| Rafa | |
|
+23Jecika Rafa 4ever ~*ANA IWANOWIC*~ Kaćka#94 ~Black Angel~ Nadal mi bebe Perkica *~*tasha Nadalcica*~* ivanna<3 Rafa **Djuki**# *Anja* *AnY*SweeT*FairY* sonjica93 *Joansie* ...SuNsHiNe... rafalicious **Mizza** JOVANA:) Rafa&me *Punk_Princess* *Certified Nadal addict* FairyQueen loveeee_TENNis <3 27 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Rafa Uto Jul 08, 2008 1:20 pm | |
| NADAL: "IZVINI, BILO JE OKRUTNO"
Rafa Nadal posle trijumfa u Vimbldonu više vremena proveo izvinjavajući se Federeru nego pričajući o svom najvećem uspehu... Britanske kladionice „obrnule” su rekordnih 10 miliona funti na finalu Vimbldona, koje je posle epskih četiri sata i 48 minuta pripalo „kralju šljake” Rafaelu Nadalu. Petostruki pobednik Rodžer Federer pustio je suzu na travu prvi put od 24. juna 2002. godine kada ga je pobedio Mario Ančić.
Ako je neuspeh od Nadala u finalu Rolan Garosa bio težak, ovo je katastrofa. Doživeo sam bolan poraz - priznao je Švajcarac, za koga smo do nedelje u 22:20 mislili da je teniski robot.
Nadal ne krije da se osećao neprijatno i da nije znao šta da kaže Federeru. - Znam koliko je teško kada se izgubi finale Gren slem turnira. Zato sam samo rekao: „Dobar meč i izvini”. Prošle godine sam i ja poražen na sličan način. Međutim, ovaj Vimbldon je bio još okrutniji. Srećan sam zbog sebe, ali sam i tužan zbog Rodžera. I on je zaslužio trofej - poručio je Nadal. Španski teniser kaže da je sanjao pobedu na Vimbldonu. - U stvari, kao klinac sam sanjao da izađem na centralni teren. Ovo, ovo je neverovatno. Slično sam se osećao i posle prvog trijumfa na Rolan Garosu. Bio mi je poseban. Ne mogu da vam kažem da li jedan pehar s Vimbldona vredi kao četiri s Rolan Garosa. Nadam se da me razumete.
Federer je na trenutak pokušao da poraz pripiše kiši, vetru i slaboj vidljivosti, ali se brzo vratio u realnost. - U poslednja dva-tri gema nisam video šta se dešava na terenu. Razmišljao sam i da zatražim prekid i nastavak u ponedeljak. Međutim, to bi bilo brutalno prema gledaocima. Vimbldonska priča je završena i nema smisla da je produžavam. Nadal je prednost Federera na ATP listi smanjio na samo 545 bodova i preti da Švajcarca posle 2. februara 2004. godine skine sa trona. - Pišite šta želite. Ne gledam ATP listu. Jedino što želim je da osvojim zlato na Olimpijadi i da pobedim na US openu - dodao je razočarani Federer.
Ahilovo koleno Nadal, kao i ostali teniseri, nije imun na povrede, zbog kojih je i propustio da 2004. debituje na Rolan Garosu. Dosta „troši” u mečevima, a najviše problema ima sa kolenima. Zato se i ne raduje turnirima na tvrdim i brzim podlogama. Rafa je juče odustao od igranja u Štutgartu, gde je trijumfovao 2007. Razlog je desno koleno, koje je stradalo u finalu s Federerom. „Lekari su mi savetovali da pauziram i sačuvam već rovito koleno”, izjavio je Nadal, koji je doputovao u Štutgart kako bi se organizatorima lično izvinio zbog odustajanja.
:arrow: "24 Sata", 8. jul 2008. | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Uto Jul 08, 2008 2:16 pm | |
| Kako je pokvaren owaj federer! znachi ne verujem! Rafa je tako skroman i divan a on se tako ponasha uzhas | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Rafa Uto Jul 08, 2008 2:26 pm | |
| Rafa je, bre, mnogo fin... Lepo su ga vaspitali kod kuće. | |
|
| |
~*ANA IWANOWIC*~ Igras na celendzerima!
