| Rafa | |
|
+23Jecika Rafa 4ever ~*ANA IWANOWIC*~ Kaćka#94 ~Black Angel~ Nadal mi bebe Perkica *~*tasha Nadalcica*~* ivanna<3 Rafa **Djuki**# *Anja* *AnY*SweeT*FairY* sonjica93 *Joansie* ...SuNsHiNe... rafalicious **Mizza** JOVANA:) Rafa&me *Punk_Princess* *Certified Nadal addict* FairyQueen loveeee_TENNis <3 27 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Čet Jun 12, 2008 9:39 pm | |
| | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Rafa Čet Jun 12, 2008 10:29 pm | |
| | |
|
| |
*~*tasha Nadalcica*~* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1058 Godina : 33 Location : Uvek sa Rafom Zasto volis tenis? : Pa zbor Rafe :) naravno, a i jer je zanimljiv, neizvestan, nekako poseban... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Rafa Pet Jun 13, 2008 12:05 am | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Sub Jun 14, 2008 1:40 pm | |
| E,a Rafa dobio Karlovica sad VAMOS protiv Roddicka!!! AJMO RAFA PORFAVOR!!! ZNAMO SWI DA MOZHESH DA GA ISPRASHISH!!!! LUCHA!!!! :clown: :cheers: :iloveyou: | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Rafa Ned Jun 15, 2008 6:49 pm | |
| BRAVO RAFA!!!!!!!!!!! | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Ned Jun 15, 2008 7:03 pm | |
| | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Rafa Ned Jun 15, 2008 7:11 pm | |
| Svaka čast, Rafa!!! Samo nastavi tako! 28. titula, ako se ne varam? | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Ned Jun 15, 2008 8:54 pm | |
| da,da..prwa na travi...to...ja ne znam koji teniser moze da se pohvali takvim titulama...eo resila sam da napravim rezime sezone Chenai-finale AO-polufiinale Rotterdam-drugo kolo Dubai-polufinale(ispravite me ako gresim) Iw-polufinale Miami-finale MC-titula Barca-titula Rim-drugo kolo Hamburg-titula RG-titula Queens Club-titula ako sam nesto izostavila ispravite me!!! | |
|
| |
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Rafa Ned Jun 15, 2008 9:34 pm | |
| SVAKA CAST!!!!Djokovicu - jedno veliko MRS | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Ned Jun 15, 2008 9:37 pm | |
| pa samo cisto da se zna ko je drugi | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Rafa Ned Jun 15, 2008 10:10 pm | |
| - Little_Witch_ ::
- pa samo cisto da se zna ko je drugi
:) | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pon Jun 16, 2008 12:53 am | |
| TOOOOO PRVA TITULA NA TRAVI!!! RAFA CARE AJMO!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Čet Jun 26, 2008 7:03 pm | |
| Pobedio Gulbisa...VAMOS RAFA | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Rafa Pon Jun 30, 2008 6:01 pm | |
| NADAL SLAVIO DO ZORE
Drugi reket sveta Rafael Nadal iskoristio je nedelju, slobodan dan na Wimbledonu, kako bi na miru uživao u finalnom meču Evropskog prvenstva u fudbalu, koji su igrale reprezentacije Španije i Nemačke. Kao što je već svima poznato, Španija je osvojila titulu, posle 44 godine. Nadal, koji je pred početak prvenstva rekao da veruje u trijumf Španije, do zore je slavio ovu pobedu s svojim kolegom Felicianom Lopezom. Španski teniser je više o ovome rekao u intervjuu za magazin "Times". Između ostalog, rekao je: "Šta da kažem osim - živela Španija!"
:arrow: B92
CARINA! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pon Jun 30, 2008 11:35 pm | |
| jaooo koji car!!!!!!!moze mu se | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Uto Jul 01, 2008 12:46 am | |
| I ja sam se radovala puno, puno, mojoj sreći ni danas nema kraja, kako li je tek njemu... Btw, Rafa je odrao Youzhnog... | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Čet Jul 03, 2008 2:09 pm | |
| Nemate pojma koliko sam srecjna bila kada su shpanci dali gol!!! A TEK KAD JE SUDIJA SVIRAO KRAJ! BOZHE KAKO SAM SKAKALA a tkom ceele tekme sam mislila na Rafu i swe wreeme u faazonu: e tata sad Rafa 100% skache od srecje i gubi se! nachi tachno sam osecjala shta radi....i kad i gde i kako! a i inache ja shpanski tim obozhavam...Torres i Iker su najjachi kao i sergio ....carevi! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Čet Jul 03, 2008 2:10 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Čet Jul 03, 2008 2:15 pm | |
| Ja Ikera isto gotivim!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Čet Jul 03, 2008 2:34 pm | |
| Ja sam, kao što možete videti, luda za Torresom, a Ikera Casillasa i Sergia Ramosa isto neviđeno gotivim! Juče, posle meča s A.M. je Rafa dao izjavu - na engleskom! Ljudi, zamalo me je strefilo nešto kada sam čula njega kako priča engleski! Nije da ne zna i da ima loš izgovor, nego nisam navikla! | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Rafa Čet Jul 03, 2008 3:08 pm | |
| Pa on stalno daje intervjue na engleskom....čudno da ga dosad nisi čula....
Inače, on mnogo slatko priča engleski...ima taj španski akcenat... :zaljubljen:
Zbog toga ti je i neobično kad ga čuješ, jer on ipak ne zna perfektno da izgovara reči na engleskom jeziku. Meni je ponekad mnogo smešan, a u isto vreme baš mi je to i preslatko. | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Čet Jul 03, 2008 4:05 pm | |
| Skoro svi Španci tako govore engleski... Ne znam, ja uvek kada gledam njegove izjave on priča na španskom! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Čet Jul 03, 2008 5:21 pm | |
| Awww ja obozhavam kad Rafica govori ingles .......aaaaawwww istopim se | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Čet Jul 03, 2008 9:06 pm | |
| ja Nadala i anu nista ne razumem kad govore jer pricaju 300km/h!!!!! | |
|
| |
ivanna<3 Rafa Studiras sa Federerom/Henin!
Broj poruka : 535 Godina : 33 Zasto volis tenis? : Tenis volim zbog Rafe, Jece i jos nekih tenisera, i zato sto je lep sport!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 09.04.2008
| Naslov: Re: Rafa Pet Jul 04, 2008 12:03 am | |
| Ja ne slusam Anine izjave, a Rafine snimim pa odslusam po 10 puta da bih skapirala sta kaze(: naravno ako nema prevoda naseg komentatora :)... A kako je samo sladak kad prica, pa podigne obrvu :zaljubljen: Mnogo sladak Rafa!!! :iloveyou: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Rafa | |
| |
|
| |
| Rafa | |
|