Tennis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tennis

Ako volite tenis dopasce vam se ovaj forum

PrijemPortalLatest imagesRegistruj sePristupi

Rafa

Ići dole 
+23
Jecika
Rafa 4ever
~*ANA IWANOWIC*~
Kaćka#94
~Black Angel~
Nadal mi bebe
Perkica
*~*tasha Nadalcica*~*
ivanna<3 Rafa
**Djuki**#
*Anja*
*AnY*SweeT*FairY*
sonjica93
*Joansie*
...SuNsHiNe...
rafalicious
**Mizza**
JOVANA:)
Rafa&me
*Punk_Princess*
*Certified Nadal addict*
FairyQueen
loveeee_TENNis <3
27 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 34 ... 38  Sledeći
AutorPoruka
~Black Angel~
Osvojas ATP/WTA turnir!
Osvojas ATP/WTA turnir!
~Black Angel~

Broj poruka : 218
Godina : 28
Zasto volis tenis? : .
Koliko volis tennis? :
Rafa - Page 31 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Rafa - Page 31 Right_bar_bleue

Datum upisa : 19.12.2007

Rafa - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: Rafa   Rafa - Page 31 Icon_minitimeSre Sep 03, 2008 1:49 am

VAMOS!!! Rafa - Page 31 605555 icon_vamos
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Broj poruka : 5301
Godina : 30
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.02.2008

Rafa - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: Rafa   Rafa - Page 31 Icon_minitimeSre Sep 03, 2008 11:13 pm

2. septembar 2008.
Rafael Nadal: "Očekujem težak meč sa Fišom"

Španac Rafael Nadal izjednačio je svoj najbolji rezultat na US openu, pošto je pobedom nad Amerikancem Semom Kverijem plasirao u četvrtfinale. Nadal u intervjuu govori o meču sa Kverije, budućem suparniku Fišu, problemu sa kolenima...

Da li je bio težak meč sa Kverijem?

„Prilično težak meč, naročito posle mojih propusta u drugom setu. Do tada sam igrao normalno, ništa specijalno, ali ni loše. Imao sam meč pod kontrolom i zaista ne znam šta se dogodilo. Vetar je dosta uticao da izgubim sigurnost na servisu. Ali, na 5:4 vetar je išao u moju korist i ipak sam izgubio. Posle izgubljenog seta postalo je ’ludo’, ali bitno mi je da sam u taj brejku trećeg seta odigrao vrlo dobro“

Koliko je trijumf na Olimpijadi pozitivno uticao na tvoje samopouzdanje na tvrdim terenima? Izgleda a ti beton sada paše kao nikada ranije.

„Dobro, u meču sa Kverijem nije baš tako delovalo. Trijumf u Pekingu jedan je od najbitnijih u mojo karijeri, ali postizao sam dobre rezultate na betonu i pre Olimpijade. Pobedio sam u Torontu, igrao polufinale u Sinsinatiju, Indijan Veslu, Melburnu, finale u Majamiju...“

Kada dolaziš na Gren slem, da li računaš sa tim da će neki meč biti posebno težak i u kojem nećeš igrati tako dobro?

„Ne razmišljam na taj način pre turnira. Najvažnije je da pobedim, čak i kada ne igram dobro. Tako je bilo u ponedeljak sa Kverijem“.

Etjen de Vilije se povlači sa pozicije rukovodećeg u ATP-u. Šta ti misliš, koje bi promene trebalo uvesti?

„Za mene je najvažnije da bude više komunikacije sa igračima, da se mi više pitamo nego u prošlosti. Drugo, da De Vilijeov naslednik bolje poznaje tenis. On jeste uveo dosta promena, bilo je i pozitivnih, ali mislim da njegov sledbenik mora mnogo više da se konsulltuje sa ljudima koji zaista poznaju tenis“.

Da li je turnirski kalendar jedan od problema?

„Takmičenja startuju prvog januara i završavaju se 20. decembra ili krajem novembra. To će uvek biti problem, pošto niko ne može da igra u top formi 11 meseci godišnje. Ipak, kalendar nikako ne može biti lošiji od ovogodišnjeg, tako da će bilo šta biti napredak“.

