda sam se tresla...... ochi su me pekle....devojke ja sam najsrecjnija osoba koja postoji....hvala ti Rafa | |
|
| |
~Black Angel~ Osvojas ATP/WTA turnir!
Broj poruka : 218 Godina : 28 Zasto volis tenis? : . Koliko volis tennis? : Datum upisa : 19.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Pon Jul 07, 2008 7:45 am | |
| - *sonjica93* - Ana 4ever!! ::
- AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OSVOJIO JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NE MOGU DA VERUJEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Mada meni iskreno nije neshto lep... | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pon Jul 07, 2008 11:25 am | |
| black angel kakwe to ima weze sa tim shto je oswojio???
JA JOSH NISAM SWESNA LJUDI!!!!!!!!! LJUDI KOLIKO SAM SRECJNA | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Rafa Pon Jul 07, 2008 1:44 pm | |
| VAMOS RAFA!!!! YOU ARE SIMPLY THE BEST!!!! TE QUERO,RAFA!!!! :D :cheers: :bom: :santa: :iloveyou: :zaljubljen: :kiss: | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pon Jul 07, 2008 2:05 pm | |
| Aaaaaaaaaaa ja sam presrecna !!!!!!! Kaia jedva cekam da idemo da slavimo danas!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEE | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pon Jul 07, 2008 2:29 pm | |
| | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Pon Jul 07, 2008 3:48 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Uto Jul 08, 2008 2:43 am | |
| E anjitza, njena amiga Jana i moja amiga Iwana i ja smmo danas proslawile Rafinu pobedu, ja sam chastila!!! Jao kako sam happy chicas najlepshi momenat u mom zhivotu...eto ne znam shta da kazhem prosto toliko emocija toliko....ma nemam rechi | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Uto Jul 08, 2008 1:14 pm | |
| Jao meni je bilo prelepo... Bas sam se EXTRA provela!! Jedva cekam da dodjem tu kod tebe chica ;) Ja castitam kad JJ pobedi... :) P.S. Nadam se da necemo tada videti onog malog sa sladoledom :) :D | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Rafa | |
| |
|
| |
| Rafa | |
|