Tennis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tennis

Ako volite tenis dopasce vam se ovaj forum

PrijemPortalLatest imagesRegistruj sePristupi

Jelena Jankovic

Ići dole 
+25
Tea
Rafa 4ever
RAFA THE KING
Kaćka#94
Jecika
maJJa
~Black Angel~
fan tenis
Perkica
laura_tennis fan
ivanna<3 Rafa
sonjica93
**Djuki**#
llllllllllllllllllll
@n@
*Anja*
rafalicious
**Mizza**
*AnY*SweeT*FairY*
*Joansie*
*Punk_Princess*
FairyQueen
...SuNsHiNe...
*Certified Nadal addict*
loveeee_TENNis <3
29 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24 ... 31  Sledeći
AutorPoruka
*Anja*
Jelena Jankovic fan forever
*Anja*

Ženski
Broj poruka : 1158
Godina : 31
Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki...
Koliko volis tennis? :
Jelena Jankovic - Page 18 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Jelena Jankovic - Page 18 Right_bar_bleue

Datum upisa : 21.02.2008

Jelena Jankovic - Page 18 Empty
PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 18 Icon_minitimePet Avg 29, 2008 5:56 pm

Nemam pojma valjda 3 mec po redu na terenu br 4 :)) sad cu da pogledam pa cu da napisem :))
Nazad na vrh Ići dole
http://jelenajankovic.forumandco.com/
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Broj poruka : 6152
Godina : 34
Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:)
Koliko volis tennis? :
Jelena Jankovic - Page 18 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Jelena Jankovic - Page 18 Right_bar_bleue

Datum upisa : 04.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 18 Icon_minitimePet Avg 29, 2008 6:08 pm

ok. . .
Nazad na vrh Ići dole
http://tennis.homegoo.com/
*Anja*
*Anja*

Ženski
Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki...
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 18 Icon_minitimePet Avg 29, 2008 7:17 pm

Igrace oko 22h po nasem vremenu...
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:)
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 18 Icon_minitimePet Avg 29, 2008 7:45 pm

hwala. . . : )))
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
*Anja*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 18 Icon_minitimePet Avg 29, 2008 8:03 pm

Nema na cemu =))) ;)) poZz
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 18 Icon_minitimePet Avg 29, 2008 8:11 pm

pozz
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
*Anja*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 18 Icon_minitimePet Avg 29, 2008 8:20 pm

Jao jeste culi kad je Jelena kad je bilo 5-6 (za JJ) servirala i udarila loptica u mrezu i samo se cuje Jelena kako se dere sama sebi: "BRAVOOOO" i kaze komentator mogli ste primetiti ironiju u jeleninom glasu...

Jao kako je samo obozavam koja je to ludaca lol!
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 18 Icon_minitimePet Avg 29, 2008 8:31 pm

brawo jj. . . : )))
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
*Anja*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 18 Icon_minitimePet Avg 29, 2008 8:40 pm

Jelena pobedila u "brejk ludnici"

Jelena Jankovic - Page 18 Jeca-v

Jelena Janković je na prepoznatljiv način odigrala i meč 3. kola, pa je posle serije brejkova i "beskonačnog" poslednjeg gema uspela da pobedi Kineskinju Ji Ženg sa 7:5, 7:5. Danas na US Openu igraju i Novak Đoković i Nenad Zimonjić, a žreb je hteo da kasnije "Džej Džej" i Ziki ukrste rekete u miksu.

Publika na "Artur Ešu" je posle meča sa Sofijom Arvidson od Jelene možda i očekivala sličnu predstavu u 3. kolu, a druga teniserka sveta ih nije iznenadila. Jankovićeva je ponovo do pobede stigla u svom stilu posle čak dva sata i devet minuta igre u kojima su odigrana 24 gema uz čak 14 brejkova!

Već u prvom gemu srpska teniserka je oduzela rivalki servis, ali nije uspela da zadrži tu prednost. Ista stvar se ponovila tri puta do kraja veoma zanimljivog prvog seta, a očigledno je da je za ovaj meč i bilo bolje što su obe teniserke bile slabe na servisu. Duge razmene i nekoliko veoma lepih poena sa obe strane su zabavile prilično raspoloženu publiku na centralnom terenu. O tome najbolje govori 11. gem, kada je Jelena fantastičnom borbenošću uspela da nekoliko puta potpuno promeni ritam i iz defanzive ode u ofanzivu, koja joj je donela i poslednji četvrti brejk u prvom setu. Konačno, "Džej Džej" je sigurno odservirala za teško stečenih 7:5.