Broj poruka : 123 Godina : 28 Location : ~Sa Anom para siempre~ Zasto volis tenis? : Zato sto mi je to omiljeni sport od kad znam za sebe i zato sto obozavam Anu Ivanovic...XD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.06.2008
| Naslov: Re: Rafa Uto Jul 08, 2008 2:41 pm | |
| meni je bilo zaorafu kada je plakao od srece kada je ono dobio..iako vise volim federera drago mi je za rafu...zasluzio je! | |
|
| |
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Uto Jul 08, 2008 3:43 pm | |
| ma fed je jefan egoista koji ne zna da gubi...al sacje lepo da e nauchi | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Sre Jul 09, 2008 10:31 am | |
| Jao kako su pokwareni owi iz BLIC-a tj. oni shto daju komentare, napisali su da se Rafa drogira | |
|
| |
Broj poruka : 123 Godina : 28 Location : ~Sa Anom para siempre~ Zasto volis tenis? : Zato sto mi je to omiljeni sport od kad znam za sebe i zato sto obozavam Anu Ivanovic...XD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.06.2008
| Naslov: Re: Rafa Sre Jul 09, 2008 11:42 am | |
| | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Rafa Sre Jul 09, 2008 7:49 pm | |
| o Boze........a Djokovic je zesca pijandura onda!!!!!!!Mislim samo je vidjen Na splavovima i klubovima kako loce!!!!!!!!!ako je Nadal narkoman onda stvarno nemam reci...... | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Sre Jul 09, 2008 7:55 pm | |
| da je nadal narkoman ne bi mogao da igra tenis.....panuo bi nedje!!! | |
|
| |
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Sre Jul 09, 2008 11:07 pm | |
| Oni su to zakljuchili jer kao udara loptu jako a uwek ima snagu, kao ne gubi enrgiju jer pije neke stimulanse i drogu...Mislim stwarno | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Čet Jul 10, 2008 1:53 am | |
| drogira ti se mama p*chka ti materina | |
|
| |
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Rafa Čet Jul 10, 2008 3:24 pm | |
| ok kaia , iskuliraj..........nemoj da pucas!!!!! :haha: :haha: :haha: | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Čet Jul 10, 2008 3:45 pm | |
| Mislim STVARNO ne mogu da veryjem kakwa s**nja pishu! KAKO MOGU DA GA TAKO NE POSHTUJU POSLE SWEGA SHTO JE URADIO? KAKO? KAKO? SHTA JOSH TREBADA URADI DA IM POKAZHE DA JE NAJBOLJI? DAJ E KRALJ TENISA? DA JE NAJJACHI? KOLIKO CJES GA JOSH VREDJATI DOK NE SKAPIRAJU DA JE ON PRAWI BROJ 1? KOLIKO? EPA NIJE ME BRIGA VISHE!!! ZAISTA! ONI NISU ZASLUZHILI DA IH POGLEDA!!!!! NIKO MU NIJE NI DO KOLENA, NIKO! ETO IM VOLELA BIH DA OWO PROCHITAJU!!!! EPA NEMATE POJMA NEMATE POJMA NIKO KO TO KAZHE NEMA POJMA, TREBA BRE DA MU SE KLANJATE KAKO WAS NIJE SRAMOTA. PA TREBA DA SE CRVENITE OD SRAMOTE, KAKO SE USUDJUJETE DA POSLE SWEGA SHTO JE OWAJ CHOVEK URADIO NAPISHETE,KAZHETE MA DA POMISLTE TAKO NESHTO? S*OKE JEDNE NEVASPITANE,POKRIJTE SE USHIMA P**KA VAM MATERINA! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Čet Jul 10, 2008 3:53 pm | |
| Slazem se u potpunosti sa tobom^^^^^ | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Čet Jul 10, 2008 3:57 pm | |
| - **Djuki**# ::
- Slazem se u potpunosti sa tobom^^^^^
uf Popizdela sam..... :x :x :x :ljutsam: | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Rafa Čet Jul 10, 2008 4:03 pm | |
| ma pokvareni su do bozhe kucje i natrag! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Ned Jul 13, 2008 3:13 pm | |
| NAZWALI SU ASTEROID RAFA NADAL! | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Ned Jul 13, 2008 5:27 pm | |
| jao da ima taj asteroid u rafinu cast prosle godine je pisalo u OKu...hehehe svaka cast Rafi | |
|
| |
ivanna<3 Rafa Studiras sa Federerom/Henin!
Broj poruka : 535 Godina : 33 Zasto volis tenis? : Tenis volim zbog Rafe, Jece i jos nekih tenisera, i zato sto je lep sport!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 09.04.2008
| Naslov: Re: Rafa Ned Jul 13, 2008 8:53 pm | |
| kakve sam sve komentare procitala i cula za taj asteroid, strasno...
Neki i ne znaju sta je to, pa lupaju gluposti... E mrzim glupe ljude... Posle pobede u WMBL, neki kao kazu da Rafa treba da ide na doping kontrolu, kao nije im jasno kako ima toliko snage, kako je tako brz, i tako seru i nerviraju me..AAAAAAAAAaaaa, kakvi kreteni!!!!1
Vamos Rafa!!! | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Pon Jul 14, 2008 12:03 am | |
| kako lupaju...uzas...kakva doping kontrola pa sigurna sam da Rafa nikada ne bi koristio nedozvoljena sredstva | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pon Jul 14, 2008 1:47 am | |
| shto bi moj bata reko ''djubrad''..... ja bolje da ne koristim swoe izraze | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pon Jul 14, 2008 1:01 pm | |
| 1. Pred svaki turnir se radi doping kontrola. 2. Čovek dobija svoje mečeve zato što je sjajno fizički pripremljen. Tako je radila i Martina Navratilova, puno je trenirala razne sportove da bi ostala u formi, i bila je u sjajnoj, u svoje zlatno doba. 3. To su oni samo ljubomorni i ne umeju da poštuju bolje od sebe. To je sve što imam da kažem. | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pon Jul 14, 2008 1:44 pm | |
| pa normalno!!!!on ne sme da se dopinguje!!!!imaju stalno testove | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Rafa Pon Jul 14, 2008 2:46 pm | |
| Ja ne mogu rečima opisati kako sam se osećala kad je Rafa osvojio Wimbledon! Toliko sam bila uzbuđena! A kakav meč! Pravo treniranje živaca! Non stop sam navijala, nervirala se, radovala se, psovala, aplaudirala....I na kraju sam bila prezadovoljna!!! Pehar je otišao u ruke onog ko ga najviše zaslužuje! A i ovo što je dobio asteroid ime po njemu je stvarno extra! :clown: :cheers: :santa: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Rafa | |
| |
|
| |
| Rafa | |
|