Tennis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tennis

Ako volite tenis dopasce vam se ovaj forum

PrijemPortalLatest imagesRegistruj sePristupi

Jelena Jankovic

Ići dole 
+25
Tea
Rafa 4ever
RAFA THE KING
Kaćka#94
Jecika
maJJa
~Black Angel~
fan tenis
Perkica
laura_tennis fan
ivanna<3 Rafa
sonjica93
**Djuki**#
llllllllllllllllllll
@n@
*Anja*
rafalicious
**Mizza**
*AnY*SweeT*FairY*
*Joansie*
*Punk_Princess*
FairyQueen
...SuNsHiNe...
*Certified Nadal addict*
loveeee_TENNis <3
29 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 31  Sledeći
AutorPoruka
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Broj poruka : 2398
Godina : 31
Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!!
Koliko volis tennis? :
Jelena Jankovic - Page 4 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Jelena Jankovic - Page 4 Right_bar_bleue

Datum upisa : 13.03.2008

Jelena Jankovic - Page 4 Empty
PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 4 Icon_minitimePet Apr 04, 2008 11:12 pm

ne znam , stvarno.....
Nazad na vrh Ići dole
http://sonjica93.piczo.com
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Broj poruka : 2126
Godina : 33
Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa...
Koliko volis tennis? :
Jelena Jankovic - Page 4 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Jelena Jankovic - Page 4 Right_bar_bleue

Datum upisa : 07.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 4 Icon_minitimePet Apr 04, 2008 11:54 pm

Meč se igra sutra.

Jeleni samo treba dobra koncentracija i sigurna sam da može da savlada Serenu. Volela bih da Jeca osvoji Majami!
Nazad na vrh Ići dole
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 4 Icon_minitimeSub Apr 05, 2008 12:33 am

I JA!!!!OD VISKA GLAVA NE BOLI!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
*Punk_Princess*
La novia de Rafa!
La novia de Rafa!
*Punk_Princess*

Ženski
Broj poruka : 2288
Godina : 28
Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!!
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 14.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 4 Icon_minitimeSub Apr 05, 2008 11:07 am

Volela bih da Jeca osvoji Majami zbog toga sto je ceo turnir odigrala fantasticno i zasluzila je titulu.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.tennis-forum.gooforum.com
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 4 Icon_minitimeSub Apr 05, 2008 2:00 pm

da ali onda predstavlja opasnost za anu......xexe
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Broj poruka : 5301
Godina : 30
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 4 Icon_minitimeSub Apr 05, 2008 3:01 pm

rafa-my love ::
Volela bih da Jeca osvoji Majami zbog toga sto je ceo turnir odigrala fantasticno i zasluzila je titulu.
Takodje. I jer ne zelim da Serena Williams uzme titulu.
Nazad na vrh Ići dole
**Djuki**#
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
**Djuki**#

Ženski
Broj poruka : 2020
Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 30.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 4 Icon_minitimeSub Apr 05, 2008 3:56 pm

Nadam se da ce Jeca pobediti
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa...
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 4 Icon_minitimeSub Apr 05, 2008 7:15 pm

Ako Jelena pobedi, onda će biti valjda druga teniserka sveta, tako sam ja nešto čula.
U svakom slučaju, ja bih volela da ona osvoji Majami.
Nazad na vrh Ići dole
**Djuki**#
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
**Djuki**#

Ženski
Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 4 Icon_minitimeSub Apr 05, 2008 7:31 pm

Kada igra, i kada je prenos ako ima?...Ako nema, kada ima na eurosport-u?
Nazad na vrh Ići dole
FairyQueen
Mercury's girl
Mercury's girl
FairyQueen

Ženski
Broj poruka : 7363
Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 4 Icon_minitimeSub Apr 05, 2008 9:23 pm

Izgubila je cini mi se???
Nazad na vrh Ići dole
https://lovetennis.forumsr.net
**Djuki**#
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
**Djuki**#

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 4 Icon_minitimeSub Apr 05, 2008 9:53 pm

Da, 2:1 u setowima
Nazad na vrh Ići dole
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 4 Icon_minitimeSub Apr 05, 2008 11:21 pm

Jelena Jankovic je izgubila od Serene Wiliams u finalu Majamija.Odlicno se borila tako da mi i nije krivo.Odlicno je igrala i spasila je 8 mec lopti , medjutim je na devetu lobovala Serenu koja je smecovala na drugu stranu.SVE CESTITKE I JJ I SERENI JER SU NA PRIREDILE ODLICNU UTAKMICU!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
FairyQueen
Mercury's girl
Mercury's girl
FairyQueen

Ženski
Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 4 Icon_minitimeNed Apr 06, 2008 1:12 pm

Meni je zao sto je JJ izgubila...Vise se borila i zasluzila je titulu vise od bilo koga...A Serena je od ponedeljka 10 iako je osvojila turnir...JJ je i dalje treca
Nazad na vrh Ići dole
FairyQueen
Mercury's girl
Mercury's girl
FairyQueen

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 4 Icon_minitimeNed Apr 06, 2008 1:17 pm

A JJ da je osvojila turnir bila bi druga
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 4 Icon_minitimeNed Apr 06, 2008 1:23 pm

Aha.
Nazad na vrh Ići dole
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 4 Icon_minitimeNed Apr 06, 2008 4:21 pm

da.uzas.bas bi mi bilo zao.....Dobro je , Ana je jos uvek na tronu.....
Jelena Jankovic - Page 4 Happy10
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Broj poruka : 5301
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 4 Icon_minitimeNed Apr 06, 2008 5:25 pm

sonjica93 ::
da.uzas.bas bi mi bilo zao.....Dobro je , Ana je jos uvek na tronu.....
Jelena Jankovic - Page 4 Happy10
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
Jelena Jankovic fan forever
*Anja*

Ženski
Broj poruka : 1158
Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 21.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 4 Icon_minitimePon Apr 14, 2008 3:35 pm

Topli pozdravi sa Floride!
Od kako sam igrala finale u Majamiju bila sam zaista zauzeta. Preletela sam od istočne do zapadne obale Amerike i nazad i to sve u nekoliko dana. Otišla sam prvo u LA gde sam provela jedno popodne u šopingu. Obožavam da odem u Rodeo Drive i posetim sve ekskluzivne prodavnice kao sto su Gucci, Prada, Versace. Volim da kupujem stvari u LA, New Yorku, Parizu, Londonu, Rimu… Najlakša je stvar provući kreditnu karticu ali da bi to uradila moram da se pomučim i žestoko radim. Dobro sam igrala na prošlom turniru tako da sam srećna što sam imala priliku sebi da kupim neke stvari a bogami častim i svoje najbliže.
Jelena Jankovic - Page 4 41_2m Posle par dana odmora u LA, vratila sam se i ponovo počela da treniram. Ovog puta sam dosta vremena posvetila kondiciji spremajući se za sezonu na šljaci. Sledece nedelje branim titulu u Carlstonu. Ne bi li bila spremna, provela sam dosta vremena sa kondicionim trenerom na plaži. Teško je trčati sprinteve na pesku i raditi svakojake vežbe ali je odličan trening za mišiće. To je najbolji nacin da se maksimalno spremim kondiciono za duge poene koji će se igrati na šljaci.
Za vreme priprema morala sam da odem na dva dana i posetim svog sponzora, Reebok. Njihovo predstavništvo se nalazi u Bostonu i morala sam da se pojavim na nekoliko mesta gde se najbolje prodaje njihova roba. Takođe sam odradila snimanje u novoj haljini koju ću nositi ovog leta. Zamorno je ali to je deo mog posla. Vodili su me na utakmicu Boston Red Sox-a što je bilo cool. Nisam puno znala o ovom sportu ali sam uživala uz hot dog kao što mozete da vidite na slici, haha. Stadion se zove Fenway Park koji ima veoma dugačku i bogatu tradiciju tako da je posebno mesto. Sada sam se vratila na Floridu ali uskoro putujem za Carlston. Imam nekoliko promotivnih aktivnosti koje treba da odradim uključujući snjimanje za ESPN koje se zove “Zaštitni Znak”. Odlučila sam da to bude moja bekhend paralela tako da se nadam da ćete gledati ESPN za vreme leta i uspeti da vidite i čujete moje savete kako da se udari bekhend u “JJ stilu”.
Jelena Jankovic - Page 4 41_4m Upravo sam se vratila sa golf terena. Non stop igram golf i stalno molim kondicionog trenera da igramo kada završimo sa svim obavezama. Danas mi se posrećilo jer sam uspela da udarim par loptica sa Hulietom Granatom. Ona je profesionalac i dala mi je par saveta kako da udaram. Nažalost neću igrati puno golf do leta kada se ponovo vraćam u Ameriku. Sada je vreme za pakovanje i pripreme za put. Mrzim da se pakujem a moram to da radim skoro svake nedelje. Čujemo se uskoro!
Cmok,
JJ
Nazad na vrh Ići dole
http://jelenajankovic.forumandco.com/
*Anja*
*Anja*

Ženski
Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki...
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 4 Icon_minitimePet Apr 18, 2008 5:08 pm

GLORIA-Panorama

Posle sjajnog nastupa na masters turniru u Majamiju, naši teniseri Jelena Janković i Janko Tipsarević nalaze se pred potpisivanjem specifičnog ugovora. Ponudjene su im uloge u filmu HAJDE DA SE VOLIMO IV , najnovijem nastavku uspešnog serijala sa Lepom Brenom.
Ako odluče da zaigraju na velikom platnu, Jelena bi glumila mladu Brenu, a Janko njenog supruga Bobu Živojinovića. Folk diva i srpska teniska legenda upoznali su se 1987, i to upravo posle premijere prvog dela filma HAJDE DA SE VOLIMO. Njihova ljubavna priča krunisana je brakom i decom, a obožavaoci naših aktuelnih teniskih zvezda sigurno bi voleli da u ovim ulogama vide svoje ljubimce!
Da li će IV deo filma HAJDE DA SE VOLIMO biti začinjen i poljupcima naših aktuelnih tenisera, znaće se uskoro... :D :D :D

JECA & JANKO
Jelena Jankovic - Page 4 Jelena30
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
*Anja*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 4 Icon_minitimePet Apr 18, 2008 5:08 pm

Jao ja bi bas volela da ih vidim zajedno! :)
Nazad na vrh Ići dole
**Djuki**#
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
**Djuki**#

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 4 Icon_minitimePet Apr 18, 2008 5:57 pm

I ja... :)
Nazad na vrh Ići dole
ivanna<3 Rafa
Studiras sa Federerom/Henin!
Studiras sa Federerom/Henin!
ivanna<3 Rafa

Ženski
Broj poruka : 535
Zasto volis tenis? : Tenis volim zbog Rafe, Jece i jos nekih tenisera, i zato sto je lep sport!!!
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 09.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 4 Icon_minitimePet Apr 18, 2008 6:13 pm

I ja.......... Oboje su mi preslatki..... Nadam se da glume dobro kao sto igraju tenis... Aj da ne preterujem, tesko da mogu tako dobro da glume, ali jbg....
Nazad na vrh Ići dole
**Djuki**#
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
**Djuki**#

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 4 Icon_minitimePet Apr 18, 2008 6:25 pm

Pa swe je moguce
Nazad na vrh Ići dole
*Anja*
*Anja*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 4 Icon_minitimePet Apr 18, 2008 8:25 pm

hehe majke mi mozda cak i dobro glume... doduse Jeca je kao vec glumila u kratkom filmu :) ono framed :) I glumica Britany Snow (valjda se tako zove) kaze da Jelena odlicno glumi :) Jao a zamislite ono scenu JJ & Janko se poljube... Kako bi to bilo extra :)
Nazad na vrh Ići dole
FairyQueen
Mercury's girl
Mercury's girl
FairyQueen

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 4 Icon_minitimePet Apr 18, 2008 8:29 pm

stvarno su sladak par nema sta
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Jelena Jankovic   Jelena Jankovic - Page 4 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Jelena Jankovic
Nazad na vrh 
Strana 4 od 31Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 31  Sledeći
 Similar topics
-