Kako ćeš se suprotstaviti Mardiju Fišu, da li spremaš posebnu taktiku za njegov servis-volej stil?

„Fiš je veoma dobar teniser. Igrao je finala u Indijan Velsu i Nju Hejvnu, što znači da je opasan na tvrdim podlogama. Trenutno igra odlično, ima vrlo dobar sefvis, bekhend i volej. Ima mnogo samopouzdanja i moraću da igram na visokom nivou ako želim da pobedim“.

Prošle godine si se u Njujorku žalio na problem sa kolenima. Da li je sada to u redu?

„Da, dobro se osećam. Imao sam probleme u finalu Vimbldona i ovde u Njujorku. To je, ustvari, najveća nevolja, što su me ti problemi spopali baš na Gren slemovima. Fizički sam zaista u savršenom stanju u proteklih nekoliko godina, ali brinem se zato što se sve više igra na betonskoj podlozi, koju telo najteže podnosi. Uvek kad idem kod doktora, on ima još mnogo posla, a to nisu dobre vesti za sport“.

(B92)
Nazad na vrh Ići dole
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Broj poruka : 2398
Godina : 31
Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!!
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 13.03.2008

Rafa - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: Rafa   Rafa - Page 31 Icon_minitimeSre Sep 03, 2008 11:33 pm

rafalicious ::
Ma on je vanzemaljac i vladaće još duuuugo, duuuugo tenisom, BUUUAAHAAHAHA! Eto im ga, pa nek crknu svi od muke!

VAMOS RAFA!!!

MILICE , CARICE!!!!!!!!!!!!!! cyclops
Nazad na vrh Ići dole
http://sonjica93.piczo.com
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

Rafa - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: Rafa   Rafa - Page 31 Icon_minitimeČet Sep 04, 2008 2:52 pm

3. septembar 2008.
Nadalu nagrada Princ od Asturije

Najbolji teniser sveta Rafael Nadal dobitnik je prestižne španske nagrade Princ od Asturije.

Žiri je u sredu objavio odluku rekavši da je Nadal dobio priznanje zbog 'posvećenosti najplemenitijim vrednostima na i izvan terena'. Osim njega u konkurenciji su bili i olimpijska šampionka u skoku s motkom Jelena Isinbajeva iz Rusije, osvajač zlatnih olimpijskih medalja na 100 i 200 metara atletičar Usain Bolt sa Jamajke i španska fudbalska reprezentacija.

22-godišnji Nadal je 18. avgusta zvanično postao najbolji teniser sveta smenivši sa vrha Rodžera Federera posle 237 nedelje. Španac je osvojio osam titula ove sezone, a svakako najvažnije su na Rolan garosu i Vimbldonu.

Nagrada Prin od Asturije dodeljuje se svake godine u nekoliko kategorija: umetnosti, naučnim istraživanjima, sportu, literaturi i humanosti. Nagrade dodeljuje prinz Felipe u glavnom gradu oblasti Asturija, Ovijedu, na jesen.

Prošlogodišnji dobitnik nagrade u oblasti sporta je bivši vozač formule 1 Mihael Šumaher.

(B92)
Nazad na vrh Ići dole
FairyQueen
Mercury's girl
Mercury's girl
FairyQueen

Ženski
Broj poruka : 7363
Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 14.12.2007

Rafa - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: Rafa   Rafa - Page 31 Icon_minitimeČet Sep 04, 2008 5:33 pm

Bas super sto je Rafa dobio owo zasluzio je...
Nazad na vrh Ići dole
https://lovetennis.forumsr.net
RAFA THE KING
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!

Muški
Broj poruka : 1351
Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 15.07.2008

Rafa - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: Rafa   Rafa - Page 31 Icon_minitimeČet Sep 04, 2008 5:48 pm

Da,u potpunost je zasluzio!!!I bas sam srecan sto je pobedio Fisha!!!!