U nastavku je prvi brejk viđen u drugom gemu, a pripao je Ženg, koja je do njega stigla bez izgubljenog poena. Jelena je odmah odgovorila i uz pomoć "duple" svoje protivnice je vratila meč u ravnotežu. Usledili su novi loši servisi Kineskinje, koje je Jelena odlično koristila za vezana tri gema i prednost od 3:2. Naša jedina preostala predstavnica u ženskom singlu je imala priliku da nastavi niz, ali je usledilo, očigledno, jedino moguće - novi brejk za 3:3. Ni tu nije bio kraj, Jelena je povela sa 4:3, a onda i stigla do velike prednosti na svom servis gemu - 5:3. Međutim, umesto da mirno završi meč, dopustila je rivalki da je još jednom stigne. Konačno, uz dosta muke, čak jedanaest izjednačenja, lepih poena, ali i promašenih zicera sa obe strane u 12. gemu Jelena je završila posao, i to na svoj servis, petom meč loptom - 7:5.
Jelena Janković će u osmini finala igrati protiv bolje iz duela u kojem se kasnije danas sastaju Beloruskinja Viktorija Azarenka i Dankinja Karolina Voznjacki.

Jelena će danas igrati i prvi meč miksa u paru sa Fernandom Verdaskom. Posle odmora od singla, "Džej Džej" zatvara program na terenu broj 4 i to protiv kombinacije Nenad Zimonjić - Katarina Srebotnik (drugi nosioci).
Najbolji dubl igrač Srbije će nešto ranije igrati meč 2. kola u paru sa Danijelom Nestorom protiv Britanaca Endija Marija i Rosa Hačinsa.
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 18 Icon_minitimePet Avg 29, 2008 9:03 pm

da li werdasko i jj danas igraju 1. kolo??
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
*Anja*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 18 Icon_minitimePet Avg 29, 2008 9:05 pm

Aham... Mislim tako sam cula =)
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Broj poruka : 5301
Godina : 30
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 18 Icon_minitimePet Avg 29, 2008 10:05 pm

*Anja* ::
Jao jeste culi kad je Jelena kad je bilo 5-6 (za JJ) servirala i udarila loptica u mrezu i samo se cuje Jelena kako se dere sama sebi: "BRAVOOOO" i kaze komentator mogli ste primetiti ironiju u jeleninom glasu...

Jao kako je samo obozavam koja je to ludaca lol!
Likuša je to žešća, carica...

A ovaj meč je stvarno bio ludnica...
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
*Anja*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 18 Icon_minitimeNed Avg 31, 2008 2:52 pm

HOĆU DA OLAKŠAM ŽIVOT MAMI

Majka Snežana žali mi se da će izgubiti zdravlje zbog mojih napetih mečeva. Ni ja ne volim kad igram duele za infarkt, pokušaću u budućnost da pobeđujem uz malo manje drame.

Mada na terenu baš i ne izgleda uvek tako, Jelena Janković tvrdi da uopšte ne voli dramatične mečeve, u kojima često zna da se poigrava živcima navijača, ali i svoje mame Snežane!

U intervjuu koji je dala američkim medijima nakon spektakularnog meča trećeg kola US opena, u kojem je pobedila Kineskinju Điju Ženg tek posle maratonskog gema koji je trajao 20 minuta i u kojem je bilo čak 12 izjednačenja (7:5, 7:5), druga teniserka sveta objasnila je da se ni njoj ne sviđa uloga nekrunisane „kraljice drame", ali da ona jednostavno ne može da utiče na to.

Šta, pobogu, pokušavata da uradite svojoj sirotoj majci, za ime sveta?

- Znam, znam... Sve znam. Baš malopre mi je rekla kako je pod tolikim stresom da teško može da izdrži. Nije joj lako kada uživo gleda moje mečeve, posebno kada su ovako dramatični. Volela bih da mečeve završavam lako i bez prevelikih uzbuđenja, ali to nije uvek moguće. Nadam se da će sledeći put biti bolje. Pokušaću da joj malo olakšam život (smeh)...

A, kako vi preživljavate te mečeve?

- Ja samo želim da pobedim. Naravno, nisam ovde došla na piknik, treba se boriti i uložiti ogroman napor, što je ponekad zaista stresno. Međutim, takav je sport i na to se jednostavno treba navići.

Šta je bio problem u meču sa Žengovom?

- Pre duela sa Điju, u meču 3. kola protiv Sofije Arvidson igrala sam tri seta, tako da sigurno nisam želela da to ponovim. Ipak mi se to dogodilo, što je zaista frustrirajuće. Na početku meča dobro sam servirala i uopšte sam igrala dobro. Onda, u drugom setu, ne znam šta se dogodilo. Kao da sam izgubila ritam. Imala sam zaista loš procenat ubačenog prvog servisa, tako da sam uglavnom morala da se oslanjam na drugi, a to očigledno ne pomaže baš mnogo.

Čini se da neki teniseri i teniserke vole kada igraju dramatične mečeve. Da li ste i vi jedna od njih?

- Ne baš. Volela bih da više ne odigram nijedan takav meč. Pa, ko normalan može da voli takvu dramu?! Da li vi poznajete nekog ko voli da igra neizvesne mečeve u kojima se do kraja ne zna da li ćeš pobediti ili izgubiti? Ne verujem da ima takvih. Možda je to zanimljivo za gledanje, ali za igru svakako nije!

Kako će se prerana eliminacija Ane Ivanović odraziti na ovaj turnir?

- Na mene neće mnogo, jer sam ja u onoj drugoj strani žreba, tako da sam sa njom mogla da se sastanem tek u finalu. Međutim, na onaj deo žreba u kojem se Ana nalazila njena eliminacija će svakako imati uticaja. Možda će se sada nekoj igračici otvoriti put ka finalu. U ovom trenutku ja ne mogu da pretpostavim kome, jer i ne znam ko se u tom delu žreba nalazi.

Na ovogodišnjem US openu ponovo ćete igrati u miks dublu?

- Nisam igrala u miksu još od kada sam prošle godine osvojila Vimbldon, a pravo da vam kažem, nisam sigurna kako će to ovoga puta funkcionisati i da li ću ponovo napraviti neki uspeh. U svakom slučaju, to će mi dobro doći kako bih vežbala servis i ritern, što će mi kasnije pomoći u mojim mečevima u singlu. Videćemo šta će biti, a ja nemam neka velika očekivanja što se miksa tiče.

Nazad na vrh Ići dole
Kaćka#94
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
Kaćka#94

Ženski
Broj poruka : 1555
Godina : 29
Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha....
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 12.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 18 Icon_minitimeNed Avg 31, 2008 3:15 pm

Hehe

JJ je NAJBOLJA!!!

CARICA!!!
Nazad na vrh Ići dole
RAFA THE KING
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!

Muški
Broj poruka : 1351
Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 15.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 18 Icon_minitimeNed Avg 31, 2008 3:28 pm

Kaćka#94 ::
Hehe

JJ je NAJBOLJA!!!

CARICA!!!
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
*Anja*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 18 Icon_minitimeNed Avg 31, 2008 8:17 pm

Jelena Jankovic - Page 18 Jelena-v

Jelena preokrenula protiv Voznjacki

Jelena Janković je otvorila program na terenu "Artur Eš" preokretom protiv danske teniserke Karolin Voznjacki - 3:6, 6:3, 6:4 čime je obezbedila plasman u četvrtfinale US Opena. Na istom terenu, poslednji meč igra Novak Đoković.

Jelena Janković i Karolin Voznjacki su odigrale duel koji su obeležile pre svega duge razmene i defanzivna igra sa obe strane mreže, a primetan izostanak agresivnosti i retki napadi koštali su Jelenu prvog seta. Teniserke su razmenjivale servise do šestog gema, kada je Voznjacki stekla prednost od jednog brejka, Jelena je odmah uzvratila, ali je već uobičajenu seriju brejkova za mečeve srpske teniserke ipak završila njena rivalka - 5:3. Brz i siguran gem servis bio je dovoljan Voznjacki da završi prvi set posle 34 minuta.

Prvih pet gemova nastavku su bili potpuna repriza početka duela - gledana je uglavnom nezanimljiva defanzivna igra u kojoj su više greške odlučivale od vinera, a servisi su razmenjivani do rezultata 3:2 za Jelenu Janković. Konačno, "Džej Džej" je tada promenila ritam i krenula je da igra raznovrsnije i smelije, što joj je donelo tri brejk lopte, od kojih je poslednju iskoristila za ključnih 4:2. Jelena je nastavila u nešto boljem tempu, Voznjacki nije menjala svoj stil igre, pa je niz srpske teniserke bez puno problema nastavljen do kraja seta - 6:2.

Posustala danska teniserka je Jeleninu seriju uspela da zaustavi samo na kratko, osvajanjem gema na svoj servis za 1:1, ali je to bilo sve od nje. "Džej Džej" je bila veoma sigurna u nastavku i do kraja meča je oduvala rivalku sa terena uz novih pet uzastopno osvojenih gemova za konačnih 3:6, 6:2, 6:1.
Nazad na vrh Ići dole
RAFA THE KING
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!

Muški
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 18 Icon_minitimeNed Avg 31, 2008 10:37 pm

Mnogo mi je drago sto je pobedila!!!AJDE JJ!!!!
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Broj poruka : 2126
Godina : 33
Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 07.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 18 Icon_minitimeNed Avg 31, 2008 11:07 pm

Nije bilo danas lako. Ali drago mi je da je uspela Jeca da se vrati u meč i da pobedi!
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 18 Icon_minitimePon Sep 01, 2008 7:57 pm

31. avgust 2008.
JJ za B92: "Napredujem"

Srpska teniserka Jelena Janković prošla je u četvrtfinale US Opena. Jelena je izgubila prvi set u duelu sa supertalentovanom Dankinjom Karolinom Vozniacki, ali je u naredna dva napokon zaigrala na svom nivou, i na kraju je slavila sa 3:6, 6:2, 6:1. Posle meča Jelena je za B92 izjavila da je sada već postala iskusna igračica, i da joj je upravo to iskustvo pomoglo u duelu sa Vozniacki.

„To dolazi sa godinama. Pokušavam da učim na svojim greškama, jer sam pre tri godine, baš iz tog razloga izgubila meč ovde na US Openu. Tada sam ušla u diskusiju sa sudijom i izgubila koncentraciju, a meč je skroz otišao u drugom pravcu. Tada sam i propustila šansu da prođem u finale. Potpuno je normalno da se desi neki razgovor sa sudijom ukoliko se mislim da nije u pravu.

Ovoga puta je na teren ušao papirić u trenutku kada sam udarala lopticu, i mislila sam da će se poen ponoviti. Ona (sudija) nije ponovila poen, i on je pripao mojoj protivnici. Međutim, već u sledećem poenu, kada je ušao papirić protivnici na teren, i ona je ponovila poen, koji sam inače ja osvojila. Mislim da nije bilo fer, ali nisam želela da se opterećujem, već da ostanem hladne glave i da se skoncentrišem na lsedeći poen, tako da me to nije nimalo omelo.“

Uskoro ćeš opet biti broj 1, pa koliko je važna ta smirenost da se konstantno ostane prvi u ženskom tenisu?

„Naravno da je važno. “Hladna glava“ igra bitnu ulogu u ženskom tenisu, kao i vera u sebe. Ako ja nemam samopouzdanja, niko neće verovati u mene. Želim i trudim se da dam svoj maksimum. Imala sam tešku godinu iza sebe i povreda. Nisam mogla da treniram onako kako sam želela. Ovo je, hvala Bogu napokon, prvi Gren slem ove godine na kome igram a da mi ništa ne fali, da nemam nikakvu povredu. Svakim danom napredujem u nekim aspektima svoje igre. Mislim da je to nabitnije, i nadam se da ću nastaviti ovako. Pa, šta bude biće“.

Kako uspevaš da održiš smirenost?

„Ja sam osoba koja kada završi teniske obaveze ne voli da priča o tenisu, niti me takve priče zanimaju. Okružena sam pozitivnim ljudima. Važno mi je da uživam u svemu onome što radim i budem srećna. Cilj mi je da napravim balans između posla kojim se bavim i nekih drugih aktivnosti koje me ispunjavaju i čine srećnom. Za sada sve super funkcioniše. Idem polako. Ušla sam u četvrtfinale. Jedva čekam svoj sledeći meč i daću sve od sebe“.

(B92)
Nazad na vrh Ići dole
RAFA THE KING
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!

Muški
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 18 Icon_minitimePon Sep 01, 2008 8:01 pm

Hvala na clanku!!!!
Nazad na vrh Ići dole
~Black Angel~
Osvojas ATP/WTA turnir!
Osvojas ATP/WTA turnir!
~Black Angel~

Broj poruka : 218
Godina : 28
Zasto volis tenis? : .
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 19.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 18 Icon_minitimeSre Sep 03, 2008 1:48 am

Ja navijala za Voznjackijevu lol!
Nazad na vrh Ići dole
Rafa 4ever
La novia de Rafa!
La novia de Rafa!
Rafa 4ever

Ženski
Broj poruka : 1103
Godina : 28
Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 18 Icon_minitimeSre Sep 03, 2008 12:06 pm

Jeca pobedila Sibile Bammer sa 6:1 6:4 i plasirala se u polu-finale US Opena!!! BRavo!!!!
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 18 Icon_minitimeSre Sep 03, 2008 2:20 pm

swaka chast. . . :0)
Nazad na vrh Ići dole
RAFA THE KING
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!

Muški
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 18 Icon_minitimeSre Sep 03, 2008 2:59 pm

Bas sam srecan zbog nje!!!!!Jel sada prva?????
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 18 Icon_minitimeSre Sep 03, 2008 3:50 pm

Ja mislim da jeste! Jelena Jankovic - Page 18 27611
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 18 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Jelena Jankovic
Nazad na vrh 
Strana 18 od 31Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24 ... 31  Sledeći
 Similar topics
-
» Jelena Jankovic :)
» Jelena Jankovic :)
» Jelena Jankovic
» Jelena Jankovic-JJ

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Tennis :: O teniserima... :: News-
Skoči na: