| Jelena Jankovic | |
|
+25Tea Rafa 4ever RAFA THE KING Kaćka#94 Jecika maJJa ~Black Angel~ fan tenis Perkica laura_tennis fan ivanna<3 Rafa sonjica93 **Djuki**# llllllllllllllllllll @n@ *Anja* rafalicious **Mizza** *AnY*SweeT*FairY* *Joansie* *Punk_Princess* FairyQueen ...SuNsHiNe... *Certified Nadal addict* loveeee_TENNis <3 29 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Apr 29, 2008 12:21 am | |
| | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Apr 29, 2008 12:26 am | |
| znam strasno!!!! ali dobro nije za to Novak kriv nego nasi mediji!!!!!!!! Lepo je jedna Jeca (sa mog foruma) rekla : "Mi smo jedna neorganizovana drzava" | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Apr 29, 2008 12:28 am | |
| Ma mi smo drzava u kojoj svako prica sta hoce kada hoce... | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Apr 29, 2008 3:47 pm | |
| bas je budjavo ovo sto su uradili!!!!Sta je Djokovic toliko bolji od svih...basnje fer...kako ih nije sramota da to rade...Janku da vredi 20 dinara......TO JE BAS SRAMOTA!!!!!Sto je Djokovic toliko bolji od ostalih?????bas ne!!!!!!Svi zasluzuju isto jer su svi jedno!!!!!!!!!! VELIKA NEPRAVDA!!!!!!! | |
|
| |
ivanna<3 Rafa Studiras sa Federerom/Henin!
Broj poruka : 535 Godina : 33 Zasto volis tenis? : Tenis volim zbog Rafe, Jece i jos nekih tenisera, i zato sto je lep sport!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 09.04.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Apr 29, 2008 4:09 pm | |
| Bas mi je drago da i vi mislite da nije fer to sto rade!!! Ne volim nepravdu, a ovo sto oni rade je veeeelika nepravda!!! Drago mi je da su se Jeca i Anchi bunile, ja bi' se bunila jos vise da sam na njihovom mestu!!! I ne volim sto u novinama uvek pise NOLE, a nigde ne vidim da pise Anchi, Anoca ili Jeca, Jelenica ili Tipsa ili tome slicno.... Kad gledamo prenos nekog novakovog meca on sto uradi dobro, to je sve fenomenalo, a kad pogresi uvek nadju razlog zasto je pogresio, ili kriva publika, ili cak i vetar, ko da samo njemu duva, jbt...A kad gledamo Anin ili Jelenin mec retko kad kazu da su njih dve nesto dobro uradile, sve je nekako povrsno u tim prenosima!!!!!! Bas su fuj!!!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Apr 29, 2008 4:27 pm | |
| Slazem se... Mrzim nase novinare! Bas su debili! Mislim nije Novak za to kriv nego nasi mediji.. Ne odlucuje on da li ce oni da ga brane kad pogresi ili da mu tepaju... Ali slazem se da nikad u novinama nisam videla da pise npr: "Anchy osvojila IW" ili "Jeca u finalu Miami-a" nego pise "Nole predao mec" ili "Nas Nole ispao u drugom kolu Miami-a" | |
|
| |
Broj poruka : 535 Godina : 33 Zasto volis tenis? : Tenis volim zbog Rafe, Jece i jos nekih tenisera, i zato sto je lep sport!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 09.04.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Apr 29, 2008 4:33 pm | |
| Sve su to debili!!!!!! I krivo mi je zato sto svaki dan u novinama vidim njegove slike, i kad je neki turnir i kad nije i kad izgubi i kad pobedi!!!!!!! A od nase dve lepotice slike nadjete samo kad pobede i to budu slicice 2 cm * 2 cm, a od budjavog novaka 200 m * 200m, j**o ih on sve redom!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Apr 29, 2008 7:58 pm | |
| UPRAVO TO MENE NAJVIŠE NERVIRA! Kad god gledam neki njegov meč, svaki potez je fantastičan, senzacionalan, perfektno odigran...a svaka greška je opravdana, sunce mu bije u oči, vetar duva u njegovom pravcu, okliznuo se, protivnik je imao sreće... Kad pobedi to se javlja po ceo dan na televiziji i u novinama su po dve strane rezervisane za njega. Dok Ana i Jelena nisu toliko zastupljene u medijima, a trebalo bi. I to mi užasno smeta i izluđuje me!!! On je treči igrač sveta pa kao da je sad, što reče Jowa, izmislio tenis. A Ana i Jelena su postigle isto toliki uspeh, pa i veći, jer je Ana druga na listi. NEKA SE BUNE, I TREBA DA SE BUNE PROTIV OVAKVE NEPRAVDE!!! | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Apr 29, 2008 8:52 pm | |
| e potpuno se slazem!!!!!!!!!!
Kad god Novak igra sa nekim onaj najgluplji potez ispadne najbolji!!!!!!!i prvo i prvo krene da se pederise sa onim skacivanjem loptice koje mu uposte ne uspe!!!!!REALNO!!!!!! onog komentatora bih prosto.......UDAVILA!!!!!!Previse ga hvale!!!!Nikad nisam cula da Anu , Jelenu ili Janka tako hvale kao njega!!!!!!!
VELIKA NEPRAVDA!!!!!I JA BIH SE BUNILA!!!!!! | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Apr 29, 2008 9:02 pm | |
| Slazem se sa swima, ali nije Nowak kriw shto ga toliko xwale i shto u swakim nowinama moraju da napishu neshto o njemu!!!!! Za to su kriwi mediji i nowinari.....!!!!A i neprawda je da markice razlichito koshtaju, swi idu na Olim.igre... | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Uto Apr 29, 2008 11:31 pm | |
| Pa dobro, možda on nije baš kriv, ali voli i on da se eksponira i da se dodvorava medijima, vidi se to. Ne samo on, nego cela njegova porodica. Srđan ne propušta priliku da se nađe na televiziji ili da da neku izjavu u novinama, koja se inače često svodi na vređanje Federera ili Nadala i umanjivanje njihove vrednosti...
Ali ovo je tema o Jeleni, tako da bolje da više ne raspravljamo o Novaku. | |
|
| |
Perkica Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Apr 30, 2008 12:01 am | |
| Ne slazem se sa vama to o Novaku!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Apr 30, 2008 12:26 am | |
| Ni ja! Ja mislim da su mediji za sve krivi a ne NOvak... | |
|
| |
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Apr 30, 2008 9:16 am | |
| Pa to i ja mislim..... :D A sada BACK TO TOPIC!! | |
|
| |
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Apr 30, 2008 11:40 am | |
| E,ljudi izasao je jutros u Novostima na poslednjoj strani Jecin intervju!!!!! :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Apr 30, 2008 1:35 pm | |
| evo vam taj intervju.. p.s. kako je jeca dobra!!!
BIĆU BROJ 1
Još jedan san je ostvaren. Jelena Janković se posle sjajne niske uspeha u individualnoj karijeri radovala velikoj pobedi sa reprezentacijom Srbije. Zajedno sa Anom Ivanović, Anom Jovanović i Teodorom Mirčić uvela je nacionalni tim u Svetsku grupu Fed kupa i sada se okreće novim ciljevima. Kod ambiciozne i samouverene devojke kao što je Jelena, oni su uvek najviši. Trenutno peta teniserka sveta pred sebe je postavila jasnu sliku: prvo mesto na VTA listi i trofej sa srpskim timom u Fed kupu!
Koja je najjača impresija koju nosite iz Zagreba sa meča protiv Hrvatske? - Ostvarenje uspeha koji smo svi tako žarko želeli i način na koji smo stigli do njega. Kao i na početku godine u Budimpešti pokazali smo koliko smo jaki kao tim, da imamo izvanrednu atmosferu. Svi iskreno želimo da ostanemo tako složni i za nas tada neće biti prepreka - kaže Jelena Janković za "Večernje novosti".
Kao cilj već ste istakli borbu za trofej u Fed kupu 2010. godine. Na tom putu najpre treba da ostvarite dve pobede narednog proleća u Svetskoj B grupi. Iako je cilj daleko, optimizam vas ne napušta? - Još pre polaska u Zagreb rekla sam da imamo kvalitet za mnogo veće domete od plasmana u svetsku grupu. Još jedan cilj smo ispunili pobedom protiv Hrvatske, došli smo konačno tamo gde nam je mesto i znamo da imamo kvalitet za sam vrh. Idemo korak po korak, sve do titule koju želimo da osvojimo za svoju zemlju. Uopšte nam nije bitno ko će nam biti naredni rival jer dobro znamo da treba sve da pobedimo. Uvek ćemo imati isti pristup protivnicima, a činjenica da u timu igramo Ana Ivanović i ja izdvaja nas od ostalih selekcija jer niko u Fed kupu nema dve teniserke iz samog svetskog vrha. Samo da budemo zdrave i sve će biti kako treba.
Prepoznatljivi ste po izraženom patriotizmu. Mečevi iz Košica protiv Slovačke, u aprilu 2006. godine, ostaće nezaboravni. Odakle crpite toliku energiju? - Za Srbiju sam igrala i povređena, uvek do poslednjeg atoma snage. Najlepše je predstavljati svoju zemlju i, verujte, kad igram za reprezentaciju borim se i boriću se do maksimuma, čak i više nego kad igram za sebe na turnirima širom sveta.
Profesionalne obaveze vode vas dalje. Slede turniri na šljaci: prvo Berlin, pa onda Rim u kojem branite titulu. Kako teče adaptacija na promenu podloge? - Uh, nije lako, ali mnogo se trudim, žestoko treniram i želim da što pre budem spremna za zemljanu podlogu. Prethodni period me je malo poremetio u pripremama jer sam posle tvrde podloge, na kojoj se igralo prva tri meseca ove sezone, prešla nakratko na zelenu šljaku u Čarlstonu, a onda došla u Beograd i počela gotovo svakodnevne promene. Prvo sam radila na šljaci na Gemaksu, zatim sam zbog kiše morala na zatvoreni teren na kojem je tepih, a onda je Savez organizovao treninge na betonu. Konačno, u Hrvatskoj smo igrali na nekoj maltene gumenoj podlozi koja je veoma neobična i nezgodna za privikavanje. Sada ekspresno moram da se opet prilagodim zemljanim terenima i to ću raditi narednih dana u Beogradu, sve do vikenda kada putujem za Berlin. Predstavlja li opterećenje činjenica da treba da branite titulu u Rimu sredinom maja? - Ne, uopšte, jer ovo je nova sezona. Šta je bilo prošle godine nije bitno, sada treba da iz turnira u turnir ostvarujem što bolje rezultate. Zato se ne opterećujem time da li treba da branim titulu, finale ili polufinale. Svaki naredni meč želim da dobijem i da doguram što dalje.
Da li ćemo vas uskoro ponovo videti s pobedničkim peharom, prvim u 2008. godini? - Iskreno se nadam da će u naredna dva meseca doći prva titula u ovoj godini. Ali, na predstojeća dva turnira idem bez presije, doživljam ih kao pripremne za Rolan Garos, kulminaciju ovog dela sezone.
Nedavno ste angažovali novog trenera, Španca Rikarda Sančeza s kojim ste već sarađivali. Kako ste zadovoljni i hoće li to biti rešenje za duže staze? - Iskreno se nadam. Želim da stvorim pobednički tim, a trener je tu izuzetno važna karika. Radom sa Sančezom sam zadovoljna, znamo se odranije i verujem da će mi njegovi saveti pomoći da napredujem. Još je rano da se donose bilo kakvi zaključci, tek smo počeli i nadam se da ćemo imati uspeha.
Servis vam je sve bolji, na kojim elementima se najviše bazirate na treninzima? - Upravo na servisu najviše moram da radim. Osnovni zadatak je da ojačam rameni pojas i smatram da to mogu uz novog trenera. Takođe, radimo i na tehničkim elementima koji moraju da se poprave. Uz to, treba da budem i agresivnija u igri. U najkraćem, neophodno je da unapredim sve svoje vrline i otklonim mane što je više moguće. Trenutno je izuzetno bitno i kretanje jer predstoji deo sezone kada se igra na šljaci. Ali, ništa ne može preko noći i potpuno sam svesna da mi je uz trud potrebno i strpljenje.
Šta iza svega stoji kao cilj? - Želim da budem broj 1 i uverena sam da ću jednog dana biti! Za početak prvo hoću da se što pre vratim na treću poziciju na VTA listi koju sam nedavno ispustila zbog promena u kalendaru.
Koji je put do prvog mesta na svetu? - Žestok rad, pobede i jedan grend slem turnir. Kad ga osvojim biću veoma blizu ostvarenja cilja - poručila je Jelena Janković, jedna od najboljih teniserki planete.
ANA JOVANOVIĆ JE PRAVA
MOŽDA i ključnu pobedu u Zagrebu donela je Ana Jovanović. Ne krijete da ste impresionirani njenom igrom? - Ana Jovanović je zaista izvanredno zamenila Anu Ivanović. Vrednost njene pobede u Zagrebu još je veća kada se zna da je u pitanju bio prvi meč koji je uvek najteži, odnosno, nosi najveće opterećenje. Posle njene pobede i meni i Ani Ivanović je bilo lakše da igramo jer bi bilo prostora da se svaka eventualna greška ispravi u narednim singlovima, pa čak i u dublu. Ana Jovanović je jednostavno bila sjajna i zaslužuje sve komplimente za ono što je uradila za reprezentaciju - kaže Jelena.
KO JE TAJ ŠUKER?
HRVATSKI tabloidi povezivali su vas sa njihovim čuvenim fudbalerom Davorom Šukerom. Tokom boravka u Zagrebu došlo je i do susreta... - Čovek mi je prišao i rekao: "Jelena, da se upoznamo, ja sam Davor Šuker. Baš mi je drago da se upoznajem sa osobom za koju u štampi pišu da mi je devojka". Bila sam strašno zbunjena, nisam imala pojma o kome se radi. Samo sam ga pogledala i nasmešila se. Kad sam shvatila ko je, kratko smo proćaskali i pozdravili se. To bi bilo to - s prepoznatljivim osmehom prokomentarisala je Jelena.
ŠAMPIONSKI PLES
ČESTO se u javnosti provlačila priča o vašem lošem odnosu s Anom Ivanović. U Budimpešti i u Zagrebu sve ste demantovali na najbolji način. - To su stvarno proizvoljne priče na koje ne obraćamo pažnju. Igrama i odnosom u Fed kup reprezentaciji sve smo rekle.
Saznajemo i da ste po povratku iz Zagreba bile uspešne kao plesni par... - Da, na maloj proslavi smo se baš dobro zabavili. Nas dve smo se uhvatile ruku pod ruku i igrale, a za štimung je bio zadužen Jankov tata Pavle Tipsarević - potvrđuje uvek nasmejana Jelena.
Izvor: novosti | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Apr 30, 2008 1:59 pm | |
| deluje zanimljivo procita cu kasnije | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Apr 30, 2008 2:31 pm | |
| | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Apr 30, 2008 2:57 pm | |
| - **Djuki**# ::
- Bash je sooper
| |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Apr 30, 2008 3:41 pm | |
| hehe naravno kad je Jeca super :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sre Apr 30, 2008 4:09 pm | |
| Fed Cup Zagreb
Moji dragi fanovi,
Hoću da vam se izvinim što nisam pisala ranije, ali od kako sam se vratila iz Zagreba, bila sam veoma zauzeta a pritom je bio Uskrs tako da sam proslavljala praznik po dolasku u Srbiju. Trudiću se da vam pišem na vreme, novi blog na početku svake nedelje.
Kao što sam spomenula, provela sam nekoliko dana u Zagrebu gde je srpski tim igrao playoff protiv Hrvatske. Pobedile smo i osigurale mesto u Svetskoj Grupi B za sledeću godinu što je prvi put u istoriji srpskog tenisa. Uvek je zabavno igrati u timu. Više ljudi je uključeno u ceo process, trudimo se što bolje da sve funkcioniše, družimo se i pokušavamo da nadoknadimo izgubljeno vreme jer svako od nas ima različite planove u karijeri. Igrala sam samo jedan meč što je bilo super. Odmorila sam se malo jer smo kao tim igrale sjajno. Ana Jovanović je zamenila prvog dana Anu Ivanović i pobedila, a posle toga sam ja pobedila najbolju hrvatsku teniserku Niku Ožegović sa 6:1, 6:2. Drugog dana Ana Ivanović je mogla da igra i pobedi tako da je to bilo dovoljno za pobedu našeg tima. Ovog vikenda smo bile heroine Srbije što je svakako dobar osećaj. U ponedeljak uveče smo kao tim svi proslavili pobedu i ostali do kasno uz odličnu muziku.
I am currently at home in Belgrade where I am practicing with my coach Ricardo Sanchez. We are officially working together now, and I am working hard on adjusting my game for the red clay season. My next tournament is in Berlin where I have had success in the past so I want to continue in the same style. After that, I am defending a title in Rome which is one of my favorite cities in the world.
Imam veoma malo slobodnog vremena jer sam zauzeta raznim aktivnostima van terena. Imala sam par snimanja za naslovne strane domaćih časopisa ali najinteresantnije mi je bilo u ponedeljak kada sam imala slikanje za jedan časopis posvećen venčanjima i mladencima. Slikali su me u dve venčanice i zaista sam se osećala sjajno jer je ovo bio prvi put da ih oblačim. Dve asistentkinje su mi pomogle da se obučem i osećala sam se glamurozno iako ko zna kada ću sledeći put nositi ove haljine, haha. Još sam mlada. Super sam se provela i čim dobijem dozvolu od magazina i fotografa, staviću slike na sajt.
Moram da idem sada da dremnem malo i onda ponovo na trening posle podne. Pišem vam za par dana, obećavam!
Cmok,
JJ | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pet Maj 02, 2008 10:20 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Pet Maj 02, 2008 9:27 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sub Maj 03, 2008 3:14 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Jelena Jankovic Sub Maj 03, 2008 3:56 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Jelena Jankovic | |
| |
|
| |
| Jelena Jankovic | |
|