VAMOS RAFA!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Rafa 4ever
La novia de Rafa!
La novia de Rafa!
Rafa 4ever

Ženski
Broj poruka : 1103
Godina : 28
Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 18.06.2008

Rafa - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: Rafa   Rafa - Page 31 Icon_minitimePet Sep 05, 2008 9:08 am

Svaka cast Rafi, zasluzio je! biggreen
Nazad na vrh Ići dole
RAFA THE KING
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!

Muški
Koliko volis tennis? :

Rafa - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: Rafa   Rafa - Page 31 Icon_minitimeNed Sep 07, 2008 1:56 am

AJDE RAFA MOZES TI,ZNAM JA!!!!NE DOZVOLI DA KISA POREMETI TVOJE PLANOVE!!!!

VAMOS RAFA THE KING!!!!!!!!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
RAFA THE KING
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!

Muški
Koliko volis tennis? :

Rafa - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: Rafa   Rafa - Page 31 Icon_minitimeNed Sep 07, 2008 2:02 pm

Rafa je juce izgubio od Murraya Rafa - Page 31 370602 Rafa - Page 31 370602 Rafa - Page 31 370602 Rafa - Page 31 370602 Rafa - Page 31 370602 Rafa - Page 31 370602 Rafa - Page 31 370602 Rafa - Page 31 370602 Rafa - Page 31 370602 Rafa - Page 31 370602 Rafa - Page 31 370602 Rafa - Page 31 370602 Rafa - Page 31 370602 Rafa - Page 31 370602 Rafa - Page 31 370602 !!!Uzasno mi je zao!!!Da nije bilo one proklete kise ko zna sta bi bilo!!!Vazno da je Rafa super i da je dodao jos neke poene!!Gledajuci na ostale rezultate ovaj poraz je nista!!!!

VAMOS RAFAAAAAAAAA
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

Rafa - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: Rafa   Rafa - Page 31 Icon_minitimePon Sep 08, 2008 12:07 pm

"Murray igra zastrašujuće, međutim Federer je moj favorit"

Prvi teniser sveta Rafael Nadal nije uspeo da uradi ono što je gotovo nemoguće. Mogao je u četiri meseca da bude pobjednik Roland Garrosa, Wimbledona, US Opena i Olimpijskih igara.

Tri trofeja je uzeo, ali onaj poslednji je ostao izvan dohvata njegovih ruku. Pao je u polufinalu US Opena nakon što je bolji od njega bio Britanac Andy Murray 6:2, 7:6(5), 4:6, 6:4.

Meč je imao dva poluvremena. Kiša je dan ranije prekinula meč kod 6:2, 7:6(5), 2:3. U nastavku je Nadal zadržao brejk prednosti za osvajanje trećeg seta, a u četvrtom je imao 3:1 i 30-0 na servis Murraya. Tu je i zastao.

"Bilo mi je drago što je meč prekinut, jer sam se loše osećao dan ranije. Nisam imao snage niti energije. Dan kasnije je bilo tek nešto bolje, ali znao sam da će, pre ili kasnije, doći ovakav meč. Nisam večno mogao da držim jak tempo igranja i pao sam na US Openu. No, isto tako sam imao sjajnog suparnika s druge strane. Murray je povremeno igrao zastrašujuće", rekao je Nadal i dodao:

"Jako sam zadovoljan i ovim rezultatom, jer polufinale ovde nisam nikada igrao. No, preko Murraya nisam mogao, nije mi dao. Finale? Murray može da dobije taj meč, ali je moj favorit Federer."

(Totalsport)
Nazad na vrh Ići dole
**Djuki**#
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
**Djuki**#

Ženski
Broj poruka : 2020
Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 30.12.2007

Rafa - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: Rafa   Rafa - Page 31 Icon_minitimePon Sep 08, 2008 3:41 pm

Da, bzw...Ali dobro on je zadowolljan
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Broj poruka : 6152
Godina : 34
Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:)
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.06.2008

Rafa - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: Rafa   Rafa - Page 31 Icon_minitimePon Sep 08, 2008 7:27 pm

meni je bash drago shto je andy konachno pobedio rafu. . . :0)
Nazad na vrh Ići dole
http://tennis.homegoo.com/
Tea
Osvajas Grand Slam!
Osvajas Grand Slam!
Tea

Broj poruka : 367
Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!!
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.08.2008

Rafa - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: Rafa   Rafa - Page 31 Icon_minitimePon Sep 08, 2008 10:39 pm

rafa je kralj
Nazad na vrh Ići dole
RAFA THE KING
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!

Muški
Koliko volis tennis? :

Rafa - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: Rafa   Rafa - Page 31 Icon_minitimeUto Sep 09, 2008 1:40 pm

^^^^Dadadadadadada,sezona mu je bila FANTASTICNA tako da ovaj poraz i ne znaci mnogo!!!

VAMOS RAFA!!!!!!!!!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
**Djuki**#
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
**Djuki**#

Ženski
Broj poruka : 2020
Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 30.12.2007

Rafa - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: Rafa   Rafa - Page 31 Icon_minitimeUto Sep 09, 2008 3:08 pm

Tachno tako, Rafa je bash dosta napredowao owe sezone, mislim swe GS titule, zlato na OI pa 1.mesto..... Rafa - Page 31 28934 Rafa - Page 31 724208 Rafa - Page 31 807188
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Broj poruka : 2126
Godina : 33
Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 07.01.2008

Rafa - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: Rafa   Rafa - Page 31 Icon_minitimeUto Sep 09, 2008 10:21 pm

Ja sam prezadovoljna ovim rezultatom i s' jedne strane mislim i da je bolje što je izgubio u 1/2 finalu. Sledeće godine ima mnooogo poena da brani, pa neka makar ovde bude 1/2 finale, a ne finale ili titula.

A Murray me toliko nervira, pa mi je malo krivo što ga je baš on pobedio, mada realno super je igrao.
Nazad na vrh Ići dole
RAFA THE KING
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!

Muški
Koliko volis tennis? :

Rafa - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: Rafa   Rafa - Page 31 Icon_minitimeSre Sep 10, 2008 1:23 pm

HE WILL REST IN HIS HOME UNTIL HE INCORPORATES THE DAVIS CUP'S TEAM
Nadal returns to Majorca and he will be honoured by his gold in Pekin

The Majorcan tennis player Rafael Nadal has come this Tuesday to the airport of Palm proceeding from New York and Wednesday to the show organized by the Balearic Government to honour the sportsmen, coaches and trainers of the islands who have taken part in the Olympic Games of Beijing. Nadal has returned to his land a few days after his participation in the US Open and after gaining the golden medal in the Olympic Games of Beijing.

The tennis player, who has been rewarded with the Prince of Asturias of the Sports Award, has confirmed his assistance to the show that is celebrated on Wednesday in the Castle of Bellver, according to the Conselleria of Sports and Youth, organizing of the act.

Nadal will receive in addition on Friday, on the occasion of the Diada of Majorca, one of the Prizes Jaume II that the Consell of the island grants to the Majorcans who have obtained Olympic medals - Rafael Nadal, the cyclist Joan Llaneras and the basketball player Rudy Fernandez-, though sources of the institution have not been confirmed if anyone of the sportsmen will come to the act.

In a few days, the tennis player will travel to Madrid to take part, together with David Ferrer, Fernando Verdasco, Feliciano Lopez and Nicolás Almagro, in the semi-final of the Davis Cup against the United States, which will play from 19 to 21 of this month.

A sada neka se Rafa odmori iako ima jako malo vremena za odmor!!!

icon_vamos cyclops
Nazad na vrh Ići dole
RAFA THE KING
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!

Muški
Koliko volis tennis? :

Rafa - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: Rafa   Rafa - Page 31 Icon_minitimeNed Sep 14, 2008 11:35 pm

Rafa arrives today ... to go to football
He had permission from the Spanish captain to rest until tomorrow. And though at first had informed him that would be integrated into the discipline of the team and would be ready to train at the end Rafa Nadal took the floor to Emilio Sanchez Vicario and has decided to take the day off on Sunday

The Manacor (misli se na Majorčanin) arrive today but has no plans to join the team's concentration until evening. And is that Rafa will build who is in Madrid to go to see the duel between Real Madrid and Numancia in the Santiago Bernabeu for seven p.m..

David Ferrer, Feliciano Lopez, Fernando Verdasco and Nicolas Almagro today will have their first contact with the runway center of the bullring Las Ventas, where the work ended just a couple of days.

Also expected today for the arrival of the U.S. delegation, led by Andy Roddick and completing Sam Querrey and twins Bob and Mike Bryan. It seems that men of Patrick McEnroe will travel to Las Ventas for desentumecerse after the trip.

Tomorrow both teams already operate at full capacity. As usual, all conducted in Spanish these early rounds double training sessions.

Pa ovde bi negde bio kraj Rafinog odmora!!!!Sutra krece sa treninzima!!!!
VAMOS RAFA
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

Rafa - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: Rafa   Rafa - Page 31 Icon_minitimePon Sep 15, 2008 3:37 pm

Pa, lepo ga je završio... Otišao je da gleda tekmu svog omiljenog kluba. Rafa - Page 31 28934
Nazad na vrh Ići dole
RAFA THE KING
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!

Muški
Koliko volis tennis? :

Rafa - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: Rafa   Rafa - Page 31 Icon_minitimePon Sep 15, 2008 3:50 pm

Hehehe,da!!!Kao sto rekoh danas pocinje sa treninzima,nadam se da ce mu ici kao i cele sezone!!!!VAMOS RAFA!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
*Certified Nadal addict*
La novia de Rafa!
La novia de Rafa!
*Certified Nadal addict*

Ženski
Broj poruka : 1819
Godina : 29
Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota....................................
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 14.12.2007

Rafa - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: Rafa   Rafa - Page 31 Icon_minitimePon Sep 15, 2008 8:35 pm

WIDELA SAM GA JUCHE NA TEKMI JAOOOOOOOOOOOOOOOO KAKO JE SLADAK BIO RAFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa...
Koliko volis tennis? :

Rafa - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: Rafa   Rafa - Page 31 Icon_minitimePon Sep 15, 2008 11:50 pm

Jao, meni mnogo krivo što ga nisam videla, nisam gledala meč. Rafa - Page 31 370602 Danas kad mi je drug reko da je bio Rafa u publici, mnogo sam se iznervirala!
Nazad na vrh Ići dole
RAFA THE KING
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!

Muški
Koliko volis tennis? :

Rafa - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: Rafa   Rafa - Page 31 Icon_minitimeČet Sep 18, 2008 6:56 pm

Rafa svoj prvi mec na DC ove godine igra sutra u 12 protiv Querreya,ja necu moci da gledam Rafa - Page 31 370602 Rafa - Page 31 370602 Rafa - Page 31 370602 Rafa - Page 31 370602 Rafa - Page 31 370602 Rafa - Page 31 370602 !!!Ali cu navijati iz skole!!!!

VAMOS RAFA CARE!!!!!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

Rafa - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: Rafa   Rafa - Page 31 Icon_minitimeČet Sep 18, 2008 10:12 pm

Au, to neću moći ni ja da gledam... Dobro, držim mu palčeve!
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Koliko volis tennis? :

Rafa - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: Rafa   Rafa - Page 31 Icon_minitimeČet Sep 18, 2008 10:23 pm

Ne verujem ni da bismo imali gde da gledamo na TV-u. Izgleda da niko neće da prenosi, ili barem ja nemam nijedan program na kablovskoj koji će prenositi.
Inače, igra se u 3 dobijena seta.

VAMOS RAFA!!!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Rafa - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: Rafa   Rafa - Page 31 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Rafa
Nazad na vrh 
Strana 31 od 38Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 34 ... 38  Sledeći
 Similar topics
-
» Rafa Nadal
» Srecan rodjendan Rafa fan!!!
» FELIZ CUMPLE RAFA!!!
» My diary... by rafa-my love
» My diary...Rafa&Me...Tijana`95

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Tennis :: O teniserima... :: News-
Skoči na: